СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Lenco » 26 Ное 2024, 20:49

На кабриото взех BOSCH Aerotwin, бяха комплект за е93 и втора година работят добре.
На е46-та и Дачията почнах да слагам MOTOHAMA за 3-4лв, че ми писна да пазарувам именити чистачки от бензиностанциите по 15-25лв., чистия китаец кара повече.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 26 Ное 2024, 22:01

alx написа:За чакането- на студено винаги се чака поне 30 секунди да качи маслото. И после леко докато водата не стигне нормалната си температура и след това 5-10 минути още че и маслото да й насмогне…. И после си ти :driving:

A при електричката може ли педал ту дъ метал още от сядането на седалката? :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 26 Ное 2024, 22:06

То за можене сигурно може,но на мен ми е по интересно колко време отнема да сгрее парното зимата.
За лятото ясно.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 26 Ное 2024, 23:53

По-бързо е от конвенционалните коли. Аз като пускам Precondition за 5-6 минути прави баня в купето
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 27 Ное 2024, 0:47

dhtj написа:
alx написа:За чакането- на студено винаги се чака поне 30 секунди да качи маслото. И после леко докато водата не стигне нормалната си температура и след това 5-10 минути още че и маслото да й насмогне…. И после си ти :driving:

A при електричката може ли педал ту дъ метал още от сядането на седалката? :mhihi:

Е то това е единствена файда от електричките, може да си хвърляш боклука в края на улицата с нея и не ти пука от студени стартове на двг. :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 27 Ное 2024, 8:23

mr_petroff написа:Колеги, някой ползвал ли е Revolut в Румъния. Има ли проблеми при плащане с телефон и т.н. :dunno:

Не, няма. И от банкомат съм теглил, но внимавай с таксите. Нямам спомен дали плащах с телефон или с картата, от банкомата със сигурност с карта теглих.

dankata написа:Кажете марка за читави пера за чистачки. Такива, дето няма да стават на кокал за няколко седмици.

Преди с Bosch карах 1,5 години, изведнъж ги развалиха и почнаха да заминават за 5-7 месеца. Сега взех Valeo Silencio - това слагат ОЕМ, свалих ОЕМ чистачки и разликата е един надпис "Valeo". 9-10 месеца не са мръднали, колата стои отвън. Сега ще видим след зимата как са. Ако избутат до лятото са топ. Иначе като са нови, всичките чистят хубаво.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 27 Ное 2024, 9:13

На гаражна кола Валет-то държи години :kuku: :conf:

Боша го развалиха ужасно много. На една служебна нямаше друго налично и сложих такива, след точно 20 дни чистеха по-зле от тия дето махнах :bang:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 27 Ное 2024, 11:24

Последният години взимах от тези https://redline-tuning.com/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_category_id=554&virtuemart_product_id=4394&Itemid=122.
Миналата седмица им дойде времето за смяна. Понеже бях взел два комплекта, направо сложих втория. Шок - новите бяха тотал кокал и де факто подскачаха и двете по прозореца. Та ми писна, разглобих ги и им махнах перата и сега си търся просто читави пера да си ги сменям.
Горе колега написа марка пера, ще я пробвам нея.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 27 Ное 2024, 11:27

Той не е ли писал за същата марка :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 27 Ное 2024, 11:39

:lol:
Вярно, че са същата марка. Значи друго ще търся.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 27 Ное 2024, 15:03

Mitotoyo е марката, винаги оригинални, 2 лв. бройката :yes: :mhihi: И си чистят перфектно, писна ми от маркови боклуци...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 27 Ное 2024, 15:37

Spunky написа:
Е.Димитров написа:Карал съм един Вайпър и волана много помагаше , само за движение на пред де.
Тези автомобили не могат да се движат в завои.

Глупости

Друг път глупости!
Първо, поста ми е шега в контекст!
Второ, опитай с бавна скорост в градска среда и малко да сриташ педала на газта , за да разбереш, какво имам в предвид.
Като почнете с някакви изречения да пишете, тея бастуни дето сте ги ...
Как и да е :bchug:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Ное 2024, 15:45

dhtj написа:

Може - то там няма кво да стига работна температура. Батерията винаги си е подгрята/ охладена…

Парното тръгва веднага, дори ако си по график може да е затоплено купето като седнеш сутринта.

Чакай да ти обясня сутрин как се тръгва с хубава електричка- с телефона в джоба влизаш в гаража, колата се отключва и шофьорската врата се отваря. Влизаш, слагаш си колана и натискаш спирачката- врата се затваря и колата включва на задна и си отваря гаража. Излизаш, 10 метра след гаража колата си затваря гаража и при 10 мили скорост си отваря страничните огледала…
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 27 Ное 2024, 17:03

Тея електрички, нямат ли масло за охлаждане на моторите?
Четох някаква статия, дето са направили някакво задвижване , май за камиони беше, ама щяло да се ползва на всякъде, където може да караш на максимална тяга без да прегреят електромоторите.
Та правеха някакви сравнения с други електромобили, където прегрявали след някакво каране на максимума.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Ное 2024, 18:45

Е.Димитров написа:Тея електрички, нямат ли масло за охлаждане на моторите?
Четох някаква статия, дето са направили някакво задвижване , май за камиони беше, ама щяло да се ползва на всякъде, където може да караш на максимална тяга без да прегреят електромоторите.
Та правеха някакви сравнения с други електромобили, където прегрявали след някакво каране на максимума.

не зная и не ме интересува да ти кажа- мисля, че има някакво масло в диференциалите (само предния при плад-а) и във микротрансмисиите във всяко задно колело (пак на плада). при нормалните двумоторни електрички предполагам има масло в предния и задния диф.. ама не мисля, че трябва да се чака да стигне някаква температура... тя така и така се качва само като си в движение на висока скорост...
Последна промяна alx на 27 Ное 2024, 19:17, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата