Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: Войната започна ...
За тия белите ли говорите?

Тия са за подводници, затова има и моряци на площадка пред ракетата. А самата ракета е качена на някакво ремарке само заради парада, няма да я изстрелват от тоя камион, а (както казах) - от подводница.

Тия са за подводници, затова има и моряци на площадка пред ракетата. А самата ракета е качена на някакво ремарке само заради парада, няма да я изстрелват от тоя камион, а (както казах) - от подводница.
Excellent! Steven is my name!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Струва ми се ,че и тук и в нета като цяло пишат макар и на български 40 процента американци, 40 процента руснаци,тук таме някой по-обективен..
Акълът ми не го побира защо се възприема като лична кауза пристрастията към една или друга велика сила,но това май не е от вчера..
По темата- В Северна Корея има глад,истински глад.Какво повече има да коментираме?
Акълът ми не го побира защо се възприема като лична кауза пристрастията към една или друга велика сила,но това май не е от вчера..
По темата- В Северна Корея има глад,истински глад.Какво повече има да коментираме?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Парадчето беше доста сериозно, Корейците може и да нямат технологията за тези камиончета, но защо пък братята Руснаци да не са им дали неколко, аз ако бях така щях да направя. Ясно е че тоя с малката пишка ще прави ядрени опити, войната се отлага, чичо Тръмп няма да пропусне да покаже колко е голема неговата работа, а меренето на патки не свършва добре обикновено.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Човече 1/2 хора си мислят, че 45та СССР ние е освободил от фашизма, а другата половина си мислят, че "демокрация" е да си чоплиш носа и чакаш някой да те "оправи"...
Тия манипулации нямат край... Всеки в БГ ти обясня Русия кво искала, САЩ какво искали... Ама не се замислят, че у нас значение има какво искат 20 човека и ни съсипват животите с някакви илюзорни обещания за жълти стотинки и да може и "ти нещо да намаже на черно", а съсипват цялата държава с нашето примирение ... Ама ние само за САЩ и Русия сме загрижени.
Чакам кога някой ще каже какво ще направи за България... Ама ще си остана с чакането.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Тия манипулации нямат край... Всеки в БГ ти обясня Русия кво искала, САЩ какво искали... Ама не се замислят, че у нас значение има какво искат 20 човека и ни съсипват животите с някакви илюзорни обещания за жълти стотинки и да може и "ти нещо да намаже на черно", а съсипват цялата държава с нашето примирение ... Ама ние само за САЩ и Русия сме загрижени.
Чакам кога някой ще каже какво ще направи за България... Ама ще си остана с чакането.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
host написа:1/2 хора си мислят, че 45та СССР ние е освободил от фашизма, ...
Едва ли, защото нас ни "освободиха" 44-та година... Всъщност си е било истинска окупация - ето, ако някой се интересува:
Московското примирие: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%BE_%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%B5_%281944%29
Текстът на Съглашението за примирие: http://old.omda.bg/bulg/hystory/saglashenie_bg_ussr_cw_us_1944.htm
Съюзническата контролна комисия: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%8A%D1%8E%D0%B7%D0%BD%D0%B0_%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B0_%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%81%D0%B8%D1%8F
Последна промяна Borymeckata на 15 Апр 2017, 19:37, променена общо 1 път
Excellent! Steven is my name!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Белите ракети от снимката по-горе са за изстрелване от подводници (приличат малко на американския "Поларис") ..... иначе другите са като междуконтитнентални ..... и дори и да са фейк, няма да може да ги различите на снимка от такова разстояние (като се има предвид, че най-вероятно не сте и експерти по междуконтинентални ракети с наземно базиране), в крайна сметка идеята на такъв фейк е да обърка експертите на Тръмп.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
host написа:Човече 1/2 хора си мислят, че 45та СССР ние е освободил от фашизма, а другата половина си мислят, че "демокрация" е да си чоплиш носа и чакаш някой да те "оправи"...
За жалост си прав, направиха всичко възможно да изгонят хората от БГ, и няма да направим нищо защото сме такива, ще чакаме да стане нещо и тогава да се събуди нацията.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Я да видим.. да сравним това:

особено пък този кадър:

И да видим истинските как изглеждат...

Да не говорим,че и тия беличките и те надуваеми изглеждат

особено пък този кадър:

И да видим истинските как изглеждат...

Да не говорим,че и тия беличките и те надуваеми изглеждат

- spacepl
- старши ентусиаст
-
Едното е руско, другото е корейско ... ти съвсем еднакви ли ги искаш .... Ким ако беше чак толкова тъп нямаше да е там .. повярвай ми ... каквото и да казват по CNN за него.
PS: Те и поларисите мязат на дилдота, ама са си истински.
PS: Те и поларисите мязат на дилдота, ама са си истински.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Но също е възможно истинските да са някъде на позиция , а тези големи бутафорни корейски чепове дето ги разкарват по паважа да са си точно това - големи бутафорни севернокорейски чепове 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
- spacepl
- старши ентусиаст
-
Jordana написа:Но също е възможно истинските да са някъде на позиция , а тези големи бутафорни корейски чепове дето ги разкарват по паважа да са си точно това - големи бутафорни севернокорейски чепове
.... което е най-вероятното поради малкото количество което симпатягата има. Виж руснаците имат достатъчно и могат да отчислят 10 за парада без проблем. Да не говорим, че те могат и от червения площад да пуснат клефука по америка.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Жестоко - много обичам такива теми. Връщат ме 25 години назад когато чичковците ходили в казармата (най-голямата постижение в живота им) разправяха с огромна доза драма и увереност как :
- руснаците изпарили с лазер 1млн китайци
- руснаците имат влак който развива 1200км/ч
- руснаците без каквито и да било проблеми биха изравнила света със земята, вероятно без жертва от тяхна страна (най много редовните няколкостотин умрели от препарат за миене на прозорци)
- любима тема ми беше и изригването на Витоша и шанса това да стане всеки момент
- или как без армия от 200 000 пияници и 2000танка от 55та година ще ни завладеят до месеци турците....
Ех времена ли бяха хахха
- руснаците изпарили с лазер 1млн китайци
- руснаците имат влак който развива 1200км/ч
- руснаците без каквито и да било проблеми биха изравнила света със земята, вероятно без жертва от тяхна страна (най много редовните няколкостотин умрели от препарат за миене на прозорци)
- любима тема ми беше и изригването на Витоша и шанса това да стане всеки момент
- или как без армия от 200 000 пияници и 2000танка от 55та година ще ни завладеят до месеци турците....
Ех времена ли бяха хахха
- spacepl
- старши ентусиаст
-
... и аз така ... не личи ли ? 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Аз бях в ВВС в казармата(ПВО по-точно)и имам снимки на наши ракети върху машини, трябва да взема ада ги пусна някой ден.
Те си стояха иначе "скрити" на машините, с разни камуфлажни мрежи. Не изглеждаха зле за лаици като нас тогава. Това беше преди 15-на години. Та и аз съм слушал това и онова за Русия, ама не чак такива басни де.