СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: СПАМ ТЕМА
Преди около месец купих 2 нови зимни гуми Дебика за Зафирата.
Гумите са отпред.
От няколко дни в София не мога да тръгна без да буксувам, без да има сняг. Толкова ли е мръсно по асфалта или гумите са боклук?
За спиране няма проблем, слава богу.
Гумите са отпред.
От няколко дни в София не мога да тръгна без да буксувам, без да има сняг. Толкова ли е мръсно по асфалта или гумите са боклук?
За спиране няма проблем, слава богу.

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Е мъгливо е, какво очакваш. И при мене е същото,а гумите ми са ОК.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Аз съм с Континентал и е голяма пързалка
Снощи на жълтите павета дори се включи Xdrive-а на Х1цата, че изобщо не можеше да потегли дори

Снощи на жълтите павета дори се включи Xdrive-а на Х1цата, че изобщо не можеше да потегли дори

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Ония ден до мен една служебка на Йетел щеше да нацепи колите, чакащи на червено. Накрая се заби в тротоара, за да спре. Мръсно, мръсно, мъгливо, хлъзгаво, под наклон. Съответно и слаба преценка на шофьора колко добре ще спре и с каква скорост кара.

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Да не чуе Вичо, ама тая сутрин и на мен ми се включи АБС-а с 40км/ч по Ботев.
С Континентали от миналата година съм!
Една корсичка с лепенка Нюрбургринг реши да мине по трамвайната линия и спря в една мотриса на светофара с Т.Александров.
Една корсичка с лепенка Нюрбургринг реши да мине по трамвайната линия и спря в една мотриса на светофара с Т.Александров.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
empar написа:Да не чуе Вичо, ама тая сутрин и на мен ми се включи АБС-а с 40км/ч по Ботев.
Сакън, не е възможно това.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Днеска гледах клипове - разцепва ги. Интересно ми е застрахователите дали ще им платят нещо. При един приятел преди 10-15 години беше станал пожар, живее в центъра на Пловдив в тесни улички в подножието на тепето. Пожарната съзнателно забърсала няколко коли , за да вземе завоите и после им писали на всичките актове за неправилно паркиране.

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Има ли колеги които могат да дадат съвет относно вериги за сняг . Марка , цена , от къде и т.н. По възможност лесен монтаж . Ще ги ползвам за кемпера /215/75/R16/ , а по една случайност размера на веригите става и за 225/55/R18 за другата кола ,и може ако се наложи и там да ги ползвам . Кемпера е с предно , отзад тежи , и на най малкия наклон със сняг не може да мръдне
Гледах Veriga , Konig , Thule - други читави марки кои са ?

- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
mr_petroff написа:Има ли колеги които могат да дадат съвет относно вериги за сняг . Марка , цена , от къде и т.н. По възможност лесен монтаж . Ще ги ползвам за кемпера /215/75/R16/ , а по една случайност размера на веригите става и за 225/55/R18 за другата кола ,и може ако се наложи и там да ги ползвам . Кемпера е с предно , отзад тежи , и на най малкия наклон със сняг не може да мръднеГледах Veriga , Konig , Thule - други читави марки кои са ?
Аз на старата ми кола си бях взел немски на марката RUD. Доста добра изработка, бяха една идея по евтини от Кьонига. На сухо бях тренирал и слагах веригите със затворени очи, но веднъж се наложи да слагам вериги в сняг и едната я сложих долу-горе, но другата въобще не успях да я провра, въпреки че имах и ръкавици. Както и да е едната успя да ме "изкара". Та съвета ми е сложи си вътре един комплект работни ръкавици от железарията, понеже като почнеш да ги слагаш и пръстенцата яко мръзнат
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Е, те ръкавиците са задължителни при тази операция...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Седя си и си пия опушеното уиски, слушам Металика на яката уредба и в този ред на мисли си правя анализ на днешния ден. Излизам днес в 07.00 часа за работа, като работното ми време започва в 08.30, а до работа имам 7-8 мин с кола и е точно един сфетофар. По принцип ходя пеша, но мръсния въздух тези дни в София много ме тормози и така да се каже по принуда се качих на колата. През седмицата е изключение да се кача на кола за мен. Та излизам с колата, навън още няма нито пешеходци нито коли, минавам 100 метра и трябва да завия надясно в еднопосочна улица, на която винаги завивам малко на сляпо, понеже има паркирани коли на завоя и внимавам. Завивам и без малко да се изчаластрим с един който за по-напряко кара в насрещното. Ебе мамка му не вижда ли същия фаровете. Както и да е наложи му се да дава назаден. Тази вечер на сфетофара седя на първа линия в лентата, която е за надясно и за направо и до мен в отляво в лентата за направо чичак пуши си вейпчето вътре с пуснат десен мигач. Викам си тоя нещо го е забравил. Потеглям леко с едно наум и тоя от лявата ми страна пред мен и зави надясно. Просто без думи. Не знам явно в гейското вейпче е имало малко хексахидроканабинол мей би 

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Трябваше да му спреш леко във вратите...
Ex: 96' BMW318ti

TNT написа:Днеска гледах клипове - разцепва ги. Интересно ми е застрахователите дали ще им платят нещо. При един приятел преди 10-15 години беше станал пожар, живее в центъра на Пловдив в тесни улички в подножието на тепето. Пожарната съзнателно забърсала няколко коли , за да вземе завоите и после им писали на всичките актове за неправилно паркиране.
Застраховките в тоя квартал са по над $100К на година, който има, ще му платят.
Spunky написа:TNT написа:Днеска гледах клипове - разцепва ги. Интересно ми е застрахователите дали ще им платят нещо. При един приятел преди 10-15 години беше станал пожар, живее в центъра на Пловдив в тесни улички в подножието на тепето. Пожарната съзнателно забърсала няколко коли , за да вземе завоите и после им писали на всичките актове за неправилно паркиране.
Застраховките в тоя квартал са по над $100К на година, който има, ще му платят.
това за частните самолети говориш, нали?

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила