Бисери от форума
Модератор: Общи модератори
Re: Бисери от форума
viewtopic.php?f=4&t=213306
Отговор на Вичо по повод изгонване на котарак.
vicho написа:dimithur написа:... моето си спеше кротко на раклата онова го събори и му вкара няколко тупаника...
Котаракът ти е гей
Отговор на Вичо по повод изгонване на котарак.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
(bubsa) написа:cherveia написа:20-ка автомат да ти се кара![]()
![]()
Да не дава господ

п.с. Я! И мене ме има тука, ахаххха
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Alexi написа:gog_g написа:задницата сее
ми направи предницата да оре

От тук viewtopic.php?f=8&t=213446
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
prestige6969 написа:Колега, колата бензинова ли е? Ако е, бубините, читави ли са и колко пари им искаш?Прати ми отговор на ЛС, благодаря!
viewtopic.php?f=15&t=208303
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Si non confectus, non reficiat.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Човека "Кара: ретро бандити" 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)

SaSo написа:Dormikym написа:Всичко е проверено и е наред. Проблема е бил в онази система дето затваря радиатора когато колата е стъдена(едни щорички на самия радиатор) болкирала е в затворено положение.
Всичко е наред за момента, имам само едно питане? Колата придостигане на 3500 оборота и нагоре започва едно прекъсване се едно ней стига горивото(както когато ти сварши гаста ,ама аз сам на дизел) правиго 3-4 пати над тези обороти до кам 4500 а понякога неиска да се форсира над 4(забива моцуната). така е от далго време но е на периоди.
Също така ми се случва да гасне в движение и да пали трудно(и топла и студена) акая загасиш и верднага запалиш пали от четварт ,но ако остане 10 мин пали като москвич.
някои ми каза че имало някакъв клапан дето даржал налягането на нафтата и тои се ебавал.-възможно ли е?
Всички вакуми и обратни нафти са сменени.
Братчед ти да не си рода на Дизелбой...![]()
![]()
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
hakerizanov:
Пръ-пръ-пръ джсшвжжшшсс тъндръндънтъджъннн, завою беше лев, бех дал газ за Курило и баш кога слазам изнанадолнището на левио завой
излете една каруца като гръм от ясно небе. Я рипнах кат ужилен завих на десно та да не ударим циганьоро дека се возеше у каруцата, като се бех приготвил за удар у мантинелата. Добре ама деснио калник се откина и преди да забием нос у мантинелата минах през него, он като стапи колото на него се извръте и праас у стъклото, я изврътех глава да ме не сосече. През това време колата се завръте, она каруцата не беше още минала та право у нея. Добре ама некой от циганьоро изрева "ессс" и коньете понесоа каруцата сос циганщинията налево. Добре че пущинята зави повече, и я се сгромолясах връз отрошляко. Коньете се отръваа с гръмко цвиленье. От ударо каруцата се завръте и се стовари връз пъто, а я през това време праех лупинг и се изплювах с варбурго връз пакьо. От София пръпляше занадоле моторетка с кош. Мотористо не се усети овреме и като настъпи една връшиня къде беше сосечена от каруцата и кат се завръте оня ми ти кош, от врътеньето кошо се откина и барабар с мотористо пльосна на асфалто а моторо летеше откинал се от кошо а пръпля на пресекулки и люс у варбурго. Я през това време излазах от смачкотината.
КАТ долете след 4 минути и установи че сите сме биле пияни затова е станало това меле.
Абе неам думи. Та станааме за смех сите. Сега я продаам отрошляк варбург за 50 лв.
това ме разби
Пръ-пръ-пръ джсшвжжшшсс тъндръндънтъджъннн, завою беше лев, бех дал газ за Курило и баш кога слазам изнанадолнището на левио завой
излете една каруца като гръм от ясно небе. Я рипнах кат ужилен завих на десно та да не ударим циганьоро дека се возеше у каруцата, като се бех приготвил за удар у мантинелата. Добре ама деснио калник се откина и преди да забием нос у мантинелата минах през него, он като стапи колото на него се извръте и праас у стъклото, я изврътех глава да ме не сосече. През това време колата се завръте, она каруцата не беше още минала та право у нея. Добре ама некой от циганьоро изрева "ессс" и коньете понесоа каруцата сос циганщинията налево. Добре че пущинята зави повече, и я се сгромолясах връз отрошляко. Коньете се отръваа с гръмко цвиленье. От ударо каруцата се завръте и се стовари връз пъто, а я през това време праех лупинг и се изплювах с варбурго връз пакьо. От София пръпляше занадоле моторетка с кош. Мотористо не се усети овреме и като настъпи една връшиня къде беше сосечена от каруцата и кат се завръте оня ми ти кош, от врътеньето кошо се откина и барабар с мотористо пльосна на асфалто а моторо летеше откинал се от кошо а пръпля на пресекулки и люс у варбурго. Я през това време излазах от смачкотината.
КАТ долете след 4 минути и установи че сите сме биле пияни затова е станало това меле.
Абе неам думи. Та станааме за смех сите. Сега я продаам отрошляк варбург за 50 лв.

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Coulthard написа:влизаш във филм който има приятен край ама си е зор![]()
7" тъч
карпютър или некъв малък беарбон
Холукс - гпс усб приемник
некъв усб фм/тв тунер
иии в моя случай един усилвател от Е38
Най-големият ти проблем е е при палене/гасене на колата когато имаш голям товар и пад на напрежението ко праим с уин-а![]()
измислил съм вариант, но засега само тест на зима ще почвам
eraziel написа:Мисля, че е крайно време на хора, кат' колегата jordanov, да им се слага ранг "некрофил" или друго от сорта ...
басимайкатаразбирашли
Въпросния колега вдигна тема от 2003та

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Runnaway написа:Kickdown написа:abe vvie tuou li ste we
prodadoh otbora za 100leva
ebavaite se u guzovete
runars
7mi nomer she go dam na seki ot ulicata no nei na tebe dokat one me podkupish
_)_
Методи, пиян си! Храни си колко си искаш. Аз ще си го заслужа този номер. Не го искам повече.
Методи е пиян в 11 сутринта/преди обед.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
deyan-enchev написа:той точно тоя голф 4ри троши скоросни кутии като слънчевбрягски гларус - рускини

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
ivanko_90 написа:nedkoo написа: Останалите четири финалиста в конкурса ще получат утешителна награда - код за едномесечен пълен достъп до всички услуги на сайта mobile.bg.
за да си продадът колите щот явно нема да стааааааат![]()
![]()
В темата за "Най-маниашкото БМВ". Евала на колегата разцепи с това изказване

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
jordanov написа:Runnaway написа:Kickdown написа:abe vvie tuou li ste we
prodadoh otbora za 100leva
ebavaite se u guzovete
runars
7mi nomer she go dam na seki ot ulicata no nei na tebe dokat one me podkupish
_)_
Методи, пиян си! Храни си колко си искаш. Аз ще си го заслужа този номер. Не го искам повече.
Методи е пиян в 11 сутринта/преди обед.
Във Футболния отбор на Форума това е в реда на нещата, Jordanov. Едно от изискванията да се присъединиш към него е да пияш здраво.

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Dpy написа:Сондьора написа:Ма аз имам и 16ка дето дава градско 18, ама ся говорим за нисък разход
Ти нали си Сондьор,ко ти пука за разхода