Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Сам си е виновен, жалко за твоята кола в случая. Като го мързи да излезе от другата страна и да чака на два светофара както си му е реда за да тръгнеш в желаната от него посока, сега ще плаща актове и дано занапред се научи. Той не се ли усети, че е трябвало да се огледа първо и за коли идващи от дясно преди да си прави магарията, та чак и забележка ще ти прави как си бил карал за да не спреш 

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Жалко за твоята кола, тоя келеш сигурно ми е набор и се е сметнал за голямата работа с 11 годишния кошник
Жалко за твоята кола, като гледам при него няма големи поражения, КАТ викахте ли или само с двустранен?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Изобщо не ме е погледнал дори, защото си се показа юнашки. Беше точно перпендикулярен, аз го изместих така под ъгъл. А полицая ми вика, че нарочно не съм спрял, щото съм си мразел колата. Едва ли не бавно съм реагирал. Аз от '94та имам книжка и три милиона километра зад гърба си с камиони и коли и нямам нито една катастрофа, в която да съм виновен, те искат мен да ме изкарат едва ли не виновен. Добре, че един човек дойде да свидетелства и се озаптиха малко, човека вика: всичко видях, старото БМВ не беше с висока скорост, просто другото излезна на десет метра пред него. Иначе си дойде КАТ, дойде си мобилна група застрахователи, пътна помощ ме закара до сервиза. На мойто нещо явно му стана от еърбеците, щото повече не поиска да завърти и да запали. Ама от тия еърбеци страшен пушек се вдигна, помислих, че се паля, те сигурно ми пръснаха страничните стъкла, щото вратите не са ми мръднали. А от стискане на волана, сега китките яко ме болят. Не че не ми се и наместиха лицевите кости.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Пиропатрона на акумулатора ти е гръмнал, затова не е запалила след удара.
Егати келеша, че и сметка да ти държи!
Аз съм го замислил да инвестирам в бронирането на една Лада за такива цели, ще ги еб* у тарикатите, само и няколко приятели по набитички в колата, че да не си вярва много много наглеца като го помета и да слиза да се бие.
Егати келеша, че и сметка да ти държи!
Аз съм го замислил да инвестирам в бронирането на една Лада за такива цели, ще ги еб* у тарикатите, само и няколко приятели по набитички в колата, че да не си вярва много много наглеца като го помета и да слиза да се бие.
Последна промяна Dextuar на 23 Фев 2017, 21:41, променена общо 1 път
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
При отваряне на възглавниците гърми и пиропатрона на плюсовата клема на акумулатора. Целта е да се прекъсне електричеството за да се избегне искра ако има изтичане на гориво. Тия катаджии малоумни ли са? Той прави ебаси циганията (неспазване на знака на излизане от мола, пресича непрекъсната, отнема предимство) и ти си го натресъл защото си мразиш колата (нищо, че дори ударена изглежда 4 пъти по-хубава и гледана от е90ката)
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Абе майната му, нали сме живи, у двора имам още две БМВта, има още да ги блъскам. Ся като изнудя и Alx да ми намери един C6 ZR1 тогава вече ще се пазя като дявол от тамян.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
Е90-тката е регистрирана преди 2-3 дни, сигурно няма каско.
Сигурно си му променил геометрията на предницата и в момента е вътрешно над 2000 лв.
Все някой е такъв шмиргел със кожено якенце и фьешан чепици ще си мисли, че е хванал господ за шлифера и трябва да се пази човек... Те са като жените шофьори, поне жените гледам се понаучиха...
Сигурно си му променил геометрията на предницата и в момента е вътрешно над 2000 лв.
Все някой е такъв шмиргел със кожено якенце и фьешан чепици ще си мисли, че е хванал господ за шлифера и трябва да се пази човек... Те са като жените шофьори, поне жените гледам се понаучиха...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Хаос написа: сигурно няма каско.
Има каско,ако зумнеш снимката се вижда лепенката им на огледалото.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Мордехай написа:...
Жалко за 46-чката

Дано ти я оправят както трябва

А тия бастуни от КАТ кво изобщо са разсъждавали при положение, че тоя няма право да е там

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
K_Ilkov написа:А тия бастуни от КАТ кво изобщо са разсъждавали при положение, че тоя няма право да е там![]()
![]()
и аз мислех да стана полицай, ама записах 8-ми клас

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
K_Ilkov написа:
А тия бастуни от КАТ кво изобщо са разсъждавали при положение, че тоя няма право да е там![]()
![]()
E, оня е подпрЕл книжката с някое и друго листче, да не се пързаля по таблото на патрулката. Аз бих му залепил два три шамара на келеша, да му затвърдИМ спомените за обратните завои, че такива редовно трепАт мотористи ....
Ubi dubium, ibi libertas
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
skoti79 написа:Хаос написа: сигурно няма каско.
Има каско,ако зумнеш снимката се вижда лепенката им на огледалото.
Да - има каско в Армеец.
И на мен ми го лепнаха на вътрешното огледало - прочутия стикер на Армеец за всички с пълно каско....че опазваш дивия сокол

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
Наистина жалко за хубавата Е46-ца, а този направо не е за коментиране не стига, че е видно, че е виновен, а и е тръгнал да те те пита с каква скорост си карал, за да не може да спреш. 

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
И сега и тоя се окаже форумен 

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Днеска трасето в Пловдив е топло ... баткомобилите вече през насрещното карат щото нали много тракшън, много скорост ... >
https://youtu.be/qgg27ptzwHY
https://youtu.be/qgg27ptzwHY
Последна промяна host на 24 Фев 2017, 22:31, променена общо 2 пъти