Политическа

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: Политическа

Мнение от steeN » 08 Яну 2026, 17:01

А аз това, което виждам е, че понеже партийно не ти харесва кмета на София, коментираш неща, от които или нямаш дори и бегла представа или се правиш на луд. Цинизмът много хора го бъркат с "осведоменост" или някакво "разбиране за нещата" или нещо такова. :winky: Малко приличаш на разни хора дето коментират от чужбина, какво се случва тук. Синдикалистката щеше да е като Жан Виденов... полезен глупак.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: B48B20А

Мнение от streetz » 08 Яну 2026, 19:03

По-добре полезен глупак отколкото безполезен като Мазното.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 08 Яну 2026, 19:08

Точно затова ме е яд, че не стана тя. Гледаше ми се сеир как щеше да е по-добре :lol:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 08 Яну 2026, 20:53

Малко арменски вицове , че темата замириса на софийски боклюк ..
Гарабед решил да си купи магаре и се уговорил с Киркор да му даде неговото за 50 евро. Киркор трябвало да му го достави на следващият ден.
Киркор се появява на следващия ден в много угрижен вид и Гарабед го пита:
- Кажи, Киркор какво има, къде ми е магарето?
- Ми, как да ти кажа, Гарабед... магарето снощи умря!
- Е, голяма работа, какво толкова като е умряло. Върни ми парите и всичко е наред.
- Е, там е работата, че изхарчих парите и нямам какво да ти дам.
- Е, тогава ми донеси магарето.
- Че за какво ти е умряло магаре?
- Ти ми го донеси и не бери грижа.
Речено - сторено Киркор докарал магарето. След месец се срещат отново и Киркор го пита:
- Какво направи с магарето?
- С магарето ли? Разиграх го на томбола - отговорил Гарабед.
- Продадох 500 билета по 2 евро и изкарах 998 евро
- Еее, никой ли не се оплака, че магарето е умряло?!
- Оплака се този, който го спечели, ама му върнах двете евро ..
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Яну 2026, 23:19

Страшен виц. :mhihi:
steeN написа:А аз това, което виждам е, че понеже партийно не ти харесва кмета на София...

Айде сега ми обясни без значение дали ми харесва или не, както казва един наш съфорумец, има ли значение дали ми харесва или не и ще повлияе ли това на ситуацията в София? :mhihi: А, чакай, не бе ли ти този съфорумец? Хммм...желая успех на софиянци с разрешаването на кризата, без значение харесват Васко или не. :ok:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 08 Яну 2026, 23:37

Ти си този, който нон стоп повдига темата (и вече съм убеден, че изобщо не я разбираш). Оригиналният ми отговор дори не беше към теб. :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G05 LCI xDrive40i

Мнение от damian2112 » 09 Яну 2026, 14:28

Излезе информация, че май някои хора лъжат (с явна политическа цел) за цената, на която са сключени договорите или се преговаря за сключване на нови, а за някои се чака решение на съда в момента - източник: 24 часа, които цитират FB

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 09 Яну 2026, 21:42

damian2112 написа:Излезе информация, че май някои хора лъжат (с явна политическа цел) за цената, на която са сключени договорите или се преговаря за сключване на нови, а за някои се чака решение на съда в момента - източник: 24 часа, които цитират FB

Принципно си има обществена поръчка където е написано кое, колко и как... това 24-часа цитира фейса, доста несериозно ми звучи... между другото онзи ден изпуснаха доста зимното подържане...иначе беще лесно да се лае колко са зле предишните и колко сме велики ние....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 13 Яну 2026, 21:02

Любамата партия на Maverick, уникални можачи. Даже миришело на парфюм, така ми казаха.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 14 Яну 2026, 10:20

Мен ме вълнува тука да събират и да няма такива простотии извън някоя циганска махала, с 4 мандата кмет на герб, проблеми с боклука не е имало и вероятно затова даже не знам общинска ли е фирмата или частна, може би общинска защото на всички камиони пише община Казанлък. Явно от тука не смучат тези мафиотските фирми, а София я ползвам просто за базик. :mhihi:
Искрено им желая да си намерят можачи, иначе ще трябва да спрат вертикалното излитане цените на имотите. :mrgreen:
А в Столипиново не изключвам и някой да е откраднал контейнерите. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 14 Яну 2026, 12:10

В Столипиново, а и другите цигански махали проблема е друг! Те просто решават, че ще хвърлят боклука някъде на определено/харесано от тях място и не ги интересува къде са контейнерите! Дори под тази купчина може да има и контейнери, но да не се виждат... Те сякаш генерират 5-6 пъти повече отпадъци от нормалните квартали! Как става, нямам идея...

П.П. Точно тук, зад знака, където се виждат няколко торби, всяка сутрин се изгребва с булдозер ! Защо го оставят тук, като има определени места с контейнери, не е ясно!

https://www.google.com/maps/place/Plovd ... FQAw%3D%3D
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 14 Яну 2026, 12:27

И в нашата махала имат контейнери, обичат обаче да мятат точно пред единия блок от терасите и се вижда точно като минават колите през околовръстното, тоест главния път София - Бургас. И смятай какво впечатление. По едно време бяха махнали от общината целия боклук, чак не повярвах, че е възможно. Ходиха, обясняваха им, сложиха още контейнери. След време пак почнаха, ама в далеч по-малка степен. Това беше нещо невероятно там с години, блок с 5-6 входа и от задната му страна планина боклук. :shock: :dummy: Ама малко е трудно да го обясниш на някой, който ще си изкърти паркета за да го изгори зимата в апартамента. :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 14 Яну 2026, 13:59

. Те сякаш генерират 5-6 пъти повече отпадъци от нормалните квартали! Как става, нямам идея...
Те са като мини депо за боклук , влачат с количките отпадъци от целия град към маллъта и после им правят триаж кое става кое не става . Това което е негодно за рециклиране се изхвърля вече там ...
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 14 Яну 2026, 14:51

Охранителите, пардон к*чките на дебелия…
https://darik.bg/obrat-sled-preglasuvan ... 13010.html
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 14 Яну 2026, 15:05

А дано на следващите избори и ИТН и БСП не влезнат в парламента. Според мен едните са сигурни, другите са на канатар. Което прави тия сигурните особено опасни до края на действащия, защото ще трябва да се монетизират гласовете им като за последно и ще са готови да продават и майките си знаейки че после се прибират в Левски Г...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата