СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от alx » 30 Окт 2024, 13:03

Е.Димитров написа:Нямам представа от кога са, но самият надпис да е на"шльокавица" си е направо тъпо.

It’s cool like that. Кво разбираш ти баси…

:banghead:
алекс
трабант 601с
разни други возила

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 30 Окт 2024, 13:27

Е, онва някъв фешън магазин, ами това?
Искам да стисна ръката на твореца, създал тая (тия) печатница (-и) за пари по този нелеп начин.
Екранна снимка 2024-10-30 132341.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Окт 2024, 14:04

Явно стана модерно , както и тук разбира се във форума не е подминато, да праснеш някакво мнение и за да придадеш някаква сила на мнението си, удариш някаква дума на английски , все едно това ще добави някаква библейска истина и тежест :mhihi:
Знам за някой хора, дето даже у в Гърция не са излизали, ама като почнат някакъв разговор и половината им глупости са с английски думи. Щото разбираш ли учил английски, но къде да го практикува, като никъде не ходи и вика да се покаже какъв е "ентелект".
Или пък бил на някаква бригада за ягоди в Англия или...АМЕРИКА (човек) и вече всяко второ мнение му е с печат някаква английска дума :mhihi:
Знам и за фирми, които не работят с чужденци по принцип ама, когато търсят работници, обявата пусната на английски и с някакво изискване да се знае английски език.
Обаче гледам, в последно време вече няма това изискване, че май и работници нямат :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 30 Окт 2024, 14:56

Lenco написа:Е, онва някъв фешън магазин, ами това?
Искам да стисна ръката на твореца, създал тая (тия) печатница (-и) за пари по този нелеп начин.
Екранна снимка 2024-10-30 132341.jpg

И това е куул лайк дет :banghead: само дето тия младежи нямат извинение щото това е примиум марка и те трябва да знаят да не се излагат така…

Масово в родината си мислят, че като напишат нещо българско на латиница и то ще се прочете от чужденците. Любимо ми е особено по заведенията- менюто написано на латиница…
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 30 Окт 2024, 15:23

А не е ли така ? Шопска салата ще я прочетеш ли ако не знаеш кирилица ?
Няма превод. Как да я напишат ? Или мусака,таратор... :)) Можеш да го поръчаш като го посочиш с пръста, разбира се..като не можеш да го прочетеш.
Добре че знам гръцкия алфавит, че иначе ония ако почнат да си пишат насекъде само на техния...олеле, малеле.
Последна промяна Моджо на 30 Окт 2024, 15:26, променена общо 2 пъти
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 30 Окт 2024, 15:24

Русия глоби Google с 2,5 децилиона долара - това са 2,5 трилион трилион трилион долара!
https://www.vesti.bg/sviat/rusiia-globi ... ra-6212296

Край..Путя си финансира войната за още 20-30г напред :mhihi: само да му ги напечатат :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 30 Окт 2024, 15:37

Руския Магнитски.
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 30 Окт 2024, 15:50

kiko написа:Русия глоби Google с 2,5 децилиона долара - това са 2,5 трилион трилион трилион долара!
https://www.vesti.bg/sviat/rusiia-globi ... ra-6212296

Край..Путя си финансира войната за още 20-30г напред :mhihi: само да му ги напечатат :mhihi:

Да, даже казаха от Гугъл, тоест помолиха всеки спешно да прати по някой евро, че са се запътили да платят глобата :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 30 Окт 2024, 16:01

Това отива в графата на заповедта от Страсбург за арест на Путин…

Руснаците определено имат чувство за хумор. Малко дебелашко ама … бива. Забелязал съм го и друг път …
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 30 Окт 2024, 18:33

Е.Димитров написа:Явно стана модерно , както и тук разбира се във форума не е подминато, да праснеш някакво мнение и за да придадеш някаква сила на мнението си, удариш някаква дума на английски , все едно това ще добави някаква библейска истина и тежест :mhihi:
:

Тук във форума за английски не ми е направило впечатление чак толкова, освен ако трудно се намира точния превод. Обаче специално тук, особено при няколко съфорумци се наблюдава да ползват един доста развален български. Не знам дали това е точното определение, в английския се нарича crap english, който говорят реднеците и черните, но друг превод не ми идва. Та много често се срещат изрази като "ко", "ся" или "аз нз", "мн" и много други подобни. Това на какъв език е не ми е ясно, един форумец разправяше, че било шопски, ма от къде да знам. От бързане и мързел ли го правят да изпишат цялата дума ли е или нещо друго. Някой пък се беше даже възмутил, като се постави въпроса преди време, щял да пише както си иска. Лично мен не ме бърка нищо, да пишат както си искат и да говорят както си искат, все ми е тая. Ако искат и да се направят и на Лили Иванова, която говореше български с акцент след едно тримесечно турне в ГДР по време на интервю по Всяка Неделя.
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 31 Окт 2024, 9:12

peshehodetz написа:
Е.Димитров написа:Явно стана модерно , както и тук разбира се във форума не е подминато, да праснеш някакво мнение и за да придадеш някаква сила на мнението си, удариш някаква дума на английски , все едно това ще добави някаква библейска истина и тежест :mhihi:
:

Тук във форума за английски не ми е направило впечатление чак толкова, освен ако трудно се намира точния превод. Обаче специално тук, особено при няколко съфорумци се наблюдава да ползват един доста развален български. Не знам дали това е точното определение, в английския се нарича crap english, който говорят реднеците и черните, но друг превод не ми идва. Та много често се срещат изрази като "ко", "ся" или "аз нз", "мн" и много други подобни. Това на какъв език е не ми е ясно, един форумец разправяше, че било шопски, ма от къде да знам. От бързане и мързел ли го правят да изпишат цялата дума ли е или нещо друго. Някой пък се беше даже възмутил, като се постави въпроса преди време, щял да пише както си иска. Лично мен не ме бърка нищо, да пишат както си искат и да говорят както си искат, все ми е тая. Ако искат и да се направят и на Лили Иванова, която говореше български с акцент след едно тримесечно турне в ГДР по време на интервю по Всяка Неделя.

Оу, много мразя някой да пише на диалект!
Знам за кого говориш , мисля, че един път казах нещо по въпроса ама ...да, нищо не се получи.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 31 Окт 2024, 13:16

Ето този красавец видяхме снощи пред кварталната кръчма до нас. Кабриолет :D

В прекрасно състояние - от снимката не си личи, но е много лъскав, реставриран, поддържан. Огромно браво на собственика :yes:

Аз и децата ми, много му се израдвахме :D

Jag.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 31 Окт 2024, 13:23

Прекрасен е. Предполагам е с педали за колело защото не може на толкова години (без значение пробега) мотора му все още да работи под каквато и да е форма :angel:
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 31 Окт 2024, 13:50

Да - дай да омаловажим труда, средствата и страстта на хората ........

Да се присмеем по български ........ типично по нашенски ..... Вместо да се порадваме и оценим ....

ПС. Ще останеш обаче разочарован - колата си е в движение.

Днес пак я видах, в движение. И имам желание да се запозная със собственика, да си поговорим. Явно ми е съсед.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 31 Окт 2024, 14:22

carmanf1 написа:Да - дай да омаловажим труда, средствата и страстта на хората ........

Да се присмеем по български ........ типично по нашенски ..... Вместо да се порадваме и оценим ....

ПС. Ще останеш обаче разочарован - колата си е в движение.

Днес пак я видах, в движение. И имам желание да се запозная със собственика, да си поговорим. Явно ми е съсед.

Нищо не разбра. Ако колата е с (работещ) мотор това я прави още по- голям уникат. Това моето беше комплимент а не присмиване.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата