СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от drifty » 06 Дек 2024, 7:51

Легнах да се наспя, при мен утрото винаги е по-мъдро от вечерта :D.

Ще видя днес оптика какво може да направи. Стъклата са ми хубави, ще се радвам да не се наложи и тях да сменя.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 06 Дек 2024, 8:19

Вчера видях по едно предаване новата Дачия Бигстър ... Нищо специално, но просто изведнъж ми стана супер очевидно, че дори тях, румънците, няма да настигнем никога! Никога!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Дек 2024, 8:44

Spunky написа:[

dhtj написа:Оставете пишките, кой спи на отворен прозорец на 5-ти декември бе пичове???? :lol:

Открил съм, че на ум(мечтаене, планиране, сънуване), времето е все хубаво. Преди много години, август месец правя планове за пътуване до амстердам за началото на декември. В главата са ми разходки по цял ден на хубаво време. Е такъв студ никога, никога не съм брал. Беше снежно, ветровито, а холандчетата на колелетата с румени бузки.

Може да е подранила лятна история :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 06 Дек 2024, 9:23

Don_Diego написа:Не се бях замислял за инвертор, май го предпочитам…

https://dice.bg/baseus-inverter-300w-12 ... item64738/

Утре ще ги питам дали могат да го доставят до събота

Какво ти е зарядното за тоя дрон ? Ако има 12в вход по добре без инвертор , безсмислени загуби от трансформацията и то доста сериозни.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 06 Дек 2024, 9:29

Моята сутрин започна, както завърши вечерта , днес строших задната броня на колата и задния десен калник вече е в списъка с детайли за боя. :dummy:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 06 Дек 2024, 9:46

Jordana написа:
Don_Diego написа:Не се бях замислял за инвертор, май го предпочитам…

https://dice.bg/baseus-inverter-300w-12 ... item64738/

Утре ще ги питам дали могат да го доставят до събота

Какво ти е зарядното за тоя дрон ? Ако има 12в вход по добре без инвертор , безсмислени загуби от трансформацията и то доста сериозни.

Няма такъв вход, през usb-c се завежда като иска мощност между 65w (толкова му дават за зареждане през запалка на автомобил) и 100w за зареждане през нормално зарядно. То даже не е точно зарядно, с charging hub, в който слагаш батериите и закачаш към зарядно
Доколкото успявам да намеря инфо зарядни над 120w му включват разни защити и не работи.
Намерих по-малкия вариант на този инвертор в jar и направо днес ще мина да го взема :lalala:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 06 Дек 2024, 10:01

На Кольовците - честит имен ден! Да са живи и здрави и да не им спадат пишоците!
На рибарчетата - да ви се запалят авансите на макарите и да ви окапят ръчичките от вадене на трофейки!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 06 Дек 2024, 10:03

Да , видях го какво точно е . Имаш зарядно 220в към 5в USB-C наречено Р100 и през него се зареждат батериите в тоя хъб или 1 батерия директно в дрона . Тоест ограничен си на 3А ток , напълно безсмислено е да се купува инвертер . Там USB порта също е ограничен на 65 вата . Трябва ти такъв конвертор за запалката в автомобила 12в то 5в USB-C с истински 3А тоест качествен и това би трябвало да е достатъчно .
Последна промяна Jordana на 06 Дек 2024, 10:12, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 06 Дек 2024, 10:10

drifty написа:Моята сутрин започна, както завърши вечерта , днес строших задната броня на колата и задния десен калник вече е в списъка с детайли за боя. :dummy:

Какво стана ?
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 06 Дек 2024, 10:13

На конкретния инвертор usb входовете са ограничени на 30w, стандартните контакти са според зависи максималната мощност на самия инвертор (150w (мисля да взема такъв), 300w и 500w).

Тествал съм го вкъщи с 65w и 100w зарядни...с второто се зареждат доста по-бързо батериите и затова предпочитам да търся такава мощност и за колата. Тия малките джаджи за запалката хич не ми вдъхват доверие, колкото и да са гръмко рекламирани за безгрешни и сигурни :dunno:

@drifty: голям карък те е хванал тия два дни :cry: . За очилата ако не са прекалено стара колекция или нещо много изчекнато като марка и модел не би трябвало да има проблем да вземеш същата рамка
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 06 Дек 2024, 10:18

barabqga написа:някой ползвал ли е услугите на финансов брокер/консултант за взимане на заем за жилище
наистина ли намират най-добрите условия за теб

Да, намират най-добрите условия. Аз ползвах Credit Navigator, по-конкретно Бисер Божков - свършихме работата бързо и лесно.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 06 Дек 2024, 10:20

Don_Diego написа: такава мощност и за колата.
Наистина, някакъв по-голям power bank няма ли да ти върши по-добра работа ? Или резервна батерия за дрона ? Колко па толко време няма да имаш достъп до контакт :dunno: Те колегите на всяко кръстовище виждат станции за електрички, ти контакт нямаш :mhihi: Според мен с такава мощност, ще си отвориш проблеми с колата. Я запалката ще измяука, я бушона, я нещо по-скъпо.
Изображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 06 Дек 2024, 10:22

streetz написа:
barabqga написа:някой ползвал ли е услугите на финансов брокер/консултант за взимане на заем за жилище
наистина ли намират най-добрите условия за теб

Да, намират най-добрите условия. Аз ползвах Credit Navigator, по-конкретно Бисер Божков - свършихме работата бързо и лесно.

Управителите на клонове използват жокери, до които брокери нямат достъп, та ако имаш такъв или ти препоръчат, пробвай там.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 06 Дек 2024, 10:23

empar написа:На Кольовците - честит имен ден! Да са живи и здрави и да не им спадат пишоците!
На рибарчетата - да ви се запалят авансите на макарите и да ви окапят ръчичките от вадене на трофейки!

И на банкерите е празник - плащайте с карти и теглете кредити всяка година за нов по-голям телевизор, че и за нас да има тлъсти бонуси и 13, 14 и 15 заплата :mhihi:
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 06 Дек 2024, 10:23

Jordana написа:Да , видях го какво точно е . Имаш зарядно 220в към 5в USB-C наречено Р100 и през него се зареждат батериите в тоя хъб или 1 батерия директно в дрона . Тоест ограничен си на 3А ток , напълно безсмислено е да се купува инвертер . Там USB порта също е ограничен на 65 вата .

Стига обърква човека сега... Какви 3 ампера (като може и да са 5 ампера по USB-C), какви 5 волта (като обикновено гледа да качи на 20V по USB-C)? :ok:

Charging hub-а е PD3.0-compliant (запознай се със стандарта, ако не си), и ще ползва оптимално "яко", PD3.0 зарядно (което и да избере Diego, било то от мрежата, било то от колата със или инвертор до 220VAC), като стой та гледай :yes:
Аз поне го разбирам, че Диего, наред с инвертира дето ще купува, иска да си ползва оригиналното 220-волтово зарядно, което и сега си го има той (било то 65- или 100-ватовото)

Иначе и аз съм по-скоро против инвертор, освен ако не мислиш и други неща да храниш от него - просто е по-универсално решение, но не и енергоефективно такова :dunno:

Изображение

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Последна промяна Nickelback на 06 Дек 2024, 10:25, променена общо 1 път
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата