СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Re: СПАМ ТЕМА
Четирима души загинаха, след като Tesla избухна в пламъци при удар в стълб.
Според разказа на минувача, електронните врати на Tesla Model Y може да са били виновни защо пътниците са били блокирани в електрическото превозно средство.

https://www.vesti.bg/sviat/ne-mozhehme- ... la-6214540
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Електрифицирането на всичко ,що се движи е тъпо нещо.
Но явно е гъзарско и по-евтино.
Не знам дали все още управлението и спирачната система е законово задължително да могат да работят без ток.
Но явно е гъзарско и по-евтино.
Не знам дали все още управлението и спирачната система е законово задължително да могат да работят без ток.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
nickstorm написа:Четирима души загинаха, след като Tesla избухна в пламъци при удар в стълб.Според разказа на минувача, електронните врати на Tesla Model Y може да са били виновни защо пътниците са били блокирани в електрическото превозно средство.
![]()
Вратите на Тесла имат и механичен начин за отваряне, така че в това отношение не са по-различни от всеки друг автомобил.
3186 написа:nickstorm написа:Четирима души загинаха, след като Tesla избухна в пламъци при удар в стълб.Според разказа на минувача, електронните врати на Tesla Model Y може да са били виновни защо пътниците са били блокирани в електрическото превозно средство.
![]()
Вратите на Тесла имат и механичен начин за отваряне, така че в това отношение не са по-различни от всеки друг автомобил.
аз щях да пиша, че поне х със сигурност освен копчето имат и механично лостче с жило за вратите отпред... и като го ползваш ти излиза съобщение да не го ползваш редовно щото разваляло лайсните

3 и У имат ли го?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
СПАМ ТЕМА
Има го, даже жена ми го ползваше няколко месеца като основно, мислела, че това е основния начин за отваряне. Стана ми лошо 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Баси и колата ...разваля се като и отаряш вратата често ??!!! 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Реших да не правя ГО на кабриото за зимата...ясно, че ще я спрат от движение или там както го водят, но има ли други рискове?
Новата полица ще я направя поне седмица преди да изкарам колата по улиците догодина, че да е сигурно, че е отново в движение и по техните системи
Новата полица ще я направя поне седмица преди да изкарам колата по улиците догодина, че да е сигурно, че е отново в движение и по техните системи

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Няма ядове, брат ми си идва два пъти в годината, плаща нова ГО и кара, вече 3 години. Най-тъпото е, че колата е наследническа и аз имам 1/3, та миналата година имах известие в пощата ...... очаквах да е
а то от шибания фонд.
Миналата година по Коледа си беше за кабрио.

Миналата година по Коледа си беше за кабрио.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Знам се и със сигурност ще искам да я изкарам някой път…може да направя тази вноска и да пропусна следващата 

- xaxo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d, E46,150 hp, 2002, automat
- Детайли за колата: facelift
Някой има ли идея каква може да е причината външен сензор за температура връзващ се към часовник показващ също вътрешната и външната температура да отчита супер неадекватни стойности. Когато е най-студено показва високи градуси, а като се стопля градусите намаляват. Тази сутрин ставам и го гледам 33 градуса вънка, иначе през деня пада до 12-13 градуса, свечерявайки се пак се вдигат... Предполагам няма какво да се направи и е за боклука?
- MrManson
- Потребител
-
- Кара: ше E39 530D Touring
- Мечтае да кара: колело
xaxo написа:Някой има ли идея каква може да е причината външен сензор за температура връзващ се към часовник показващ също вътрешната и външната температура да отчита супер неадекватни стойности. Когато е най-студено показва високи градуси, а като се стопля градусите намаляват. Тази сутрин ставам и го гледам 33 градуса вънка, иначе през деня пада до 12-13 градуса, свечерявайки се пак се вдигат... Предполагам няма какво да се направи и е за боклука?
Сутрин показва F, а следобед C

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Или показва прогнозна температура като синьоптик ...тоест лъже 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Или външното нещо е сложено на неподходящо място. Ако е такова каквото си мисля, едно като кутийка /имам 2 такива, но не са за часовник, а за "метеостанция"/. Премести го и ако пак е неадекватно - рекламация.
Хм,хм...
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Закона на Мърфи.
От 4 часа сабале немаме ток. А в 8 да го пуснат, а в 9, 10,11..накрая в 16. И по спешност отидох да си купя инверторен генератор....току що си влизам и ток си има
))
Еми...един генератор за всеки случай ще си имам...ако не го продам. Масло и бензин му купих..бе изобщо.
От 4 часа сабале немаме ток. А в 8 да го пуснат, а в 9, 10,11..накрая в 16. И по спешност отидох да си купя инверторен генератор....току що си влизам и ток си има

Еми...един генератор за всеки случай ще си имам...ако не го продам. Масло и бензин му купих..бе изобщо.
Последна промяна Моджо на 30 Ное 2024, 13:56, променена общо 1 път
Хм,хм...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Здравейте колеги.
Въпроса е следният. В понеделник ще ходя да взимам един бус с прецакан мотор.
Как стои регистрацията в КАТ, че едва ли мога да го оправя за месец.
Има ли вариант само да се мине в КАТ с буса върху репатрак и да се прехвърли на мое име и когато го оправя, да мина преглед и каквото е там?
Въпроса е следният. В понеделник ще ходя да взимам един бус с прецакан мотор.
Как стои регистрацията в КАТ, че едва ли мога да го оправя за месец.
Има ли вариант само да се мине в КАТ с буса върху репатрак и да се прехвърли на мое име и когато го оправя, да мина преглед и каквото е там?