СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Re: СПАМ ТЕМА
немо написа:carmanf1 написа: и всяка сутрин ме будят, и после няма заспиване![]()
К'во да ги правя ся тия пичове,
Пичовете ги остави, ама към 5-6 сутринта нямаш ли нормалната сутрешна ерекция?
Ако всичко е точно трябва ли да се занимаваш с пичовете?
Моята идва по всяко време, горе-долу.
Сутришната е към 8, щот тогава съм свикнал да ставам - ама тия пичове ми пречат нещо.
В 5 сутринта, рано ми е

Ще затварям прозореца вече, щот в 5-6 сутринта, май само на чичаците им идва

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
carmanf1 написа:В 5 сутринта, рано ми е![]()
![]()
Ще затварям прозореца вече, щот в 5-6 сутринта, май само на чичаците им идва
Тц, не е до чичаци, както го свикнеш , като е работил 1-ва смяна дълго време свиква

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Оставете пишките, кой спи на отворен прозорец на 5-ти декември бе пичове???? 

dhtj написа:Оставете пишките, кой спи на отворен прозорец на 5-ти декември бе пичове????
с тия цени на отоплението дето ги имате... карман-а само трябва да затвори прозорците през зимата и парите за прасето са готови

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:проблема му е че ще дойде на около 175-200к а в дилъра ще стъпи поне на 250к... което за мене са много за корвет.. ако и да е 1000 коня. ей така- за принципа.
Като нищо, обаче на мен Z06-a ми е в главата $150К кола и тая вече изглежда разумна. Особено на фона на екзотиките, които от 250К станаха по 500-милион.
dhtj написа:Оставете пишките, кой спи на отворен прозорец на 5-ти декември бе пичове????
Открил съм, че на ум(мечтаене, планиране, сънуване), времето е все хубаво. Преди много години, август месец правя планове за пътуване до амстердам за началото на декември. В главата са ми разходки по цял ден на хубаво време. Е такъв студ никога, никога не съм брал. Беше снежно, ветровито, а холандчетата на колелетата с румени бузки.
Spunky написа:...на мен Z06-a ми е в главата $150К кола и тая вече изглежда разумна.
карал ли си го? то си е трак кола... ако ходиш редовно да се буташ по завоите на писта с други луди- бива... иначе идва малко пиков и нервозен за гт през уйкендите...
мое си мнение де...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:Spunky написа:...на мен Z06-a ми е в главата $150К кола и тая вече изглежда разумна.
карал ли си го? то си е трак кола... ако ходиш редовно да се буташ по завоите на писта с други луди- бива... иначе идва малко пиков и нервозен за гт през уйкендите...
мое си мнение де...
Да, за тук става и по каньоните на макс атак. Не е за сред популация. Спектакъл кола и мотор.
Spunky написа:Открил съм, че на ум(мечтаене, планиране, сънуване), времето е все хубаво. Преди много години, август месец правя планове за пътуване до амстердам за началото на декември. В главата са ми разходки по цял ден на хубаво време. Е такъв студ никога, никога не съм брал. Беше снежно, ветровито, а холандчетата на колелетата с румени бузки.
Е то там и август е горе долу същото, само че дъждовно и ветровито…

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
enigma написа:Е то там и август е горе долу същото, само че дъждовно и ветровито…
Е тия -20Ц ме счупиха. Казвал съм и преди май, че втория най-голям студ е било бей ерията август

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Тази новата е докторка ...сигурно му изписва нещо да не усеща студ и жега . В смисъл да е като чугун ...

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Vasko_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Compact M43B16
- Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16
Jordana написа:dhtj написа:Оставете пишките, кой спи на отворен прозорец на 5-ти декември бе пичове????
Тази новата е докторка ...сигурно му изписва нещо да не усеща студ и жега . В смисъл да е като чугун ...
Значи е не става дума за тройкаджийката.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Захванах се с лек козметичен ремонт на стар апартамент
къде зачопля все проблем. Стари плочки, мокети, балатум, тапети, ВиК....безкрай
Лошото е че накрая ще стане....никакво.
Част от плочките днес паднаха. Не бях виждал толкова криви С-образни плочки. Сигурно 19-то качество КАЙ грес
Ще видим накрая какво ще излезе.

Лошото е че накрая ще стане....никакво.
Част от плочките днес паднаха. Не бях виждал толкова криви С-образни плочки. Сигурно 19-то качество КАЙ грес

Ще видим накрая какво ще излезе.

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Тези, на които по всяко време им идва е_екцията и Чък Норис , естествено

До средата на ноември някъде устисках на отворен , ама вече не мога.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Некст топик:
Препоръчайте изгоден хостинг, може и комбо с домейн, ще кача едно семпло сайтче, нищо тежко и претенциозно, няма да има голяма база данни или милиони посещения....
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Изгоден... Bluehost имам, по $3 на месец плащам. Ама още нищо не съм хостнал да дам конкретни отзивиdhtj написа:![]()
Некст топик:
Препоръчайте изгоден хостинг, може и комбо с домейн, ще кача едно семпло сайтче, нищо тежко и претенциозно, няма да има голяма база данни или милиони посещения....

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.