СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Re: СПАМ ТЕМА
На кабриото взех BOSCH Aerotwin, бяха комплект за е93 и втора година работят добре.
На е46-та и Дачията почнах да слагам MOTOHAMA за 3-4лв, че ми писна да пазарувам именити чистачки от бензиностанциите по 15-25лв., чистия китаец кара повече.
На е46-та и Дачията почнах да слагам MOTOHAMA за 3-4лв, че ми писна да пазарувам именити чистачки от бензиностанциите по 15-25лв., чистия китаец кара повече.
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
alx написа:За чакането- на студено винаги се чака поне 30 секунди да качи маслото. И после леко докато водата не стигне нормалната си температура и след това 5-10 минути още че и маслото да й насмогне…. И после си ти
A при електричката може ли педал ту дъ метал още от сядането на седалката?

То за можене сигурно може,но на мен ми е по интересно колко време отнема да сгрее парното зимата.
За лятото ясно.
За лятото ясно.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
По-бързо е от конвенционалните коли. Аз като пускам Precondition за 5-6 минути прави баня в купето
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
dhtj написа:alx написа:За чакането- на студено винаги се чака поне 30 секунди да качи маслото. И после леко докато водата не стигне нормалната си температура и след това 5-10 минути още че и маслото да й насмогне…. И после си ти
Е то това е единствена файда от електричките, може да си хвърляш боклука в края на улицата с нея и не ти пука от студени стартове на двг.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
mr_petroff написа:Колеги, някой ползвал ли е Revolut в Румъния. Има ли проблеми при плащане с телефон и т.н.
Не, няма. И от банкомат съм теглил, но внимавай с таксите. Нямам спомен дали плащах с телефон или с картата, от банкомата със сигурност с карта теглих.
dankata написа:Кажете марка за читави пера за чистачки. Такива, дето няма да стават на кокал за няколко седмици.
Преди с Bosch карах 1,5 години, изведнъж ги развалиха и почнаха да заминават за 5-7 месеца. Сега взех Valeo Silencio - това слагат ОЕМ, свалих ОЕМ чистачки и разликата е един надпис "Valeo". 9-10 месеца не са мръднали, колата стои отвън. Сега ще видим след зимата как са. Ако избутат до лятото са топ. Иначе като са нови, всичките чистят хубаво.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
На гаражна кола Валет-то държи години
Боша го развалиха ужасно много. На една служебна нямаше друго налично и сложих такива, след точно 20 дни чистеха по-зле от тия дето махнах

Боша го развалиха ужасно много. На една служебна нямаше друго налично и сложих такива, след точно 20 дни чистеха по-зле от тия дето махнах

- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Последният години взимах от тези https://redline-tuning.com/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_category_id=554&virtuemart_product_id=4394&Itemid=122.
Миналата седмица им дойде времето за смяна. Понеже бях взел два комплекта, направо сложих втория. Шок - новите бяха тотал кокал и де факто подскачаха и двете по прозореца. Та ми писна, разглобих ги и им махнах перата и сега си търся просто читави пера да си ги сменям.
Горе колега написа марка пера, ще я пробвам нея.
Миналата седмица им дойде времето за смяна. Понеже бях взел два комплекта, направо сложих втория. Шок - новите бяха тотал кокал и де факто подскачаха и двете по прозореца. Та ми писна, разглобих ги и им махнах перата и сега си търся просто читави пера да си ги сменям.
Горе колега написа марка пера, ще я пробвам нея.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001

Вярно, че са същата марка. Значи друго ще търся.
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Mitotoyo е марката, винаги оригинални, 2 лв. бройката
И си чистят перфектно, писна ми от маркови боклуци...

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Spunky написа:Е.Димитров написа:Карал съм един Вайпър и волана много помагаше , само за движение на пред де.
Тези автомобили не могат да се движат в завои.
Глупости
Друг път глупости!
Първо, поста ми е шега в контекст!
Второ, опитай с бавна скорост в градска среда и малко да сриташ педала на газта , за да разбереш, какво имам в предвид.
Като почнете с някакви изречения да пишете, тея бастуни дето сте ги ...
Как и да е

dhtj написа:alx написа:За чакането- на студено винаги се чака поне 30 секунди да качи маслото. И после леко докато водата не стигне нормалната си температура и след това 5-10 минути още че и маслото да й насмогне…. И после си ти
Може - то там няма кво да стига работна температура. Батерията винаги си е подгрята/ охладена…
Парното тръгва веднага, дори ако си по график може да е затоплено купето като седнеш сутринта.
Чакай да ти обясня сутрин как се тръгва с хубава електричка- с телефона в джоба влизаш в гаража, колата се отключва и шофьорската врата се отваря. Влизаш, слагаш си колана и натискаш спирачката- врата се затваря и колата включва на задна и си отваря гаража. Излизаш, 10 метра след гаража колата си затваря гаража и при 10 мили скорост си отваря страничните огледала…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Тея електрички, нямат ли масло за охлаждане на моторите?
Четох някаква статия, дето са направили някакво задвижване , май за камиони беше, ама щяло да се ползва на всякъде, където може да караш на максимална тяга без да прегреят електромоторите.
Та правеха някакви сравнения с други електромобили, където прегрявали след някакво каране на максимума.
Четох някаква статия, дето са направили някакво задвижване , май за камиони беше, ама щяло да се ползва на всякъде, където може да караш на максимална тяга без да прегреят електромоторите.
Та правеха някакви сравнения с други електромобили, където прегрявали след някакво каране на максимума.
Е.Димитров написа:Тея електрички, нямат ли масло за охлаждане на моторите?
не зная и не ме интересува да ти кажа- мисля, че има някакво масло в диференциалите (само предния при плад-а) и във микротрансмисиите във всяко задно колело (пак на плада). при нормалните двумоторни електрички предполагам има масло в предния и задния диф.. ама не мисля, че трябва да се чака да стигне някаква температура... тя така и така се качва само като си в движение на висока скорост...
Последна промяна alx на 27 Ное 2024, 19:17, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила