Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Re: BCAA и изобщо фитнес...

Мнение от kriso85 » 21 Юни 2010, 15:33

Doberman_vas написа:Колеги, препоръчайте някакви по-силни витамини за възстановяване моля.

ANIMAL PAK и нищо друго

NOW Adam е некъв компромис , но пак става.

И все пак какво точно очакваш от тия витамини ?
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 21 Юни 2010, 15:50

Всякакъв daily витамин на по-известните марки става - няма нужда чак от такива изродщини като Анимал Пак-а. Другото е добре подбрана храна - главната идея е да си набавяш основното количество витамини от храната. Хаповете са само помощно средство.
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kriso85 » 21 Юни 2010, 16:05

Zagy написа:Всякакъв daily витамин на по-известните марки става - няма нужда чак от такива изродщини като Анимал Пак-а. Другото е добре подбрана храна - главната идея е да си набавяш основното количество витамини от храната. Хаповете са само помощно средство.

Заги , прав си,
но
като усетиш какво ти причинява Анимал Пак-а ще си смениш мнението. Направо ти кипва кръвта.
Може би единствените витамини (то вътре има и доста други неща), които се усещат реално.
А и с тях просто доста трудно се уморяваш
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 21 Юни 2010, 16:46

Крисо, знам - казвали са ми :D и все пак едни добри дейли витамини са по-препоръчителни, поне според мен.
Това бих го взимал ако зобя, щото тогава усвояемостта на организма ми ще е много по-голяма и ефекта ще е доста по-пълен.
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нормално

Мнение от scipo » 21 Юни 2010, 23:02

kriso85 написа:
Zagy написа:Всякакъв daily витамин на по-известните марки става - няма нужда чак от такива изродщини като Анимал Пак-а. Другото е добре подбрана храна - главната идея е да си набавяш основното количество витамини от храната. Хаповете са само помощно средство.

Заги , прав си,
но
като усетиш какво ти причинява Анимал Пак-а ще си смениш мнението. Направо ти кипва кръвта.
Може би единствените витамини (то вътре има и доста други неща), които се усещат реално.
А и с тях просто доста трудно се уморяваш

абе незнам какво причинява анимал пак-а... при положение, че го комбинирах с пъмп и съм пил по 2 пакетчета пак на ден и 1 пъмп имаше ефект, но не е толкова фрапиращ колкото го изкарвате... даже в залата един ми разтягаше теории как пака можело да се раздели 1 пакетче за 2 дни защото бил ужасно силен... има ефект, по-бързо въстановяваш, по-добре се чустваш, но този ефект може да се постигне с повече ядене и добри витамини :) иначе от комбинацията пак+пъмп+протейн=2 сантиметра бицепс, 15 кг лег, 3кг чисто тегло.. но беше подпомогнат с доста прилична диета... но като цяло съм за тази добавка и със сигурност ще я ползвам още доста пъти :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 22 Юни 2010, 8:58

За големия ефект на Animal Pack-a съм съгласен, но за старата формула която я забраниха, сега новата която пуснаха е доста по слаба!
Иначе сега пия NO Explode и ефекта е супер, само лошото е че го пия преди тренировка а тренирам вечер и после няма заспиване просто!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нормално

Мнение от scipo » 22 Юни 2010, 10:12

тва Но екслоуд не съм пил, но всички го хвалят много :) иначе аз нямам проблеми със заспиването :mhihi: пия 2 хапчета кофейн и ми се е доспало след 1 час :mhihi: А иначе за Пак-а съм пил от БГ и от америка и разлика има и то многоооо голяма

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 22 Юни 2010, 10:27

Анимал Пака е добър продукт, дори бих казал доста добър.
Следващия продукт от тази гража е Vitamin PAk на ISS Research, почти същия като пака, няма вярно ензимите, които ги има в пака, но за това и цената е доста по-друга.
Най-силните витамини са Hardcore на Nature`s Best, но фирмата има 3 вида витамини, тези найстина са за напреднали хора в залата.

Да хубави си а Super витамините на Ultimate, и други, но онези горе са доста силни.
Смея да твърдя, че това което се предлага тук и в САЩ е вече същото, ако се взима от доказани източници.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kriso85 » 22 Юни 2010, 10:32

Nukem написа:За големия ефект на Animal Pack-a съм съгласен, но за старата формула която я забраниха, сега новата която пуснаха е доста по слаба!
Иначе сега пия NO Explode и ефекта е супер, само лошото е че го пия преди тренировка а тренирам вечер и после няма заспиване просто!

На Pak-а формулата не е сменяна. ;)

Сменена е на Анимил Стак , защото в старата формула са открити прохормони. И новата е неработеща...
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 22 Юни 2010, 10:56

kriso85 написа:
Сменена е на Анимил Стак , защото в старата формула са открити прохормони. И новата е неработеща...

Не са открити... ми си ги имаше... и като ги забраниха за продажба и U съответно промениха и формулата...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ci

Мнение от zigo » 23 Юни 2010, 22:01

Nukem написа:Иначе сега пия NO Explode и ефекта е супер, само лошото е че го пия преди тренировка а тренирам вечер и после няма заспиване просто!

И аз доста съм чувал за NO Explode но още не мога да разбера ефекта и дали се комбинира с нещо ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 23 Юни 2010, 22:05

Комбинира се с някакви хапчета, приятелчето с което тренирам си взе целия комплект, аз по финансови съображения си взех само explod-a + протеин!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 23 Юни 2010, 23:59

zigo написа:
Nukem написа:Иначе сега пия NO Explode и ефекта е супер, само лошото е че го пия преди тренировка а тренирам вечер и после няма заспиване просто!

И аз доста съм чувал за NO Explode но още не мога да разбера ефекта и дали се комбинира с нещо ?
+

Комбинира се с мнго, мнг работи, това с което препоръчват от BSN е Nitrix, макра аз лично съм против тяхното препоръчване.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 24 Юни 2010, 9:13

Не, че не съм го писал в тази тема, ама аз препоръчвам ватамин пак :)
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ci

Мнение от zigo » 24 Юни 2010, 14:38

Nukem написа:Комбинира се с някакви хапчета, приятелчето с което тренирам си взе целия комплект, аз по финансови съображения си взех само explod-a + протеин!

Някакъв ефект има ли ?

П.С какъв ти е протеина ?
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата