СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от mr_petroff » 29 Окт 2024, 8:57

anttonev написа:нЕма ли спикерфон тоя телефон?

Sent from my PGT-N19 using Tapatalk

Е има, ама нали си чакам на червено, пък понякога отсрещния чува кофти ехо...
Мисълта ми беше, че не всички в полицията са ръбове, а млади готини и усмихнати служителки са радост за водачите :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 29 Окт 2024, 9:53

Следващия път като те спре и е в ПМС, няма да ти е толкова весело... :mhihi:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 29 Окт 2024, 10:30

Преди години и мен така ме спряха за разговор по телефон.
Отбиха ме в страни и почнаха нещо да се суетят.
На края ми казаха, че съм "имал късмет" и ме пуснаха да си ходя.
Оказаха се милиционери, дето не могат да пишат каквото и да е, та се обаждали да дойде КАТ да напишат нещата, онези обаче ги отсвирили, явно си имали друга работа :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 29 Окт 2024, 11:19

И да има ако му е в ръката пак ще се заяждат .
Мен миналата неделя ме споходи същото с КАТ, ама цолипая не беше толкова готин да ми каже "Айде пусни си фаровете и тръгвай". Бях с една кихаща кола :mhihi: и на Гешов срещу слънцето едвам не го сгазих . И същото - Знаете ли защо ви спряхме ? И тъкмо да си призная че съм "летял" - Фаровете се ползват и през деня :mhihi:
После гледам в фиша "бла бла бла ... командир отделение" . И накрая вика - Нали ще го платиш :mhihi:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 29 Окт 2024, 13:13

ивчо написа:

И да има ако му е в ръката пак ще се заяждат .
Мен миналата неделя ме споходи същото с КАТ, ама цолипая не беше толкова готин да ми каже "Айде пусни си фаровете и тръгвай". Бях с една кихаща кола :mhihi: и на Гешов срещу слънцето едвам не го сгазих . И същото - Знаете ли защо ви спряхме ? И тъкмо да си призная че съм "летял" - Фаровете се ползват и през деня :mhihi:
После гледам в фиша "бла бла бла ... командир отделение" . И накрая вика - Нали ще го платиш :mhihi:

И мене така са ме спирали точно преди Варна. Спря ме и дойде да ми се скара що телефона ми бил в ръката. Ама от дума на дума ме пусна след като 5 минути му обяснявах как, колко и къде да си смазва Зиг-а. Аз полицай със Зиг не бях виждал (като служебно оръжие) ма на… аз мисля, че по начало не искаше да пише глоба а просто му беше скучно на човека. Разбирам го…
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 29 Окт 2024, 15:35

Искам да взема за офиса слушалки с микрофон /за мобилен телефон/, на които микрофона да заглушават околните шумове. Демек говори колегата, а аз като псувам наоколо да не ме чуват :))
В момента той е взел едни на заем, Плантроникс са, ама не са евтини, а ми трябват поне три броя. Нещо да препоръчате /тестването е задължително, демек трябва да има магазин/.
В краен случай ще взема три такиви де, поне се знае , че вършат работа. Предпочитанието е да са наистина хубави, а Плантроникс са. Да, скъпи са, ама има защо да са скъпи :))
Обаче бай Ганьото в мен иска да мине по-тънко ако може.
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 29 Окт 2024, 15:39

bereta написа:
Jordana написа:После във Виетнам

И кога са ги ползвали, преди или след като са се дрогирали с Кока Кола? :lol:

Мисля, че това е доста известен кадър от филма “Коса”: хвърляха запалени запалки Зипо от въртолетите и така палеха виетнамски села. Киното (Холивуд) ражда легенди :bang:
[/quote] Използват тактика Scorched earth - специални части от подпалвачи с огнехвъргачки които зачистват виетнамските села ...в смисъл изгарят ги до основи . Тактиката е подобна на използваната от дивизия Дирливангер през WWII . Войниците във Виетнам наричат тези отряди "зипо" ..

https://www.ichiban1.org/html/cs_flame.htm
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 29 Окт 2024, 16:30

Моджо написа:Предпочитанието е да са наистина хубави, а Плантроникс са. Да, скъпи са, ама има защо да са скъпи :))
Обаче бай Ганьото в мен иска да мине по-тънко ако може.

Не може ли да ги купят от фирмата? Аз имам един плантроникс и наистина е голяма работа откъм потискане на шума. Взех си ги "назаем" :mhihi: от колегите от кол центъра, там само такива ползват и явно има защо. Бях ги гледал тогава колко струват (преди 4-5 години) и заедно с панелчето за управление гонеха 400 лв.
Изображение
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 29 Окт 2024, 16:39

От фирмата ще е де ама що па да не дадат разликата за коледен бонус :)). Значи тия дето ги има в момента са Voyager 4220 обаче явно са стар модел и ги няма като предлагане.
Намирам 4320 намалени на 300 лв от 480 редовна цена, което ме устройва ама и те са стар модел явно. 4220 се зачетох за тях и са с два микрофона некакви и наистина, който слуша не чува нищо от околния шум. Значи треа са такива :))
Хм,хм...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 29 Окт 2024, 17:52

Моджо написа:От фирмата ще е де ама що па да не дадат разликата за коледен бонус :)). Значи тия дето ги има в момента са Voyager 4220 обаче явно са стар модел и ги няма като предлагане.
Намирам 4320 намалени на 300 лв от 480 редовна цена, което ме устройва ама и те са стар модел явно. 4220 се зачетох за тях и са с два микрофона некакви и наистина, който слуша не чува нищо от околния шум. Значи треа са такива :))

закачаш някакви слушалки за айфоня и му включваш опция "voice isolation" и дсп-то на телефона филтрира всичко без гласа ти. работи сносно...
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 29 Окт 2024, 17:53

За слушалки виж Jabra - имат бюджетни бизнес продукти. Особено по-стари модели трябва да има на разпродажба.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 30 Окт 2024, 8:30

Аз съм с Jabra pro 9450 и мисля, че се справят добре. Но , когато лае кучето (преди да го набия) се чува.
Имам и Платроникс , ама някакви бюджетни (с кабел) и мисля, че не са добри, колкото Jabra.
Чудя се дали Voyager 4220 са по-добри в смисъл заглушаване (предимно за кучето :mhihi: )?
Трябва да намеря някакви такива за проба.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 30 Окт 2024, 11:53

Вчера в мола гледам поредното дъно на някой "меринджей"
Може ли да изпишеш официалното име на магазина си на "Шльокавица" :dummy:
04-magazin-zlatna-ribka-ring-mall-sofia-min.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 30 Окт 2024, 12:00

Тия конкретно от самото си създаване са така :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 30 Окт 2024, 12:25

Нямам представа от кога са, но самият надпис да е на"шльокавица" си е направо тъпо.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата