СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: СПАМ ТЕМА
Мерси ще грабна едни днес тогава 

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
steeN написа:Не виждам проблем с правенето на опасни неща, когато това не засяга хора, които не искат да участват в тях
Защо тогава не оставят който иска да кара без колан/каска, като просто премахнат отговорността от насрещния при птп?
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Защото не ги пиша аз регулациите за каските
Специално за коланите го питаш за втори или трети път... там е по-сложно.
Някой без колан може да убие друг пътник в *същата* кола, понеже не е завързан на място.

Някой без колан може да убие друг пътник в *същата* кола, понеже не е завързан на място.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Забравям какво съм писал преди 
Никога не съм имал глоба за колан, слагам си го по навик, но ме дразни да съм задължен да правя нещо, което не винаги усещам че е необходимо и има глоба за него.
И още безброй неправди - можеш да си пипаш инфотеймънта на колата в Европа, но не може да си пипаш телефона.

Никога не съм имал глоба за колан, слагам си го по навик, но ме дразни да съм задължен да правя нещо, което не винаги усещам че е необходимо и има глоба за него.
И още безброй неправди - можеш да си пипаш инфотеймънта на колата в Европа, но не може да си пипаш телефона.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Не знам, ама напоследък постоянно виждам хора със слушалки. Това е същото, като модата от 2005-та година да имаш 2 бас каси в багажника и целия квартал да слуша каква музика слушаш. А клаксон как се чува ?
Може и да е просто мое виждане. Аз много рядко слушам силна музика. От там ми е и все тая в колата базово аудио ли е, hi-fi ли е, harmon kardon ли е, кво е.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Аз слушам постоянно, ама тихо. Но се наслушах на силна музика 2004-2010. Нямах място в багажника. Хваща ме някой за София, откачам бас касите и ги оставям в града за да имам място за куфарите в Е39-ката.
Мен първо ме чуваха, после ме виждаха, понякога и само ме чуваха защото де що имаше прозорец по улица по която минавам си вибрираше.
Екстрата масаж работеше постоянно при мен, понякога и на вътрешните органи.
Ех, какви времена, сега музиката стои да паяженясва, не виждам как и на какво ще я сложа.

Мен първо ме чуваха, после ме виждаха, понякога и само ме чуваха защото де що имаше прозорец по улица по която минавам си вибрираше.

Ех, какви времена, сега музиката стои да паяженясва, не виждам как и на какво ще я сложа.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Don_Diego написа:Глупаво бърза направо и като дойде завоя - физиката си казва думата и пълниш памперса![]()
Сега съм в Родопите с приятели, те са с последната 7ца M70…горе долу май са им на кантар килата. Завиващи мостове, 4х4, нови гуми….физиката си е физика, 2+ тона кола не можеш да я караш като спортна кола по завоите![]()
:
Опитай с Нисан гтр , както е 2 тона какво прави по завоите

TNT написа:Не знам, ама напоследък постоянно виждам хора със слушалки...
Буквално същото щях да напиша преди ден, два. Постоянно виждам хора с големи слушалки в колите. Такива които блокират всички външни шумове.

За мен това е крайно разконцентриращо, а и отрязва една не малка част от усещанията за пътя и обстановката.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Да не кажа, че и с колелета така карат. Да му свирнеш - не може да те чуе. Нито чува, като идва кола.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Е.Димитров написа:Don_Diego написа:Глупаво бърза направо и като дойде завоя - физиката си казва думата и пълниш памперса![]()
Сега съм в Родопите с приятели, те са с последната 7ца M70…горе долу май са им на кантар килата. Завиващи мостове, 4х4, нови гуми….физиката си е физика, 2+ тона кола не можеш да я караш като спортна кола по завоите![]()
:
Опитай с Нисан гтр , както е 2 тона какво прави по завоите
Нисанът е 1700 килограма, седмицата е значително над 2 тона. Опитай на Нисанът да му качиш 4 човека още и няколко торби цимент в багажника, та ще видиш каква е разликата.

In God we trust, all others we track.

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Don_Diego написа:Взимай смело! С такива съм на 39ката, 4та година започват и все още се държат много добре. Мислех и на Х1-то такива, но нямаха хомологация и се отказах
Взех и монтирах, и Ванката от казичане потвърди че са топ , ще ги тествам тези дни на по хладно по нашия край

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- bereta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F07, 258 k.с. Bang & Olufsen
- Мечтае да кара: Към следващия концерт на AC/DC
Jordana написа:После във Виетнам
И кога са ги ползвали, преди или след като са се дрогирали с Кока Кола?

Мисля, че това е доста известен кадър от филма “Коса”: хвърляха запалени запалки Зипо от въртолетите и така палеха виетнамски села. Киното (Холивуд) ражда легенди

Ride on
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Одеве големия ми син вика: Тате, харесах си в залата една гимнастичка. И тя постоянно ми се усмихва. И аз много я харесвам. Кажи ми кво да правя ся
А той боксьор и крос фит
Аре, почна се пубертета
Беше ми трудно, да намеря най-правилния съвет. Знам, че и за напред няма да е лесно
И знам, че най-правилен съвет няма

Аре, почна се пубертета

Беше ми трудно, да намеря най-правилния съвет. Знам, че и за напред няма да е лесно

И знам, че най-правилен съвет няма

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Вчера докато чакам на червено звъни телефона , обаче се разкачил от блутута в колата и дигам . Докато говоря светва зелено , тръгвам и след завоя полиция
Спира ме млада готина полицайка - съответно документи , гражданска , преглед -... нали знаете за какво ви спрях . Е знам - казвам и , тя пита защо и аз и казвам че се случва понякога
Тя усмихната и компетентна , ...аз съм си виновен ... Приятен път и да не се повтаря
Направо ми оправи деня
Евала 

- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
нЕма ли спикерфон тоя телефон?
Sent from my PGT-N19 using Tapatalk
Sent from my PGT-N19 using Tapatalk