СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Re: СПАМ ТЕМА
Начи верно съм пираТ
Ама от тия пираТи легални, където закона не може да ги пипне, защото не правят нищо незаконно
Морално може да не ви харесва, но мен ми е се тая.
Не правя нищо незаконно. Буквално мога да пиша мейл на Alphabet Inc. как използвам блокъри и ReVanced и те нищо няма да направят, защото не е незаконно, само ще ми кажат,че морално не е правилно
Като стане незаконно ще си платя, торенти не свалям между другото от може би 7-8 години.
Както казах "филма" при платформите за филми е друга бира
Мали сега ми припомни годините когИ бях младеж, взимах DVD-та с парите на тате от видеотеката и у нас с DVD Shrink-a и после директно у замунда качвах, къв пират съм бил едно време, мани мани
Те т'ва беше незаконно, ама пък и аз съм бил на 12-13 години пишлеме
След като съм толкова морален, може ли някой модератор/админ да ми смени потребителския статус на "МоралисТ" или подобно може и "пираТ"

Ама от тия пираТи легални, където закона не може да ги пипне, защото не правят нищо незаконно

Морално може да не ви харесва, но мен ми е се тая.
Не правя нищо незаконно. Буквално мога да пиша мейл на Alphabet Inc. как използвам блокъри и ReVanced и те нищо няма да направят, защото не е незаконно, само ще ми кажат,че морално не е правилно

Като стане незаконно ще си платя, торенти не свалям между другото от може би 7-8 години.

Както казах "филма" при платформите за филми е друга бира

Top Gun Maverick написа:Пират.![]()
Едно време как беше с видеокасетите.
В едното студио ми бяха забранили да вземам касети защото аз ги презаписвах филмите и давах на някои приятели в махалата. Да, ама вика аз ще фалирам така като ми раздаваш филмите и никой не ги взема. Ех, умря Марко все пак.
Мали сега ми припомни годините когИ бях младеж, взимах DVD-та с парите на тате от видеотеката и у нас с DVD Shrink-a и после директно у замунда качвах, къв пират съм бил едно време, мани мани

Те т'ва беше незаконно, ама пък и аз съм бил на 12-13 години пишлеме

След като съм толкова морален, може ли някой модератор/админ да ми смени потребителския статус на "МоралисТ" или подобно може и "пираТ"

Последна промяна DigitalExile на 15 Дек 2024, 22:24, променена общо 1 път
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
В Замунда някъде от 2008-ма свалих толкова филми, че скапах диска накрая от сваляне и записване сигурно.
Като луд с картечница бях, понеже една време касетки, после като фалираха студиата за даване под наем, ходих и изкупих сума и ДВД-та за без пари.
Ти говориш, за новия век, аз ти говоря за зората на динозаврите в началото на 90-те.
И все пак тая страшна "реклама" я помня:
https://youtu.be/Gpdd87Rwt5s?si=qoh6aJFVl5gnLxlv

Ти говориш, за новия век, аз ти говоря за зората на динозаврите в началото на 90-те.

Последна промяна Top Gun Maverick на 15 Дек 2024, 22:27, променена общо 1 път
- DigitalExile
- ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:Ти говориш, за новия век, аз ти говоря за зората на динозаврите в началото на 90-те.![]()
Няма значение, положението е било същото просто през 90-те ти си се нагодил по един начин, аз през '00 по друг, разликата е,че мойто е стигало до по голяма аудитория най-вероятно, тогава в замундата да имаш висок рейтинг си беше уау.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Със сигурност и аз съм ти бил клиент, теглех само ДВД, 1000 диска бяха минали със сигурност докато не почнах онлайн да гледам.
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Аз съм ЗА да евем ютуб у дупе, щото станаха твърде нагли и алчни. Значи искат да взимат хем от създателите, хем от зрителите, хем от рекламодателите.
Тея гаранция са евреи. 
Моето виждане за добра услуга в случая е - ютуб да си наредят банери покрай и под видеото и да си взимат парите от тях без да прекъсват видеата, а криейтърите да правят пари от "здравейте, днес снимам това видео с гопро херо 15 и дъвча орбит, ако искате да ме подкрепите ми изпратете некви пари на тая сметка" и готово.
100% от банер печалбата за ютуб, 100% от продуктовото позициониране за създателя, а зрителя няма да се дразни и да пуска адблокер.
А сега ми бият пауза на видеото и ми пускат понякога 45 минути спонсорирано съдържание, тва го няма и по телевизията, псувам ги на майка и тегля адблокер на всяко устройство.

Моето виждане за добра услуга в случая е - ютуб да си наредят банери покрай и под видеото и да си взимат парите от тях без да прекъсват видеата, а криейтърите да правят пари от "здравейте, днес снимам това видео с гопро херо 15 и дъвча орбит, ако искате да ме подкрепите ми изпратете некви пари на тая сметка" и готово.
100% от банер печалбата за ютуб, 100% от продуктовото позициониране за създателя, а зрителя няма да се дразни и да пуска адблокер.
А сега ми бият пауза на видеото и ми пускат понякога 45 минути спонсорирано съдържание, тва го няма и по телевизията, псувам ги на майка и тегля адблокер на всяко устройство.

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
dhtj написа:Аз съм ЗА да евем ютуб у дупе, щото станаха твърде нагли и алчни. Значи искат да взимат хем от създателите, хем от зрителите, хем от рекламодателите.Тея гаранция са евреи.

Точно секунда преди да ме загризе съвестта , заради моето дигитално и аналогово пиратско минало и настояще и прочетох това мнение . Разбрах , че съм нормален човек и рязко се успокоих , кръвното ми е 115 / 75 , пулс 58 и съм с чиста съвест

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Я кажете как да се изпиратства Дуолинго, че вече не може да се играе за сърца, ако не си на 0
Аз пиратствам книги. 10-15 на година чета, поне 10 са изпиратствани. Купувам само такива, които не се и вероятно няма и да се предлагат в електронен формат + за подаръци.

Аз пиратствам книги. 10-15 на година чета, поне 10 са изпиратствани. Купувам само такива, които не се и вероятно няма и да се предлагат в електронен формат + за подаръци.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Не можеш ли да го кракнеш ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
С това кето и съпътстващото отслабване ми е малко трудно напоследък да си целя размера дрехи
Някой да иска BMW тениска, че ми е голяма, а връщането струва почти колкото тениската

https://lifestyle.bmw.com/en/puma-bmw-m ... white.html
Regular fit, Size: XL, много хубави принт и материя ама пусто ми е доволно голяма
38.50 евра я платих аз, толкова и търся

Някой да иска BMW тениска, че ми е голяма, а връщането струва почти колкото тениската

https://lifestyle.bmw.com/en/puma-bmw-m ... white.html
Regular fit, Size: XL, много хубави принт и материя ама пусто ми е доволно голяма

38.50 евра я платих аз, толкова и търся

Don_Diego написа:38.50 евра я платих аз, толкова и търся
такива неща колега дето си купил и не ти стават се подаряват на приятели съмишленици- толкова ли нямаш някой "достоен" за подарък?...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Нашия фемили пак на тубата се беше разпаднал нещо, спряха ни го. Та, изкарахме около 4-5 часа и си направихме нов.
Аз следя 2 канала основно, все видеа 30-60 минути, като ми пуснат 30 реклами и дефакто гледам клип измежду рекламите.
Аз следя 2 канала основно, все видеа 30-60 минути, като ми пуснат 30 реклами и дефакто гледам клип измежду рекламите.

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
А какво са 5-10лв (при family account) на месец в днешно време и защо да си губя времето да търся безплатна алтернатива 

- DigitalExile
- ентусиаст
-
Кво има да търсиш, аз ти ги казах всички ставащи алтернативи, инсталацията е по 2 минути 
Да не говорим, че и спонсорства скипва, което дори премиума не прави.

Да не говорим, че и спонсорства скипва, което дори премиума не прави.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Don_Diego написа:А какво са 5-10лв (при family account) на месец в днешно време и защо да си губя времето да търся безплатна алтернатива
Дори по-евтино излиза. На мен до сега ми е бил 3лв на месец, януари го плащам за 12 месеца на собственика на семейството и забравям. Сега малко му се качи цената, ни пак е доста изгодно.
Аз съм мързелив. Едно време всичко си пиратствах, сега сякаш по-често съм склонен да си платя. Вероятно ако го нямаше фемили пака, щях да потърся алтернатива.