Въпроси за секса, простотията и още нещо...
Модератор: Общи модератори
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Evo 99 написа:Не си дорасъл още да ми казваш дали да съм тиха или не и къде да се завра!
Чини ми се че голяма храна отнасяш ма май не ти стига
Нека отнасям, аз си знам какъв съм пък нека отнасям ти си тъни там където си в момента...

- Sweet_Lady
- кандидат ентусиаст
-
X-citer написа:Абе, а къде ли са по-евтини доматите - на Женския пазар или на Димитър Петков?
А марулите къде са по-евтини?!
Струва ми се, че й е време на тази тема да бъде изтрита.....
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
WilliamsF1Team написа:Evo 99 написа:Не си дорасъл още да ми казваш дали да съм тиха или не и къде да се завра!
Нека отнасям, аз си знам какъв съм пък нека отнасям ти си тъни там където си в момента...![]()
![]()

ма ти верно всичко знаеш, щом знаеш и къде тъна в момента
и аз мисля че е време да заключат темата
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Evo 99 написа:WilliamsF1Team написа:Evo 99 написа:Не си дорасъл още да ми казваш дали да съм тиха или не и къде да се завра!
Нека отнасям, аз си знам какъв съм пък нека отнасям ти си тъни там където си в момента...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ма ти верно всичко знаеш, щом знаеш и къде тъна в момента
и аз мисля че е време да заключат темата
И ти ли стана модераторка...

- Andronoff
- триногата
-
Туй откакто е станало тема, го следя, а откакто почнаха споровете го следя с интерес
Току-що прочетох всичко отначало, за да не изгубя някъде нишката и след като го направих, мога да кажа само едно - дамите са прави, а момчето Мартин, който много обича да се заяжда с мен, не е прав. Е, не го казвам защото той обича да се заяжда с мен, казвам го защото напълно подкрепям дамите в тоя спор. Те са прави, той не е. А това, че е дървен философ, че на 18 е постигнал много повече от всички нас взети заедно, че е специалист по всичко, че го дебнат мутри и иска да си купи оръжие, за да ги застреля... Всичко това вече го знаем, но някои от нещата продължава да ги казва, явно за новите потребители на форума
Затова предлагам админите да направят ВАЖНА ТЕМА "WilliamsF1Team - История, разсъждения и разни други глупости."
Не, че няма 18-годишни, които постигат много, не, че няма 18-годишни, които са по-интелигентни от средностатистическия човек, не, че не познавам такива (всъщност само една 18-годишна с тия показатели познавам), но не мисля Мартине, че ти си от тях. Постовете ти са пълни с агресия, с яд и с нерви, защото се мислиш за нещо повече, от това, което всъщност си. Е, все пак може и да бъркам, но аз с такова впечатление съм останал, не те познавам все пак, но от написаните от теб неща, този извод си вадя.

Не, че няма 18-годишни, които постигат много, не, че няма 18-годишни, които са по-интелигентни от средностатистическия човек, не, че не познавам такива (всъщност само една 18-годишна с тия показатели познавам), но не мисля Мартине, че ти си от тях. Постовете ти са пълни с агресия, с яд и с нерви, защото се мислиш за нещо повече, от това, което всъщност си. Е, все пак може и да бъркам, но аз с такова впечатление съм останал, не те познавам все пак, но от написаните от теб неща, този извод си вадя.
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
X-citer написа:Sweet_Lady написа:
.....
На Лъвов Мост ама са малко матови и немити![]()
![]()
Бате Юбчо е много груб

- Sweet_Lady
- кандидат ентусиаст
-
X-citer написа:Sweet_Lady написа:
.....
![]()
Абе важното е да са еФтини.
ПП: Аз като жена и съответно неспособна на нищо друго освен редуване на дестинациите - печка-пералня-мивка, сега се упражнявам и набирам информация, затова питам за марулите.

- Sweet_Lady
- кандидат ентусиаст
-
BMWALPINA написа:X-citer написа:Sweet_Lady написа:
.....
![]()
Бате Юбчо е много груб
ааааааааа май аз за друго разбрах, т.е. неразбрах, абе както и да е

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Andronoff написа:....
Айде бе сега пък и с теб съм се заяждал...

Още някой с който да съм се заяждал има ли???

- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Andronoff написа:Туй откакто е станало тема, го следя, а откакто почнаха споровете го следя с интересТоку-що прочетох всичко отначало, за да не изгубя някъде нишката и след като го направих, мога да кажа само едно - дамите са прави, а момчето Мартин, който много обича да се заяжда с мен, не е прав. Е, не го казвам защото той обича да се заяжда с мен, казвам го защото напълно подкрепям дамите в тоя спор. Те са прави, той не е. А това, че е дървен философ, че на 18 е постигнал много повече от всички нас взети заедно, че е специалист по всичко, че го дебнат мутри и иска да си купи оръжие, за да ги застреля... Всичко това вече го знаем, но някои от нещата продължава да ги казва, явно за новите потребители на форума
Затова предлагам админите да направят ВАЖНА ТЕМА "WilliamsF1Team - История, разсъждения и разни други глупости."
Олеее, не предизвиквай гнева му моля те

Andronoff написа: Затова предлагам админите да направят ВАЖНА ТЕМА "WilliamsF1Team - История, разсъждения и разни други глупости.".
И ти ли стана администратор като мен? Недей да комадваш модераторите и админите моля!