Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Re: Политическа.

Мнение от Ivo_Borisov » 09 Яну 2014, 11:43

При герб беше "кротнал", ама и при тях нищо не зависеше от коалиции и т.н. Сега неговото поведение е извън граници, прави си каквото иска, държи се с който си иска, както си иска и никой не може да му потърси сметка.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 09 Яну 2014, 20:14

Nasko_ написа:Поредният цирк, Цацаратурата няма да го вкара в затвора, въпреки че за провиненията му до тук, трябва да полежи доста!

Абсолютно на цацарацурата му дай само дребни рибки като волен да пържи. А за акулите като боко нищо не фана дикиш ни записите с вальо танов ни тези с кокинов и мирчо найденов. Булгаристан 2014-та :no:
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 09 Яну 2014, 21:11

b.bonev написа:
Nasko_ написа:Поредният цирк, Цацаратурата няма да го вкара в затвора, въпреки че за провиненията му до тук, трябва да полежи доста!

Абсолютно на цацарацурата му дай само дребни рибки като волен да пържи. А за акулите като боко нищо не фана дикиш ни записите с вальо танов ни тези с кокинов и мирчо найденов. Булгаристан 2014-та :no:

Нищо не казваш за гея и бея или те са от добрите а :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 09 Яну 2014, 21:46

Не знам как може да се сравнява Хитлер с Волен.
Освен ,че и двамата с луди, друга прилика няма между тях!
Благодарение на Хитлер днес Германия е икономическа сила номер 1 в Европа и всички ние караме BMW !За жалост манията за велчие не е простила на никого!
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Bareck » 09 Яну 2014, 22:07

http://www.blagoevgrad.eu/podpiska_mini ... _evro.html какво ви е мнението по този въпрос ? :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 09 Яну 2014, 22:13

.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:33, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 09 Яну 2014, 22:37

Това е пълна глупост. Един човек, който е прочел учебник по макроикономика, няма да го подпише. Ама като знам колко хора гласуваха за Волен, че щял да я прави 1000лв.... гаранция ще съберат подписите. В момента средната заплата е по-малко от 400 евро, просто е абсурдно да се приеме това. Всеки иска да стане толкова, ама откъде ще дойдат тези пари никой не се интересува. И ако чистачките по улиците почнат да взимат по 800лв.... колко ще искат хората в банките? А полиция? Военни? Лекари? Поредната простотия. Дори и да тръгнат да го обсъждат в европарламента, нищо няма да мине.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 10 Яну 2014, 2:15

Ivo_Borisov написа:Ако знаете историята на живота на Хитлер и ако погледнете последните години от живота на Болен, ще забележите удивителни прилики. Болен иска да извърви пътя на Хитлер и да бъде същия като него. Може така да са всички националистически лидери по света, ама аз нямам впечатления от тях. Ама съм сигурен че "моята борба" чу е настолната книга :kuku:

Ама така е, рожбата на управляващите си прави каквото си иска и никой нищо не може да му направи. :mhihi: Да са живи и здрави да управляват цял мандат :winky:

Шикългрубер за к'во го намесихте в тая пиеска ?

Май рожбата им излиза скъпо на болшевиките и турчаците и сега с тия циркове ще го метнат на боклука, а за по евтино ще си приберат герб в коалицията, та да се успокои телектората :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 10 Яну 2014, 4:15

b.bonev написа:

ще си го премести от единия в другия крачол, баба Меркел и ко (немската фондация, които реално стоят зад герб) ще се обадят и всички ще се скрият по дупките си :mhihi: дори подозирам че Цацаров е с тях и всичко е цирк за унищожаване на бсп/дпс, все пак Цацаров е избран от Борисов ;) и ако беше с БСП отдавна щеше да погне ГЕРБ, само че не е и затова се опитаха да вкарат бушон - пеевски да унищожат ГЕРБ.. нали оня плъх и местан го повтарят нон-стоп и тоя ми е лидер на ПЕС?!

при чаушеску е било голям цирк и тука е същото сега, залога за ес е прекалено голям (големият шлеМ) за да седи и гледа.
ако ГЕРБ бяха взели властта, не че само нямаше да унищожат бсп а и нямаше да могат да си изкарат мандата.. докато сега е край за бсп, поне в тази им форма.. за тва и отбор Б на бсп - РБ настояват за кратко "експертно" управления за година и половина :mhihi:

от цялата работа най-сладко ще е да видим шамара и бареков как се самоубиват публично, като върнат Борисов на власт :lol:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hell's angel » 10 Яну 2014, 9:43

acer написа:, като върнат Борисов на власт :lol:

Attendre et Espérer, както е казал графът ...

Не ти е лесно :mrgreen:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 10 Яну 2014, 12:24

напротив, много си ми е лесно и искрено се забавлявам на малцината които подкрепяте тези в парламента, 80% от хората не подкрепят това правителство :)

ЕС им спряха това за което бяха са качили (южен поток), поставени са в международна изолация и протестите продължават, ако останат на власт ще се самоунищожат ;) ако ГЕРБ имаха 1.1 млн, въпреки Маналова и Бареков, то след цялата лудница хората ще си кажат "ей ай да ходим да гласуваме, да не са върнат болен и дпс" и мин 1.5 млн гласа не им мърдат и това са думи на хора от бсп. но няма лошо смей се, ама който се смее последен се смее най-добре ще го разбереш.

http://www.novini.bg/news/174017-%D0%B6 ... D0%B0.html :mhihi:

п.с http://www.express.co.uk/news/health/40 ... right-wing
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hell's angel » 10 Яну 2014, 12:44

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аааа не ме слагай във вашия лагер, и не ми вменявай някакви роли :nono:
Това е именно болшевишкия манталитет- ти нЕмаш право да си друг, освен червен социалист, тъй като аз съм син такъв...

Казандикис нали знаеш какво е написал :arrow: " Синьо с цвят на вино " :mrgreen: :ok:
Ubi dubium, ibi libertas

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 10 Яну 2014, 16:03

имаш право да си какъвто си поискаш, както всеки гражданин, живеем в демокрация ;) точно за това подобни клипове са неуместни, всеки си гласува за който си иска. гласувал съм за най-голямата партия в страната и не виждам нищо срамно и нито съм се крил. за разлика от други дето се спотайват, ама плюят по герб при всяка възможност.. е кво да си мислят хората.

от началото на темата питам по какъв начин ЕС и герб са попречили на страната да се развива, досега не чух едно нормално обясняние, само димитров обясни че щели да ни сложат тол.такси на магистралите :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 10 Яну 2014, 17:00

acer написа:имаш право да си какъвто си поискаш, както всеки гражданин, живеем в демокрация ;) точно за това подобни клипове са неуместни, всеки си гласува за който си иска. гласувал съм за най-голямата партия в страната и не виждам нищо срамно и нито съм се крил. за разлика от други дето се спотайват, ама плюят по герб при всяка възможност.. е кво да си мислят хората.

от началото на темата питам по какъв начин ЕС и герб са попречили на страната да се развива, досега не чух едно нормално обясняние, само димитров обясни че щели да ни сложат тол.такси на магистралите :lol:

Ей,как ме вмъкна в политическите си речи,то не бяха снимки на вожда с Меркел,то не бяха глупости от рода на "Български Генерал",даже отиде и по далече,едва ли не че ЕНП са собственост на герб.
Ми така е "младежо",тол такси ще има в едно с винетките и това е факт и гласувано познай от кой!
Иначе няколко пъти ти гледам постовете как не си бил видиш ли политически пристрастен,ама като почнеш да пишеш за Бойко,все едно ти е любовница и всеки който се осмели да изкаже друго мнение бива заклеймяван като "червен" "комунист" и прочие глупости които ви набиват по сбирките на партията ти.
Ае спри се малко с тая пропаганда,това може да донесе негативни последици за любимците ти,агресията не води до нищо добро,а ти си много агресивен в нета.
И няма какво да свеждам до твоето облъчено съзнание какво са причинили и са попречили на страната да се развива,нито ще разбереш нито ще повярваш,все едно на някоя баба от кърджалийският регион да обясня какво са причинили дпс на страната ни и тя колко би възприела нещата или на някоя червена баба какви са мизерници от бсп,ама тя си живее в миналото и си лисли че хляба ще го направят 30 стинки.
Просто по-спокойно развявай знамето на герб и лика на вожда,ясно е че на следващите избори ще вземат властта и е ясно как после N време ще се оправдават как предишните били виновни (което разбира се ще имат основание)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 10 Яну 2014, 17:29

Е.Димитров написа:.

Димитров, при цялото ми уважение, ама ти точно да говориш за вождове и пропаганда, най-малко ти отива :) Ти, който обвиняваш постоянно другите в пристрастие, позволили си дори само да споменат името на Бойко в поста си!!!
Точно ти няма как да не си пристрастен, и то към тези, от които не знам защо така се опитваш да се разграничиш, но не ти се получава :) Вътрешното аз надделява ;)

П.П. И ново, от невероятната социална политика на смешниците:

http://novanews.bg/news/view/2014/01/10 ... 16-%D0%B0/
Последна промяна Nasko_ на 10 Яну 2014, 19:12, променена общо 2 пъти
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата