Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: iOS тема
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

bum_bum написа:за едното бързо зареждане една торба пари?![]()
аз съм с SSD като C:\ от 2 години насам на лаптопа и да ти кажа разликата е огромна не просто при зареждане, а и при работа с каквото и да е
малко като разликата между айфон и самсунг

АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Чак пък торби пари не, тука за 125лв си поръчах някакво 120GiB Kingston SSD колкото да си хвърля C: и да сложа някви програми като PS да зареждат по-бързо.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Не съм имал никога, така си го обяснявам. Може и да не съм прав. А Макбука дали ще работи добре с всякакво ССД, че доколкото знам за претенциозни към неодобрен хардуер?
Да ви се "похваля", джейлнах телефона без проблем, кракнатите приложения може да се инсталират, но след няколко туика телефона ... за пръв път ще му правя рестор. Нищо не работи, нищо не е съвместимо с 8 или ако го инсталираш то си е на твой собствен риск
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Тия джейлове са пълен таш*к вече, закво се занимавате въобще 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
bum_bum написа:Аз за сега се въздържам от джейл. Платих си всичко, което ползвам и съм ОК. Малко ми липсват някои гиздийки по екрана ама шанс..
Аз достигнах до заключението, че така излиза по-ефтино. Все пак и времето е пари...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
Няма как да оставя един телефон да ме командва и ограничава, щом има възможност ще се пробва. И андроид телефоните всички ми бяха руутвани, така че това си е като традиция за мен
За сега туиковете не работят т.е. не стават за 8. Но иначе гармин бачка отлично, също платените приложения, които не бях махнал от 7,1,2 си тръгнаха все едно нищо не е било
Жалко, че почти се бях освободил от тях.
Батерията не пада по-бързо както бяха писали някъде, даже много добре се държи след джейла
п.с. преди андроид телефоните имах някакъв самсунг без ОС и от толкова "прошивки" му се е** м*** , че и в сервиз не можаха да го оправят
За сега туиковете не работят т.е. не стават за 8. Но иначе гармин бачка отлично, също платените приложения, които не бях махнал от 7,1,2 си тръгнаха все едно нищо не е било

Батерията не пада по-бързо както бяха писали някъде, даже много добре се държи след джейла
п.с. преди андроид телефоните имах някакъв самсунг без ОС и от толкова "прошивки" му се е** м*** , че и в сервиз не можаха да го оправят

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Ми аз се замислих, че 90% от нещата, които ползвам чрез джейл са разни иконки, barrel, некви такива програмки които правят по-интересен телефона, но не и по-функционален. Всички останали програми, които ползвам струват 20-тина лв. Навигация не ми трябва, защото вградената работи не по-зле от всички останали. Даже, докато имах 4 други ползвах само нея.
Приложението за Ф1 е по-скъпо само, но след като формулата ми стана тотално безинтересна и то не ми трябва
Иначе до сега всички телефони като почнем от симбианите, които съм имал са били джейлвани, руутвани хаквани и квото още може. Но явно съм в някакъв нов етап от разбиранията си. Не ми се занимава. Старост-нерадост 
Приложението за Ф1 е по-скъпо само, но след като формулата ми стана тотално безинтересна и то не ми трябва

- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
bum_bum написа:Ми аз се замислих, че 90% от нещата, които ползвам чрез джейл са разни иконки, barrel, некви такива програмки които правят по-интересен телефона, но не и по-функционален...
Значи не ползваш каквото трябва

SwipeSelection - http://www.youtube.com/watch?v=BUNMWsnVF90
CCControls (+CCLoader) - http://www.youtube.com/watch?v=SwMNZSxOcgQ
exKey - http://www.youtube.com/watch?v=VTVIFhaxRjE
JellyLock7 - http://www.youtube.com/watch?v=n9HPOIFnjCI
Springtomize 3 - http://www.youtube.com/watch?v=LjL5KVG5NVc
CallBar - http://www.youtube.com/watch?v=TyxhVUOyoGk
и тн... списъка е безкраен стига да имаш време да се занимаваш

"Две неща са безгранични на този свят - вселената и човешката глупост, като за вселената не съм много сигурен..."
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
В тая другата тема останах с впечатление, че тоя Самсунг Ноте 4 е нещо баси телефона.. днес го погледнах в Техномаркет (ако нещо не бъркам моделите, че не ги познавам много ама така пишеше).
Не знам колко е бърз и стабилен и всичко, квото му приписват ама на вид и пипане е баси тоягата. Дисплея е готин ама с яко набичени цветове и яркост. За мен лично е неприятно. Нещо като музика с набримчен бас за да имитира сила и качество.
Пристигна неква да ми обясни, че това бил най-тънкия телефон на пазара та се наложи да вадя Айфоня, bitch please..
Не знам колко е бърз и стабилен и всичко, квото му приписват ама на вид и пипане е баси тоягата. Дисплея е готин ама с яко набичени цветове и яркост. За мен лично е неприятно. Нещо като музика с набримчен бас за да имитира сила и качество.
Пристигна неква да ми обясни, че това бил най-тънкия телефон на пазара та се наложи да вадя Айфоня, bitch please..

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
bum_bum написа:Не съм имал никога, така си го обяснявам. Може и да не съм прав. А Макбука дали ще работи добре с всякакво ССД, че доколкото знам за претенциозни към неодобрен хардуер?
Това е нещото за мака : Samsung SSD 840 EVO
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- AVK
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: Porsche Carrera GT
AGT написа:bum_bum написа:Не съм имал никога, така си го обяснявам. Може и да не съм прав. А Макбука дали ще работи добре с всякакво ССД, че доколкото знам за претенциозни към неодобрен хардуер?
Това е нещото за мака : Samsung SSD 840 EVO
Гледам че в Америка правят ъпгрейд точно с това ССД на 2012 ретина моделите и че всичко е точно

За 2014 ретина(такъв към какъвто съм се насочил) на места пише че ССД-то е запоено и няма възможност за ъпгрейд, на други пък че е като при 2012

В крайна сметка мисля да инвестирам в 256ГБ за по-сигурно (тестовете показват по-добри резултати от 128) И като се има предвид че от тези 128 сигурно ще мога да ползвам 100-105...като е гарга да е рошава

Благодаря Ви за отговорите