Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Политическа.

Мнение от Jordana » 15 Юни 2022, 19:19

Еми не четеш форума и си правиш грешни мнения за тия които пишат . Аз колкото съм го плюл чалгата не знам дали има друг тука. И че няма да се "оправим " е ясно , казах го вече ако не четеш между редовете ще е трудно дори директно да ти се каже . :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 15 Юни 2022, 21:22

О, не, аз си го плюех редовно. :mhihi: Както за това, което по принцип е като честност, така и за това, че плюеше Бойко дълги години, ама още по-дълги години преди това му се мазнеше, също като онзи баЙряков ако го помните с портретите на Боко с тенис ракетата в студиото си. :help: Кой още, като Яне Янев примерно. Абе то е някаква мода всички да плюят по Бойко и после да му клякат, как ли става все така? Сега и Слави ще го върне на власт...
А ПП удариха дъното днес. Не гласувайте за вота на недоверие, понеже така ще върнете Бойко. Тоест, свършиха им аргументите да стоят на власт и трябва да ги държат за да не се върне Бойко. :mhihi: Ама те така и дойдоха, сложете нас за да не е Бойко. :mhihi: Цирк, цирк, цирк. Накрая всички ще се окажат слуги на Бойко още от организирането на онези протести и всичко е било театър за да покаже той на България как не можем без него. :ahah:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 15 Юни 2022, 21:31

Аз мисля че тоя вот на недоверие няма ад мине . Ще си го гледаме Просто Киро докато се осере тотално и няма да има нито една причина да стои повече на премиерския пост . Не че сега има , но Тиквоний не е алтернатива .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 16 Юни 2022, 6:35

Аз друго не мога да разбера. Какво толкова ще стане ако вдигнат ветото за Македония, че всичките квичат на умряло какви национални предатели са ПП?
Значи оня дърт педал дето я е измислил тая държава не е национален предател и даже сме му кръстили цял град на негово име, а тия за някаква формалност са големите предатели.... Със и без нашето вето Македония ще влезе в ЕС...
Още повече, че тая кауза Македония е толкова пробита... Тая територия отдавна е безвъзвратно изгубена, ислямизирана и радикализирана...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Юни 2022, 6:43

То е ясно, че ще влезе, ама не е точно така както казваш. Те ще влезнат, но докато това стане ние държим коза да признаят каквото трябва и да не ни вземат историята. Много е дълга темата, ветото трябва да стои докато не видим някаква промяна от тяхна страна, вероятно още поне 10 години.
Що се отнася до предателя, времената са били такива, Югославия е била силна, но уплашена от България, както и някои държави в Европа и нещата се случват с разрешението на Съветския съюз. Та наистина няма какво да я мислим тази територия, отдавна е изгубена, но да им пускаме гювеч ОТНОВО за наша сметка няма да е. Ако тоя или някой свали ветото без основателна причина, лично отивам пред Парламента с павета и някоя арматура, ще чупя каквото видя там, пък после ако ще да полежа в ареста. Като ги знам колко са бързи ченгетата и умни, едва ли и ще ме хванат в тая тълпа, която ще се събере. Ще съм и леко дегизиран разбира се, че да не стане фаул с камера, макар както разбрахте от мекерето от Перник, те не били доказателство в съда. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 16 Юни 2022, 7:20

Аз не мисля че са толкова прости нещата с тая Македония . Тия глупости дето се пишат че коминтерна ги създал македонците нямат особена фактология освен едни голи приказки . Щото това са неща от 1920г , а коминтерна е разпуснат и към 1944 не съществува и нито било възможно такова генно инженерство до 1944 нито да създава каквито да било нации . Сърбия и България са силно агресивни империалистически държави които не могат да се понасят една друга заради териториалните спорове . А тези територии с уж македонизирани българи са окупирани от България 4 години до 1944 , българската администрация там е възстановена и както българския език култура идентичност и самосъзнание. Какви нации ще създават СССР в такава обстановка , това са напълно нелепи неща . А Югославия с Тито е била много силна държава на балканите , в периферията на влиянието на Сталин и с много лоши връзки с Москва . Тито напира за война с Гърция , не стъпва в Москва докато не умира Сталин . Все пак е държава победител и се гледат интересите на Югославия при определяне на репарациите . А България е държава окупатор 1944 за целия свят . Аз все си мисля че ако не беше Георги Димитров толкова близо до Сталин щяха да ни порежат много по лошо териториално 1944г . България може би единствена не губи територии след войната въпреки че е сол ташака на Хитлер. И си мисля че идеята за македонизиране на тия територии е просто някакъв извратен план за противодействие на Тито . След като не могат да бъдат приобщени териториално към България са опитали да ги държат под българско влияние по този начин . Но всичко се оказва доста нелепо и несъстоятелно и се забатачва в лоша за България посока по македонския въпрос . Това ми се струва много по реалистично отколкото тия глупости за коминтерна .
Последна промяна Jordana на 16 Юни 2022, 8:02, променена общо 3 пъти

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 16 Юни 2022, 7:30

То сичко това са глупости..територии, религии, нации...дрън-дрън. Украинците са руснаци, македонците са Българи, Евреите са никакви.... Па после войни, кризи...
Не я разбирам тая работа, честно. Маверика па щял павета да хвърля ...ма и той не знае що точно. Щото чул нещо как щели да ни вземат историята....големата история, нема що. То това е биберон да ти го вземат...
Тва надъхване на национализма не води до нищо добро. Никога и никъде.
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 16 Юни 2022, 7:41

Това с българската история и признаването на претенциите на Македония е много голям минус със дългосрочни фатални последствия за България . Това ще доведе до още по голямо изостряне конфликта с Македония и тотално унищожаване и репресии на българите в Македния . Те не случайно са се запънали като магаре на мост и отказват дума да се издума по признаване на българската позиция . Македония практически си присвоява българската история , език , култура и гради държава върху една антибългарска риторика и политика . Това е 100% украинския модел , те са абсолютно същите техните претенции към Русия . Твърдят че са истинските основатели на Русия а руснаците са периферно племе варвари което ги колонизирало в последствие . Много неща могат да Ви се струват нелепи господа обаче това е действителност за съжаление :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 16 Юни 2022, 8:16

Баш де. Откачена работа и от двете страни. Сички сме хомо сапиенс и имаме един дом. Просто е. А и каквото политическо решение да се вземе накрая то няма нищо да промени. Нали. Македонците сигурно помежду си си викат ние сме северно македонци :shock: :kuku:

ПП. Това ли са ни исканията да вдигнем ветото?
https://webcafe.bg/vlast/shestte-balgar ... palni.html

СМЕХ.
Като изключим точка 1 всичкото друго е бля бля и може да бъде отнесено към коя и да е съседка. Румъния да речем.
Е ся слушам парламента по радиото...
Мале, мале.... Македонците, а и който и да е, треа са много гламави да искат да са българи съдейки по Парламента. В това число и самите българи.
Хм,хм...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Юни 2022, 8:52

Те сега не си викат, ама след 100 години знаеш ли дали няма да си викат? А Гърците ще продължават да си казват, че Македония е Гърция, понеже така е било хиляди години и Александър Македонски е Грък. Ей тези неща Македонците искаха да ги вземат от Гърция и не успяха, точно защото онези мятаха павета. Има неща, които не бива да се позволяват защото като ги позволиш, утре ще искат още и още, Левски ще стане Македонец, България ще излезе, че е нямала ханове и царе щото всички са били Македонци, а ние сме ги окупирали и сме си взели насилствено територията. А като се Ислямилизират още един Бог знае на какво са способни защото тая измислена религия стартирала като учение понеже е по-лесно смилаемо е способна на всичко. Както Мохамед е преписвал Библията и от Индуизма книгата забравих как се казваше и е създал цяла религия с омраза към света, така и Македонците се водят от омраза и като им позволиш не знаеш докъде ще стигне това.
Същата работа е и с Крим. 50 войни има между Турция и Русия, обаче Украинците викат той наш. Ама къде бе, Кримската война е била Турско-Руска(а нашата Руско-Турска защото Русия я започва)и Турците виждат слабост у Руснаците за да ги нападнат и да им вземат Крим и други неща, ПОДТИКВАНИ разбира се от Европейските варвари с претенции за цивилизованост, но и за владеене на целия свят Британия и други Европейски джендъри, нежелаещи да делят пазари с Русия. Това се води като първата технологична война и точно както сега Русия е смятана за изостанала военно и съответно де що има Европейци заплашват да се обединят срещу нея и по това време Австрийците нали си пъхат и те носа навсякъде, императора Николай умира и с това войната приключва. Иначе Крим е Украински, явно те са умирали по това време там, а всичко Българско е на Македония защото те така казват.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 16 Юни 2022, 9:06

След 100 години може и да нема България или Северна Македония. И?
Мислиш ли, че македонците в момента викат А. Македонски е грък? А кое е българско или македонско аз не мога да кажа, а ти?
Не съм историк и имам големи подозрения, че това което знам е вярно. То и социализъма беше велик и нерушим...
По тая крива логика ние сме османци или византийци... Или италианци.
Може и руснаци да сме, знае ли се.
Хм,хм...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Юни 2022, 9:23

Ами не е точно така. Ние сме най-старата държава в Европа. Племе дошло ясно от къде не по сведенията на един или двама историци. Колкото и преиначавания на историята да има, някои неща потвърдени от много места е почти невъзможно да не са така в основния си смисъл. Много преди учението на Мохамед и неговите доведени синове да завладее Арабския свят и да тръгнат срещу Европа ние сме били държава. Испания помни как хан Тервел спира тая сган и тези неща не се забравят. Та доста време след това се появява Османската империя.
Относно Българи и Македонци не мисля, че може да има някакъв спор на разумно ниво кое е било българско тогава. Македония е била Македония когато Гърците са владеели света. После това си е някаква област в България, а създаването на сегашния им език и държава е от ясно по-ясно. Няма претенции те да стават Българи, това е отдавна изгубено и осъзналитебсе като такива просто могат да дойдат в България, а в оная територия остават другите или тези, които въпреки униженията стоят там и си казват, че сме един народ.
А модата да се изкривява историята набира скорост в последните десетилетия, за да оправдае много интереси. А по онези мътни времена просто всеки е вземал каквото може, но с помощта на църквата и езика си сме запазили своята идентичност и остатъците от територията си. Иначе е ясно, че имаме всякакви гени вече. Защо мислиш в турските сериали има на моменти толкова хубави и бели Туркини? Понеже онези са били орки, черни като въглени с малки изключения, но са вземали хубави и бели жени от тука за да се смесят с тях. Не са вземали само момчета за армиите си. Не за всички бели там нашия ген е отговорен, но за част от тях със сигурност.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 16 Юни 2022, 9:30

Те ти пропаганда и национализъм в действие. Били сме най-старата държава е Европа. Да, добре.
Па тя османската империя е била само Турция и България. Бели моми не е имало на друго место. Наще най-убави и единствени.
Нема смисъл маверик...по същия начин мислят и македонците.. И затова е така. Егото да се помпа кви сме велики.
Хм,хм...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Юни 2022, 10:23

Е коя действаща е по-стара? Не се хващай за това най-старата, приеми го, че сме държава от много време и сме си запазили името дори след превземането ни от Византия и Османската империя в смисъл възвърнали след робствата. Тоест исках да кажа с това, че сме тука отдавна, а не да се тупам, че сме най-старата. Нито имам претенции да си връщаме територии, нито нещо близко до това. А не знам съхранена държава без грам национализъм у населението. В САЩ примерно като мислиш, че национализма пречи, знаеш ли до какъв култ е издигнат по някои места? Всячески се мъчат да оправдават войните си по света, понеже макар и наивно, населението им е пълно и с много мислещи хора, които са усетили от къде духа вятъра и къде отива. Не мисля, че национализма е лошо нещо. Крайните му форми естествено, както всяко нещо с което се прекалява.
Относно белите робини, със сигурност е имало и другаде, аз не съм казал обратното, обаче за нещата, които описвах свидетелстват не едно и две неща.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2016 m550d

Мнение от ekalchev » 16 Юни 2022, 10:34

Гърция не е ли по-стара? Като не говоря за името, а за нация.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата