Комерсиализира ли се прекалено форумът?
Модератор: Общи модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Комерсиализира ли се прекалено форумът?
изчетох цялата тема с изключение на няколко мнения, които съм скрил понеже авторът е прекалено прост...
много идват и си отиват... "шанс" както казва един уважаван от мен човек
п.с. явно доста от потребителите нямат никакви проблеми в живота (което е МНОГО ХУБАВО) - финансови/здравни/лични/психологически, та си намират проблеми във форума
п.п.с. комерса е за добро
много идват и си отиват... "шанс" както казва един уважаван от мен човек

п.с. явно доста от потребителите нямат никакви проблеми в живота (което е МНОГО ХУБАВО) - финансови/здравни/лични/психологически, та си намират проблеми във форума

п.п.с. комерса е за добро

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
За мен и потребителите като искат само на PM/ЛС контакт, са си виновни и после не си пишат масово в собствените теми какво е станало, как е решен проблема, сервизи ли са ползвали... Никой със сервизна дейност няма сам да си напише за баталите.
И така всичко остава на ЛС и няма реално видим резултат или впечатления от питания, проблеми и сервизи.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
И така всичко остава на ЛС и няма реално видим резултат или впечатления от питания, проблеми и сервизи.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
dextuar написа:Mollov написа:adovet написа:Много не коректно някой от модераторите да едитва така анонимно, и то разбирам да има някаква причина. Има писания където са къде къде по ХАРД да кажем ама никой не обръща внимание на тях. Явно са засегнати интересите на някой
Айде без излишни спекулации... какво некоректно виждаш в това Модератор да добавя към пост модераторска забележка? Забранено е, не е позволено, или? Дори го пише в правилата... бъдете малко по-сериозни, по възможност... тука не е забавачница...
Аз не виждам нищо некоректно в това да се добавя модераторска забележка. Но досега не съм забелязал ти или някой от модераторите да го правят анонимно...
Няма смисъл, не се мъчи, форума си е техен и могат да си правят каквото си искат. Спазваш правилата които важат за теб (защото за всеки важат различни правила) и не пишеш нищо лошо за колоездачи и педераси (иначе ти заключват темата).
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Като ти гледам нагласата и възприятията за форума направо се чудя защо още пишеш тук
Направо бие на мазохизъм
Бих ти отговорил и конкретно на писанията, само че не виждам особен смисъл... всеки сам може да прецени какво и как...
P.S. В този форум не можеш да пишеш нищо лошо за когото и да било...

Бих ти отговорил и конкретно на писанията, само че не виждам особен смисъл... всеки сам може да прецени какво и как...
Mollov написа:
Това предполагам беше някакъв връх на цинизма, ама как беше, за всеки различни правила...
Няма смисъл да давам примери, ако не си ги видял досега няма смисъл.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Нарочно изтрих последният пост, който беше на efren... тази тема НЕ Е за оплаквания относно работата на форума, Модераторите и т.н. За тия неща има конкретен раздел и начин...
efren... ако нещо толкова те дразни в тоя форум, винаги си свободен да не го посещаваш... вместо да се чудиш кой да репликираш и да обясняваш колко сме били комерсиални и прочие...
efren... ако нещо толкова те дразни в тоя форум, винаги си свободен да не го посещаваш... вместо да се чудиш кой да репликираш и да обясняваш колко сме били комерсиални и прочие...