СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Re: СПАМ ТЕМА
ildivvy написа:По принцип, здраво ли е SMG II или е 'скъпа играчка' за по-богати ентусиасти?
Карал съм е46 330и и м3 с СМГ-2 и ми харесва, може да се кара в ръчен режим доста успешно, има и някой странности. Трябва да пробваш, а и по принцип самите скорости се слагат на скъпи играчки.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Друга тема - нали сме спамаджии
С един съсед сме много близки приятели от край време и обожаваме с него да си пием коняка пред камината, когато застудее. И пури пушим
Неговата камина е по-хубава от моята, за тва предимно сме у тях
Той има много фирми, главната фирма е IT, ама скоро направи и фирма за дървени пeлети.
И ония ден ми вика искаш ли за камината хубави дърва, сухи са - ще ти изпратя моите хора да ги докарат.
Казах му, аз имам към 9-10 кубика, ама аре дай още 2-3, да има.
Хубавото е, че неговите хора ги слагат на палети, докарват ги с камион, с падащ борд и после с палетна количка ти ги слагат, където поискаш.
Грам не се занимаваш с нареждане, подреждане и глупости
И още по-хубавото е, че не иска пари
Да съм купил 2 бутилки Курвазие и готово 
И ся по-интересната част
Моята приятелка идва вечерта, вкарала нейната кола в двора, и видяла новите дърва.
И вика, ще запалиш ли камината да пием по чаша вино на хубава топлина, аз през това време ще направя бърза вечеря.
Казах ОК, ама освен виното искам и още нещо пред камината - тя се хили и вика, едвам ме нави
И така, основното послание ми е - онези зелените, еко, меко и не знам си кви, да си таковат таковата.
Ама тоя кеф пред камината, няма да ми го вземат.
Да, комина ми пуши и ще продължава да пуши
И ако трябва, глоби ще си плащам, дреме ми.
ПС. Отоплявам се на ток с климатици, камината ми е само за кеф

С един съсед сме много близки приятели от край време и обожаваме с него да си пием коняка пред камината, когато застудее. И пури пушим

Неговата камина е по-хубава от моята, за тва предимно сме у тях

Той има много фирми, главната фирма е IT, ама скоро направи и фирма за дървени пeлети.
И ония ден ми вика искаш ли за камината хубави дърва, сухи са - ще ти изпратя моите хора да ги докарат.
Казах му, аз имам към 9-10 кубика, ама аре дай още 2-3, да има.
Хубавото е, че неговите хора ги слагат на палети, докарват ги с камион, с падащ борд и после с палетна количка ти ги слагат, където поискаш.
Грам не се занимаваш с нареждане, подреждане и глупости

И още по-хубавото е, че не иска пари

И ся по-интересната част

Моята приятелка идва вечерта, вкарала нейната кола в двора, и видяла новите дърва.
И вика, ще запалиш ли камината да пием по чаша вино на хубава топлина, аз през това време ще направя бърза вечеря.
Казах ОК, ама освен виното искам и още нещо пред камината - тя се хили и вика, едвам ме нави

И така, основното послание ми е - онези зелените, еко, меко и не знам си кви, да си таковат таковата.
Ама тоя кеф пред камината, няма да ми го вземат.
Да, комина ми пуши и ще продължава да пуши

ПС. Отоплявам се на ток с климатици, камината ми е само за кеф
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Lenco написа:ildivvy написа:По принцип, здраво ли е SMG II или е 'скъпа играчка' за по-богати ентусиасти?
Карал съм е46 330и и м3 с СМГ-2 и ми харесва, може да се кара в ръчен режим доста успешно, има и някой странности. Трябва да пробваш, а и по принцип самите скорости се слагат на скъпи играчки.
Приятел имаше точно 46ца 330ци доста време, сигурно поне 10г, карал съм я много пъти, но не ми харесваше кутията в сравнение с моя автомат в е90-то.
На него също не му харесваше, до последно се канеше да я прави ръчка, но продаде колата скоро.
За всичките години по кутията мисля че имаше само един ремонт за 600лв - помпа.
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Камината като гори САМО дърва и то сухи, не пуши и си е еко
С 10 кубика не ще да е само за кеф
, за кеф и атмосфера е като при мен - с 4 кубика на сезон.
Вечер пред камината наистина е несравним кеф
, особено и сняг ако има...

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
dhtj написа:Lenco написа:ildivvy написа:По принцип, здраво ли е SMG II или е 'скъпа играчка' за по-богати ентусиасти?
Приятел имаше точно 46ца 330ци доста време, сигурно поне 10г, карал съм я много пъти, но не ми харесваше кутията в сравнение с моя автомат в е90-то.
На него също не му харесваше, до последно се канеше да я прави ръчка, но продаде колата скоро.
За всичките години по кутията мисля че имаше само един ремонт за 600лв - помпа.
Въпроса ми беше по-скоро дали е надеждна... Прочетох няколко от темите във форума и май не е съвсем 'приемлива'. По-лошото е, че май не и разбират много и майсторите...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Не виждам за какво да се притеснява човек за камина на дърва! 'Братята' горят какви ли не боклуци и няма проблеми, ще мрънка някой на нас...
Ex: 96' BMW318ti

- St.Trinity
- Потребител
-
Сума ти видеа излязоха в ютюб (вчера/оня ден) на новата M5-ца, и във форума пълно безразличие... Очаквах да има разпалена дискусия, разочаровани ли сте 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
St.Trinity написа:Сума ти видеа излязоха в ютюб (вчера/оня ден) на новата M5-ца, и във форума пълно безразличие... Очаквах да има разпалена дискусия, разочаровани ли сте
Аз съм разочарован!
Поредната нова М5 която не мога да си позволя и съм много разочарован!

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Поредната кола за фикиподобни, която не ме интересува. 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Глупаво бърза направо и като дойде завоя - физиката си казва думата и пълниш памперса
Сега съм в Родопите с приятели, те са с последната 7ца M70…горе долу май са им на кантар килата. Завиващи мостове, 4х4, нови гуми….физиката си е физика, 2+ тона кола не можеш да я караш като спортна кола по завоите
Ивански, другарче си ми ама по твоя край много комплексирани шофьорите. Страшни глупости правят само да изпреварят софийските бмв-та

Сега съм в Родопите с приятели, те са с последната 7ца M70…горе долу май са им на кантар килата. Завиващи мостове, 4х4, нови гуми….физиката си е физика, 2+ тона кола не можеш да я караш като спортна кола по завоите

Ивански, другарче си ми ама по твоя край много комплексирани шофьорите. Страшни глупости правят само да изпреварят софийските бмв-та

- Vasko_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Compact M43B16
- Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16
Днес направих едно турче от Алеко до Бистрица и в Бистрица гледам едни младежи разфасовали едно БМВ, поправят нещо. Установих, че съм стар вече за такива изпълнения - разглобяването имам предвид, не разходкат.
St.Trinity написа:Сума ти видеа излязоха в ютюб (вчера/оня ден) на новата M5-ца, и във форума пълно безразличие... Очаквах да има разпалена дискусия, разочаровани ли сте
Аз щях да съм поръчал вече, но най-малко ще трябва да я карам първо. Теглото ми е проблем, липсата на мнооого екстри спрямо ф90 ще е даунгрейд, доста е вулгарна на вид и най-вече, бях една седмица с G60 и не приемам новия инфотеймънт и махането на копчетата. Даже айдрайв контролера е отврат за ползване и клика един на три пъти, освен ако не си бавен и нежен.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Явно много се мотат тея бмв таDon_Diego написа:Глупаво бърза направо и като дойде завоя - физиката си казва думата и пълниш памперса![]()
Сега съм в Родопите с приятели, те са с последната 7ца M70…горе долу май са им на кантар килата. Завиващи мостове, 4х4, нови гуми….физиката си е физика, 2+ тона кола не можеш да я караш като спортна кола по завоите![]()
Ивански, другарче си ми ама по твоя край много комплексирани шофьорите. Страшни глупости правят само да изпреварят софийските бмв-та![]()
![]()

Шегувам се страшни идиоти има , но то е навсякъде така в родината … вчера един преди Велико Търново щеше да ме убие - челно и се наложи да спрем до 0 4 коли …..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Караме Превала…хич не се мотаем и на осморките в самото начало откъм Смолян един с Голф комби през насрещното реши да ни изпреварва
.
Оставих го да се прибере пред мен и после на следващата осморка, която беше дясна и с никаква видимост реши и 7цата да изпреварва

Оставих го да се прибере пред мен и после на следващата осморка, която беше дясна и с никаква видимост реши и 7цата да изпреварва

В тоя район и с 20 и с 200 да караш по завоите някой ръждив варел ще ти е залепнал на 2м от задната броня
За същите индивиди изпреварването задължително се прави без видимост на най-идиотското място