СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Re: СПАМ ТЕМА
drifty написа:
На Мото Коледата, на която не можах да отида имаше томбола за мотоциклет Сузуки от 88ма, спечели го един първолак на нашата улица, днес го тикаха повече от колкото аз съм тикал моя симсон, аха запали, ама половината цилиндри ги няма, пък накрая май се оказа, че нямал бензин.
А някой знае ли оправиха ли 6-цата, която момчето спечели на Бмв събора, а на връщане фърлила боба?

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
slatanic написа:Щом питаш явно не е.![]()
Иначе си е работен ден.
На 46г съм и никога не съм знаел кога се почива и кога не

Винаги съм работил на смени.... допреди 17г . От тогава работя така че също не ме хФаща

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Superexstatic написа:drifty написа:
На Мото Коледата, на която не можах да отида имаше томбола за мотоциклет Сузуки от 88ма, спечели го един първолак на нашата улица, днес го тикаха повече от колкото аз съм тикал моя симсон, аха запали, ама половината цилиндри ги няма, пък накрая май се оказа, че нямал бензин.
А някой знае ли оправиха ли 6-цата, която момчето спечели на Бмв събора, а на връщане фърлила боба?
Много грубо.

Това сузуки пък било стояло отвън на открито близо 1 година, но поне като го слушах как работи, нищо му няма. Само дето можеше по-читав собственик да го спечели

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Професионалните книжки / с много категории/ ги направиха 5 годишни и то тя моята ще изтече тая година и трябва да изкарвам нова.
Да си им кажа ли да оставят само Б категория, да не ме занимават на всеки 5 години да ходя да сменям. Вярно ли е, че после ако искам пак да ги напишат - просто си минавам по реда с медицинското, без изпит, без нищо. Не ми е трябвало много одавна нещо по различно от Б, ама по закона всеобщата гадост ще ги махна и ще ми потрябват другите))
То и без това наближавам безсрочната
)
Да си им кажа ли да оставят само Б категория, да не ме занимават на всеки 5 години да ходя да сменям. Вярно ли е, че после ако искам пак да ги напишат - просто си минавам по реда с медицинското, без изпит, без нищо. Не ми е трябвало много одавна нещо по различно от Б, ама по закона всеобщата гадост ще ги махна и ще ми потрябват другите))
То и без това наближавам безсрочната

Хм,хм...
Препоръчайте качествени кобалтови свредла за разпробиване на скъсана шпилка на изпускателен колектор. Мисля като ми остане време да влизам във филма 

В момента реално пак не можеш да караш почти нищо без компетентност и дигитална карта.
Така,че...си е до приоритети.
Ако се очаква да караш разни тежки товари с нещо по-леко без нужда от тия горните документи си я поднови.
Ако обаче наистина не караш и няма да караш...е един проблем по-малко.
Аз бих я държал до момента в който не мога,а не да не ми трябва.
Но това съм аз.
Никога не съм имал нещо различно от А и B категории просто,защото нямам интерес да ставам камионджия...а ми се падна да работя всеки ден с такива.
Живот...какво да го правиш.
Така,че...си е до приоритети.
Ако се очаква да караш разни тежки товари с нещо по-леко без нужда от тия горните документи си я поднови.
Ако обаче наистина не караш и няма да караш...е един проблем по-малко.
Аз бих я държал до момента в който не мога,а не да не ми трябва.
Но това съм аз.
Никога не съм имал нещо различно от А и B категории просто,защото нямам интерес да ставам камионджия...а ми се падна да работя всеки ден с такива.
Живот...какво да го правиш.

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Ъ? Как нищо бре. Даже един бус ли не мога или малко камионче.
Айде ремаркета, автобуси как да е. Оооо. Ще си мина само на б ако е така.
Хм,хм...
Моджо написа:Ъ? Как нищо бре. Даже един бус ли не мога или малко камионче.
Бус можеш.Голям тежък пикап пак.Малко камионче...според зависи.Има ли тахограф...
И си до там.
Така,че...поднови си я сега...
Следващият път може и да няма смисъл.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
И аз догодина мисля да махам С категорията. Омръзна ми през 5 години да се редя да сменям книжката и да обикалям по всички лекарски кабинети. Последния път очния лекар ме писа, че трябва да карам с очила само щото съм за медицинско за С, не можело да се правят компромиси при професионалните шофьори (имам малък диоптър на едното око). На практика откакто си взех изпита на камион не съм се качвал май, само трактори няколко пъти се е налагало доста отдавна. Ако реша да ставам тираджия на стари години ще изкарам един курс, не е кой знае какво. Като се замисля аз първо камион се научих да карам (Мадара), после минах на коли 

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
streetz написа:И аз догодина мисля да махам С категорията. Омръзна ми през 5 години да се редя да сменям книжката и да обикалям по всички лекарски кабинети. Последния път очния лекар ме писа, че трябва да карам с очила само щото съм за медицинско за С, не можело да се правят компромиси при професионалните шофьори (имам малък диоптър на едното око). На практика откакто си взех изпита на камион не съм се качвал май, само трактори няколко пъти се е налагало доста отдавна. Ако реша да ставам тираджия на стари години ще изкарам един курс, не е кой знае какво. Като се замисля аз първо камион се научих да карам (Мадара), после минах на коли
аз като се замисля- първо се научих да карам бтр... като излязох от казармата едва тогава тръгнах по курсове и изпити за книжка... помня, че учебната лада 2107 ми струваше като космически кораб след бтр-а...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Моджо написа:...... Вярно ли е, че после ако искам пак да ги напишат - просто си минавам по реда с медицинското, без изпит, без нищо.....
Не е вярно.
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
seimo написа:Препоръчайте качествени кобалтови свредла за разпробиване на скъсана шпилка на изпускателен колектор. Мисля като ми остане време да влизам във филма
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Някой с FLIPPER ZERO заигравал ли се е?
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост