кое е последното нещо което си купихте и сте много доволни?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Re: кое е последното нещо което си купихте и сте много довол

Мнение от super_mario » 09 Дек 2013, 15:42

Gqbriel написа:
sambeto написа::OT: Iphone 5s освен Apple да си го дават като смартфон на годината.....друг не знам кой може да го постави на първо място :D
Иначе последните си телефони ги взимам от Виваком,просто идват най добре като цена :)

Изпратено от HTC ONE

Моите уважения към теб,само че преди да коментираме някой неща ,поне дайте сравнения,тестове,опит и т.н .
Така кой щял да ги постави и кой не - ами всички,които от нямане на какво да кажат хейтват ios :mhihi:

http://m.econ.bg/Компании/15-те-най-добри-смартфона-в-света_l.a_i.490797_at.16_p.1.html
http://www.o-connect.com/b953_20-te-nai ... omvri-2013
макар,че според мен HTC ONE е по добър от айфоня 5s а и втория линк точно подвърждава моите думи:roll:
и тук трябва да се направи разлика от айфон 5c и айфон 5s
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 09 Дек 2013, 16:18

От Аифон 5 минах на галакси с3.

10000 пъти по-доволен съм от галаксито

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от super_mario » 09 Дек 2013, 17:02

BaDxBoY написа:От Аифон 5 минах на галакси с3.

точно Айфон 5 има един приятел и ги сравнявах ме с моя(дизайр 500) където по горе колегата не го харесва
и резултатите бяха категорично в полза на HTC-то като започнеш от година на производство,резолюция на дисплея,процесор, предна камера и т.н. и т.н. а цената на Айфона е много над дизайра
заключението ми е че Айфоните не са нищо особено,само цената им къде е надута,за тези пари ще си вземеш нещо съвсем по добро от АйфонЯ като например Самсунг NOTE-3 или Самсунг S-4 или HTC One mini.
Последна промяна super_mario на 10 Дек 2013, 18:03, променена общо 1 път
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 09 Дек 2013, 18:09

super_mario написа:точно Айфон 5 има един приятел и ги сравнявах ме с моя(дизайра 500) където по горе колегата не го харесва
и резултатите бяха категорично в полза на HTC-то като започнеш от година на производство,резолюция на дисплея,процесор, предна камера и т.н. и т.н.

Не обичам да споря на тема телефони, НО - Ко? Не!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от super_mario » 09 Дек 2013, 18:47

bum_bum написа:
super_mario написа:точно Айфон 5 има един приятел и ги сравнявах ме с моя(дизайра 500) където по горе колегата не го харесва
и резултатите бяха категорично в полза на HTC-то като започнеш от година на производство,резолюция на дисплея,процесор, предна камера и т.н. и т.н.

Не обичам да споря на тема телефони, НО - Ко? Не!

Доста се отклонихме и разводнихме темата,но обоснови се кое е НЕ :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 09 Дек 2013, 19:07

super_mario написа:

точно Айфон 5 има един приятел и ги сравнявах ме с моя(дизайра 500) където по горе колегата не го харесва
и резултатите бяха категорично в полза на HTC-то като започнеш от година на производство,резолюция на дисплея,процесор, предна камера и т.н. и т.н. а цената на Айфона е много над дизайра
заключението ми е че Айфоните не са нищо особено,само цената им къде е надута,за тези пари ще си вземеш нещо съвсем по добро от АйфонЯ като например Самсунг NOTE-3 или Самсунг S-4 или HTC One mini.

Пиша на български - 5с = 5s ;)

bum_bum го каза...хтц няма и половината дисплей като качество..за мен лично...работя на двата всеки ден
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Аватар

Мнение от Хаос » 09 Дек 2013, 19:09

iPhone не е телефон, с който да се хвалиш колко безмислени мегапиксела има (за справка - в професионалната фотография пикселите са последното нещо, което фотографа гледа в един фотоапарат) или пък колко голям дисплей има
това е телефон, в който нещата просто РАБОТЯТ и са УДОБНИ
всичко в него е измислено как да е УДОБНО и да РАБОТИ
това, че доскоро беше и най-технологично напредналия продукт на пазара беше просто плюс
защото аз с моята 4S мога да сложа всяко едно приложение в АппСтор-а и да не се страхувам дали ще ми тръгне, дали ми е съвместимо, дали ще ми ъпдейтнат софтуера
защото като съм при клиент и се налага да пратя видео от машината до съпорта в Германия или Холандия през служебната ми поща, ми отнема 10 секунди да го направя, хайде пробвай същото с Галакси някое си.
Да да.
О, чакай, забравих, вие си ги купувате тея телефони, за да е хвалите на кой му е най-голям... дисплея, реално работа да свършите с тях - не само че не можете, ами не ви се и налага.
Защото ако ви се налагаше нямаше да ги пускате тея теми кой телефон е по-добър и защо. Просто щяхте да знаете от опит, а не от ревю-та.
По темата - последно си купих и съм много доволен от 1 чаша фреш от портокал.
Какви чудеса може да направи тя, е въпрос за друга тема от форума...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 09 Дек 2013, 19:10

Айфоня е 326ppi, a HTC-то е 217ppi, резолюция 1136x640 срещу 800x480, IPS дисплей на айфона, а на другия не. На това ако му викаш по-добра резолюция на дисплея де да знам, може би нещо съм се объркал :dunno:

Качество на разговора- Айфоня е с 3 микрофона, ХТЦ-то с 2. Айфоня има CMOS сензор, другия не. Видеото е 1080 срещу 720, HDR снимки на Айфона и т.н. и т.н..
Изображение

The last M40 driver
Аватар
Кара: e31-1 и е31+1

Мнение от La4u » 09 Дек 2013, 21:07

.
Последна промяна La4u на 09 Дек 2013, 23:12, променена общо 1 път
(<OO \ (||||)(||||) / OO>)

А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 09 Дек 2013, 21:07

super_mario написа:

точно Айфон 5 има един приятел и ги сравнявах ме с моя(дизайра 500) където по горе колегата не го харесва

:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 09 Дек 2013, 21:19

super_mario написа:

Тая "дизайра" както си наричаш телефона, може да е по-добра от айфона, единствено на жабки по вода, ама надали някой е пробвал, за да каже :mhihi:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 09 Дек 2013, 21:53

Стига толкова за телефони продължавайте по темата!
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 09 Дек 2013, 21:59

Dpy написа:
super_mario написа:

Тая "дизайра" както си наричаш телефона, може да е по-добра от айфона, единствено на жабки по вода, ама надали някой е пробвал, за да каже :mhihi:

Не е!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 09 Дек 2013, 21:59

Няма как специално модел като HTC Desire 500 да е по добър телефон от Iphone 5....просто това HTC е според мене около средния клас телефони,докато Iphone 5 е доста по нагоре :)

Изпратено от HTC ONE

The last M40 driver
Аватар
Кара: e31-1 и е31+1

Мнение от La4u » 09 Дек 2013, 23:15

Малко сладко удоволствие от по-добрите шоколади :winky:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
(<OO \ (||||)(||||) / OO>)

А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата