СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: СПАМ ТЕМА
Е.Димитров написа:Нямам представа от кога са, но самият надпис да е на"шльокавица" си е направо тъпо.
It’s cool like that. Кво разбираш ти баси…

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Е, онва някъв фешън магазин, ами това?
Искам да стисна ръката на твореца, създал тая (тия) печатница (-и) за пари по този нелеп начин.
Искам да стисна ръката на твореца, създал тая (тия) печатница (-и) за пари по този нелеп начин.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Явно стана модерно , както и тук разбира се във форума не е подминато, да праснеш някакво мнение и за да придадеш някаква сила на мнението си, удариш някаква дума на английски , все едно това ще добави някаква библейска истина и тежест
Знам за някой хора, дето даже у в Гърция не са излизали, ама като почнат някакъв разговор и половината им глупости са с английски думи. Щото разбираш ли учил английски, но къде да го практикува, като никъде не ходи и вика да се покаже какъв е "ентелект".
Или пък бил на някаква бригада за ягоди в Англия или...АМЕРИКА (човек) и вече всяко второ мнение му е с печат някаква английска дума
Знам и за фирми, които не работят с чужденци по принцип ама, когато търсят работници, обявата пусната на английски и с някакво изискване да се знае английски език.
Обаче гледам, в последно време вече няма това изискване, че май и работници нямат

Знам за някой хора, дето даже у в Гърция не са излизали, ама като почнат някакъв разговор и половината им глупости са с английски думи. Щото разбираш ли учил английски, но къде да го практикува, като никъде не ходи и вика да се покаже какъв е "ентелект".
Или пък бил на някаква бригада за ягоди в Англия или...АМЕРИКА (човек) и вече всяко второ мнение му е с печат някаква английска дума

Знам и за фирми, които не работят с чужденци по принцип ама, когато търсят работници, обявата пусната на английски и с някакво изискване да се знае английски език.
Обаче гледам, в последно време вече няма това изискване, че май и работници нямат

Lenco написа:Е, онва някъв фешън магазин, ами това?
И това е куул лайк дет

Масово в родината си мислят, че като напишат нещо българско на латиница и то ще се прочете от чужденците. Любимо ми е особено по заведенията- менюто написано на латиница…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
А не е ли така ? Шопска салата ще я прочетеш ли ако не знаеш кирилица ?
Няма превод. Как да я напишат ? Или мусака,таратор...
) Можеш да го поръчаш като го посочиш с пръста, разбира се..като не можеш да го прочетеш.
Добре че знам гръцкия алфавит, че иначе ония ако почнат да си пишат насекъде само на техния...олеле, малеле.
Няма превод. Как да я напишат ? Или мусака,таратор...

Добре че знам гръцкия алфавит, че иначе ония ако почнат да си пишат насекъде само на техния...олеле, малеле.
Последна промяна Моджо на 30 Окт 2024, 15:26, променена общо 2 пъти
Хм,хм...
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Русия глоби Google с 2,5 децилиона долара - това са 2,5 трилион трилион трилион долара!
https://www.vesti.bg/sviat/rusiia-globi ... ra-6212296
Край..Путя си финансира войната за още 20-30г напред
само да му ги напечатат 
Край..Путя си финансира войната за още 20-30г напред

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
kiko написа:Русия глоби Google с 2,5 децилиона долара - това са 2,5 трилион трилион трилион долара!
Край..Путя си финансира войната за още 20-30г напредсамо да му ги напечатат
Да, даже казаха от Гугъл, тоест помолиха всеки спешно да прати по някой евро, че са се запътили да платят глобата

Това отива в графата на заповедта от Страсбург за арест на Путин…
Руснаците определено имат чувство за хумор. Малко дебелашко ама … бива. Забелязал съм го и друг път …
Руснаците определено имат чувство за хумор. Малко дебелашко ама … бива. Забелязал съм го и друг път …
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Е.Димитров написа:Явно стана модерно , както и тук разбира се във форума не е подминато, да праснеш някакво мнение и за да придадеш някаква сила на мнението си, удариш някаква дума на английски , все едно това ще добави някаква библейска истина и тежест![]()
:
Тук във форума за английски не ми е направило впечатление чак толкова, освен ако трудно се намира точния превод. Обаче специално тук, особено при няколко съфорумци се наблюдава да ползват един доста развален български. Не знам дали това е точното определение, в английския се нарича crap english, който говорят реднеците и черните, но друг превод не ми идва. Та много често се срещат изрази като "ко", "ся" или "аз нз", "мн" и много други подобни. Това на какъв език е не ми е ясно, един форумец разправяше, че било шопски, ма от къде да знам. От бързане и мързел ли го правят да изпишат цялата дума ли е или нещо друго. Някой пък се беше даже възмутил, като се постави въпроса преди време, щял да пише както си иска. Лично мен не ме бърка нищо, да пишат както си искат и да говорят както си искат, все ми е тая. Ако искат и да се направят и на Лили Иванова, която говореше български с акцент след едно тримесечно турне в ГДР по време на интервю по Всяка Неделя.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
peshehodetz написа:Е.Димитров написа:Явно стана модерно , както и тук разбира се във форума не е подминато, да праснеш някакво мнение и за да придадеш някаква сила на мнението си, удариш някаква дума на английски , все едно това ще добави някаква библейска истина и тежест![]()
:
Тук във форума за английски не ми е направило впечатление чак толкова, освен ако трудно се намира точния превод. Обаче специално тук, особено при няколко съфорумци се наблюдава да ползват един доста развален български. Не знам дали това е точното определение, в английския се нарича crap english, който говорят реднеците и черните, но друг превод не ми идва. Та много често се срещат изрази като "ко", "ся" или "аз нз", "мн" и много други подобни. Това на какъв език е не ми е ясно, един форумец разправяше, че било шопски, ма от къде да знам. От бързане и мързел ли го правят да изпишат цялата дума ли е или нещо друго. Някой пък се беше даже възмутил, като се постави въпроса преди време, щял да пише както си иска. Лично мен не ме бърка нищо, да пишат както си искат и да говорят както си искат, все ми е тая. Ако искат и да се направят и на Лили Иванова, която говореше български с акцент след едно тримесечно турне в ГДР по време на интервю по Всяка Неделя.
Оу, много мразя някой да пише на диалект!
Знам за кого говориш , мисля, че един път казах нещо по въпроса ама ...да, нищо не се получи.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Ето този красавец видяхме снощи пред кварталната кръчма до нас. Кабриолет
В прекрасно състояние - от снимката не си личи, но е много лъскав, реставриран, поддържан. Огромно браво на собственика
Аз и децата ми, много му се израдвахме

В прекрасно състояние - от снимката не си личи, но е много лъскав, реставриран, поддържан. Огромно браво на собственика

Аз и децата ми, много му се израдвахме

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Прекрасен е. Предполагам е с педали за колело защото не може на толкова години (без значение пробега) мотора му все още да работи под каквато и да е форма 

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Да - дай да омаловажим труда, средствата и страстта на хората ........
Да се присмеем по български ........ типично по нашенски ..... Вместо да се порадваме и оценим ....
ПС. Ще останеш обаче разочарован - колата си е в движение.
Днес пак я видах, в движение. И имам желание да се запозная със собственика, да си поговорим. Явно ми е съсед.
Да се присмеем по български ........ типично по нашенски ..... Вместо да се порадваме и оценим ....
Днес пак я видах, в движение. И имам желание да се запозная със собственика, да си поговорим. Явно ми е съсед.
carmanf1 написа:Да - дай да омаловажим труда, средствата и страстта на хората ........
Нищо не разбра. Ако колата е с (работещ) мотор това я прави още по- голям уникат. Това моето беше комплимент а не присмиване.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила