СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: СПАМ ТЕМА
nickstorm написа:Мисля че ченгето вдясно прекали в конкретния случай....![]()
https://www.youtube.com/watch?v=qNRb_JWEdaY
"Stop movin'!!!"
ти изобщо имаш ли представа какво се случи и защо се случи? напиши ми твоята версия а аз след това ще ти напиша дъ рулз ъф енгейджмънт и кое как е всъщност... жокер - всичко е като по учебник и това видео е сложено като учебно помагало... и един интересен факт- полицая вдясно е всъщност много на "ти" със стрелбата с пистолет (което е доста рядко сред полицайте - още един (тъжен) факт) ама по принцип глок-а му не му е любим и не-служебното му оръжие което най- вероятно носи като не работи е 1911-стил пистолет

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Те го неутрализираха с първите 2-3 изстрела, всичко след това е
продължи да го гърми след като лежеше неподвижно с гръб към тях. И както писаха отдолу в коментарите, при желание (и ако бяха въоръжени) спътниците на починалия можеше да се разправят с двамата пистолерос, единия и без това си беше изгърмял целия пълнител и беше в tunnel vision 

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Ти кво очакваш от тъпи американци ? 
Тоя полицая се вживява все едно играе GTA.

Тоя полицая се вживява все едно играе GTA.
Последна промяна DigitalExile на 15 Дек 2024, 17:52, променена общо 1 път
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Едва ли при вида на гърмящи ченгета и умрял съратник, щяха да тръгнат да стрелят. Те може би не са замесени в нищо сериозно в случая, иначе щяха да избягат от раз след изстрелите.
И не е прекалил. Разправяли са ми така, че ченгето почне ли да гърми, то го прави докато онзи мърда. Иначе не се знае няма ли сили да гръмне я него, я партньора му. Тези не са излезнали навън за да умират, а за да се върнат у дома на първо място. На второ е всичко останало. И въпреки това пак умират някои. Нещата са прости. Ченгето там е с огромни правомощия и като ти каже да лягаш, то лягаш, ако бръкнеш в пазвата или някъде... сори. Затова имат по хиляда камери, за да няма злоупотреби или да са сведени до минимум. Ако не си престъпник всъщност нямаш проблеми.
В държава в която ВСЕКИ може и вероятно има оръжие, как се процедира според теб?
И не е прекалил. Разправяли са ми така, че ченгето почне ли да гърми, то го прави докато онзи мърда. Иначе не се знае няма ли сили да гръмне я него, я партньора му. Тези не са излезнали навън за да умират, а за да се върнат у дома на първо място. На второ е всичко останало. И въпреки това пак умират някои. Нещата са прости. Ченгето там е с огромни правомощия и като ти каже да лягаш, то лягаш, ако бръкнеш в пазвата или някъде... сори. Затова имат по хиляда камери, за да няма злоупотреби или да са сведени до минимум. Ако не си престъпник всъщност нямаш проблеми.

В държава в която ВСЕКИ може и вероятно има оръжие, как се процедира според теб?
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
Ето ти още едно учебно видео как не трябва да се процедира (от 5-та минута нататък)
https://www.youtube.com/watch?v=q3CLF9V_0Os
Аз не виждам да посяга към оръжието, още повече че ръката му виси простреляна на две места. Ченгето отляво, дето каза "Оу шит!" контролираше ситуацията изцяло, другия се прицели и го гръмна с шотгъна от упор.

https://www.youtube.com/watch?v=q3CLF9V_0Os
Аз не виждам да посяга към оръжието, още повече че ръката му виси простреляна на две места. Ченгето отляво, дето каза "Оу шит!" контролираше ситуацията изцяло, другия се прицели и го гръмна с шотгъна от упор.
DigitalExile написа:
Дет се вика вече хората се делят на две. Едните търсят решение на проблема, другите където ги мързи просто си плащат и търсят лесното. Такова е. Едно време тези които търсихме решение на проблемите бяхме много, сега сме малко, повечето ги мързи и са стил "що не си платиш", а що да плащам на компания която притежава милярди? А не си ли плащам с времето което отделям в тъпото им приложение и цялата информация която събират?
Хехе, едните плащат, защото не им се гледат реклами, но не искат да ощетят ютюбърите. Другите краднете.
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа: Ако не си престъпник всъщност нямаш проблеми.
Ами не е баш така

https://www.youtube.com/watch?v=a4WVy95W5B8
Могат да дойдат при вас посред нощ, след като са объркали адреса, да си мърморят пред вратата че са полицаи и да те гръмнат след като се покажеш с пистолет на вратата

Последна промяна nickstorm на 15 Дек 2024, 18:03, променена общо 1 път
- DigitalExile
- ентусиаст
-
Spunky написа:DigitalExile написа:
Дет се вика вече хората се делят на две. Едните търсят решение на проблема, другите където ги мързи просто си плащат и търсят лесното. Такова е. Едно време тези които търсихме решение на проблемите бяхме много, сега сме малко, повечето ги мързи и са стил "що не си платиш", а що да плащам на компания която притежава милярди? А не си ли плащам с времето което отделям в тъпото им приложение и цялата информация която събират?
Хехе, едните плащат, защото не им се гледат реклами, но не искат да ощетят ютюбърите. Другите краднете.
С кво ги ощетявам, те взимат пари от спонсорите си, освен че го правят и от рекламите което да ти кажа е малък %, да не споменавам за всякакви промокодове и други неща.
За мене тия къде плащат просто ги мързи или са си купили Айфони и там лесен вариант няма

Тия къде пускат реклами плащат на ютуб да ги покзва, а тия къде не искат реклами пак плащат на ютуб да не ги показва, нали осъзнаваш колко е дебилна цялата ситуация с тия реклами и кой е най големия печеливш?
Пак казвам, Alphabet Inc. е една от най богатите фирми в света, от къв зор да и давам още ?
Плащам си за място в GDrive и то не малко щото съм на 2TB план, но за мен от това има смисъл, за реклами няма да плащам докато има варианти и то вариантите са прекрасни, който иска и го мързи да си плаща и да съпортва Alphabet Inc., щото реално ютубър не съпортваш или е толкова минималистично,че за него е без значение.
И всъщност като искаш да съпортнеш някой що не му пратиш един супер тенкс? Но по добре недей щото Ютуб ще вземе околко 50% от това..
По добре му прати по револют..
И реално един ютубър ще спечели повече от това да му гледаш рекламите, отколкото да си платил премиум, щото при премиума месечната ти такса се разделя на нАм си колко си и неква си там дребна част отива за ютубърите които си гледал, което реално е нищо хаха

Много ме кефите как си мислите,че съпортвате някой като си плащате, плащате си само и единствено да не ви се показват реклами.
Последна промяна DigitalExile на 15 Дек 2024, 18:17, променена общо 3 пъти
nickstorm написа:Те го неутрализираха с първите 2-3 изстрела, всичко след това е![]()
![]()
продължи да го гърми след като лежеше неподвижно с гръб към тях. И както писаха отдолу в коментарите, при желание (и ако бяха въоръжени) спътниците на починалия можеше да се разправят с двамата пистолерос, единия и без това си беше изгърмял целия пълнител и беше в tunnel vision
падналия беше с гръб към полицаите и оръжието му не се виждаше. полицаите -не-знаят- колко е ранен- дали е мъртъв или предимно се преструва или някъде по средата- или дали има (дори евтина) бронежилетка- това са въпроси на които в момента нямат отговор и не искат рискуват да си измислят отговори- затова му крещяха да не мърда- всяко мърдане може да е прелюдия да се обърне и да почне да стреля по тях (те не знаят че с въздушен пистолет). в америка се стреля до сигурно неутрализиране на опасноста. има ли опасност- се стреля докато няма. веднъж като почне да се стреля (полицаи, цивилни- няма значение) се стреля докато се неутрализира. ако мърда и оръжието не е видно - се стреля докато не мърда. има един лаф -"what is worth shooting once is worth shooting many times". такова положение да се стреля във въздуха, за сплашване, в крайниците- няма.
за празния пълнител- това е фул-сайз глок 9мм със пълнител (21) със удължен бейсплейт (+5).. и един в цевта - общо 27 патрона. той изстреля примерно 19.
за спътниците на застреляния- това кой какво желание имал и какво можел да направи няма нищо общо със това дали полицаите са постъпили правилно (като имаш напредвид разбора които ти написах по-горе).
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
Да бе, точно тия цървули ще се разхождат с бронирани жилетки
Освен това, глупака като стана и бръкна извади револвер като го държеше с палеца и показалеца само, даже дали не беше с лявата ръка. Търсели са ги за въоръжен грабеж (с въздушен пистолет биби гън), като са откраднали бонг лула за крек (5$) или там за каквото се ползва.... А и явно вече са я били сефтосали
,на мен ми се стори че тоя се опита да им връчи револвера щото е с постоянна регистрация в Нарния
Да крещиш на някой, който е бил току-що прострелян от упор и най-вероятно се намира в състояние на шок, да спре да мърда е кауза пердута. А тоя специялно не го видях да мърда въобще след като падна, само от кинетичната енергия на ченгелските куршуми евентуално

Да крещиш на някой, който е бил току-що прострелян от упор и най-вероятно се намира в състояние на шок, да спре да мърда е кауза пердута. А тоя специялно не го видях да мърда въобще след като падна, само от кинетичната енергия на ченгелските куршуми евентуално

nickstorm написа:Да бе, точно тия цървули ще се разхождат с бронирани жилетки![]()
да, ама полицаите -не-знаят-. жилетките много, ама много поевтиняха. има ги по $25 дет се вика.. за 9мм холоу пойнтс куршуми (с които стрелят повечето полицаи) - стигат дет се вика.
на 0:36 мисля, че имаше накакво движение (на ръцете пред него) - знам ли... така острани е лесно да се съди... но както написах по-горе - след 18 изстрела дали ще го гръмнеш още веднъж е... все тая...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
DigitalExile написа:Много ме кефите как си мислите,че съпортвате някой като си плащате, плащате си само и единствено да не ви се показват реклами.
И мен ме кефиш, как краднеш, обясняваш, как кой не крадне е мързелив и после се пак се обясняваш, защо според теб е ок да краднеш. Това е профила на всеки престъпник.
- DigitalExile
- ентусиаст
-

Крадна да

А ти си мислиш че подкрепяш ютубърите,а всъщност подкрепяш само Alphabet Inc., които така или иначе пари имат.
Може ли по точно да ми обясниш какво крадна? От кой крадна? Съдържанието в Ютуб е безплатно само да ти припомня..
Та моля те обясни ми как крада безплатно нещо ?

Чисто правно ще ти кажа,че блокирането на реклами не нарушава закона, така че реално не може да ме наречеш крадец, измисли друго

DigitalExile написа::
Може ли по точно да ми обясниш какво крадна? От кой крадна? Съдържанието в Ютуб е безплатно само да ти припомня..
Мога, крадеш от джоба на криейтърите, които гледаш. Друго нещо да не ти е ясно?
- DigitalExile
- ентусиаст
-
Ами не..
Поинтересувай се и сам ще видиш,че това да блокираш реклами в ютуб не е кражба, ако не го разбираш по добре си замълчи.
Чисто морално може да не ти харесва и да не е правилно ЗА ТЕБ, но НЕ Е незаконно.
Както написах и по нагоре, това тук няма нищо общо с платформите за филми или свалянето на торенти, там е истинска кражба защото реално съдържанието не е безплатно.
По добре не говори за неща от които не разбирираш нищо, плащай си ютуба и си свиркай
Поинтересувай се и сам ще видиш,че това да блокираш реклами в ютуб не е кражба, ако не го разбираш по добре си замълчи.
Чисто морално може да не ти харесва и да не е правилно ЗА ТЕБ, но НЕ Е незаконно.
Както написах и по нагоре, това тук няма нищо общо с платформите за филми или свалянето на торенти, там е истинска кражба защото реално съдържанието не е безплатно.
По добре не говори за неща от които не разбирираш нищо, плащай си ютуба и си свиркай