СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Re: СПАМ ТЕМА
Не се занимавайте с глупости, това е най-доброто "въже" за теглене, има всякакви модели и цени.
Преди 3-4 години спуках картер на е46-цата на Гложенския манастир, а освен, че последните километри пътя е лош има и спускане. Един колега дойде с Пасат 2,5ТДИ и един измислен твърд теглич-сгъваем като от снимката, разкарваше ме като трудовашка количка до София. За първи път използвах такова нещо .... няма да помисля за въже, дано не се налага на никой, но съдба, колкото и да ти е здрава колата и кората под мотора (на е46 е някаква здрава алуминиева сплав) ..... камъка победи.
https://etools.bg/product/15598/tvard-teglich-za-avtomobil-wert-1-80m-do-2t.html
Преди 3-4 години спуках картер на е46-цата на Гложенския манастир, а освен, че последните километри пътя е лош има и спускане. Един колега дойде с Пасат 2,5ТДИ и един измислен твърд теглич-сгъваем като от снимката, разкарваше ме като трудовашка количка до София. За първи път използвах такова нещо .... няма да помисля за въже, дано не се налага на никой, но съдба, колкото и да ти е здрава колата и кората под мотора (на е46 е някаква здрава алуминиева сплав) ..... камъка победи.
https://etools.bg/product/15598/tvard-teglich-za-avtomobil-wert-1-80m-do-2t.html
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
.. купих си билети за ац/дц следващия май месец... кат се замисля- никога не съм ги виждал на живо а трябва да се бърза 

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
alx написа:.. купих си билети за ац/дц следващия май месец... кат се замисля- никога не съм ги виждал на живо а трябва да се бърза
През 2010 изглеждаха добре на "Васил Левски"....
Подредени бяха откъм шоу , което е добре.
Ми измират, кво да се прави, живот, съдба...
Ван Хален вече няма как да ги гледам

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Като си говорим за известни хора, върти се една снимка на някакъв с БВМ, дето изоставя кучето си.
Дали посещава този форум?
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
немо написа:alx написа:.. купих си билети за ац/дц следващия май месец... кат се замисля- никога не съм ги виждал на живо а трябва да се бърза
През 2010 изглеждаха добре на "Васил Левски"....
Подредени бяха откъм шоу , което е добре.
Ми измират, кво да се прави, живот, съдба...
Ван Хален вече няма как да ги гледам
Най доброто шоу и най впечатляващия концерт на който съм бил .

Аз бях на 10-на метра от сцената, бая се раздадоха, а дори тогава ми се струваха дърти, камо ли сега.
- bereta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F07, 258 k.с. Bang & Olufsen
- Мечтае да кара: Към следващия концерт на AC/DC
alx написа:.. купих си билети за ац/дц следващия май месец... кат се замисля- никога не съм ги виждал на живо а трябва да се бърза
Супер. Ще бъде невероятно бъди сигурен! При тях няма компромис. Предполагам си взел за Щатите. Лятното турне в Европа бяха на ниво. Брайън малко е, как да го кажа, понякога леко фалшив. Но и преди десет години му се случваше. Вече не блика енергия като на предишните турнета, но за мен си остават най-великите. Блазе ти!
Ride on
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Седнали на столове ли свирят , или стават от време на време да се разтъпчат по сцената ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- bereta
- кандидат ентусиаст
-
Jordana написа:Седнали на столове ли свирят , или стават от време на време да се разтъпчат по сцената ?
Половината, които си купуват билети за техен концерт е само за да ги видят как ще умрат “на живо” на сцената. Майтапа настрана, Аксел Роуз изкара доста концерти с тях на стол със счупен крак. И стадионите се “пукаха по шевовете” от публика. Енергията на Ангъс вдига и мъртво пияните на крака. Е, аз съм твърде пристрастен и необктивен. До степен, че за мен други няма. Пожелавам на всеки да гледа техен концерт. Невероятно е.
Последна промяна bereta на 07 Дек 2024, 20:57, променена общо 1 път
Ride on
Надявам се. Музиката им винаги ми е идвала простичка (аз съм Мейдън фен), но всички са ми казвали, че ей си ди си правят страшно шоу…
Билетите им бяха осезаемо скъпи обаче- 4ти Май 2025 във Фоксбъро (терена на новоанглийския отбор по американски футбол- Пейтриътс)… купих ги на фейс цена- почти $600 на човек… и това далеч не бяха най- хубавите билети… най- евтините бяха по $200 грубо казано и си трябва бинокъл… по спомени най- хубавите билети за Мейдън (под топките на Брус дет се вика) бяха по $400 преди няколко месеца…
Билетите им бяха осезаемо скъпи обаче- 4ти Май 2025 във Фоксбъро (терена на новоанглийския отбор по американски футбол- Пейтриътс)… купих ги на фейс цена- почти $600 на човек… и това далеч не бяха най- хубавите билети… най- евтините бяха по $200 грубо казано и си трябва бинокъл… по спомени най- хубавите билети за Мейдън (под топките на Брус дет се вика) бяха по $400 преди няколко месеца…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- bereta
- кандидат ентусиаст
-
alx написа:Надявам се. Музиката им винаги ми е идвала простичка (аз съм Мейдън фен), но всички са ми казвали, че ей си ди си правят страшно шоу…
Музиката им е “простичък” рок енд ролл в най-чист вид като за 70-те и 80-те. Всички групи от 60-те до края на 80-те са велики. Духа на времето беше такова. А всяко изкуство е проекция на епохата. Билетите са много скъпи, дори за Америка. За Европа нормално бяха около 150 евро. Дано ти хареса. Очаквам на 05.05.2025. да споделиш едно “unbelievable”.
Ride on
3186 написа:Аз бях на 10-на метра от сцената, бая се раздадоха, а дори тогава ми се струваха дърти, камо ли сега.
И аз бях пред сцената. Най-якия концерт, на който съм бил.
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Закуска, обяд и вечеря след тежка клубна вечер/нощ - силно препоръчвам.

За световната титла на Кубрат никой нищо не коментира?

Какво да му коментираме...
Направиха каквото можаха и двамата.
Специално тази битка бе изцяло и само за пари.
Възрастни са и двамата за тоя спорт.
Евала,че го изкараха докрая.
Един взе 1,3 другият...колкото толкова(да не си мислите,че са по-малко нали)...
Ще има следващ мач.Там нашият ще си добави каквото не е могъл да изкара тук...
Срещу Усик шансовете са му като срещу Кличко навремето.
Т.е. никакви...
Но това не пречи да прекрати кариерата си с едни пари напред...както и смята да направи.
Бизнеса му върви добре.
Хубаво е че промотира България като цяло...не че не е цирк...ама то бокса си цирк като цяло.

Направиха каквото можаха и двамата.
Специално тази битка бе изцяло и само за пари.
Възрастни са и двамата за тоя спорт.
Евала,че го изкараха докрая.
Един взе 1,3 другият...колкото толкова(да не си мислите,че са по-малко нали)...
Ще има следващ мач.Там нашият ще си добави каквото не е могъл да изкара тук...
Срещу Усик шансовете са му като срещу Кличко навремето.
Т.е. никакви...
Но това не пречи да прекрати кариерата си с едни пари напред...както и смята да направи.
Бизнеса му върви добре.
Хубаво е че промотира България като цяло...не че не е цирк...ама то бокса си цирк като цяло.

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
mr_petroff написа:]
Най доброто шоу и най впечатляващия концерт на който съм бил .Сега не бих ги гледал - каквото било , било ...
През далечната 1997 ходих с влака до Софето да гледам Whitesnake ,то беше мерак, то беше чудо....

Не помня къде бяха ( Зимния дворец ли ?...), но още тогава Ковърдейл сериозно "издишаше"...Разбираемо е и няма драма, има възход, пик и спад.
Но за мен не е ОК да гледам пародия на идолите си от младежките години. Това не се конфронтира с уважението към това , което са създали, когато им е било времето и следата, която са оставили в музиката.
Всичко с времето си и каквото било-било .
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....