Световното първенство по футбол 2018г.
Модератор: Общи модератори
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Световното първенство по футбол 2018г.
Баси интифадата се разви тая вечер 

Si non confectus, non reficiat.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
alozavar написа: Уругвай сигурно ще праснат Португалия
Малко вероятно според мен, но ще видим

- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
c04 написа:alozavar написа: Уругвай сигурно ще праснат Португалия
Малко вероятно според мен, но ще видим. Иначе не лоше мачове тази вечер, на този мач съдията прекара повече време пред екрана за видео повторенията, отколкото на терена
. Дузпата аз така и не разбрах имаше ли контакт с ръката му или не, то не мога да кажа имаше ли, нямаше ли. Но удара на Роналдо, според мен се беше за червен картон. Ако беше някой друг щеше и да го получи, но понеже Роналдо...още повече ми падна в очите, има качества, но е пълно противно леке
Не че Уругвай са страхотни, ама тия Португалия са отвратителни

Иначе да- който и да беше, освен Роналдо, си заминаваше при това положение. На другия мач също имаше брутално влизане на Пике за червен картон, с двата крака- дори без картон

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Понеже гледах клетите испанци, хубаво ще е някой да обясни на шакир, че играят футбол, а не волейбол...
- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
Португалците с тази игра не ги виждам срещу Уругвай, освен ако пак Роналдо не вкара 2-3 гола.
Докато в другият двубой между Русия и Испания, ми изглежда, че домакините няма да имат шанс, колкото и да бих се радвал на една изненада в този мач.
Докато в другият двубой между Русия и Испания, ми изглежда, че домакините няма да имат шанс, колкото и да бих се радвал на една изненада в този мач.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Няма такива калитари като отбора на Арежнтина!
Нигерия около 5 пъти повече заслужаваше да продължи. Накрая от груба тяхна грешка изсипаха една топка, която пък бе засечена с точната сила и посока, което си бе с голяма доза късмет също.

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Do
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аржентина са зле та дрънка ама и Франция са трагични така че ще се получи мач
Дон Диего кърти
Очаквам утре Германия да изнасили брутално корейците е поне се надявам де 

- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Top Gun Maverick написа:Няма такива калитари като отбора на Арежнтина!Нигерия около 5 пъти повече заслужаваше да продължи. Накрая от груба тяхна грешка изсипаха една топка, която пък бе засечена с точната сила и посока, което си бе с голяма доза късмет също.
Аржентина очевидно са зле, ама не виждам с какво Нигерия са заслужавали повече да продължат

- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
Аржентинците минаха между капките този път, но още следващият мач срещу Франция ще имат сериозни проблеми.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Аржентина ги готвят за СШ ... писах го и преди първенството
Масчерано с тия похвати от борбата ... тва на него му е "подписа" във всеки мач, както и влизането без игра за топката към прасците или глезените на противника ... цял живот му пускат аванта и контузва играчи
Нз ако ще се коментират дузпи , защо не се коментира, че Маркос Рохо скочи като балетист за другата ситуация, със широко разперени ръце ... имаше късмет, че Чакър е доста опитен и има авторитета да НЕ го свири това, защото доста други рефери биха се замислили, въпреки - аз лично не считам, че беше дузпа, но не беше и чиста игра
Нигерия показа доста добър футбол, но според мен техния треньор до голяма степен е виновен за отпадането ... видя колко сили хвърлиха неговите момчета и изчака максимално със смените ... едно страхливо и нещадящо футболистите решение, ако си беше сменил играчите около 65-та до 70та минута мисля, че доста по-добре щяха да стоят на терена ама минало заминало вече

Нз ако ще се коментират дузпи , защо не се коментира, че Маркос Рохо скочи като балетист за другата ситуация, със широко разперени ръце ... имаше късмет, че Чакър е доста опитен и има авторитета да НЕ го свири това, защото доста други рефери биха се замислили, въпреки - аз лично не считам, че беше дузпа, но не беше и чиста игра
Нигерия показа доста добър футбол, но според мен техния треньор до голяма степен е виновен за отпадането ... видя колко сили хвърлиха неговите момчета и изчака максимално със смените ... едно страхливо и нещадящо футболистите решение, ако си беше сменил играчите около 65-та до 70та минута мисля, че доста по-добре щяха да стоят на терена ама минало заминало вече
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Дидо85 написа:Аржентинците минаха между капките този път, но още следващият мач срещу Франция ще имат сериозни проблеми.
А франсетата ще бият Аржентина

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Аз не спирам да се чудя, защо всички голмайстори, като вкарат гол, започват да се зъбят, да показват някаква агресия, юмруци да размахват, даже някакви закани и като ги гледа човек, сякаш не се радват на постигнатото, а са готови да разкъсват и трепят всеки изпречил им се насреща. Каква е тази агресивна радост, това поведение, това изливане на злоба даже, така им светят очичките, сякаш огън биха хвърляли ако могат. То не е само на световното, а по принцип. Показват едни свирепи физиономии след всеки гол, едни викове, крясъци, разкривени гримаси, сякаш са на гладиаторска битка на живот и смърт, а не на една нищо и никаква игра, просто ритане на една топка. Аз харесвам футбола, но не и значението, което му се придава.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Дон Диего си е най-добре
______ /

______ /

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4