Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Политическа.

Мнение от miro20 » 11 Яну 2014, 22:01

Ivo_Borisov написа:Колеги, понеже се занимавам с бизнес и в някои неща съм зависим от администрацията, в момента навсякъде слагат кадри на дпс, ама масово. И ако не си с тях те отсвирват под пътя. Подготвят си почва за всеки следващш избори като държат хората с работа и власт. И това е за няколко месеца, не ми се мисли след година или няколко какво ще е. И сега всички казвате ме ще станем малцинство, ама вие всички които защитавате сегашните управляващи, защитавате и дпс и ги окопавате в тая държава. Плюйте по герб, те дпс това чакат, да ги забравите докато ни превземат.
Да живее България а?

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk

Това беше ясно още преди червенотурския майски преврат , наречено "избори".
За съжаление е така - всичко е на ДПС.

Другаря наместан обаче, каза много истини оня ден, не знам обаче колко хора ги разбраха... точно в стила на доган как държи властта и депутатите в ръцете си.

Та, наместан каза следното - че "министрите са наши" , и че няма да подписват коалиционно споразумение с БСП.
Уловката е именно в това - когато няма подписано споразумение, никой няма пряка откговорност или квоти за министри !
т.е. няма да е на бсп - толкова министри , на дпс толкова, на партия юруш - толкова.
Затова , след като няма квоти , слагат се министри със баналното "експертни",
Само че до сега нищо "експертно " не сме видяли , освен скандални , нелогични назначения !
Релно се назначават чрез познатото ни "задкулисие" , както е при мафията...
То дефакто това си имаме де .. червенат амафия свали ББ със измислени и до сега недоказани компромати

Та.. наместан е прав - "всички министри са наши".... то дори по имената си личи ... 80% от управлението , а по места и 100 % са единствено и само от ДПС.

пп
Doberman_vas , що си ми откраднал аватарчето от един друг форум ? :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 11 Яну 2014, 22:37

Ние какво толкова произвеждаме, че чак пазарите преориентирали :lol:

Ислямизацията си върви тихо отдавна, еврорайон Тракия....и т.н. и т.н. - тия назначения са за свикване с бъдещата обстановка, воглаве с бежанците (нещо Сидерягата стана по-наболял проблем)..... и Боко често се здрависва с Ердоганя и с ония с носовете - та аз лично не виждам разликата ;) Дълбаете в реваншизма, и май точно това се търси в задачката от четвърт век насам.

П.П. Стиинка, мързи ме да пиша, смени си филтрите на инфото, че им е паднала пропускливоста :lol:
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Яну 2014, 7:55

Ivo_Borisov написа:Колеги, понеже се занимавам с бизнес и в някои неща съм зависим от администрацията, в момента навсякъде слагат кадри на дпс, ама масово. И ако не си с тях те отсвирват под пътя. Подготвят си почва за всеки следващш избори като държат хората с работа и власт. И това е за няколко месеца, не ми се мисли след година или няколко какво ще е. И сега всички казвате ме ще станем малцинство, ама вие всички които защитавате сегашните управляващи, защитавате и дпс и ги окопавате в тая държава. Плюйте по герб, те дпс това чакат, да ги забравите докато ни превземат.
Да живее България а?

Иво,ми че то така е със всяка партия която е на власт,идват новите,сменят си по места отговорниците и където зависи от тях почват да работят само с техните си хора,разбира се че е по-добре да дадеш подкуп на човек от българската раса от колкото на човек изповядваш други канони,но подкупа си е подкуп.
Както казах и аз предпочитам от нашият си етност хора,все пак сме България,това разбира се няма да ме освободи от "таксите" но пък по-добре да го чуя на чист български език,казах по-назад че много близки мои хора са застрашени от сегашната власт да ги сменят,определено се на*раха сегашните,при предишните поне знаеш че може ако се наложи да отидеш при един или друг по веригата и все ще се разбереш,сега всичко е размито и се граби като за последно (то щото си е за последно)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 12 Яну 2014, 10:18

Емо не си прав. Когато бяха герб на власт никой не съм търсил и никой не ме е търсил. Направо бях същисан когато ме потърсиха и питаха дали се имам с дпс защото са разпитвали за мен, дали съм техен човек и дали съм от техните за да мога да ползвам определени преференции. Слагат техни хора които да работят само с техни хора. Направо ахнах. Никога не е било така.

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 12 Яну 2014, 10:41

Ivo_BOrisov, то в Смолян и околията плащат на мюсюлманките да ходят забрадени и не само, пък какво остава за бизнеса...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 520i/99г.

Мнение от MegaByte » 12 Яну 2014, 11:03

Хаос написа:Ivo_BOrisov, то в Смолян и околията плащат на мюсюлманките да ходят забрадени и не само, пък какво остава за бизнеса...

В Благоевград, когато дойдоха ГЕРБ на власт( то кмета също е от ГЕРБ) всички предприятия с тяхно участие получаваха пари по всевъзможни програми, а частниците ги съсипаха, създаде се една пропаст между бедни и богати, средната класа я съсипаха, сега кмета има няколко цеха, единия е за някви железни пръти, не знам как се казва, бил съм свидетел как идват проверяващи и им се обяснява на кой е завода и те си тръгват, моят майстор е точно срещу завода и за това знам, бил съм свидетел, така че...
Гледам наляво - няма никой, поглеждам надясно - идват още
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 Sedan 136 Hp
Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела

Мнение от bobi_81xx » 12 Яну 2014, 13:21

Изображение :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 12 Яну 2014, 14:24

Много хора не правят разлика последствия от криза/последствия от правителство. Не казвам, че бай ти Бойко свърши както трябваше всичко (затова и не гласувах за него :mhihi: ), но 70-80% от нещата, които му приписват са заради кризата, не заради управлението му. Както някой казваше - виновен е и за безработицата в западна Европа :mhihi: .

А какво стана с Воленчо :mhihi: Май пак всяко чудо за 3 дни :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 12 Яну 2014, 15:07

Ми какво да стане... продажника напълно оправда вица за детската градина дето драснах по горе :) :)
"те" първи са налетели на бой :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 12 Яну 2014, 17:36

Хаос написа:Ivo_BOrisov, то в Смолян и околията плащат на мюсюлманките да ходят забрадени и не само, пък какво остава за бизнеса...

То това е така, ама като цяло дпс увеличава влиянието си насила. Имам познати които са били и за червени и за сини. Сега като работят в голяма фирма на човек на Доган, всички гласуват под строй за него. Не ми се мисли какво ще е след време. Просто ако не си с тях не чакай нищо нито от евро проекти, нито от държавни програми. Ама ние сме си виновни че ги избираме. А знаехме че ще са заедно след изборите. Прост народ сме.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 12 Яну 2014, 20:10

.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:34, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 13 Яну 2014, 0:10

Да не забравяме и кой се гласи да въдворява ред :
http://news.ibox.bg/news/id_660378548
:D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 13 Яну 2014, 9:16

steeN написа:
MegaByte написа:а частниците ги съсипаха

Как по-точно бяха съсипани частниците? Като ги задължиха да имат касови апарати свързани с НАП и да си плащат всички такси и осигуровки ли?

Ако говорим за програми на ЕС, съм сългасен, че нещата така бяха организирани, че малките фирми реално нямаха достъп до европейските програми, което си беше грешка. Но да говорим за умишлено съсипване?

И дори само заради това,ти да си чувал за презумпцията за невинност,да си виждал касов апарат свързан с финансовата институция в държавата в която живееш?
Не може да накараш някой да плати N пари заради това че смяташ че е виновен,има си закони в тая държава,минават проверяваи и глобяват,а като говорим за подобни мерки ,що така се получи че един производител на горива до преди 2 месеца нямаше подобни съоръжения,че същият не плащаше корпоративни налози защото "нямал никаква печалба"
Накараха поголовно да се сменяват работещи устройства всяко за минимум 400 лева,познай кои фирми станаха свръх богати и това в икономическа криза.
Факт е че българите сме меко казано тарикати,но пък като се смениха апаратите,кажи ми,каква е разликата като апарат е свързан или не е свързан с нап,този който не пуска касови бележки няма да пуска при всякаква свързаност.
С моят пост искам да кажа че да,при управлението на Борисов бяхме поне в някакъв ред,в сравнение със сегашното,но не ми харесваше да ме нарича куче или някакъв просташки изказ,не съм някаква "мека душа",но пък се чувствам част от Европа,имам някакво възпитание,чест,достойнство и това ме обижда.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 13 Яну 2014, 9:39

Лукойл нима вече сложиха и те отчитащи уреди ??? чак не ми се вЕрва :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 13 Яну 2014, 11:07

.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:34, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата