кое е последното нещо което си купихте и сте много доволни?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Re: кое е последното нещо което си купихте и сте много довол

Мнение от Maxmadness » 10 Дек 2013, 2:41

La4u написа:Малко сладко удоволствие от по-добрите шоколади :winky:

Колега тия тоблерони направо ме накараха да се разтреперя :mhihi:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 10 Дек 2013, 18:44

Значи за последно да уточня,че да сравняваме HTC Desire 500 със Apple iPhone 5s не е сериозно то е ясно,че Айфончето е по добро(то затова ценовата разлика е двойна)но АЗ лично не съм фен на тази марка и предпочитам HTC като марка
bum_bum така е за резолюцията съм се зъблудил прав си,но нищо не спомена за големина на дисплея,година на излизане ,предна камера,процесор ,време на разговор,време на готовност HTC Desire 500-Матрица на камерата CMOS и пак казвам за тази разлика в цената на Айфона не са много +.
Никакви промени по дизайна от 5 години,да евтино за компанията,но страшно непрофесионално!Или ще кажете,че дизайна му е перфектен!Но не и за мен,да не говорим,че тежи доста и често забива!iPhone 5 обаче използва още по-малка SIM карта - nanoSIM, което означава, че дори до момента да сте ползвали iPhone и искате просто да преминете на по-новия модел, пак ще трябва да си смените SIM-картата.
Но трябва да се отнасяме снизходително към Епъл - те все пак произвеждат само един модел телефон и нямат много опит :)
Всичко е въпрос на избор, разбирания и т.н. Според мен хората, които обичат фешъна, красивото елементарното за употреба избират айфона, а ентусиастите - дроида. Макар че вече и тази граница се разми достатъчно.

За тези пари няма да взема телефон, който нито е нов, нито притежава някакви уникални характеристики, нито е кой знае колко красив, нито е нещо повече от останалите устройства от този клас на пазара(освен ако не търся гъзария)
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 10 Дек 2013, 19:40

super_mario написа:Значи за последно да уточня,че да сравняваме HTC Desire 500 със Apple iPhone 5s не е сериозно то е ясно,че Айфончето е по добро(то затова ценовата разлика е двойна)но АЗ лично не съм фен на тази марка и предпочитам HTC като марка
bum_bum така е за резолюцията съм се зъблудил прав си,но нищо не спомена за големина на дисплея,година на излизане ,предна камера,процесор ,време на разговор,време на готовност HTC Desire 500-Матрица на камерата CMOS и пак казвам за тази разлика в цената на Айфона не са много +.
Никакви промени по дизайна от 5 години,да евтино за компанията,но страшно непрофесионално!Или ще кажете,че дизайна му е перфектен!Но не и за мен,да не говорим,че тежи доста и често забива!iPhone 5 обаче използва още по-малка SIM карта - nanoSIM, което означава, че дори до момента да сте ползвали iPhone и искате просто да преминете на по-новия модел, пак ще трябва да си смените SIM-картата.
Но трябва да се отнасяме снизходително към Епъл - те все пак произвеждат само един модел телефон и нямат много опит :)
Всичко е въпрос на избор, разбирания и т.н. Според мен хората, които обичат фешъна, красивото елементарното за употреба избират айфона, а ентусиастите - дроида. Макар че вече и тази граница се разми достатъчно.

За тези пари няма да взема телефон, който нито е нов, нито притежава някакви уникални характеристики, нито е кой знае колко красив, нито е нещо повече от останалите устройства от този клас на пазара(освен ако не търся гъзария)

Колега, прав си за някой неща, за други не съвсем :)
Отвори си тема за аЙфон/аЙОС/андроиди и т.н. или намери някоя съществуваща и там пиши, че тука ще стане кербала :mhihi:

По темата - един невероятно добър китаец, за ник'ви пари :mhihi:

Изображение
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 10 Дек 2013, 20:55

Nickelback написа:.....По темата - един невероятно добър китаец, за ник'ви пари :mhihi:

С риск да се изложа,ама това какво е и за какво служи?
Да не си доктор и да правиш кардиограми с него бе дееба ? :oops: :paranoid: :angel:

По темата,купих си дънки Kenvelo от мола У Варна,доволен съм щото имат и 50% намаление ! :mrgreen:

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 10 Дек 2013, 21:05

sambeto написа:С риск да се изложа,ама това какво е и за какво служи?

осцилоскоп, правиш кардиограми на бмв-то ма може и да не си доктор :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 10 Дек 2013, 21:11

sambeto написа:
Nickelback написа:.....По темата - един невероятно добър китаец, за ник'ви пари :mhihi:

С риск да се изложа,ама това какво е и за какво служи?
Да не си доктор и да правиш кардиограми с него бе дееба ? :oops: :paranoid: :angel:

По темата,купих си дънки Kenvelo от мола У Варна,доволен съм щото имат и 50% намаление ! :mrgreen:

Верно, че прилича, не съм се замислял :mhihi: Осцилоскоп му викат по-масово - използва се за измерване/визуализиране на електрически сигнали, ама може и "хора да мери" с подходящо допълнително оборудване :)
Ето го в действие:

Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 10 Дек 2013, 21:22

Едно чисто ново маслено радиаторче от Волга ми изпадна тука за 10тина лева :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Дек 2013, 18:54

super_mario написа:да не говорим,че тежи доста и често забива!

Ми, всъщност е по-лек от това НТС с което го сравняваш :dunno: Това, че който и да е Айфон забира под какъвто и да е предлог не го казвай никога повече. Ако има нещо, което Айфона никога не прави това е да забива ;)

И да не съм офтопик ето една телевизия, която си взех днес :mhihi:

Изображение

В интерес на истината не съм го виждал на живо дори ама благодарение на съветите на колегата rhase вярвам ще бъда доволен.

М/у другото най-тънката цена за тоя модел беше в Стемо, а дори и не подозирах че продават телевизори.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 11 Дек 2013, 19:03

За мен е правило винаги Sony пред Samsung...

По темата:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Дек 2013, 20:07

Малко се колебаех пред едно LG, дето беше 400 херца, 3Д и некви др екстри ама 3Д на такъв миндзав телевизор не ми трябва па и тия 400 херца сигурно си ги смятат по някъв си техен начин както някои колеги си смятат конете на колите :mhihi:

Ръкавиците са чук и много удобни ама мен все ме е срам да карам с тях да не ме помислят нещо за педер :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 11 Дек 2013, 21:05

Nickelback написа:По темата - един невероятно добър китаец, за ник'ви пари :mhihi:

Ако не е тайна какви евра ти излезна ? Може и на ЛС ;)
По темата преди седмица взех един Asus Memo Pad HD7 на жената да си гледа Поу :mhihi:
Сега и аз и тя сме доволни и телефона ми държи по ден отгоре :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от super_mario » 11 Дек 2013, 22:19

bum_bum написа:
super_mario написа:да не говорим,че тежи доста и често забива!

Ми, всъщност е по-лек от това НТС с което го сравняваш :dunno: Това, че който и да е Айфон забира под какъвто и да е предлог не го казвай никога повече. Ако има нещо, което Айфона никога не прави това е да забива ;)

Говорих по принцип ,че е тежък колега :yes:
а спецеално за теб ще “копна“маааалко мнения от форума на Айфон
Frea -Здравейте,тази сутрин имах неприятен случай с телефона ми, Iphone 4 - беше забил в 5 и 40 (на толкова беше забил часовника му) и нито мога да го отключа,нито рестартирам, просто дисплея не искаше да направи контакт с мен...Както и да е рестартирах държейки home бутона и бутона on/off и телефона се рестартира.
Masculine- Здравеите на всички аз имам съшия проблем какво да направя за да се оправи !
heidan_ Здравейте, И аз имам същия проблем с iphone 5 32GB с IOS 6.1.2
Айфона ми забива и то много лошо, тъча не работи, даже не може да се заключи.... Някой път замръзва за минута и повече.
allmovies -Здравейте, и аз имам същия проблем взех си iPhone 4 16GB
Iphone4Slav -Здравейте, днес отворих камерата за да започна да снимам.Но като се опитах да активирам предната камера ми заби.Мога да излизам от камерата , но ако вляза единственото нещо което мога да гледам са снимките забило ми е преди да се "Отвори". Може ли някой да ми каже какъв е случаят ?
Да продължавам ли с копирането или това е достатъчно на НИКОГА не забиващия Айфон :dunno:
п.с аз не съм против Айфоните като телефони!!!
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 11 Дек 2013, 22:36

Купих Ford Ranger 2002 4wd :mhihi: , Розенхаймски много ръжда
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 11 Дек 2013, 22:39

super_mario написа:...

Виждам, че цитираш доста сериозни източници. Затова ще ти дам един съвет - наслаждавай се на пластмасовия си HTC и моля те, остави темата с iPhone-ите настрана засега.

Да не съм офф последно си купих едни дънки от Reserved (много ги уважавам за дънки, 3ти чифт все от техните магазини).

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от super_mario » 12 Дек 2013, 0:04

b00st написа:
super_mario написа:...

Виждам, че цитираш доста сериозни източници. Затова ще ти дам един съвет - наслаждавай се на пластмасовия си HTC и моля те, остави темата с iPhone-ите настрана засега.

Да не съм офф последно си купих едни дънки от Reserved (много ги уважавам за дънки, 3ти чифт все от техните магазини).

а наслаждавам се споко,само че аз виждам много се засягаш явно си от феновете на ябълката :lol: а колкото до сериозноите източници все пак това са никнеймите им както твоя е b00st(значи и ти не си от сериозните източници)
и аз да не съм офф по темата взех на жената SAMSUNG GT-I8262 GALAXY CORE DUOS (за сега доволна ,за в бъдеще :dunno: )

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата