СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Re: СПАМ ТЕМА
Ползвам ютуб без реклами и не плащам нищо... 

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Примиума е оферта ако си на фемили план, излиза по 3лв и нещо на месец. Преди няколко месеца предното ми "семейство" нещо се разпадна и бях около месец без и едвам изтраях, рекламите се заобикалят я с ад-блокъри, я с алтернативни приложения. Проблема е това да слушам видеа на изгасен екран, което правя през 90% от времето. И това има цака с алтернативен апп, проблема обаче е, че когато си в него не си логнат в акаунта ти и не запазва какво си гледал. И респективно алгоритъма спира да работи, а аз доста добре съм си го обучил да ми предлага видеа които ме интересуват. И само за това съм готов да си плащам 3-4 лева на месец, едно кафе и то не от скъпото. 
ПП сега отворих да си видя статистиката, не е като да не го ползвам...близо 1000 часа за 3 месеца

ПП сега отворих да си видя статистиката, не е като да не го ползвам...близо 1000 часа за 3 месеца

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Не е нужно да се плаща за телефон се ползва revanced.app, за компютър с хром браузър ublock origin, за телевизор с Android - Smart Tube
При андроид recanced.app е същия апп на ютуб, но много подобрен, без реклами, с опция за слушане на изгасен екран и много още. Също така си логнат в акаунта си.
При андроид recanced.app е същия апп на ютуб, но много подобрен, без реклами, с опция за слушане на изгасен екран и много още. Също така си логнат в акаунта си.
Последна промяна DigitalExile на 14 Дек 2024, 23:27, променена общо 1 път
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
С тоя revanced логнат ли съм в профила си? Тоест мога ли да започна едно видео да го гледам на телефона и да продължа от къде съм стигнал на комютъра? И да ми се пази в историята и да се отразява в алгоритъма, че съм го гледал? Щото аз пробвах няколко от алтернативните и нито едно не го можеше това...
- DigitalExile
- ентусиаст
-
Всичко пази, тегли се от сайта revanced.app, .apk файл на мениджъра, инсталацията е малко странна. Вътре е мениджъра ще ти изпише коя версия е подходяща за пачване, теглиш я от apkmirror, на телефона ти влизаш с найстройки - проложения, намираш ютуб, даваш му uninstall updates, след това инсталираш версията която си свалил от апкмирор, инсталираш я, после отиваш в revanced manager-a, пачваш приложението с recommended пакетите инсталираш го, като го отвориш ще ги изпише, че нямаш microg пакет и ще те прати на страница където трябва да го свалиш и инсталираш, после като го инсталираш, може да отвориш пачнатия ютуб и да се логнеш в гугъл акаунта ти, след това може да дадеш disable на оригиналното приложение на ютуб, малко е трики щото ще имаш 2 ютуба с две еднакви икони, и вътре са 1:1, може да разбереш, че си в revanced, като отидеш на настройките на ютуб най горе има табче ReVanced.
Аз лично не бих свалил ап дето не е от официален стор (Епъл, Гугъл)… особено за Андроид …
Играете си на руска рулетка … ама аз кво знам баси

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
alx написа:Аз лично не бих свалил ап дето не е от официален стор (Епъл, Гугъл)… особено за Андроид …
кода го има в гитхъб.
а и 99% нямаме кво да губим.
Като събера повече койни мисля да си отварям кракен акаунта само на ПЦ с линукс, всичко друго съм му евал майката, нека китайците ми крадат снимките да ми гледат хура и да ги е яд че техните жълти пишки са три пъти по-малки.

dhtj написа:alx написа:Аз лично не бих свалил ап дето не е от официален стор (Епъл, Гугъл)… особено за Андроид …
кода го има в гитхъб.
а и 99% нямаме кво да губим.
Като събера повече койни мисля да си отварям кракен акаунта само на ПЦ с линукс, всичко друго съм му евал майката, нека китайците ми крадат снимките да ми гледат хура и да ги е яд че техните жълти пишки са три пъти по-малки.
Знаеш ли колко буби са се промъкнали през оупън сорс софтуери? Аз се сещам за доста. И все сорс дето е интензивно гледан от много и умни хора.
За Линукс-а… може ако е някво мноо секюрити сентрик дистро ама и там може да станат фалове и като станат са на практика неоткриваеми щото както можеш в Линукс да скриеш нещо- в уйндоус може само да си мечтаеш…
Ма пак- истини много… но един легитимен Айфон закачен за Епъл стор-а (само) е едно добро начало….
Разбира се ако няма кво да криеш на една машина- тогава всичко това е без значение…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Съгласен съм с всичко казано.
Да добавя още нещо интересно.
Най-сигурния апп който съм срещал е на булбанк мобайл.
Може да се използва само от едно устройство и при всяко логване иска парола.
Ако решиш да смениш устройството - трябва да се обадиш на кол центъра, искат ти егн, номер на лк, издават ти нов ключ, който въвеждаш, когато инсталираш аппа на новото устройство. Автоматично инсталацията на старото устройство става неактивна.
Топ решение за мен, даже имам пръст там.
Тея криптоборсите трябва да измислят нещо подобно, понеже сега май са жалко вързани с пощата като някой тъп форум и ако ми хакнеш абв-то ми получаваш достъп и до койните.
Да добавя още нещо интересно.
Най-сигурния апп който съм срещал е на булбанк мобайл.
Може да се използва само от едно устройство и при всяко логване иска парола.
Ако решиш да смениш устройството - трябва да се обадиш на кол центъра, искат ти егн, номер на лк, издават ти нов ключ, който въвеждаш, когато инсталираш аппа на новото устройство. Автоматично инсталацията на старото устройство става неактивна.
Топ решение за мен, даже имам пръст там.

Тея криптоборсите трябва да измислят нещо подобно, понеже сега май са жалко вързани с пощата като някой тъп форум и ако ми хакнеш абв-то ми получаваш достъп и до койните.

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
И на ЦКБ е така приложението, само от едно устройство и ти трябва да им кажеш кое, и вече ти го задействат.
Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk
- DigitalExile
- ентусиаст
-
barabqga написа:И на ЦКБ е така приложението, само от едно устройство и ти трябва да им кажеш кое, и вече ти го задействат.
Можеш колкото искаш устройства и може да ги оторизираш сам през web с ел. Подпис.
Vanced няма проблем със сигурността има много информация в редит на който му се чете да чете, аз тука няма да обяснявам

Дет се вика вече хората се делят на две. Едните търсят решение на проблема, другите където ги мързи просто си плащат и търсят лесното. Такова е. Едно време тези които търсихме решение на проблемите бяхме много, сега сме малко, повечето ги мързи и са стил "що не си платиш", а що да плащам на компания която притежава милярди? А не си ли плащам с времето което отделям в тъпото им приложение и цялата информация която събират?
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Булбанкмобайл ще го слагам на трети телефон..никъде и на никой не се обаждаш.
А ютубето - сигурно има много начини да се избегнат реклами и т.н....ама....то еквилибристики какви ли не треа се правят. Е къв е смисъла на цялото нещо ? за 1-2 кутии цигари нa месец какви ли не врътни.... А премиума го ползам на три телефона, 1 таблет и едно пц и 2 лаптопа. С един абонамент.
А ютубето - сигурно има много начини да се избегнат реклами и т.н....ама....то еквилибристики какви ли не треа се правят. Е къв е смисъла на цялото нещо ? за 1-2 кутии цигари нa месец какви ли не врътни.... А премиума го ползам на три телефона, 1 таблет и едно пц и 2 лаптопа. С един абонамент.
Хм,хм...
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
DigitalExile написа:Дет се вика вече хората се делят на две. Едните търсят решение на проблема, другите където ги мързи просто си плащат и търсят лесното. Такова е. Едно време тези които търсихме решение на проблемите бяхме много, сега сме малко, повечето ги мързи и са стил "що не си платиш", а що да плащам на компания която притежава милярди? А не си ли плащам с времето което отделям в тъпото им приложение и цялата информация която събират?
Тука не съм на 100% съгласен, хората които просто смятат, че когато някой им предоставя услуга е нормално да му платиш някаква цена за това къде ги слагаш?

- DigitalExile
- ентусиаст
-
Едно е платформа за стрийминг на филми, друго е платформа за клипове където всеки може да качи. Нещата са много различни.
Въпроса не е в парите.
Въпроса не е в парите.
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Мисля че ченгето вдясно прекали в конкретния случай....
https://www.youtube.com/watch?v=qNRb_JWEdaY
"Stop movin'!!!"

https://www.youtube.com/watch?v=qNRb_JWEdaY
"Stop movin'!!!"

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи