СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: СПАМ ТЕМА
Аз от 7-8 години съм с комби и не мисля да сменям с друго. Даже започнаха и да ми се струват по красиви от седаните 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Като стана въпрос за комби и стикери се сещам за някакви стикери "WagonMafia" или "touring mafia"
Mafia да има
Mafia да има

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Не знам, за мен комби е в пъти по смислен автомобил като конфигурация. И на БМВ щорите не тракат
Като търся кола по сайтовете, ако не е СУВ, опциите са ми комби и 4х4.Ама всеки сам си преценя... според нуждите
А относно кое е по красиво може доста се спори...

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
И аз харесвам комбитата. Някъде бях чел, че са по-стабилни от седана.
Но между Е38 седан и Е34 комби, веднага посочвам Е38!
Особено ако е 750IL
Интересното е, че комбитата се "раждат" по-скъпи и повече им пада цената на вторичния пазар.
Но между Е38 седан и Е34 комби, веднага посочвам Е38!
Особено ако е 750IL

Интересното е, че комбитата се "раждат" по-скъпи и повече им пада цената на вторичния пазар.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Харесвам комбитата в пета серия да кажем, но не мога да кажа, че са по-красиви. Виж в трета серия работата е леш сравнимо със седана, за купе не говорим.
Но всеки има право на лош вкус.
Преди години няма да забравя моя бояджия тогава имаше Е30 комби и ми викаше да погледна, че комбито има такава фаца, каквато седана няма.
Та няма лошо да харесваш комби, ама да го слагаш в едно изречение със седан...не. затова и като остареят дори с повече екстри са по-евтини от алтернативен седан. Просто не са толкова красиви.
Но всеки има право на лош вкус.

Та няма лошо да харесваш комби, ама да го слагаш в едно изречение със седан...не. затова и като остареят дори с повече екстри са по-евтини от алтернативен седан. Просто не са толкова красиви.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
По темата с комбитата, имал съм няколко БМВ та комби , да супер удобни са за някои неща , много практични са , сега дали му харесва на някой е въпрос на вкус , аз лично за себе си съм практичен в достатъчно неща в живота си и вече се опитвам да не мисля за практичност при избора на кола
мисля за удоволствието …
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Като говорим за автомобили (разбира се) имам един въпрос .
Обмислям покупка на един автомобил и автомобила се води на фирма .
Автомобила си е регистриран, всичко си му е ок, и въпроса е само ако ми издадат фактура става ли, или пак през нотариус.
В интерес на истината, преди около 4 години си взех буса от фирма, но пак със собственика и съпругата му минахме по цялата процедура, през оценител, нотариус и тн.
Тази година взех друг автомобил от лизингова компания и пак минахме през оценител, в банката платих някакви пари и в самата лизингова компания бяха викнали нотариус за прехвърлянето.
Въпроса ми е продиктуван от това, че в нета чета , че се пропускало нотариус, ама аз самият вече 2 пъти в подобна ситуация минавам през нотариус
Обмислям покупка на един автомобил и автомобила се води на фирма .
Автомобила си е регистриран, всичко си му е ок, и въпроса е само ако ми издадат фактура става ли, или пак през нотариус.
В интерес на истината, преди около 4 години си взех буса от фирма, но пак със собственика и съпругата му минахме по цялата процедура, през оценител, нотариус и тн.
Тази година взех друг автомобил от лизингова компания и пак минахме през оценител, в банката платих някакви пари и в самата лизингова компания бяха викнали нотариус за прехвърлянето.
Въпроса ми е продиктуван от това, че в нета чета , че се пропускало нотариус, ама аз самият вече 2 пъти в подобна ситуация минавам през нотариус

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Всички фирмени коли които съм продал , са минали през нотариус. Обаче съм ги продавал на физически лица , не знам на друга фирма с фактура дали се минава през нотариус.
Последна промяна mr_petroff на 27 Дек 2024, 10:19, променена общо 1 път
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Щом една кола е с регистрация в България, няма как да не минеш пак нотариус, освен ако не я продаваш на чужд гражданин за да си я регистрира в неговата държава. Кръвопийци са и това е то.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Минава се през нотариус.
Само коли нов внос минават без нотариус, директно в КАТ със съответните документи.
Само коли нов внос минават без нотариус, директно в КАТ със съответните документи.

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Top Gun Maverick написа:Щом една кола е с регистрация в България, няма как да не минеш пак нотариус, освен ако не я продаваш на чужд гражданин за да си я регистрира в неговата държава. Кръвопийци са и това е то.
Аз съм питал и преди и май и тогава се минава нотариус... Иначе как да я отпиша от КАТ и данъчното, ако нямам договор?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Отиваш в кат и те оправят. Преди време някой беше направил само на човека някакво пълномощно с което да изведе колата от бг.
- Ghostdriver
- Потребител
-
Спам питане, имам фирма регистрирана с офис в центъра и предвиждам служебен автомобил. Възможно ли е да се плаща абонамент за спиране в София, както е с адресна регистрация на частно лице?
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70