Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Re: Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.

Мнение от Elesar74 » 12 Сеп 2017, 13:41

Под земята. Под земята например е адът. Също и бездната. Също и място наречено, място на утеха. Също и по всяка вероятност, Едемската градина. Според някои изследователи, на полюсите са входовете към т.нар. долна земя. Някои даже са били там. Според популярната теория и пропаганда обаче, всичко това се смята за измислици и фантасмагории. Общо взето, има два канала на информацията, която достига до нас. Официалната такава и непопулярни теории и обяснения на други хора, извън официалните структури. На какво ще вярва човек, сам решава. Аз за себе си съм решил, че тези, които усмихнато ми се радват от екрана, са във висша степен лицемери и не вярвам на една тяхна дума, особено на политици и разни представители на властта. И това не защото не са ми симпатични, а защото виждам делата им, едно говорят, а друго вършат. Поради което, аз се информирам от разни обявени за "жълти" и непопулярни сайтове, които имат по- различна гледна точка, различна от общоприетото. Смятам, че да не си част от "стадото", е по-скоро привилегия, за сметка на споделянето на теченията в официалната пропаганда. Ето един линк, в който официалната и различната гледна точка се сблъскват много здраво.
https://bultimes.com/%d0%98%d1%81%d1%82 ... %95%d0%9e/

На какво ще вярва човек, е негово право. Но истината или лъжата, не са въпрос на избор само, а и на идентичност. Лъжците ще вярват на лъжи, тези, които говорят истината, ще вярват на истината.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Сеп 2017, 13:43

Larbi написа:Това с манюскрипта на Войнич не съм се интересувал толкова, щото не ми е интересен, но има вероятност да е бил завлечен като Леонардо Да Винчи някъде долу и да е видял няакви растения. Все пак нищо не твърдя за Войнич и нямам и информация. Но Леонардо има някаква промяна в него в някакъв период където почва да рисува много гротесни персони. Интересното е че Леонардо е бил известен с това че винаги е рисувал това което е видял. Но за Войнич е пълна мистерия какво е описал и на какъв факан език е това че не могат да го разберат още (официално).

Всъщност, не се знае кой го е писал. Войнич е бил просто последният собственик на ръкописа.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 12 Сеп 2017, 13:58

Elesar74 написа:Под земята. Под земята например е адът. Също и бездната. Също и място наречено, място на утеха. Също и по всяка вероятност, Едемската градина. Според някои изследователи, на полюсите са входовете към т.нар. долна земя. Някои даже са били там. Според популярната теория и пропаганда обаче, всичко това се смята за измислици и фантасмагории. Общо взето, има два канала на информацията, която достига до нас. Официалната такава и непопулярни теории и обяснения на други хора, извън официалните структури. На какво ще вярва човек, сам решава. Аз за себе си съм решил, че тези, които усмихнато ми се радват от екрана, са във висша степен лицемери и не вярвам на една тяхна дума, особено на политици и разни представители на властта. И това не защото не са ми симпатични, а защото виждам делата им, едно говорят, а друго вършат. Поради което, аз се информирам от разни обявени за "жълти" и непопулярни сайтове, които имат по- различна гледна точка, различна от общоприетото. Смятам, че да не си част от "стадото", е по-скоро привилегия, за сметка на споделянето на теченията в официалната пропаганда. Ето един линк, в който официалната и различната гледна точка се сблъскват много здраво.

На какво ще вярва човек, е негово право. Но истината или лъжата, не са въпрос на избор само, а и на идентичност. Лъжците ще вярват на лъжи, тези, които говорят истината, ще вярват на истината.

Как си завършил изобщо училище, това е истинската конспирация... :shock:
Там в учебниците по физика, химия и биология има една такава пропаганда, едни такива лъжи от "официалната" информация, че свят да ти се завие.
Барабар с "ада", "бездната", "мястото на утеха" и всичките идиотизми, в които вярваш.

Да напомня - полюсите далеч вече не са толкова недостъпни, никакъв проблем не е да спретнеш една експедиция до "входовете" към "долната земя" и да удариш всички официални пропаганди и лъжи в земята. Нобеловата награда ти е в кърпа вързана, както и за тези изследователи, които твърдят подобни простотии.
Само където нещо никой досега не го е направил, защо ли?
Отговорът е елементарен - защото нито съществува "долна земя", нито входове към нея. Същото важи за "ада", "бездната" и каквото още измислят по жълтите вестници и алтернативните сайтове.

На полюсите били входовете, майко мила...
Случайно да ти е известно, че на Северният полюс суша няма, къде ще се намира входа, м?
Сигурно е някакъв телепортационен портал, тип Старгейт, който се носи над ледовете. Или пък е на дъното? :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 12 Сеп 2017, 14:04

Че кво пречи да е на дъното ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 12 Сеп 2017, 14:23

DaGa написа:Че кво пречи да е на дъното ?

Дълбочина от над 4000м. и съответното налягане как ти се струват като пречка?
Или жителите на долната земя са достатъчно технологично напреднали, че да направят съответния шлюз, но са забравили да сложат указателна табела, та изследователите вече не могат да намерят "входа"? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mfandakov » 12 Сеп 2017, 14:28

Ба.... му мамата кви работи чета тук,долни земи разни конспирациии малииии.
Направо не мога да повярвам, :dunno: ко нещуууу.много много хора явно са с такова мислене. :lol:

Е тоо сайт пък право къртииии
https://bultimes.com/%D0%98%D1%81%D1%82 ... %95%D0%9E/
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 12 Сеп 2017, 15:46

Мен друго силно ме смущава ....няма нито един коментар за плоската земя в тия форумните теми ???!!! :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 12 Сеп 2017, 21:49

Мен пък ме смущава тази карта от тестето карти където беше и картата за 9/11. People laugh, but the Flat earthers know something. Не съм фен на тази теория по принцип.

Относно входовете се твърди че не са само по полюсите, а има и в Азия, Европа и къде беше още не помня. Знаете Шамбала, мамбала... В Европа май беше в Швейцария.

Сега си представям как учения на който най-много имате доверие (примерно) излиза по тАлавизора и обявява новото официално становище на науката и то е че има входове, има Деро и други раси долу, че има извънземни, подземни и всякакви други раси и същества около нас и 80% от хората които яростно защитават мейнстрийм убежденията се сгромолясват от инфаркт и инсулт едновременно, защото целият им свят се срива :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Elesar74 » 13 Сеп 2017, 10:24

Fear написа:
Elesar74 написа:Под земята. Под земята например е адът. Също и бездната. Също и място наречено, място на утеха. Също и по всяка вероятност, Едемската градина. Според някои изследователи, на полюсите са входовете към т.нар. долна земя. Някои даже са били там. Според популярната теория и пропаганда обаче, всичко това се смята за измислици и фантасмагории. Общо взето, има два канала на информацията, която достига до нас. Официалната такава и непопулярни теории и обяснения на други хора, извън официалните структури. На какво ще вярва човек, сам решава. Аз за себе си съм решил, че тези, които усмихнато ми се радват от екрана, са във висша степен лицемери и не вярвам на една тяхна дума, особено на политици и разни представители на властта. И това не защото не са ми симпатични, а защото виждам делата им, едно говорят, а друго вършат. Поради което, аз се информирам от разни обявени за "жълти" и непопулярни сайтове, които имат по- различна гледна точка, различна от общоприетото. Смятам, че да не си част от "стадото", е по-скоро привилегия, за сметка на споделянето на теченията в официалната пропаганда. Ето един линк, в който официалната и различната гледна точка се сблъскват много здраво.

Как си завършил изобщо училище, това е истинската конспирация... :shock:
Там в учебниците по физика, химия и биология има една такава пропаганда, едни такива лъжи от "официалната" информация, че свят да ти се завие.
Барабар с "ада", "бездната", "мястото на утеха" и всичките идиотизми, в които вярваш.

Да напомня - полюсите далеч вече не са толкова недостъпни, никакъв проблем не е да спретнеш една експедиция до "входовете" към "долната земя" и да удариш всички официални пропаганди и лъжи в земята. Нобеловата награда ти е в кърпа вързана, както и за тези изследователи, които твърдят подобни простотии.
Само където нещо никой досега не го е направил, защо ли?
Отговорът е елементарен - защото нито съществува "долна земя", нито входове към нея. Същото важи за "ада", "бездната" и каквото още измислят по жълтите вестници и алтернативните сайтове.

На полюсите били входовете, майко мила...
Случайно да ти е известно, че на Северният полюс суша няма, къде ще се намира входа, м?
Сигурно е някакъв телепортационен портал, тип Старгейт, който се носи над ледовете. Или пък е на дъното? :mhihi:

И ти си жертва на официалната пропаганда, каквото и да кажеш. Може да твърдиш, че мислиш критично, но пееш в същия хор. Училището казваш. Училището е първата измама, още в детските години, за можеш да бъдеш затвърден в измамата, когато пораснеш. Там почват с приказките за какво било пред 200 млн. г. как пасели динозаври кротко край поточе. И подобни. Има свидетелства на хора, които са били в долната земя, дали са верни или не, не знам, но ги има. Справка, адмирал Бърд. Аз знам какво пише в Словото на Бога по въпроса. Там пише за ад, бездна и място на утеха. И това не е записано в жълти или бели вестници и сайтове, а в Библията. Много преди да има жълти, бели и разни други цветове, източници на информация. То е записано по подобен или сходен начин и на други места, в други вери и религии. Ама нали днес имаме колегата Fear, кой с лека ръка зачерква всичко древно като неистина и пропагандира тезите на едни откровени лъжци от има няма 120-130 г.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 13 Сеп 2017, 10:37

Elesar74 написа:И ти си жертва на официалната пропаганда, каквото и да кажеш. Може да твърдиш, че мислиш критично, но пееш в същия хор. Училището казваш. Училището е първата измама, още в детските години, за можеш да бъдеш затвърден в измамата, когато пораснеш. Там почват с приказките за какво било пред 200 млн. г. как пасели динозаври кротко край поточе. И подобни. Има свидетелства на хора, които са били в долната земя, дали са верни или не, не знам, но ги има. Справка, адмирал Бърд. Аз знам какво пише в Словото на Бога по въпроса. Там пише за ад, бездна и място на утеха. И това не е записано в жълти или бели вестници и сайтове, а в Библията. Много преди да има жълти, бели и разни други цветове, източници на информация. То е записано по подобен или сходен начин и на други места, в други вери и религии. Ама нали днес имаме колегата Fear, кой с лека ръка зачерква всичко древно като неистина и пропагандира тезите на едни откровени лъжци от има няма 120-130 г.

Само :bowdown: :bowdown: :bowdown: за това с удебеления шрифт.
Не знаеш дали са верни, ама ги има, значи са верни. Не се ли усещаш, че сам си противоречиш?! :conf:
Тези хора, защо не са предоставили данните си на широката общественост, защо не са си прибрали Нобеловата награда за откритията?
Няма да ми омръзне да го задавам този въпрос, защото съм пределно наясно, че никога няма да ми отговориш и причината за това е кристално ясна - защото не разполагат с проверими и доказуеми данни, защото тези дивотии не съществуват.
За динозаврите има предостатъчно доказателства кое как е било и защо е било, ама такъв като теб сигурно не е и стъпвал в природонаучен музей.
Чакай да позная, всичките фосили са поставени в земята от дЕдо ти боже, за да изпита вярата ни, нали? Пък Земята е на 6000г. :mhihi:

Слово на бога няма - библята е сбор от разкази, митове и легенди, събирани през хилядолетията. Точно заради това е в нея е записано това, което се среща и в други вери и религии, защото "светото" ти писание не е нищо повече от компилация на именно тези по-стари вери и религии, пригодени към съответните времена.

А че заради тези откровени лъжци в последните 120-130г. имаш възможността да сипеш глупостите си пред всички, за това не си ли се замислял?
Или компютъра, от който пишеш е създаден по указания от библията, а не от пропагандните лъжци с помощта на науката и законите на физиката? :roll:
Честно, няма такова лицемерие като твоето. :banghead:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Elesar74 » 13 Сеп 2017, 10:53

Ти четеш ли какво съм написал, след това удебеленото от теб? Не съм казал никъде, че това е вярно, казал съм, че са налице такива данни, които не могат да бъдат отречени просто като се каже, това не съществува, защото не може да съществува. Аргументът, от типа, "не може да няма", не е никакъв аргумент. И казах, че знам само това, което е записано от Бога. Между другото ти дадох и име, можеш сам да провериш информацията за това. Дори колегите са сложили това име, не сме се наговорили. Тоест, информацията е публично достъпна. Също и тази: https://www.youtube.com/watch?v=f_xN7EtTp6E. Обаче това, че е публично достъпна, не значи, че е популярна. Както казах, всеки избира на какво да вярва. Какво ти разбираш под доказателство за едно или друго, е съвсем друг въпрос. Със сигурност, теорията на еволюцията не е допринесла за появата на компютрите или интернет, нито за техническия прогрес. Защото технически прогрес и наука, е имало и преди тази теория. Разумът и интелектът имат своя източник, Бог, а не амебите, тревичките и камъните. Аз динозаврите не ги отричам, нито нещо от намерените фосили. И прекрасно знам защо вече ги няма. Също знам, че фосили има запазени, в резултат на попадането на животните в капан от катастрофичен процес, а не от бавно разлагане на Слънцето. Цели, запазени трупове на животни, не се получават в резултат на естествена смърт от старост или болест.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 13 Сеп 2017, 11:11

Elesar74 написа:Ти четеш ли какво съм написал, след това удебеленото от теб? Не съм казал никъде, че това е вярно, казал съм, че са налице такива данни, които не могат да бъдат отречени просто като се каже, това не съществува, защото не може да съществува. Аргументът, от типа, "не може да няма", не е никакъв аргумент. И казах, че знам само това, което е записано от Бога. Между другото ти дадох и име, можеш сам да провериш информацията за това. Дори колегите са сложили това име, не сме се наговорили. Тоест, информацията е публично достъпна. Също и тази: https://www.youtube.com/watch?v=f_xN7EtTp6E. Обаче това, че е публично достъпна, не значи, че е популярна. Както казах, всеки избира на какво да вярва. Какво ти разбираш под доказателство за едно или друго, е съвсем друг въпрос. Със сигурност, теорията на еволюцията не е допринесла за появата на компютрите или интернет, нито за техническия прогрес. Защото технически прогрес и наука, е имало и преди тази теория. Разумът и интелектът имат своя източник, Бог, а не амебите, тревичките и камъните. Аз динозаврите не ги отричам, нито нещо от намерените фосили. И прекрасно знам защо вече ги няма. Също знам, че фосили има запазени, в резултат на попадането на животните в капан от катастрофичен процес, а не от бавно разлагане на Слънцето. Цели, запазени трупове на животни, не се получават в резултат на естествена смърт от старост или болест.

Ти думичката "данни" знаеш ли какво означава в контекста на такива дискусии?
Очевидно не, затова ще ти подскажа - означава информация, която е проверена (доказана) или може да бъде проверена. Каква част от тези "данни" е проверена или подлежи на проверка? Никаква.
Ами аз мога да кажа, че снощи съм видял истински дракон и какво? Това достоверни данни ли са? :roll:
Ето, написал съм го във форум, публично достъпно е, значи е вярно така ли?

A най-хубавото на науката и теориите ѝ знаеш ли какво е?
Това, че работят, без да се интересуват от заблудите на религиозни фанатици като теб.
Еволюцията е доказана, случва се и сега, пред очите ни - потърси за финките на Галапагоските острови. Може да бъде видяна и документирана и сега.

А компютрите и техниката са косвен резултат на еволюцията, само че човешката такава. Или смяташ, че са изобретени от някой кроманьонец? Или човек, живял преди 2000г.?

Разумът и интелектът имали източник бог. Къде са доказателствата за това?
Защото за еволюцията е пълно с доказателства, които я потвърждават, за разлика от религиозните фантасмагории.
Последна промяна Fear на 13 Сеп 2017, 13:08, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от morrog » 13 Сеп 2017, 12:37

Fear написа:Еволюцията е доказана, случва се и сега, пред очите ни - потърси за финките на Галапагоските острови. Може да бъде видяна и документирана и сега.

Успех...Един същия като него в защита че само бог създава заяви че и породите кучета са си така от сътворението... А днеска Елисар заяви че звездите били измислени...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 13 Сеп 2017, 13:07

morrog написа:
Fear написа:Еволюцията е доказана, случва се и сега, пред очите ни - потърси за финките на Галапагоските острови. Може да бъде видяна и документирана и сега.

Успех...Един същия като него в защита че само бог създава заяви че и породите кучета са си така от сътворението... А днеска Елисар заяви че звездите били измислени...

Aз съм давал примера с кучетата тук. И с бананите.
И с други видове, които са били "еволюирани" целенасочено чрез селекция.
Познай, дали имаше отговор? :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mfandakov » 13 Сеп 2017, 13:36

orig-orig-princesa-gora-kon.jpg
Горките от долната земя очите им все на горе. :help:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата