кое е последното нещо което си купихте и сте много доволни?
Модератор: Общи модератори
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
Re: кое е последното нещо което си купихте и сте много довол
Gqbriel написа:sambeto написа::OT: Iphone 5s освен Apple да си го дават като смартфон на годината.....друг не знам кой може да го постави на първо място
Иначе последните си телефони ги взимам от Виваком,просто идват най добре като цена
Изпратено от HTC ONE
Моите уважения към теб,само че преди да коментираме някой неща ,поне дайте сравнения,тестове,опит и т.н .
Така кой щял да ги постави и кой не - ами всички,които от нямане на какво да кажат хейтват ios
http://m.econ.bg/Компании/15-те-най-добри-смартфона-в-света_l.a_i.490797_at.16_p.1.html
http://www.o-connect.com/b953_20-te-nai ... omvri-2013
макар,че според мен HTC ONE е по добър от айфоня 5s а и втория линк точно подвърждава моите думи:roll:
и тук трябва да се направи разлика от айфон 5c и айфон 5s
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
От Аифон 5 минах на галакси с3.
10000 пъти по-доволен съм от галаксито
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
BaDxBoY написа:От Аифон 5 минах на галакси с3.
точно Айфон 5 има един приятел и ги сравнявах ме с моя(дизайр 500) където по горе колегата не го харесва
и резултатите бяха категорично в полза на HTC-то като започнеш от година на производство,резолюция на дисплея,процесор, предна камера и т.н. и т.н. а цената на Айфона е много над дизайра
заключението ми е че Айфоните не са нищо особено,само цената им къде е надута,за тези пари ще си вземеш нещо съвсем по добро от АйфонЯ като например Самсунг NOTE-3 или Самсунг S-4 или HTC One mini.
Последна промяна super_mario на 10 Дек 2013, 18:03, променена общо 1 път
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
super_mario написа:точно Айфон 5 има един приятел и ги сравнявах ме с моя(дизайра 500) където по горе колегата не го харесва
и резултатите бяха категорично в полза на HTC-то като започнеш от година на производство,резолюция на дисплея,процесор, предна камера и т.н. и т.н.
Не обичам да споря на тема телефони, НО - Ко? Не!
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
bum_bum написа:super_mario написа:точно Айфон 5 има един приятел и ги сравнявах ме с моя(дизайра 500) където по горе колегата не го харесва
и резултатите бяха категорично в полза на HTC-то като започнеш от година на производство,резолюция на дисплея,процесор, предна камера и т.н. и т.н.
Не обичам да споря на тема телефони, НО - Ко? Не!
Доста се отклонихме и разводнихме темата,но обоснови се кое е НЕ

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
super_mario написа:BaDxBoY написа:От Аифон 5 минах на галакси с3.
точно Айфон 5 има един приятел и ги сравнявах ме с моя(дизайра 500) където по горе колегата не го харесва
и резултатите бяха категорично в полза на HTC-то като започнеш от година на производство,резолюция на дисплея,процесор, предна камера и т.н. и т.н. а цената на Айфона е много над дизайра
заключението ми е че Айфоните не са нищо особено,само цената им къде е надута,за тези пари ще си вземеш нещо съвсем по добро от АйфонЯ като например Самсунг NOTE-3 или Самсунг S-4 или HTC One mini.
Пиша на български - 5с = 5s

bum_bum го каза...хтц няма и половината дисплей като качество..за мен лично...работя на двата всеки ден
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
iPhone не е телефон, с който да се хвалиш колко безмислени мегапиксела има (за справка - в професионалната фотография пикселите са последното нещо, което фотографа гледа в един фотоапарат) или пък колко голям дисплей има
това е телефон, в който нещата просто РАБОТЯТ и са УДОБНИ
всичко в него е измислено как да е УДОБНО и да РАБОТИ
това, че доскоро беше и най-технологично напредналия продукт на пазара беше просто плюс
защото аз с моята 4S мога да сложа всяко едно приложение в АппСтор-а и да не се страхувам дали ще ми тръгне, дали ми е съвместимо, дали ще ми ъпдейтнат софтуера
защото като съм при клиент и се налага да пратя видео от машината до съпорта в Германия или Холандия през служебната ми поща, ми отнема 10 секунди да го направя, хайде пробвай същото с Галакси някое си.
Да да.
О, чакай, забравих, вие си ги купувате тея телефони, за да е хвалите на кой му е най-голям... дисплея, реално работа да свършите с тях - не само че не можете, ами не ви се и налага.
Защото ако ви се налагаше нямаше да ги пускате тея теми кой телефон е по-добър и защо. Просто щяхте да знаете от опит, а не от ревю-та.
По темата - последно си купих и съм много доволен от 1 чаша фреш от портокал.
Какви чудеса може да направи тя, е въпрос за друга тема от форума...
това е телефон, в който нещата просто РАБОТЯТ и са УДОБНИ
всичко в него е измислено как да е УДОБНО и да РАБОТИ
това, че доскоро беше и най-технологично напредналия продукт на пазара беше просто плюс
защото аз с моята 4S мога да сложа всяко едно приложение в АппСтор-а и да не се страхувам дали ще ми тръгне, дали ми е съвместимо, дали ще ми ъпдейтнат софтуера
защото като съм при клиент и се налага да пратя видео от машината до съпорта в Германия или Холандия през служебната ми поща, ми отнема 10 секунди да го направя, хайде пробвай същото с Галакси някое си.
Да да.
О, чакай, забравих, вие си ги купувате тея телефони, за да е хвалите на кой му е най-голям... дисплея, реално работа да свършите с тях - не само че не можете, ами не ви се и налага.
Защото ако ви се налагаше нямаше да ги пускате тея теми кой телефон е по-добър и защо. Просто щяхте да знаете от опит, а не от ревю-та.
По темата - последно си купих и съм много доволен от 1 чаша фреш от портокал.
Какви чудеса може да направи тя, е въпрос за друга тема от форума...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Айфоня е 326ppi, a HTC-то е 217ppi, резолюция 1136x640 срещу 800x480, IPS дисплей на айфона, а на другия не. На това ако му викаш по-добра резолюция на дисплея де да знам, може би нещо съм се объркал
Качество на разговора- Айфоня е с 3 микрофона, ХТЦ-то с 2. Айфоня има CMOS сензор, другия не. Видеото е 1080 срещу 720, HDR снимки на Айфона и т.н. и т.н..

Качество на разговора- Айфоня е с 3 микрофона, ХТЦ-то с 2. Айфоня има CMOS сензор, другия не. Видеото е 1080 срещу 720, HDR снимки на Айфона и т.н. и т.н..
- La4u
- The last M40 driver
-
- Кара: e31-1 и е31+1
.
Последна промяна La4u на 09 Дек 2013, 23:12, променена общо 1 път
(<OO \ (||||)(||||) / OO>)
А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
точно Айфон 5 има един приятел и ги сравнявах ме с моя(дизайра 500) където по горе колегата не го харесва

Тая "дизайра" както си наричаш телефона, може да е по-добра от айфона, единствено на жабки по вода, ама надали някой е пробвал, за да каже

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Стига толкова за телефони продължавайте по темата!
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Dpy написа:super_mario написа:BaDxBoY написа:От Аифон 5 минах на галакси с3.
Тая "дизайра" както си наричаш телефона, може да е по-добра от айфона, единствено на жабки по вода, ама надали някой е пробвал, за да каже
Не е!
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Няма как специално модел като HTC Desire 500 да е по добър телефон от Iphone 5....просто това HTC е според мене около средния клас телефони,докато Iphone 5 е доста по нагоре 
Изпратено от HTC ONE

Изпратено от HTC ONE
- La4u
- The last M40 driver
-
- Кара: e31-1 и е31+1
Малко сладко удоволствие от по-добрите шоколади 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
(<OO \ (||||)(||||) / OO>)
А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?