СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Re: СПАМ ТЕМА
anttonev написа:нЕма ли спикерфон тоя телефон?
Sent from my PGT-N19 using Tapatalk
Е има, ама нали си чакам на червено, пък понякога отсрещния чува кофти ехо...
Мисълта ми беше, че не всички в полицията са ръбове, а млади готини и усмихнати служителки са радост за водачите

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Следващия път като те спре и е в ПМС, няма да ти е толкова весело... 

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Преди години и мен така ме спряха за разговор по телефон.
Отбиха ме в страни и почнаха нещо да се суетят.
На края ми казаха, че съм "имал късмет" и ме пуснаха да си ходя.
Оказаха се милиционери, дето не могат да пишат каквото и да е, та се обаждали да дойде КАТ да напишат нещата, онези обаче ги отсвирили, явно си имали друга работа
Отбиха ме в страни и почнаха нещо да се суетят.
На края ми казаха, че съм "имал късмет" и ме пуснаха да си ходя.
Оказаха се милиционери, дето не могат да пишат каквото и да е, та се обаждали да дойде КАТ да напишат нещата, онези обаче ги отсвирили, явно си имали друга работа

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
anttonev написа:нЕма ли спикерфон тоя телефон?
И да има ако му е в ръката пак ще се заяждат .
Мен миналата неделя ме споходи същото с КАТ, ама цолипая не беше толкова готин да ми каже "Айде пусни си фаровете и тръгвай". Бях с една кихаща кола

После гледам в фиша "бла бла бла ... командир отделение" . И накрая вика - Нали ще го платиш

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

ивчо написа:anttonev написа:нЕма ли спикерфон тоя телефон?
И да има ако му е в ръката пак ще се заяждат .
Мен миналата неделя ме споходи същото с КАТ, ама цолипая не беше толкова готин да ми каже "Айде пусни си фаровете и тръгвай". Бях с една кихаща колаи на Гешов срещу слънцето едвам не го сгазих . И същото - Знаете ли защо ви спряхме ? И тъкмо да си призная че съм "летял" - Фаровете се ползват и през деня
![]()
После гледам в фиша "бла бла бла ... командир отделение" . И накрая вика - Нали ще го платиш
И мене така са ме спирали точно преди Варна. Спря ме и дойде да ми се скара що телефона ми бил в ръката. Ама от дума на дума ме пусна след като 5 минути му обяснявах как, колко и къде да си смазва Зиг-а. Аз полицай със Зиг не бях виждал (като служебно оръжие) ма на… аз мисля, че по начало не искаше да пише глоба а просто му беше скучно на човека. Разбирам го…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Искам да взема за офиса слушалки с микрофон /за мобилен телефон/, на които микрофона да заглушават околните шумове. Демек говори колегата, а аз като псувам наоколо да не ме чуват
)
В момента той е взел едни на заем, Плантроникс са, ама не са евтини, а ми трябват поне три броя. Нещо да препоръчате /тестването е задължително, демек трябва да има магазин/.
В краен случай ще взема три такиви де, поне се знае , че вършат работа. Предпочитанието е да са наистина хубави, а Плантроникс са. Да, скъпи са, ама има защо да са скъпи
)
Обаче бай Ганьото в мен иска да мине по-тънко ако може.

В момента той е взел едни на заем, Плантроникс са, ама не са евтини, а ми трябват поне три броя. Нещо да препоръчате /тестването е задължително, демек трябва да има магазин/.
В краен случай ще взема три такиви де, поне се знае , че вършат работа. Предпочитанието е да са наистина хубави, а Плантроникс са. Да, скъпи са, ама има защо да са скъпи

Хм,хм...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
bereta написа:Jordana написа:После във Виетнам
И кога са ги ползвали, преди или след като са се дрогирали с Кока Кола?
[/quote] Използват тактика Scorched earth - специални части от подпалвачи с огнехвъргачки които зачистват виетнамските села ...в смисъл изгарят ги до основи . Тактиката е подобна на използваната от дивизия Дирливангер през WWII . Войниците във Виетнам наричат тези отряди "зипо" ..Мисля, че това е доста известен кадър от филма “Коса”: хвърляха запалени запалки Зипо от въртолетите и така палеха виетнамски села. Киното (Холивуд) ражда легенди
https://www.ichiban1.org/html/cs_flame.htm
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Моджо написа:Предпочитанието е да са наистина хубави, а Плантроникс са. Да, скъпи са, ама има защо да са скъпи)
Не може ли да ги купят от фирмата? Аз имам един плантроникс и наистина е голяма работа откъм потискане на шума. Взех си ги "назаем"

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
От фирмата ще е де ама що па да не дадат разликата за коледен бонус
). Значи тия дето ги има в момента са Voyager 4220 обаче явно са стар модел и ги няма като предлагане.
Намирам 4320 намалени на 300 лв от 480 редовна цена, което ме устройва ама и те са стар модел явно. 4220 се зачетох за тях и са с два микрофона некакви и наистина, който слуша не чува нищо от околния шум. Значи треа са такива
)

Намирам 4320 намалени на 300 лв от 480 редовна цена, което ме устройва ама и те са стар модел явно. 4220 се зачетох за тях и са с два микрофона некакви и наистина, който слуша не чува нищо от околния шум. Значи треа са такива

Хм,хм...
Моджо написа:От фирмата ще е де ама що па да не дадат разликата за коледен бонус). Значи тия дето ги има в момента са Voyager 4220 обаче явно са стар модел и ги няма като предлагане.
Намирам 4320 намалени на 300 лв от 480 редовна цена, което ме устройва ама и те са стар модел явно. 4220 се зачетох за тях и са с два микрофона некакви и наистина, който слуша не чува нищо от околния шум. Значи треа са такива)
закачаш някакви слушалки за айфоня и му включваш опция "voice isolation" и дсп-то на телефона филтрира всичко без гласа ти. работи сносно...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
За слушалки виж Jabra - имат бюджетни бизнес продукти. Особено по-стари модели трябва да има на разпродажба.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Аз съм с Jabra pro 9450 и мисля, че се справят добре. Но , когато лае кучето (преди да го набия) се чува.
Имам и Платроникс , ама някакви бюджетни (с кабел) и мисля, че не са добри, колкото Jabra.
Чудя се дали Voyager 4220 са по-добри в смисъл заглушаване (предимно за кучето
)?
Трябва да намеря някакви такива за проба.
Имам и Платроникс , ама някакви бюджетни (с кабел) и мисля, че не са добри, колкото Jabra.
Чудя се дали Voyager 4220 са по-добри в смисъл заглушаване (предимно за кучето

Трябва да намеря някакви такива за проба.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Вчера в мола гледам поредното дъно на някой "меринджей"
Може ли да изпишеш официалното име на магазина си на "Шльокавица"
Може ли да изпишеш официалното име на магазина си на "Шльокавица"

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Нямам представа от кога са, но самият надпис да е на"шльокавица" си е направо тъпо.