СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от ildivvy » 16 Ное 2024, 11:49

Каква е цената на докарване на кола от Германия (Мюнхен) с платформа към текущия момент? Май имаше и някой колега, който се занимаваше с това, тук във форума... Ще се радвам и на други предложения/контакти!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 16 Ное 2024, 12:05

ildivvy написа:Каква е цената на докарване на кола от Германия (Мюнхен) с платформа към текущия момент? Май имаше и някой колега, който се занимаваше с това, тук във форума... Ще се радвам и на други предложения/контакти!

За ориентир от Нидерландия ми взеха 2200, имаше и по-евтини но свалят акумулатори и тнт.... балкански работи :D

Да не си харесал някоя готина машина ?
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 16 Ное 2024, 12:09

Чак пък 'готина машина'... Те са за доста пари! По-скоро гледам нещо като за редови данъкоплатец... Скъпо ми се вижда това 2200лв от Холандия. Май си заслужава сам да си я докараш...

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 16 Ное 2024, 13:13

ildivvy написа:Чак пък 'готина машина'... Те са за доста пари! По-скоро гледам нещо като за редови данъкоплатец... Скъпо ми се вижда това 2200лв от Холандия. Май си заслужава сам да си я докараш...

О не знам, ходих до Атина да прибера на един приятел поршето, такова ми се таковата от път, та до Холандия бих отишъл само със самолет и да си карам на връщане иначе не :D

Ако не е тайна какво си харесал ?
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 16 Ное 2024, 13:31

Според мен от Мюнхен до БГ ориентир 800 евро, но зависи каква е колата и къде точно в БГ я искаш.
Аз като търсих миналата година 1-во питаха ква е колата, долу-горе дължина и тегло.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 16 Ное 2024, 17:16

Наистина не ми се говори предварително, защото ... просто може и нищо да не стане! Говорим за малка кола - т.е. 4м дължина 1200кг, ориентировъчно, и до Пловдив, то е ясно, предположих...

За самостоятелно докарване - да, полет натам, спане при приятели и каране на обратно! Да ходя с платформа е 'безумно' ...

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 16 Ное 2024, 18:56

Цените Април 2024 бяха от 1600 до 2200. Зависят от тегло и дължина както казаха колегите. В твоя случай предполагам към 1600лв.
На мен докарването с всички разходи(което включва и хотели) ми излезе около 1100лв.
Сега, ако отида вероятно ще е под 900. Но не исках изненади и се бях презастраховал с някои неща.

При теб, ако колата е в самия Мюнхен и спиш при приятели, сметката може да е още надолу. Потенциално можеш на един дъх да го вземеш наобратно :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 17 Ное 2024, 0:11

ivanski_2 написа:
ildivvy написа:Каква е цената на докарване на кола от Германия (Мюнхен) с платформа към текущия момент? Май имаше и някой колега, който се занимаваше с това, тук във форума... Ще се радвам и на други предложения/контакти!

За ориентир от Нидерландия ми взеха 2200, имаше и по-евтини но свалят акумулатори и тнт.... балкански работи :D

Да не си харесал някоя готина машина ?

Баси- аз за 1000 евра ще натоваря голям контейнер от Ротердам до Варна… тия съвсем са се самозабравили…
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 17 Ное 2024, 2:11

alx написа:Баси- аз за 1000 евра ще натоваря голям контейнер от Ротердам до Варна… тия съвсем са се самозабравили…

Просто горивото гони 2 евра литъра вече по белите държави. :oops:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 17 Ное 2024, 9:51

Абе да ви питам някои неща да си сверя часовника, че нещо май ....
- В не много голям град да идеш при топ бояджията , колко време е нормално да сваля една броня и един калник?
- 400лв на елемент нормална цена ли е
- Нормално ли е да се чака част от бронята ( решетка ) която няма да се боядисва за да се започне да се боядисва ?
- След като всичко е налично за колко време е нормално да се случат нещата ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Compact M43B16
Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16

Мнение от Vasko_G » 17 Ное 2024, 10:57

Мавърик, как върви референдумът в Казанлък за чинията на Бузлуджа?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 17 Ное 2024, 13:55

ivanski_2 написа:Абе да ви питам някои неща да си сверя часовника, че нещо май ....
- В не много голям град да идеш при топ бояджията , колко време е нормално да сваля една броня и един калник?
- Нормално ли е да се чака част от бронята ( решетка ) която няма да се боядисва за да се започне да се боядисва ?

Не е нормално! В Пловдив ще намериш и за 250лв, което пак е доста... Защо да чака елемент, който няма да боядисва? До нас има и малко по-евтино и няма да чакаш много...

Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 17 Ное 2024, 14:53

Около 300лв на детайл за боя си е вече новото нормално в по-така сервизи, пак не топа на топа. За топа на топа съм чувал 7-800 :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_dreamer » 17 Ное 2024, 15:15

Vasko_G написа:Мавърик, как върви референдумът в Казанлък за чинията на Бузлуджа?

За сега най много са гласували за два варианта, да си я върнем на извънземните или да си върнем комунизма, ама още гласуват хората.

младши ентусиаст
Аватар

СПАМ ТЕМА

Мнение от ivanski_2 » 17 Ное 2024, 17:17

ildivvy написа:
ivanski_2 написа:Абе да ви питам някои неща да си сверя часовника, че нещо май ....

Не е нормално! В Пловдив ще намериш и за 250лв, което пак е доста... Защо да чака елемент, който няма да боядисва? До нас има и малко по-евтино и няма да чакаш много...

Честно казано парите ми се видяха повече от това което съм чувал, но си викам за тези пари ще стане бързо и хубаво, е да ама досега изобщо не е бързо, дано поне е хубаво.
Интересно ми беше някой който разбира да сподели обясниха ми че без тази част не могат да наложат бронята и без да я наложат не може да се боядиса :dunno:Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата