Киномания
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Киномания
520i написа:Е.Димитров написа:Абе,кога билета за кино е станал 50 лева?
То самият билет бе е 50лв, но като цяло киното толкова ще ти се вържат. Даже минимум, аз над 50лв харча за едно кино. Като платиш билета и на жената, хапнете нещо докато чакате, купите си после пуканки, това онова и ето ти ги над 50 кинта
Е,то по тая логика,защо да се спираме на 50 лева,спокойно може да е 100 лева,пък до кино арена е и камор,може да вземем някое БМВ или до технополис...
С жената е 20 лева киното и това е,останалото е "ако искаш"
по темата,някой гледал ли е Z-та световна война и какви лични отзиви има?
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Е.Димитров написа:по темата,някой гледал ли е Z-та световна война и какви лични отзиви има?
визуално е пипнат изключително добре.
поуката от филма е, че СЗО е от добрите и трябва да се ваксинираме. ама да не ти развалям гледането - ще видиш

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
barty написа:Вчера гледах Z-та световна война с Брат Пит - става, но не бих го гледал отново на 3ДТая работа с зомбита и 3Д ми идва в повече
![]()
Вместо да разпускам аз бях на тръниОчаквах да ме захапят
![]()
Филма ми напомня малко Аз героят с Уил Смит....

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Е.Димитров написа:520i написа:Е.Димитров написа:Абе,кога билета за кино е станал 50 лева?
То самият билет бе е 50лв, но като цяло киното толкова ще ти се вържат. Даже минимум, аз над 50лв харча за едно кино. Като платиш билета и на жената, хапнете нещо докато чакате, купите си после пуканки, това онова и ето ти ги над 50 кинта
Е,то по тая логика,защо да се спираме на 50 лева,спокойно може да е 100 лева,пък до кино арена е и камор,може да вземем някое БМВ или до технополис...
Отиваш на кино :
- бензин/газ/нафта 5-10 лв , зависи къде ти е киното
- билет за тебе - 12-14лв
- билет за момата - 12-14лв
- поне по една вода и пуканки - 10 лв
Айде сега кажи какви са вариантите - ходите пеша с гаджето , прибирате се весели посред нощите , на каста си плащаш само твоя билет , вътре стоиш два- два и половина часа без вода дори ... или пък чакаш вторник да дойде евтиното 3Д и всички селски бекове да се набият в салоните и да та ти развалят опита за потапяне в атмосферата .
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Е ,в такъв случай се извинявам,никога не съм си правил такава сметка де,значи аз като сметна ,едно кино се явява над 70-100 лева.
Обичам да похапвам кентъки ама сериозно,купувам 2 билета и вода и едни големи пуканки и едни средни и такива неща...
Ако човек така смята,трябва да сметне и други неща като амортизация на панталона/дрехите,също така нали тея дрехи се перат и там има разход,колата не е само бензин ,като сметнеш и амортизация на гуми,масла...бе излизат и някакви такива,ако не е жена ти,след киното може да искаш и да намажеш,зависи,ако я сваляш като начало,тежка работа,ако сте гаджета по-евтинко,след киното трябва да вземеш нещо за пиене и хапване,разбира се ако не искате деца,трябва и некой презерватив...
Бе така сметнато,то киното отиде над 200 лева...
Разбира се е майтап това,не искам никой да обидя,пък и какво пречи,правиш се на откачен,меташ една малка минерална вода от 0.50 лева у шлифера и отиваш на кино ,с газта ще ти стъпи 15 лева преко сили
Обичам да похапвам кентъки ама сериозно,купувам 2 билета и вода и едни големи пуканки и едни средни и такива неща...
Ако човек така смята,трябва да сметне и други неща като амортизация на панталона/дрехите,също така нали тея дрехи се перат и там има разход,колата не е само бензин ,като сметнеш и амортизация на гуми,масла...бе излизат и някакви такива,ако не е жена ти,след киното може да искаш и да намажеш,зависи,ако я сваляш като начало,тежка работа,ако сте гаджета по-евтинко,след киното трябва да вземеш нещо за пиене и хапване,разбира се ако не искате деца,трябва и некой презерватив...
Разбира се е майтап това,не искам никой да обидя,пък и какво пречи,правиш се на откачен,меташ една малка минерална вода от 0.50 лева у шлифера и отиваш на кино ,с газта ще ти стъпи 15 лева преко сили

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Е.Димитров написа:Е ,в такъв случай се извинявам,никога не съм си правил такава сметка де,значи аз като сметна ,едно кино се явява над 70-100 лева.
Предполагам като ходиш на ресторант , си носиш буца сирене и две глАви лук , да си спестиш някой лев , да не ти излиза 50 лева

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз в пловдивския мол си взимам водичката от пикадилито
55-60 стотинки, а горе при киното беше 1,20лв или 1,50лв
Не, че ще обеднея с 1лв, ама са малко нагли, при положение, че подминаваш пикадили, за да се качиш до самото кино
Nestea е 3лв.
, малката биричка беше 4-5лв 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Киното си стана скъпо удоволствие както и да го въртите .За двама човека поне 30-40лв е само в Арената и то на редовните тъпи филми а ако е на нещо предпремиерно
а обикновено не се минава само с това.
Като отидеш два пъти в месеца става малко брутално 100-на лева за два филма малко пуканки и няколко шишета вода или кутии кола
.Като сметнеш че от 5 филма 4 са си пълно прецакване и американска боза с искуствен подсладител малко горчив привкус има това развлечение.

Като отидеш два пъти в месеца става малко брутално 100-на лева за два филма малко пуканки и няколко шишета вода или кутии кола

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Затова си стойте вкъщи и си пиратствайте като мен
Изтеглих си Oblivion 10 ГБ HD 1080p пуснах си го на плазмата и бой Макао (1.20лв.) и бира (2.20)
За 3.40 си спретнах много хубава вечер и ми останаха приятни емоции след филма
СПОЙЛЕР

Изтеглих си Oblivion 10 ГБ HD 1080p пуснах си го на плазмата и бой Макао (1.20лв.) и бира (2.20)

За 3.40 си спретнах много хубава вечер и ми останаха приятни емоции след филма

СПОЙЛЕР
Не можах да разбера само, извънземните атакували ли са ги въобще или не ?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Лек коментар за
Телевизионният сериял "Кобра 11,обади се"
Вчера го загледах за пореден път,може би съм изгледал вече 5-6 поредни серии,освен че единият младеж,немец и мисля че участва в предаването на "Ауто мотор спорт HD",едно иначе приятно предаване,кара мерцедес в филма,другият пък етнически турчин,кара БМВ...
какво да кажа,вчера тотално си извадих изводите за тези двамата,като Първо,мога да кажа че тези двамата НЕ могат да стрелят,всеки път когато почне някаква стрелба,тея двамата стрелят като ненормални и никога не улучват нито обектите на стрелбата нито пък автомобилите дето се изнасят престъпниците!
Като второ,тея двамата ,винаги когато подгонят някой,ама винаги-НИКОГА не го хващат,това са ебаси куците коне!
Като трето,филма се върти с автомобилна насоченост,ма тея двамата не могат и да карат,всеки пък като тръгват да се преследват изпочупват служебен и частен инвентар и никога не хващат престъпника който бяга с кола,като в точка втора.
Освен това са адски тъпи,не могат да направят едно бързо и свястно заключение.
Според мен,това заради което са взети в полицията е че освен че са глуповати,меткат се абсолютно безрезервно във всякакви битки и основното е че са ебаси и късметлиите,ако някой вземе че ги опука,то задължително ще е я в някой телефон,който е бил в джоба му или някоя друга случайност!
Освен това подозирам че цялата тая купчина метал дето се изпочупва във всяка серия на "Кобра 11,обади се",после се изнася от хитроумни българи и се продава след боя и изчукване,или който са много вътряни-само на части
Телевизионният сериял "Кобра 11,обади се"
Вчера го загледах за пореден път,може би съм изгледал вече 5-6 поредни серии,освен че единият младеж,немец и мисля че участва в предаването на "Ауто мотор спорт HD",едно иначе приятно предаване,кара мерцедес в филма,другият пък етнически турчин,кара БМВ...
какво да кажа,вчера тотално си извадих изводите за тези двамата,като Първо,мога да кажа че тези двамата НЕ могат да стрелят,всеки път когато почне някаква стрелба,тея двамата стрелят като ненормални и никога не улучват нито обектите на стрелбата нито пък автомобилите дето се изнасят престъпниците!
Като второ,тея двамата ,винаги когато подгонят някой,ама винаги-НИКОГА не го хващат,това са ебаси куците коне!
Като трето,филма се върти с автомобилна насоченост,ма тея двамата не могат и да карат,всеки пък като тръгват да се преследват изпочупват служебен и частен инвентар и никога не хващат престъпника който бяга с кола,като в точка втора.
Освен това са адски тъпи,не могат да направят едно бързо и свястно заключение.
Според мен,това заради което са взети в полицията е че освен че са глуповати,меткат се абсолютно безрезервно във всякакви битки и основното е че са ебаси и късметлиите,ако някой вземе че ги опука,то задължително ще е я в някой телефон,който е бил в джоба му или някоя друга случайност!
Освен това подозирам че цялата тая купчина метал дето се изпочупва във всяка серия на "Кобра 11,обади се",после се изнася от хитроумни българи и се продава след боя и изчукване,или който са много вътряни-само на части

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
acho.rs написа:Е.Димитров написа:520i написа:Е.Димитров написа:Абе,кога билета за кино е станал 50 лева?
Отиваш на кино :
- бензин/газ/нафта 5-10 лв , зависи къде ти е киното
- билет за тебе - 12-14лв
- билет за момата - 12-14лв
- поне по една вода и пуканки - 10 лв
Айде сега кажи какви са вариантите - ходите пеша с гаджето , прибирате се весели посред нощите , на каста си плащаш само твоя билет , вътре стоиш два- два и половина часа без вода дори ... или пък чакаш вторник да дойде евтиното 3Д и всички селски бекове да се набият в салоните и да та ти развалят опита за потапяне в атмосферата .
То по тая логика за едно кино земи да сметнеш ако имам жена и 2 деца, излиза че цената на киното е между 100 и 200 лв. Ако съм сам си е 6 лв и 4-5 лв за пуканки и кола.

Билет 10 кинта,билет за ГТ - 2лв в двете посоки,вода-левче...13 кинта и айде,па тва че някой вече си вози и черпи цялата рода с лимузина под наем е друга сметка.
Ся по темата-Елизиум някой гледа ли го,впечатления?

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома

Кажете някой сериозен филм без извънземни, върколаци, кървища, побеснели маниаци, рамбовци и всякакви подобни холивудски клишета.