Под Прикритие - български криминален сериал
Модератор: Общи модератори
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Re: Под Прикритие - български криминален сериал
като изчетох последните 3 страници последователно, се почувствах все едно присъствам на следобедното кафе на баба ми със съседките, които следят 5 сериала.
Всъщност обаче сериала е супер зарибяващ и те провокира да си правиш някви схеми, кой кого ще гръмне
Всъщност обаче сериала е супер зарибяващ и те провокира да си правиш някви схеми, кой кого ще гръмне

- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
Сериала е уникален като цяло.
Михаил Билалов (Джаро) и Иво (Захари Бахаров) са чудесни актьори. Г-н Попов и Куката също влизат много добре в персонажа, НО все още не мога да си обясня Мартин (Ивайло Захариев) какво прави в този сериал. Момчето се опитва, спор няма, просто не се получава. Незнам защо, но това трябва да ти идва от вътре, не всеки може да е актьор ... и Мартин(Ивайло) не е. Може би играта на другите е твърде силна, но неговото представяне в най-добрия случай е посредствено.
Какво е фоста ?
Михаил Билалов (Джаро) и Иво (Захари Бахаров) са чудесни актьори. Г-н Попов и Куката също влизат много добре в персонажа, НО все още не мога да си обясня Мартин (Ивайло Захариев) какво прави в този сериал. Момчето се опитва, спор няма, просто не се получава. Незнам защо, но това трябва да ти идва от вътре, не всеки може да е актьор ... и Мартин(Ивайло) не е. Може би играта на другите е твърде силна, но неговото представяне в най-добрия случай е посредствено.
Какво е фоста ?
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
masimo написа:
Какво е фоста ?
ФОСТАТА = Ф ОСТАТА = В УСТАТА

Иначе целият български народ се пита какво прави още Ивайло Захариев във сериала, но няма как да го сменят, защото с него си започнаха и с него трябва да завършат снимките на филма. Освен това не могат да убият героя, все пак сериала се казва "под прикритие" и няма как да оставят ченгето под прикритие да умре.
Общо взето нямат избор и не могат нищо да направят, но според мен не са и очаквали сериалът да стане толкова гледан, и затова не са взели най-добрият възможен /и по-скъпоструващ, разбира се/ актьор за главната роля

- driftxtreme
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 & e36
Абе не може ли да гръмнат Мартин и неговото място да заеме Куката.Може да му обещаят примерно,че ще заличат досието му,ако им съдейства.
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Асен Блатечки жалко че им отказа да започне в сериала от втория сезон.И може би има защо,класи над останалите е.
Всъщност кой ли е очаквал чак толкова много подрастващи да харесат един посредствен български сериал чак толкова много,на база мечтаейки да видят себе си в образа на някой от лошите герои.
Така е в една страна където да бачкаш нормална работа е равнозначно да си балама,а да си гангстерче е идея Но1 на всеки пубер вдигащ дъмбели в залата.
Мнението си е лично мое,не ангажирам никого с него и не конкретизирам дадени лица или събития.
Всъщност кой ли е очаквал чак толкова много подрастващи да харесат един посредствен български сериал чак толкова много,на база мечтаейки да видят себе си в образа на някой от лошите герои.
Така е в една страна където да бачкаш нормална работа е равнозначно да си балама,а да си гангстерче е идея Но1 на всеки пубер вдигащ дъмбели в залата.
Мнението си е лично мое,не ангажирам никого с него и не конкретизирам дадени лица или събития.
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Мале, представете си на мястото на Ивайло Захариев (Марто) да беше Асен Блатечки... Лелеее ... Само като си го представя.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
goguma написа:Иначе целият български народ се пита какво прави още Ивайло Захариев във сериала, но няма как да го сменят, защото с него си започнаха и с него трябва да завършат снимките на филма. Освен това не могат да убият героя, все пак сериала се казва "под прикритие" и няма как да оставят ченгето под прикритие да умре.
Общо взето нямат избор и не могат нищо да направят, но според мен не са и очаквали сериалът да стане толкова гледан, и затова не са взели най-добрият възможен /и по-скъпоструващ, разбира се/ актьор за главната роля
Абе не могат. Щом гръмнаха Корадо Катани(Микеле Плачидо)в Октопод едно време и си продължи, не виждам защо Марто да не бъде заличен.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Аз май и преди го написах, ама защо си мислите че всички ченгета под прикритие трябва да са джеймс бонд. Така е по-реалистично според мен.
Sent using Tapatalk 2
Sent using Tapatalk 2
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
BMWPOWERRR_ACM написа:Абе не могат. Щом гръмнаха Корадо Катани(Микеле Плачидо)в Октопод едно време и си продължи, не виждам защо Марто да не бъде заличен.
Лелее бях малък и това беше голяма тагедия - още ми е пред очите как пред колата го направиха на решето

Последна промяна Larbi на 08 Фев 2013, 21:42, променена общо 1 път
Как виждате Асен Балтечки да се поства веднага след излъчване свободно във VBox?
Той ще омете де що има из хладилниците на хората
Добре че не участва, само заради тази реклама ми е страшно антипатичен, колкото и добър актьор да е. Да си стои в БТВто

Добре че не участва, само заради тази реклама ми е страшно антипатичен, колкото и добър актьор да е. Да си стои в БТВто
трябваше оня Цветан от Биг Брадър да го вземат за тоя филм, щеше идеално да се впише, иначе Марто определено е издънката на филма
иначе тия не могат един телевизор да прежалят и Джаро трябва да троши някви стъкла с картинка отдолу
а обърнатата разфасована кия няма да я коментираме въобще 

www.bmwпрофесори-bg.net
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Аз не съм съгласен че е издънка на филма Марто (Ивайло Захариев). Не виждам кво му е лошото на играта, вие кво искате да играе като в Холивуд ли? И не е вярно че целият български народ се пита какво прави още Ивайло Захариев във сериала защото и аз съм от българския народ а не мисля така.

Аз се надявам да остане в сериала защото ми е интересно как ще вкара лошите на топло.

Аз се надявам да остане в сериала защото ми е интересно как ще вкара лошите на топло.

Последна промяна bmw maniqk ivo bmw на 08 Фев 2013, 23:52, променена общо 1 път

- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Начинът му на говорене е някакъв такъв... все едно с мъки говори, напъва се 

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i