СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от DigitalExile » 15 Дек 2024, 22:06

Начи верно съм пираТ :mhihi:
Ама от тия пираТи легални, където закона не може да ги пипне, защото не правят нищо незаконно :mhihi:
Морално може да не ви харесва, но мен ми е се тая.
Не правя нищо незаконно. Буквално мога да пиша мейл на Alphabet Inc. как използвам блокъри и ReVanced и те нищо няма да направят, защото не е незаконно, само ще ми кажат,че морално не е правилно :mhihi:
Като стане незаконно ще си платя, торенти не свалям между другото от може би 7-8 години. :mhihi:
Както казах "филма" при платформите за филми е друга бира :ok:

Top Gun Maverick написа:Пират. :mhihi:
Едно време как беше с видеокасетите. :mhihi:
В едното студио ми бяха забранили да вземам касети защото аз ги презаписвах филмите и давах на някои приятели в махалата. Да, ама вика аз ще фалирам така като ми раздаваш филмите и никой не ги взема. Ех, умря Марко все пак. :mhihi:

Мали сега ми припомни годините когИ бях младеж, взимах DVD-та с парите на тате от видеотеката и у нас с DVD Shrink-a и после директно у замунда качвах, къв пират съм бил едно време, мани мани :ok:
Те т'ва беше незаконно, ама пък и аз съм бил на 12-13 години пишлеме :mhihi:

След като съм толкова морален, може ли някой модератор/админ да ми смени потребителския статус на "МоралисТ" или подобно може и "пираТ" :mhihi:
Последна промяна DigitalExile на 15 Дек 2024, 22:24, променена общо 1 път

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 15 Дек 2024, 22:24

В Замунда някъде от 2008-ма свалих толкова филми, че скапах диска накрая от сваляне и записване сигурно. :mhihi: Като луд с картечница бях, понеже една време касетки, после като фалираха студиата за даване под наем, ходих и изкупих сума и ДВД-та за без пари.

Ти говориш, за новия век, аз ти говоря за зората на динозаврите в началото на 90-те. :mhihi:
И все пак тая страшна "реклама" я помня:
https://youtu.be/Gpdd87Rwt5s?si=qoh6aJFVl5gnLxlv
:mhihi:
Последна промяна Top Gun Maverick на 15 Дек 2024, 22:27, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар

Мнение от DigitalExile » 15 Дек 2024, 22:26

Top Gun Maverick написа:Ти говориш, за новия век, аз ти говоря за зората на динозаврите в началото на 90-те. :mhihi:
И все пак тая страшна "реклама" я помня:
https://youtu.be/Gpdd87Rwt5s?si=qoh6aJFVl5gnLxlv
:mhihi:

Няма значение, положението е било същото просто през 90-те ти си се нагодил по един начин, аз през '00 по друг, разликата е,че мойто е стигало до по голяма аудитория най-вероятно, тогава в замундата да имаш висок рейтинг си беше уау. :mhihi: Ама с парите на бащата явно не сме взимали достатъчно филми щото мен не ме бяха надушили, не са ни БАНвали от видеотеката :mhihi: Така че признавам си ти биеш :ok: Т'ва е по висок level

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 15 Дек 2024, 22:33

:ahah: Сродни души, моя пик също почна от около 10-годишен, дори по-малък е началото на 90-те. Сонито предаваше, а старото Хитачи записваше. Обратното беше невъзможно защото си го обяснявах с някакви защити на по-ниските видеа, ама Хитачито го имахме от 86-та и що нещо изпозаписах...от телевизора епизодите на АЛФ, бая и "Стъпка по стъпка" имах. :mhihi:

Със сигурност и аз съм ти бил клиент, теглех само ДВД, 1000 диска бяха минали със сигурност докато не почнах онлайн да гледам.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 16 Дек 2024, 0:33

Аз съм ЗА да евем ютуб у дупе, щото станаха твърде нагли и алчни. Значи искат да взимат хем от създателите, хем от зрителите, хем от рекламодателите. :lol: Тея гаранция са евреи. :lol:

Моето виждане за добра услуга в случая е - ютуб да си наредят банери покрай и под видеото и да си взимат парите от тях без да прекъсват видеата, а криейтърите да правят пари от "здравейте, днес снимам това видео с гопро херо 15 и дъвча орбит, ако искате да ме подкрепите ми изпратете некви пари на тая сметка" и готово.

100% от банер печалбата за ютуб, 100% от продуктовото позициониране за създателя, а зрителя няма да се дразни и да пуска адблокер.

А сега ми бият пауза на видеото и ми пускат понякога 45 минути спонсорирано съдържание, тва го няма и по телевизията, псувам ги на майка и тегля адблокер на всяко устройство. :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 16 Дек 2024, 7:16

dhtj написа:Аз съм ЗА да евем ютуб у дупе, щото станаха твърде нагли и алчни. Значи искат да взимат хем от създателите, хем от зрителите, хем от рекламодателите. :lol: Тея гаранция са евреи. :lol:

Моето виждане за добра услуга в случая е - ютуб да си наредят банери покрай и под видеото и да си взимат парите от тях без да прекъсват видеата, а криейтърите да правят пари от "здравейте, днес снимам това видео с гопро херо 15 и дъвча орбит, ако искате да ме подкрепите ми изпратете некви пари на тая сметка" и готово.

100% от банер печалбата за ютуб, 100% от продуктовото позициониране за създателя, а зрителя няма да се дразни и да пуска адблокер.

А сега ми бият пауза на видеото и ми пускат понякога 45 минути спонсорирано съдържание, тва го няма и по телевизията, псувам ги на майка и тегля адблокер на всяко устройство. :lol:

:yes: :yes: :yes:
Точно секунда преди да ме загризе съвестта , заради моето дигитално и аналогово пиратско минало и настояще и прочетох това мнение . Разбрах , че съм нормален човек и рязко се успокоих , кръвното ми е 115 / 75 , пулс 58 и съм с чиста съвест :yes: :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 16 Дек 2024, 9:36

Я кажете как да се изпиратства Дуолинго, че вече не може да се играе за сърца, ако не си на 0 :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз пиратствам книги. 10-15 на година чета, поне 10 са изпиратствани. Купувам само такива, които не се и вероятно няма и да се предлагат в електронен формат + за подаръци.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 16 Дек 2024, 9:53

Не можеш ли да го кракнеш ? :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 16 Дек 2024, 10:43

Надали :mhihi: Вероятно на следващата промоция, която имат, ще взема фемили събскрипшън :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 16 Дек 2024, 12:32

С това кето и съпътстващото отслабване ми е малко трудно напоследък да си целя размера дрехи :mhihi: :banghead:

Някой да иска BMW тениска, че ми е голяма, а връщането струва почти колкото тениската :banghead: :banghead: :banghead:

Изображение

https://lifestyle.bmw.com/en/puma-bmw-m ... white.html
Regular fit, Size: XL, много хубави принт и материя ама пусто ми е доволно голяма :banghead:

38.50 евра я платих аз, толкова и търся :bchug:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Дек 2024, 14:19

Don_Diego написа:38.50 евра я платих аз, толкова и търся :bchug:

такива неща колега дето си купил и не ти стават се подаряват на приятели съмишленици- толкова ли нямаш някой "достоен" за подарък?... :bchug:
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 16 Дек 2024, 22:20

Нашия фемили пак на тубата се беше разпаднал нещо, спряха ни го. Та, изкарахме около 4-5 часа и си направихме нов.

Аз следя 2 канала основно, все видеа 30-60 минути, като ми пуснат 30 реклами и дефакто гледам клип измежду рекламите.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 16 Дек 2024, 22:32

А какво са 5-10лв (при family account) на месец в днешно време и защо да си губя времето да търся безплатна алтернатива :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от DigitalExile » 17 Дек 2024, 0:11

Кво има да търсиш, аз ти ги казах всички ставащи алтернативи, инсталацията е по 2 минути :mhihi:

Да не говорим, че и спонсорства скипва, което дори премиума не прави.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 17 Дек 2024, 7:47

Don_Diego написа:А какво са 5-10лв (при family account) на месец в днешно време и защо да си губя времето да търся безплатна алтернатива :dunno:

Дори по-евтино излиза. На мен до сега ми е бил 3лв на месец, януари го плащам за 12 месеца на собственика на семейството и забравям. Сега малко му се качи цената, ни пак е доста изгодно.

Аз съм мързелив. Едно време всичко си пиратствах, сега сякаш по-често съм склонен да си платя. Вероятно ако го нямаше фемили пака, щях да потърся алтернатива.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата