Цените на горивата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Re: Цените на горивата 2015-2016

Мнение от Dextuar » 16 Яну 2016, 8:16

(bubsa) написа:На мен откакто от две маста ми връщат ДДС-то и карам с шел в-пауър за под 1.60 ми дреме дали Марешки ще отваря бензиностанции където и да било :lalala:
Помислете над този вариант ;)

Мама ми каза само с теб да сипвам нафта! :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 16 Яну 2016, 9:59

Става все по забавно във Варна...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 16 Яну 2016, 10:03

Демирев написа:Става все по забавно във Варна...

Радвайте се. Гледам Лукойл и ОМВ подбиват ВМ Петролеума с по 1ст. надолу и за бенз и за нафта :mhihi:

Мен друго ми е интересно. От горе долу седмица се говори за ВМ Петролеума и никакъв отзвук в коя да е медия :shock: Никаква реакция на коя да е институция :shock: Честно казано поне господари на ефира очаквах да направят репортаж и да връчат скункс на някой от министрите.
Сметни за каква "схема" става въпрос щом всеки се покрива и не смее гък да каже :shock:
Последна промяна madafaka_donkele на 16 Яну 2016, 10:07, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 16 Яну 2016, 10:07

въпроса е защо не става забавно в София? Всеки ден на всеки литър 40ст им е чистата печалба на картела, а никой не говори за протест, бойкот или някаква форма на съпротива срещу начина по който се издевателства над българина. Пак ли трябва да стане 2.70 бензина че да излезем на улицата?
Нали ревахте за 30 лева годишнио отгоре? Сега що не ревете че сипвате на 1.95 при възможна стойност на дребно под 1.60 включваща печалбата на търговеца? Тва са милиони дневно бе ей!
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар

Мнение от Демирев » 16 Яну 2016, 10:22

madafaka_donkele написа:

Радвайте се. Гледам Лукойл и ОМВ подбиват ВМ Петролеума с по 1ст. надолу и за бенз и за нафта :mhihi:

Мен друго ми е интересно. От горе долу седмица се говори за ВМ Петролеума и никакъв отзвук в коя да е медия :shock: Никаква реакция на коя да е институция :shock: Честно казано поне господари на ефира очаквах да направят репортаж и да връчат скункс на някой от министрите.
Сметни за каква "схема" става въпрос щом всеки се покрива и не смее гък да каже :shock:

Е при Марешки е 1.59 лв. дизела при Лукойл до Метро Варна 1.58 лв. - но лъжат страшно много с литрите!
И при Дизелор е 1.53 лв. дизела! Интересно че няма опашки там!

Няма как да говорят за Марешки медиите в София защото веднага ще ги ообвинят за хора на Марешки.

Нали виждаш колко много софиянци ги е яд че на 1.53 дизел във Варна от един резервоар се пести 20 лв. и злобеят защо чакали балъците за два лева спестени....нищо че са 20 лв. реално.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 16 Яну 2016, 10:32

Демирев написа:...

Не ме разбра. Имам предвид, че щом във Варна може на 1.60 значи и в София може на 1.60. Факта, че всеки си прави оглушки и се покрива, като мишка(медии, институции и т.н.) говори красноречиво що за утайка е станала държавицата ни. Къде са ся КЗП, боко тиквеника и другите дупедавци, къде "по прицип" трябва да играят ролята на equalizer и да не позволяват такива своеволия и направят така, че навсякъде да е 1.60?

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 16 Яну 2016, 10:33

Надали софиянци злобеят, просто ги е яд, че тях ги цакат и никой нищо не прави по въпроса. КЗП и другите институции също

Sent from my iPhone using Tapatalk

ентусиаст
Аватар

Мнение от Демирев » 16 Яну 2016, 12:16

madafaka_donkele написа:
Демирев написа:...

Не ме разбра. Имам предвид, че щом във Варна може на 1.60 значи и в София може на 1.60. Факта, че всеки си прави оглушки и се покрива, като мишка(медии, институции и т.н.) говори красноречиво що за утайка е станала държавицата ни. Къде са ся КЗП, боко тиквеника и другите дупедавци, къде "по прицип" трябва да играят ролята на equalizer и да не позволяват такива своеволия и направят така, че навсякъде да е 1.60?

Какви проверки на Лукойл и картела след като ти казах че вместо Лукойл Златев е заповядал на всички инстиуции да съсипят от проверки само бензиностанцията на Марешки.
Отделно му правят мръсно на Марешки всички петролни складове на едро и като дойдат неговите цистерни да пълнят затварят склада.

320ci
320ci
Аватар
Детайли за колата: M52B20TU и 760Li

Мнение от mumford » 16 Яну 2016, 15:06

Явно за някой цената на бензина се определя от цената на петрола ....

Dieselor Варна

Бензин А95Н 1,62 лв./л
Дизел 1,53 лв./л

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 16 Яну 2016, 15:14

аз не мога да повярвам колко хора тука се обърнаха с хастара навън, за да изкарат едва ли не грешно или маловажно това, което става... ама марешки си гледал само печалбата, ама и пр си правил, ама и той бил гадина като останалите мастити бг бизнесмени... да, така е, и??? на кой пазар и в кой бранш бизнеса не си гледа печалбата? игра винаги има,винаги народа е преебан и цака, въпросът тук е, че сега се видя, че може да цака по-малко!
в австрия дизелът е малко по-скъп от на марешки, но акцизът на горивото е 30% по-голям....значи тука още могат да паднат цените, а и там има таванна маржа печалба на горивата...

к_илков - ти обаче не падаш по гръб, от 9 кладенеца вода донесе,само и само да си изсмучеш некви доводи за глупостите - ако направят марешка станция в твоя квартал, сигурно няма да зареждаш на нея и ще подминаваш, щото марешки е тъпи с нечисти интереси, и ще заредиш на омв или лукойл с по-високата цена??? или и те като смъкнат цените, ще го направят, щото са готини и милеят за народа, не като смотания и мръсен печалбар марешки? :mhihi: :mhihi: и те питаха хората - като си толкова отворен, кажи как трябваше да се случат нещата? или може би нямаше да е проблем, ако и ние тук зареждахме на 2лв все още ;) отделен е въпроса, че тук в бг бизнеса отчита само покачване на суровините от всякакъв тип, но не и техния спад, затова цени на услуги и продукти не са мръднали надолу, въпреки трикратно намаляване на петрола....

Демирев, от марешки аз спестявам с 80-литровия резервоар на е-класата по близо 30лв спрямо евентуална цена от 1,90, каквато е на повечето места из БГ.... и какво излиза - на 4 резервоара , 5-тия ми е безплатен - много ясно, че ще зареждам там, отделно на -10 градуса като беше, колата си беше окей, и като разход съм доволен.
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 16 Яну 2016, 15:52

Механджията написа:к_илков - ти обаче не падаш по гръб...

Да, и?

Трябва да се съглася с нещо ли?

Моето мнение е такова...

Казах вече - нямам против случващото се, а посоката от която идва и целите.

Темата с Марешки започна с полуобожествяването му като спасител ... Още 1000 страници да стане темата няма да се съглася с тая теза :dunno:

Пп. Да и забравих... на негова бензиностанция не бих зареждал както и в неговите аптеки пазарувам само в краен случай ако нямам избор... Доволен ли си?
Последна промяна K_Ilkov на 16 Яну 2016, 16:03, променена общо 1 път
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 16 Яну 2016, 16:02

K_Ilkov написа:Още 1000 страници да стане темата няма да се съглася с тая теза :dunno:

Много ясно, че няма да се съгласиш...нямаш реална облага от цялата работа :mhihi: :mhihi: :mhihi: Или искаш да ни кажеш, че ако Марешки отвори бензиностанция на 50м. от вас(например), продаваща 30ст. по-евтино от другите няма да зареждаш там, щото видиш ли Марешки е поредната мутряга?

BTW отприщват се лека полека - http://www.vesti.bg/bulgaria/kyde-e-kar ... ia-6048552
https://www.facebook.com/radan.kanev/po ... 2273602636
Последна промяна madafaka_donkele на 16 Яну 2016, 16:08, променена общо 1 път

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 16 Яну 2016, 16:04

Да, таман написах - няма :mhihi:

Според барби тва ще ме направи тъп но ще рискувам :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 16 Яну 2016, 18:07

Май усещам надигаща се носталгия по картела . 1.50 или 2.50 - картела си е картел .Не може като навсякъде е 2.40 да е лошо а като е навсякъде 1.50 да е добре .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар

Мнение от japona » 16 Яну 2016, 18:33

Е хубаво де, Илков и оня другия, що не ни разкажете за гранд мастер плана на марешки? Щото го говорите непрекъснато, явно сте посветени, стига с това "ще видите". Вярно, все едно тъгувате с умиление за 2.50/л.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата