Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Цял живот маа кренвирши, но вика "Няма да си бия ваксина, не знам какво има в нея"
Прочетено в нета

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
BMW_POWER написа:Цял живот маа кренвирши, но вика "Няма да си бия ваксина, не знам какво има в нея"
Прочетено в нета

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Любимите антиваксъри наизлязоха.
Ами да, понеже стадото има, някои могат да карат и без, но ако отидат някъде където стадото няма ваксина или се появи нещо ново, няма да карат така безгрижно и без да се заразяват от нищо.
Дайте да дадем е техния призив и чуждото е общо, моето е лично.
Ами да, понеже стадото има, някои могат да карат и без, но ако отидат някъде където стадото няма ваксина или се появи нещо ново, няма да карат така безгрижно и без да се заразяват от нищо.
Дайте да дадем е техния призив и чуждото е общо, моето е лично.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Ваксините са с 90% успеваемост, а не 100%. Не се прави сега, че не знаеш как работи една ваксина 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Не знам в интерес на истината колко % работят. Никога не съм се интересувал.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
bum_bum написа:Че теб кво те бърка като антиваксърите омрат яко?
Тоя спор сме го водили вече, има хора които по обективни причини не могат да си направят ваксина, не за да се правят на интересни. Има и такива при които просто не е подействала. Антиваксарите застрашават и техния живот не само своя.
Тва за наистина опасните болести, не за короната де...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз не съм нито анти, нито про. Но изборът за медицинска процедура или лекарство трябва да личен, според убежденията и разбиранията.
Не ми изглежда нормално утре да ти ограничат правата, ако нямаш ваксина, говорейки конкретно за тоя грип.
Не ми изглежда нормално утре да ти ограничат правата, ако нямаш ваксина, говорейки конкретно за тоя грип.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
bum_bum написа:Аз не съм нито анти, нито про. Но изборът за медицинска процедура или лекарство трябва да личен, според убежденията и разбиранията.
Разбира се че нямаш право на избор. Искаш ли да попиташ колко отговорни майки и татковци (станали такива в кенефа на кръчмата) са съгласни бебетата им да са ваксинирани против туберкулоза, морбили и хепатит? Поразпитай малко повече хора, да се убедиш в правотата на Танос
acho.rs написа:bum_bum написа:Аз не съм нито анти, нито про. Но изборът за медицинска процедура или лекарство трябва да личен, според убежденията и разбиранията.
Разбира се че нямаш право на избор. Искаш ли да попиташ колко отговорни майки и татковци (станали такива в кенефа на кръчмата) са съгласни бебетата им да са ваксинирани против туберкулоза, морбили и хепатит? Поразпитай малко повече хора, да се убедиш в правотата на Танос
Това личния опит е голема работа

Тази "пандемия" избута напред тези, които в нормално време би трябвало да си стоят в клиниките и приемат редовно хапчетата. И понеже сме толерантни, даваме им трибуна за изразяване на мнение. А отгоре на всичко трябва и да се съобразяваме с тях.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Не знам ....тоя грип трябваше да го кръстят Танос 19 не ковид . Поне капитан америка можеше да го набие и да спаси света , а така ядец . Ше напляска дедовия сега с тоя ковид 
Ваксината против ковед плод на ....грешка . Пръста на съдбата се намесил ....бихте ли си инжектирали тази грешка , при положение не е сигурно колко още грешки са направили ?
https://www.dnevnik.bg/sviat/2020/11/29 ... i_oksford/

Ваксината против ковед плод на ....грешка . Пръста на съдбата се намесил ....бихте ли си инжектирали тази грешка , при положение не е сигурно колко още грешки са направили ?
https://www.dnevnik.bg/sviat/2020/11/29 ... i_oksford/
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Това отдавна го разтягат насам-натам, но не се бях интересувал
https://www.reuters.com/article/us-astr ... SKCN24V2EN
https://www.reuters.com/article/us-astr ... SKCN24V2EN
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Ваксините идат, уж не са задължителни, но в Гърция искат да ги правят такива кажи-речи защото за който не сложи ще важат бая ограничения. Хубаво било пациента да остава половин час след ваксината под лекарско наблюдение, понеже иначе от тия безвредни ваксини може да изпадне в шок и все едни такива кофти възможни макар и чисто хипотетично неща, които могат да бъдат и фатални ако няма лекар наоколо.
За мераклиите, които ще слагат, трябва да са сигурни, че не са изкарали вируса през последните 7-8 месеца защото в противен случай ваксината може да бъде опасна. Но ако е боледувал и има анти-тела, а не е знаел, откъде ще е сигурен от колко време ги има тия тела? Докато почнат да я бият и минат всички желаещи полицаи и лекари, вероятно повечето хора ще са го минали.
За мераклиите, които ще слагат, трябва да са сигурни, че не са изкарали вируса през последните 7-8 месеца защото в противен случай ваксината може да бъде опасна. Но ако е боледувал и има анти-тела, а не е знаел, откъде ще е сигурен от колко време ги има тия тела? Докато почнат да я бият и минат всички желаещи полицаи и лекари, вероятно повечето хора ще са го минали.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Еми ще направят един бърз тест преди това и ще се разбере. Аз съм песимист, че ще стигне скоро при нас в по-масови количества. Първо ще тестват на пакистанските доктори в УК 

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Дали ще има смисъл, колко и кога ще ваксинират е едно, а съвсем друго как масово държавите се гласят да стане задължителна, както е за много други ваксини на едно и други място.
Много лесно ще стане, като забранят една торба неща, от посещение на ясли, градини, до излизане от страната.
60-70% ще са зависими и ще си сложат, а те толкова искат да боднат.
Много лесно ще стане, като забранят една торба неща, от посещение на ясли, градини, до излизане от страната.
60-70% ще са зависими и ще си сложат, а те толкова искат да боднат.