СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: СПАМ ТЕМА
Нали уж и тези финансови консултанти имат жокери за конкретни банки. Щото един вид банката работи с човек, който им докарва 10-20 ипотеки на месец (примерно).Lenco написа:streetz написа:barabqga написа:някой ползвал ли е услугите на финансов брокер/консултант за взимане на заем за жилище
наистина ли намират най-добрите условия за теб
Да, намират най-добрите условия. Аз ползвах Credit Navigator, по-конкретно Бисер Божков - свършихме работата бързо и лесно.
Управителите на клонове използват жокери, до които брокери нямат достъп, та ако имаш такъв или ти препоръчат, пробвай там.

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Уж, не уж, аз 2021 теглих кредит, ползвах двама консуланти, пускаха ми някви оферти нали, накрая сам обиколих банките и си намерих по добри сделки, та трагични са общо взето като брокерите..
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Чисто новата обява на бялата 40ка от оня ден - https://www.mobile.bg/obiava-11733405023288805-bmw-340-xi-m-preformance
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Тоя път поне е споменал, че е имало щета.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Не четох чак до долу.
Нагоре си е същата история.

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Don_Diego написа:
@drifty: голям карък те е хванал тия два дни. За очилата ако не са прекалено стара колекция или нещо много изчекнато като марка и модел не би трябвало да има проблем да вземеш същата рамка
Купувах ги февруари, би трябвало още да са актуални.
ivanski_2 написа:drifty написа:Моята сутрин започна, както завърши вечерта , днес строших задната броня на колата и задния десен калник вече е в списъка с детайли за боя.
Какво стана ?
Предполагам се разсеях. Парко мястото ми е последното в ъгъла на паркинга, тоест до мен има стена. Като паркирам на заден ход трябва да си оставя място да сляза и съседната кола също да има място да слезе шофьора. Затова започнах да паркирам напред, като доближавам колата максимално близо до стената и така има място и двамата да си влезем спокойно. Само дето за да го направя влизам в мястото, после давам назад и я допирам до стената и отново я пускам напред в клетката. Е днес докато давах назад и свивах колата към стената, ударих стената в задния десен ъгъл на колата.
Най-странното е, че колегата, който спира до мен, идваше в офиса изключително рядко и даже няма нужда да оставям място, тъй като винаги е празно съседното парко място. А вече даже не ми е и колега и в момента мястото даже няма ползвател..
Поне оптиката и застрахователя са буквално на едно и също място, та днес явно трябва да отида там, може да срещна любовта на живота си.

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Don_Diego написа:Тествал съм го вкъщи с 65w и 100w зарядни...с второто се зареждат доста по-бързо батериите и затова предпочитам да търся такава мощност и за колата. Тия малките джаджи за запалката хич не ми вдъхват доверие, колкото и да са гръмко рекламирани за безгрешни и сигурни
Ще се изненадаш, ама масовите инвертори, дето ги предлагат, са доооста допотопна технология, и според мен, са по-ненадеждни, и най-вече - неефективни, в сравнение с тия "малките" (но модерни) захранвания, дето изначало беше тръгнал да гледаш

Но явно си си взел решение вече, няма да ти се бъркам

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Nickelback написа:Иначе и аз съм по-скоро против инвертор, освен ако не мислиш и други неща да храниш от него - просто е по-универсално решение, но не и енергоефективно такова![]()
Реално ако го имам бих го ползвал за доста неща този инвертор: например като пътуваме с милото с колите и тя има някакви извънредни ситуации и се наложи да работи в движение, няма да се чуди заредила ли си е лаптопа преди да тръгне, ами телефона и ако и двете не са (най-често е така

Отделно, че като цена идва по-евтино от хубаво зарядно за запалка с usb-c

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Така и аз бих направил, щом търсиш и универсалност, да 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- St.Trinity
- Потребител
-
empar написа:Чисто новата обява на бялата 40ка от оня ден - https://www.mobile.bg/obiava-11733405023288805-bmw-340-xi-m-preformance
streetz написа:Тоя път поне е споменал, че е имало щета.
empar написа:Не четох чак до долу.
А дали обявата отново ще бъде свалена скорострелно, ако продавача види че пак я дискутираме както миналия път?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Тая кола стана повече актуална от някое Ферарри
Купуваш я и ставаш супер известен

Купуваш я и ставаш супер известен

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Като се замисля сигурно почти всеки от нас също има голям шанс да е взимал някоя тоталка оправена от "професионалисти", просто не сме го знаели. Аз 2010 като взех Е36-цата не подозирах, че е имала удар, но впоследствие като опознах BMW-тата почнах да се усещам защо фаровете са Hella (от компакт) и защо е 94 набор, а бронята е фейслифт. Също и предния мост имаше подозрително нови лепенки. Ама ей го - карах я почти 15 години без ядове.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Проблема е, че с напредване на технологиите и материалите вече правят коли дето и за боклука не стават
Събират една кола от 3-4 други и клиента си казва - ударих кьоравото, топ промоция хванах, без пари я взех
.
Колежка на милото 9 месеца чакаше да и наредят 1ва серия F40, хвалеше се че са я събрали от 3 коли и всичко и работело

Събират една кола от 3-4 други и клиента си казва - ударих кьоравото, топ промоция хванах, без пари я взех

Колежка на милото 9 месеца чакаше да и наредят 1ва серия F40, хвалеше се че са я събрали от 3 коли и всичко и работело

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Като си говорим за известни хора, върти се една снимка на някакъв с БВМ, дето изоставя кучето си.
Дали посещава този форум?
Дали посещава този форум?
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
А това някаква нова хава ли е с детските столчета?
Гледам много често се набляга на снимки на задните седалки с детско столче. Един вид виждате ли, това ми е семейната кола, в която возя децата си, а този който вози семейството си по принцип го прави внимателно и без идиотщини на пътя.
Гледам много често се набляга на снимки на задните седалки с детско столче. Един вид виждате ли, това ми е семейната кола, в която возя децата си, а този който вози семейството си по принцип го прави внимателно и без идиотщини на пътя.