Световното първенство по футбол 2018г.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Re: Световното първенство по футбол 2018г.

Мнение от Zagy » 25 Юни 2018, 22:47

Баси интифадата се разви тая вечер :mhihi:
Si non confectus, non reficiat.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 26 Юни 2018, 0:01

alozavar написа: Уругвай сигурно ще праснат Португалия :wave:

Малко вероятно според мен, но ще видим :ok:. Иначе не лоше мачове тази вечер, на този мач съдията прекара повече време пред екрана за видео повторенията, отколкото на терена :mhihi:. Дузпата аз така и не разбрах имаше ли контакт с ръката му или не, то не мога да кажа имаше ли, нямаше ли. Но удара на Роналдо, според мен се беше за червен картон. Ако беше някой друг щеше и да го получи, но понеже Роналдо...още повече ми падна в очите, има качества, но е пълно противно леке :censored:

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 26 Юни 2018, 0:50

c04 написа:
alozavar написа: Уругвай сигурно ще праснат Португалия :wave:

Малко вероятно според мен, но ще видим :ok:. Иначе не лоше мачове тази вечер, на този мач съдията прекара повече време пред екрана за видео повторенията, отколкото на терена :mhihi:. Дузпата аз така и не разбрах имаше ли контакт с ръката му или не, то не мога да кажа имаше ли, нямаше ли. Но удара на Роналдо, според мен се беше за червен картон. Ако беше някой друг щеше и да го получи, но понеже Роналдо...още повече ми падна в очите, има качества, но е пълно противно леке :censored:

Не че Уругвай са страхотни, ама тия Португалия са отвратителни :mhihi: Освен ако няма пак някакви 0-0 клизми и продължения и дузпи, ала Евро 2016, според мен ще си ги бият.
Иначе да- който и да беше, освен Роналдо, си заминаваше при това положение. На другия мач също имаше брутално влизане на Пике за червен картон, с двата крака- дори без картон :paranoid: Онзи ден на Хърватия също имаше влизане за червен. Висят пред екраните, но поне да има за какво, не да подминават очевидни неща, само защото е еди кой си. Ще мине време докато се осъвършенства видео системата, но вече на няколко пъти помогна за взимане на правилни решения, за съжаление грешките остават, НО намаляват, което за мен е положително :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 26 Юни 2018, 10:07

Понеже гледах клетите испанци, хубаво ще е някой да обясни на шакир, че играят футбол, а не волейбол...

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 3.2i CSL '03

Мнение от Дидо85 » 26 Юни 2018, 13:06

Португалците с тази игра не ги виждам срещу Уругвай, освен ако пак Роналдо не вкара 2-3 гола.
Докато в другият двубой между Русия и Испания, ми изглежда, че домакините няма да имат шанс, колкото и да бих се радвал на една изненада в този мач.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 26 Юни 2018, 22:05

Няма такива калитари като отбора на Арежнтина! :banghead: Нигерия около 5 пъти повече заслужаваше да продължи. Накрая от груба тяхна грешка изсипаха една топка, която пък бе засечена с точната сила и посока, което си бе с голяма доза късмет също.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 26 Юни 2018, 22:11

Do
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 26 Юни 2018, 22:55

Аржентина са зле та дрънка ама и Франция са трагични така че ще се получи мач :mhihi: Дон Диего кърти :smoke: Очаквам утре Германия да изнасили брутално корейците е поне се надявам де :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 26 Юни 2018, 23:07

Top Gun Maverick написа:Няма такива калитари като отбора на Арежнтина! :banghead: Нигерия около 5 пъти повече заслужаваше да продължи. Накрая от груба тяхна грешка изсипаха една топка, която пък бе засечена с точната сила и посока, което си бе с голяма доза късмет също.

Аржентина очевидно са зле, ама не виждам с какво Нигерия са заслужавали повече да продължат :paranoid: Свириха им определено пресилена дузпа, не са играли нещо велико, за да ми е мъчно за тях. Вече ще видим Аржентина какво ще направят с Франция, може и да ги бият, честно казано :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 3.2i CSL '03

Мнение от Дидо85 » 27 Юни 2018, 8:18

Аржентинците минаха между капките този път, но още следващият мач срещу Франция ще имат сериозни проблеми.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 27 Юни 2018, 9:29

Аржентина ги готвят за СШ ... писах го и преди първенството ;) Масчерано с тия похвати от борбата ... тва на него му е "подписа" във всеки мач, както и влизането без игра за топката към прасците или глезените на противника ... цял живот му пускат аванта и контузва играчи

Нз ако ще се коментират дузпи , защо не се коментира, че Маркос Рохо скочи като балетист за другата ситуация, със широко разперени ръце ... имаше късмет, че Чакър е доста опитен и има авторитета да НЕ го свири това, защото доста други рефери биха се замислили, въпреки - аз лично не считам, че беше дузпа, но не беше и чиста игра

Нигерия показа доста добър футбол, но според мен техния треньор до голяма степен е виновен за отпадането ... видя колко сили хвърлиха неговите момчета и изчака максимално със смените ... едно страхливо и нещадящо футболистите решение, ако си беше сменил играчите около 65-та до 70та минута мисля, че доста по-добре щяха да стоят на терена ама минало заминало вече

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 27 Юни 2018, 10:36

Дидо85 написа:Аржентинците минаха между капките този път, но още следващият мач срещу Франция ще имат сериозни проблеми.

А франсетата ще бият Аржентина :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 27 Юни 2018, 10:40

Аз не спирам да се чудя, защо всички голмайстори, като вкарат гол, започват да се зъбят, да показват някаква агресия, юмруци да размахват, даже някакви закани и като ги гледа човек, сякаш не се радват на постигнатото, а са готови да разкъсват и трепят всеки изпречил им се насреща. Каква е тази агресивна радост, това поведение, това изливане на злоба даже, така им светят очичките, сякаш огън биха хвърляли ако могат. То не е само на световното, а по принцип. Показват едни свирепи физиономии след всеки гол, едни викове, крясъци, разкривени гримаси, сякаш са на гладиаторска битка на живот и смърт, а не на една нищо и никаква игра, просто ритане на една топка. Аз харесвам футбола, но не и значението, което му се придава.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: DACIA

Мнение от Knoxville_ » 27 Юни 2018, 10:49

Дон Диего си е най-добре :lol: :lol: :lol:

______ /

:ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 27 Юни 2018, 18:22

А ве кво праАт тез немци ве, басии... :ranting:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата