С какво се занимавате?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Д-р Хаос
Аватар
Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)

Мнение от cww » 12 Юни 2007, 10:00

Бедно докторче...учи занаята, търси жертви и чака заплащането му да се подобри та да изтряска всичките си пари в Камор :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 12 Юни 2007, 10:12

cww написа:Бедно докторче...

:OT: Че има ли такива бе братле... 8)

Иначе съм студентче първа година Телекомуникации в НБУ и четвърта година професионален алкохолик... ма дреме ми на Маца... :mhihi:
---

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 12 Юни 2007, 10:37

Визирах джипитата... другите наистина кучета ги яли в нашта държавица. Както и да е, не му е тук мястото... жив и здрав :yes:
---

Потребител
Аватар

Мнение от Miliev » 14 Юни 2007, 17:09

Аз вече 1 година се занимавам с програмиране ...java , javascript , DB, AJAX.

иначе имам и две години да завърша НБУ , ама май няма да е скоро !

Потребител
Аватар

Мнение от Maguire » 27 Юни 2007, 15:02

За седем години успях да завърша право в бургаския свободен.Преди неколко месеца се дипломирах.Междувременно странствах 2-3 години из Англия.Няма работа дето да не съм бачкал там-от берач на ягоди през чистач на кенефи и общак по строежи до кастъмър сървис на летеще Хиитроу.От две години бачкам недвижими имоти по морето и продавам къщи на заблудени англичанчета ама почнаха да ме нервят напоследък и май ще сменям.Хобита:плажче,биричка и да ловим шаранчета :D :D :D
Be nice with the people you meet on the way to the top,because you might meet them on the way back!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 328i
Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)

Мнение от tin » 27 Юни 2007, 15:11

Revenue Assurance
Последна промяна tin на 10 Окт 2007, 8:49, променена общо 1 път
Изображение

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

С какво се занимавате?

Мнение от Huku » 27 Юни 2007, 15:49

tin написа:да речем че имам достъп до детайли от сорта на : Име , ЕГН , Рег.Номер и т.н.

Ти неква кука ли си?
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Harly » 28 Юни 2007, 1:51

В момента пребивавам в Испания.Имам си фирмичка за водопроводи,отоплителни инсталаций,климатици и такива неща.Когато пия не карам,затова спрях пиенето.Предпочитам карането.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от itzan » 02 Юли 2007, 20:04

Занимавам се с широкоформатен, дигитален печат - билбордове, трансперанти, мрежи, разни фолиа за витрини, бусове, коли и т.н.
Завършил сум икономика на транспорта в унсс. Майстор-плочкаджия съм ама от три години не се занимавам щото не ми се занимава :mhihi:
Правя се на турист, обикалям 100-те обекта, чат-пат отскачам и до чужбината. Тренирам гребане...с лъжица :mhihi: От известно време не пия...вода :bchug:

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 15 Юли 2007, 23:24

Продавам всякакви авточасти на всякакви олигофрени и наливам пари в колата си :weed:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 20 Юли 2007, 18:00

ново инфо... внос на коли,предимно евтини до към 4000 както и по скъпи по заявка.Също така цялостно почистване на автомобили,вътре,вънка,пране тапицерии и тавани,полиране на тъбла,джанти,пастиране и т.н абе правя колата да изглежда все едно е слязла токущо от поточната линия :)
+ Внос на пътностройтелна техника(валяци,асфалтополагачи,фрези и т.н) + Представител на тракторите McCormick за Русенска област :)
поздрави от Русе:)
Последна промяна RSxRacer на 14 Юни 2008, 23:22, променена общо 1 път
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 комби

bmw

Мнение от Vaio E30 » 20 Юли 2007, 18:09

а аз се занимавам с реклами-всякакъв вид.изработване и монтаж :have one:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от atanasova86 » 26 Юли 2007, 12:52

опитах се да стана студентка ама нъц,
сега бачкам и ще ставам мама скоро :P :angel: :angel: :lalala: ,скоро се омъжих на 21съм,и така.Ако някой има нужда от сувенири да звънка
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ka44i » 27 Юли 2007, 16:17

Почти завършил фотография в НБУ,а във ежедневието си се подвизавам като телевизионен/и не само/ оператор.
Да живее BBT.
k.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 30 Юли 2007, 16:59

еми аз абитурентче бех таз година :roll: сега чакам тия сладури от нбу да кажат ела че ни трябваш :mhihi: ,леко далеко безработен :help: (след 20-и август съм изцяло отдаден на търсенето на работа че тия БМВ-та не са без пари :roll: )/ако някой може да предложи някаква работа да пише лс или на скайп/а иначе се занимавам и с изработка на домашни озвучителни тела/който мисли да си прави няква музика вкъщи да свирка/,софтуерни услуги предлагам за компотите на хората/инсталаций и преинсталаций на уйндоуси миндоуси секви такива ми ти работи,за вас на префернециални цени :mhihi: /:) Случва се да права и курсове с буса от време на време/който му трябвапревоз на нещо в района на софия да се обажда взимам по 0.50лв\км/ :roll: и май е това общо взето :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата