С какво се занимавате?
Модератор: Общи модератори
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Бедно докторче...учи занаята, търси жертви и чака заплащането му да се подобри та да изтряска всичките си пари в Камор 

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
cww написа:Бедно докторче...

Иначе съм студентче първа година Телекомуникации в НБУ и четвърта година професионален алкохолик... ма дреме ми на Маца...

---
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Визирах джипитата... другите наистина кучета ги яли в нашта държавица. Както и да е, не му е тук мястото... жив и здрав 

---
За седем години успях да завърша право в бургаския свободен.Преди неколко месеца се дипломирах.Междувременно странствах 2-3 години из Англия.Няма работа дето да не съм бачкал там-от берач на ягоди през чистач на кенефи и общак по строежи до кастъмър сървис на летеще Хиитроу.От две години бачкам недвижими имоти по морето и продавам къщи на заблудени англичанчета ама почнаха да ме нервят напоследък и май ще сменям.Хобита:плажче,биричка и да ловим шаранчета

Be nice with the people you meet on the way to the top,because you might meet them on the way back!
- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
С какво се занимавате?
tin написа:да речем че имам достъп до детайли от сорта на : Име , ЕГН , Рег.Номер и т.н.
Ти неква кука ли си?
Занимавам се с широкоформатен, дигитален печат - билбордове, трансперанти, мрежи, разни фолиа за витрини, бусове, коли и т.н.
Завършил сум икономика на транспорта в унсс. Майстор-плочкаджия съм ама от три години не се занимавам щото не ми се занимава
Правя се на турист, обикалям 100-те обекта, чат-пат отскачам и до чужбината. Тренирам гребане...с лъжица
От известно време не пия...вода 
Завършил сум икономика на транспорта в унсс. Майстор-плочкаджия съм ама от три години не се занимавам щото не ми се занимава

Правя се на турист, обикалям 100-те обекта, чат-пат отскачам и до чужбината. Тренирам гребане...с лъжица

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Продавам всякакви авточасти на всякакви олигофрени и наливам пари в колата си 

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
ново инфо... внос на коли,предимно евтини до към 4000 както и по скъпи по заявка.Също така цялостно почистване на автомобили,вътре,вънка,пране тапицерии и тавани,полиране на тъбла,джанти,пастиране и т.н абе правя колата да изглежда все едно е слязла токущо от поточната линия
+ Внос на пътностройтелна техника(валяци,асфалтополагачи,фрези и т.н) + Представител на тракторите McCormick за Русенска област
поздрави от Русе:)

+ Внос на пътностройтелна техника(валяци,асфалтополагачи,фрези и т.н) + Представител на тракторите McCormick за Русенска област

поздрави от Русе:)
Последна промяна RSxRacer на 14 Юни 2008, 23:22, променена общо 1 път
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- atanasova86
- кандидат ентусиаст
-
опитах се да стана студентка ама нъц,
сега бачкам и ще ставам мама скоро
,скоро се омъжих на 21съм,и така.Ако някой има нужда от сувенири да звънка
сега бачкам и ще ставам мама скоро

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
еми аз абитурентче бех таз година
сега чакам тия сладури от нбу да кажат ела че ни трябваш
,леко далеко безработен
(след 20-и август съм изцяло отдаден на търсенето на работа че тия БМВ-та не са без пари
)/ако някой може да предложи някаква работа да пише лс или на скайп/а иначе се занимавам и с изработка на домашни озвучителни тела/който мисли да си прави няква музика вкъщи да свирка/,софтуерни услуги предлагам за компотите на хората/инсталаций и преинсталаций на уйндоуси миндоуси секви такива ми ти работи,за вас на префернециални цени
/:) Случва се да права и курсове с буса от време на време/който му трябвапревоз на нещо в района на софия да се обажда взимам по 0.50лв\км/
и май е това общо взето