Политическа.
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Политическа.
Еми не четеш форума и си правиш грешни мнения за тия които пишат . Аз колкото съм го плюл чалгата не знам дали има друг тука. И че няма да се "оправим " е ясно , казах го вече ако не четеш между редовете ще е трудно дори директно да ти се каже . 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
О, не, аз си го плюех редовно.
Както за това, което по принцип е като честност, така и за това, че плюеше Бойко дълги години, ама още по-дълги години преди това му се мазнеше, също като онзи баЙряков ако го помните с портретите на Боко с тенис ракетата в студиото си.
Кой още, като Яне Янев примерно. Абе то е някаква мода всички да плюят по Бойко и после да му клякат, как ли става все така? Сега и Слави ще го върне на власт...
А ПП удариха дъното днес. Не гласувайте за вота на недоверие, понеже така ще върнете Бойко. Тоест, свършиха им аргументите да стоят на власт и трябва да ги държат за да не се върне Бойко.
Ама те така и дойдоха, сложете нас за да не е Бойко.
Цирк, цирк, цирк. Накрая всички ще се окажат слуги на Бойко още от организирането на онези протести и всичко е било театър за да покаже той на България как не можем без него. 

А ПП удариха дъното днес. Не гласувайте за вота на недоверие, понеже така ще върнете Бойко. Тоест, свършиха им аргументите да стоят на власт и трябва да ги държат за да не се върне Бойко.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
Аз мисля че тоя вот на недоверие няма ад мине . Ще си го гледаме Просто Киро докато се осере тотално и няма да има нито една причина да стои повече на премиерския пост . Не че сега има , но Тиквоний не е алтернатива .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Аз друго не мога да разбера. Какво толкова ще стане ако вдигнат ветото за Македония, че всичките квичат на умряло какви национални предатели са ПП?
Значи оня дърт педал дето я е измислил тая държава не е национален предател и даже сме му кръстили цял град на негово име, а тия за някаква формалност са големите предатели.... Със и без нашето вето Македония ще влезе в ЕС...
Още повече, че тая кауза Македония е толкова пробита... Тая територия отдавна е безвъзвратно изгубена, ислямизирана и радикализирана...
Значи оня дърт педал дето я е измислил тая държава не е национален предател и даже сме му кръстили цял град на негово име, а тия за някаква формалност са големите предатели.... Със и без нашето вето Македония ще влезе в ЕС...
Още повече, че тая кауза Македония е толкова пробита... Тая територия отдавна е безвъзвратно изгубена, ислямизирана и радикализирана...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
То е ясно, че ще влезе, ама не е точно така както казваш. Те ще влезнат, но докато това стане ние държим коза да признаят каквото трябва и да не ни вземат историята. Много е дълга темата, ветото трябва да стои докато не видим някаква промяна от тяхна страна, вероятно още поне 10 години.
Що се отнася до предателя, времената са били такива, Югославия е била силна, но уплашена от България, както и някои държави в Европа и нещата се случват с разрешението на Съветския съюз. Та наистина няма какво да я мислим тази територия, отдавна е изгубена, но да им пускаме гювеч ОТНОВО за наша сметка няма да е. Ако тоя или някой свали ветото без основателна причина, лично отивам пред Парламента с павета и някоя арматура, ще чупя каквото видя там, пък после ако ще да полежа в ареста. Като ги знам колко са бързи ченгетата и умни, едва ли и ще ме хванат в тая тълпа, която ще се събере. Ще съм и леко дегизиран разбира се, че да не стане фаул с камера, макар както разбрахте от мекерето от Перник, те не били доказателство в съда.
Що се отнася до предателя, времената са били такива, Югославия е била силна, но уплашена от България, както и някои държави в Европа и нещата се случват с разрешението на Съветския съюз. Та наистина няма какво да я мислим тази територия, отдавна е изгубена, но да им пускаме гювеч ОТНОВО за наша сметка няма да е. Ако тоя или някой свали ветото без основателна причина, лично отивам пред Парламента с павета и някоя арматура, ще чупя каквото видя там, пък после ако ще да полежа в ареста. Като ги знам колко са бързи ченгетата и умни, едва ли и ще ме хванат в тая тълпа, която ще се събере. Ще съм и леко дегизиран разбира се, че да не стане фаул с камера, макар както разбрахте от мекерето от Перник, те не били доказателство в съда.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
Аз не мисля че са толкова прости нещата с тая Македония . Тия глупости дето се пишат че коминтерна ги създал македонците нямат особена фактология освен едни голи приказки . Щото това са неща от 1920г , а коминтерна е разпуснат и към 1944 не съществува и нито било възможно такова генно инженерство до 1944 нито да създава каквито да било нации . Сърбия и България са силно агресивни империалистически държави които не могат да се понасят една друга заради териториалните спорове . А тези територии с уж македонизирани българи са окупирани от България 4 години до 1944 , българската администрация там е възстановена и както българския език култура идентичност и самосъзнание. Какви нации ще създават СССР в такава обстановка , това са напълно нелепи неща . А Югославия с Тито е била много силна държава на балканите , в периферията на влиянието на Сталин и с много лоши връзки с Москва . Тито напира за война с Гърция , не стъпва в Москва докато не умира Сталин . Все пак е държава победител и се гледат интересите на Югославия при определяне на репарациите . А България е държава окупатор 1944 за целия свят . Аз все си мисля че ако не беше Георги Димитров толкова близо до Сталин щяха да ни порежат много по лошо териториално 1944г . България може би единствена не губи територии след войната въпреки че е сол ташака на Хитлер. И си мисля че идеята за македонизиране на тия територии е просто някакъв извратен план за противодействие на Тито . След като не могат да бъдат приобщени териториално към България са опитали да ги държат под българско влияние по този начин . Но всичко се оказва доста нелепо и несъстоятелно и се забатачва в лоша за България посока по македонския въпрос . Това ми се струва много по реалистично отколкото тия глупости за коминтерна .
Последна промяна Jordana на 16 Юни 2022, 8:02, променена общо 3 пъти
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
То сичко това са глупости..територии, религии, нации...дрън-дрън. Украинците са руснаци, македонците са Българи, Евреите са никакви.... Па после войни, кризи...
Не я разбирам тая работа, честно. Маверика па щял павета да хвърля ...ма и той не знае що точно. Щото чул нещо как щели да ни вземат историята....големата история, нема що. То това е биберон да ти го вземат...
Тва надъхване на национализма не води до нищо добро. Никога и никъде.
Не я разбирам тая работа, честно. Маверика па щял павета да хвърля ...ма и той не знае що точно. Щото чул нещо как щели да ни вземат историята....големата история, нема що. То това е биберон да ти го вземат...
Тва надъхване на национализма не води до нищо добро. Никога и никъде.
Хм,хм...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Това с българската история и признаването на претенциите на Македония е много голям минус със дългосрочни фатални последствия за България . Това ще доведе до още по голямо изостряне конфликта с Македония и тотално унищожаване и репресии на българите в Македния . Те не случайно са се запънали като магаре на мост и отказват дума да се издума по признаване на българската позиция . Македония практически си присвоява българската история , език , култура и гради държава върху една антибългарска риторика и политика . Това е 100% украинския модел , те са абсолютно същите техните претенции към Русия . Твърдят че са истинските основатели на Русия а руснаците са периферно племе варвари което ги колонизирало в последствие . Много неща могат да Ви се струват нелепи господа обаче това е действителност за съжаление 

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Баш де. Откачена работа и от двете страни. Сички сме хомо сапиенс и имаме един дом. Просто е. А и каквото политическо решение да се вземе накрая то няма нищо да промени. Нали. Македонците сигурно помежду си си викат ние сме северно македонци

ПП. Това ли са ни исканията да вдигнем ветото?
https://webcafe.bg/vlast/shestte-balgar ... palni.html
СМЕХ.
Като изключим точка 1 всичкото друго е бля бля и може да бъде отнесено към коя и да е съседка. Румъния да речем.
Е ся слушам парламента по радиото...
Мале, мале.... Македонците, а и който и да е, треа са много гламави да искат да са българи съдейки по Парламента. В това число и самите българи.

ПП. Това ли са ни исканията да вдигнем ветото?
https://webcafe.bg/vlast/shestte-balgar ... palni.html
СМЕХ.
Като изключим точка 1 всичкото друго е бля бля и може да бъде отнесено към коя и да е съседка. Румъния да речем.
Е ся слушам парламента по радиото...
Мале, мале.... Македонците, а и който и да е, треа са много гламави да искат да са българи съдейки по Парламента. В това число и самите българи.
Хм,хм...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Те сега не си викат, ама след 100 години знаеш ли дали няма да си викат? А Гърците ще продължават да си казват, че Македония е Гърция, понеже така е било хиляди години и Александър Македонски е Грък. Ей тези неща Македонците искаха да ги вземат от Гърция и не успяха, точно защото онези мятаха павета. Има неща, които не бива да се позволяват защото като ги позволиш, утре ще искат още и още, Левски ще стане Македонец, България ще излезе, че е нямала ханове и царе щото всички са били Македонци, а ние сме ги окупирали и сме си взели насилствено територията. А като се Ислямилизират още един Бог знае на какво са способни защото тая измислена религия стартирала като учение понеже е по-лесно смилаемо е способна на всичко. Както Мохамед е преписвал Библията и от Индуизма книгата забравих как се казваше и е създал цяла религия с омраза към света, така и Македонците се водят от омраза и като им позволиш не знаеш докъде ще стигне това.
Същата работа е и с Крим. 50 войни има между Турция и Русия, обаче Украинците викат той наш. Ама къде бе, Кримската война е била Турско-Руска(а нашата Руско-Турска защото Русия я започва)и Турците виждат слабост у Руснаците за да ги нападнат и да им вземат Крим и други неща, ПОДТИКВАНИ разбира се от Европейските варвари с претенции за цивилизованост, но и за владеене на целия свят Британия и други Европейски джендъри, нежелаещи да делят пазари с Русия. Това се води като първата технологична война и точно както сега Русия е смятана за изостанала военно и съответно де що има Европейци заплашват да се обединят срещу нея и по това време Австрийците нали си пъхат и те носа навсякъде, императора Николай умира и с това войната приключва. Иначе Крим е Украински, явно те са умирали по това време там, а всичко Българско е на Македония защото те така казват.
Същата работа е и с Крим. 50 войни има между Турция и Русия, обаче Украинците викат той наш. Ама къде бе, Кримската война е била Турско-Руска(а нашата Руско-Турска защото Русия я започва)и Турците виждат слабост у Руснаците за да ги нападнат и да им вземат Крим и други неща, ПОДТИКВАНИ разбира се от Европейските варвари с претенции за цивилизованост, но и за владеене на целия свят Британия и други Европейски джендъри, нежелаещи да делят пазари с Русия. Това се води като първата технологична война и точно както сега Русия е смятана за изостанала военно и съответно де що има Европейци заплашват да се обединят срещу нея и по това време Австрийците нали си пъхат и те носа навсякъде, императора Николай умира и с това войната приключва. Иначе Крим е Украински, явно те са умирали по това време там, а всичко Българско е на Македония защото те така казват.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
След 100 години може и да нема България или Северна Македония. И?
Мислиш ли, че македонците в момента викат А. Македонски е грък? А кое е българско или македонско аз не мога да кажа, а ти?
Не съм историк и имам големи подозрения, че това което знам е вярно. То и социализъма беше велик и нерушим...
По тая крива логика ние сме османци или византийци... Или италианци.
Може и руснаци да сме, знае ли се.
Мислиш ли, че македонците в момента викат А. Македонски е грък? А кое е българско или македонско аз не мога да кажа, а ти?
Не съм историк и имам големи подозрения, че това което знам е вярно. То и социализъма беше велик и нерушим...
По тая крива логика ние сме османци или византийци... Или италианци.
Може и руснаци да сме, знае ли се.
Хм,хм...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ами не е точно така. Ние сме най-старата държава в Европа. Племе дошло ясно от къде не по сведенията на един или двама историци. Колкото и преиначавания на историята да има, някои неща потвърдени от много места е почти невъзможно да не са така в основния си смисъл. Много преди учението на Мохамед и неговите доведени синове да завладее Арабския свят и да тръгнат срещу Европа ние сме били държава. Испания помни как хан Тервел спира тая сган и тези неща не се забравят. Та доста време след това се появява Османската империя.
Относно Българи и Македонци не мисля, че може да има някакъв спор на разумно ниво кое е било българско тогава. Македония е била Македония когато Гърците са владеели света. После това си е някаква област в България, а създаването на сегашния им език и държава е от ясно по-ясно. Няма претенции те да стават Българи, това е отдавна изгубено и осъзналитебсе като такива просто могат да дойдат в България, а в оная територия остават другите или тези, които въпреки униженията стоят там и си казват, че сме един народ.
А модата да се изкривява историята набира скорост в последните десетилетия, за да оправдае много интереси. А по онези мътни времена просто всеки е вземал каквото може, но с помощта на църквата и езика си сме запазили своята идентичност и остатъците от територията си. Иначе е ясно, че имаме всякакви гени вече. Защо мислиш в турските сериали има на моменти толкова хубави и бели Туркини? Понеже онези са били орки, черни като въглени с малки изключения, но са вземали хубави и бели жени от тука за да се смесят с тях. Не са вземали само момчета за армиите си. Не за всички бели там нашия ген е отговорен, но за част от тях със сигурност.
Относно Българи и Македонци не мисля, че може да има някакъв спор на разумно ниво кое е било българско тогава. Македония е била Македония когато Гърците са владеели света. После това си е някаква област в България, а създаването на сегашния им език и държава е от ясно по-ясно. Няма претенции те да стават Българи, това е отдавна изгубено и осъзналитебсе като такива просто могат да дойдат в България, а в оная територия остават другите или тези, които въпреки униженията стоят там и си казват, че сме един народ.
А модата да се изкривява историята набира скорост в последните десетилетия, за да оправдае много интереси. А по онези мътни времена просто всеки е вземал каквото може, но с помощта на църквата и езика си сме запазили своята идентичност и остатъците от територията си. Иначе е ясно, че имаме всякакви гени вече. Защо мислиш в турските сериали има на моменти толкова хубави и бели Туркини? Понеже онези са били орки, черни като въглени с малки изключения, но са вземали хубави и бели жени от тука за да се смесят с тях. Не са вземали само момчета за армиите си. Не за всички бели там нашия ген е отговорен, но за част от тях със сигурност.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Те ти пропаганда и национализъм в действие. Били сме най-старата държава е Европа. Да, добре.
Па тя османската империя е била само Турция и България. Бели моми не е имало на друго место. Наще най-убави и единствени.
Нема смисъл маверик...по същия начин мислят и македонците.. И затова е така. Егото да се помпа кви сме велики.
Па тя османската империя е била само Турция и България. Бели моми не е имало на друго место. Наще най-убави и единствени.
Нема смисъл маверик...по същия начин мислят и македонците.. И затова е така. Егото да се помпа кви сме велики.
Хм,хм...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Е коя действаща е по-стара? Не се хващай за това най-старата, приеми го, че сме държава от много време и сме си запазили името дори след превземането ни от Византия и Османската империя в смисъл възвърнали след робствата. Тоест исках да кажа с това, че сме тука отдавна, а не да се тупам, че сме най-старата. Нито имам претенции да си връщаме територии, нито нещо близко до това. А не знам съхранена държава без грам национализъм у населението. В САЩ примерно като мислиш, че национализма пречи, знаеш ли до какъв култ е издигнат по някои места? Всячески се мъчат да оправдават войните си по света, понеже макар и наивно, населението им е пълно и с много мислещи хора, които са усетили от къде духа вятъра и къде отива. Не мисля, че национализма е лошо нещо. Крайните му форми естествено, както всяко нещо с което се прекалява.
Относно белите робини, със сигурност е имало и другаде, аз не съм казал обратното, обаче за нещата, които описвах свидетелстват не едно и две неща.
Относно белите робини, със сигурност е имало и другаде, аз не съм казал обратното, обаче за нещата, които описвах свидетелстват не едно и две неща.
- ekalchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2016 m550d
Гърция не е ли по-стара? Като не говоря за името, а за нация.