СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Re: СПАМ ТЕМА
Легнах да се наспя, при мен утрото винаги е по-мъдро от вечерта
.
Ще видя днес оптика какво може да направи. Стъклата са ми хубави, ще се радвам да не се наложи и тях да сменя.

Ще видя днес оптика какво може да направи. Стъклата са ми хубави, ще се радвам да не се наложи и тях да сменя.

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Вчера видях по едно предаване новата Дачия Бигстър ... Нищо специално, но просто изведнъж ми стана супер очевидно, че дори тях, румънците, няма да настигнем никога! Никога!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Spunky написа:[dhtj написа:Оставете пишките, кой спи на отворен прозорец на 5-ти декември бе пичове????
Открил съм, че на ум(мечтаене, планиране, сънуване), времето е все хубаво. Преди много години, август месец правя планове за пътуване до амстердам за началото на декември. В главата са ми разходки по цял ден на хубаво време. Е такъв студ никога, никога не съм брал. Беше снежно, ветровито, а холандчетата на колелетата с румени бузки.
Може да е подранила лятна история

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Don_Diego написа:Не се бях замислял за инвертор, май го предпочитам…
https://dice.bg/baseus-inverter-300w-12 ... item64738/
Утре ще ги питам дали могат да го доставят до събота
Какво ти е зарядното за тоя дрон ? Ако има 12в вход по добре без инвертор , безсмислени загуби от трансформацията и то доста сериозни.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Моята сутрин започна, както завърши вечерта , днес строших задната броня на колата и задния десен калник вече е в списъка с детайли за боя. 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Jordana написа:Don_Diego написа:Не се бях замислял за инвертор, май го предпочитам…
https://dice.bg/baseus-inverter-300w-12 ... item64738/
Утре ще ги питам дали могат да го доставят до събота
Какво ти е зарядното за тоя дрон ? Ако има 12в вход по добре без инвертор , безсмислени загуби от трансформацията и то доста сериозни.
Няма такъв вход, през usb-c се завежда като иска мощност между 65w (толкова му дават за зареждане през запалка на автомобил) и 100w за зареждане през нормално зарядно. То даже не е точно зарядно, с charging hub, в който слагаш батериите и закачаш към зарядно
Доколкото успявам да намеря инфо зарядни над 120w му включват разни защити и не работи.
Намерих по-малкия вариант на този инвертор в jar и направо днес ще мина да го взема

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
На Кольовците - честит имен ден! Да са живи и здрави и да не им спадат пишоците!
На рибарчетата - да ви се запалят авансите на макарите и да ви окапят ръчичките от вадене на трофейки!
На рибарчетата - да ви се запалят авансите на макарите и да ви окапят ръчичките от вадене на трофейки!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Да , видях го какво точно е . Имаш зарядно 220в към 5в USB-C наречено Р100 и през него се зареждат батериите в тоя хъб или 1 батерия директно в дрона . Тоест ограничен си на 3А ток , напълно безсмислено е да се купува инвертер . Там USB порта също е ограничен на 65 вата . Трябва ти такъв конвертор за запалката в автомобила 12в то 5в USB-C с истински 3А тоест качествен и това би трябвало да е достатъчно .
Последна промяна Jordana на 06 Дек 2024, 10:12, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
drifty написа:Моята сутрин започна, както завърши вечерта , днес строших задната броня на колата и задния десен калник вече е в списъка с детайли за боя.
Какво стана ?
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
На конкретния инвертор usb входовете са ограничени на 30w, стандартните контакти са според зависи максималната мощност на самия инвертор (150w (мисля да взема такъв), 300w и 500w).
Тествал съм го вкъщи с 65w и 100w зарядни...с второто се зареждат доста по-бързо батериите и затова предпочитам да търся такава мощност и за колата. Тия малките джаджи за запалката хич не ми вдъхват доверие, колкото и да са гръмко рекламирани за безгрешни и сигурни
@drifty: голям карък те е хванал тия два дни
. За очилата ако не са прекалено стара колекция или нещо много изчекнато като марка и модел не би трябвало да има проблем да вземеш същата рамка
Тествал съм го вкъщи с 65w и 100w зарядни...с второто се зареждат доста по-бързо батериите и затова предпочитам да търся такава мощност и за колата. Тия малките джаджи за запалката хич не ми вдъхват доверие, колкото и да са гръмко рекламирани за безгрешни и сигурни

@drifty: голям карък те е хванал тия два дни

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
barabqga написа:някой ползвал ли е услугите на финансов брокер/консултант за взимане на заем за жилище
наистина ли намират най-добрите условия за теб
Да, намират най-добрите условия. Аз ползвах Credit Navigator, по-конкретно Бисер Божков - свършихме работата бързо и лесно.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Наистина, някакъв по-голям power bank няма ли да ти върши по-добра работа ? Или резервна батерия за дрона ? Колко па толко време няма да имаш достъп до контактDon_Diego написа: такава мощност и за колата.

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
streetz написа:barabqga написа:някой ползвал ли е услугите на финансов брокер/консултант за взимане на заем за жилище
наистина ли намират най-добрите условия за теб
Да, намират най-добрите условия. Аз ползвах Credit Navigator, по-конкретно Бисер Божков - свършихме работата бързо и лесно.
Управителите на клонове използват жокери, до които брокери нямат достъп, та ако имаш такъв или ти препоръчат, пробвай там.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
empar написа:На Кольовците - честит имен ден! Да са живи и здрави и да не им спадат пишоците!
И на банкерите е празник - плащайте с карти и теглете кредити всяка година за нов по-голям телевизор, че и за нас да има тлъсти бонуси и 13, 14 и 15 заплата

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Jordana написа:Да , видях го какво точно е . Имаш зарядно 220в към 5в USB-C наречено Р100 и през него се зареждат батериите в тоя хъб или 1 батерия директно в дрона . Тоест ограничен си на 3А ток , напълно безсмислено е да се купува инвертер . Там USB порта също е ограничен на 65 вата .
Стига обърква човека сега... Какви 3 ампера (като може и да са 5 ампера по USB-C), какви 5 волта (като обикновено гледа да качи на 20V по USB-C)?

Charging hub-а е PD3.0-compliant (запознай се със стандарта, ако не си), и ще ползва оптимално "яко", PD3.0 зарядно (което и да избере Diego, било то от мрежата, било то от колата със или инвертор до 220VAC), като стой та гледай

Аз поне го разбирам, че Диего, наред с инвертира дето ще купува, иска да си ползва оригиналното 220-волтово зарядно, което и сега си го има той (било то 65- или 100-ватовото)
Иначе и аз съм по-скоро против инвертор, освен ако не мислиш и други неща да храниш от него - просто е по-универсално решение, но не и енергоефективно такова

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Последна промяна Nickelback на 06 Дек 2024, 10:25, променена общо 1 път
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.