Криминална тема
Модератор: Общи модератори
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Криминална тема
drago_pavlov написа:НЕма да се размекваш като.......
Едва ли има смисъл да ти обяснявам, че подобни "постове" са крайно НЕжелателни в този форум... ако ще и да е в "Извън темата", ако ще и да е на майтап.

Опааа ...
Бос на калабрийската мафия преведе хиляди евро на българска фирма
Известната калабрийска мафиотска фамилия Сарконе, която е част от страховитата ндрангета, е прехвърляла пари в България. Според медиите в Италия от една от фирмите на арестувания бос Кармине Сарконе – White House са прехвърлени по банков път 193 000 евро към българска фирма и към румънската „Каза Ноастра”, пише Флагман бг. Авторитетното издание „Реджо онлайн“ твърди, като се позовава на информация от дирекция „Антимафия“ в Болоня, че името на въпросната компания е Интерпласт ООД
От bgnews.online
https://bgnews.online/novini/bos-na-kal ... 34852.html

Бос на калабрийската мафия преведе хиляди евро на българска фирма
Известната калабрийска мафиотска фамилия Сарконе, която е част от страховитата ндрангета, е прехвърляла пари в България. Според медиите в Италия от една от фирмите на арестувания бос Кармине Сарконе – White House са прехвърлени по банков път 193 000 евро към българска фирма и към румънската „Каза Ноастра”, пише Флагман бг. Авторитетното издание „Реджо онлайн“ твърди, като се позовава на информация от дирекция „Антимафия“ в Болоня, че името на въпросната компания е Интерпласт ООД
От bgnews.online
https://bgnews.online/novini/bos-na-kal ... 34852.html
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Нагло "бране" на огледала посред бял ден https://www.dnes.bg/sofia/2018/01/29/kr ... oto.366402
Никой не мое ма връне на селу!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
За отвличането сина на тоя от Софавто:
https://news.bg/crime/chetirima-zadarzh ... atkov.html
Някаква одеве говореше, че да Златко бил криминално проявен и осъждан, но не можело за всяко нещо него да слагат на топа. Ториното отрекъл, пък еди кой си казал еди какво си, ама тия задържаните не се знае дали и какво ще им повдигнат, собственика платил откупа казал, че дано това били извършителите и да ги хванели и накажели и разни такива.
https://news.bg/crime/chetirima-zadarzh ... atkov.html
Някаква одеве говореше, че да Златко бил криминално проявен и осъждан, но не можело за всяко нещо него да слагат на топа. Ториното отрекъл, пък еди кой си казал еди какво си, ама тия задържаните не се знае дали и какво ще им повдигнат, собственика платил откупа казал, че дано това били извършителите и да ги хванели и накажели и разни такива.
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
ОПАЛААААА...
За пореден път се убеждавам колко корумпирана и прогнила полиция имаме. Въпросът е дали въобще да я има или да остане само криминалната част с кадърните специалисти, които със сигурност не са добре заплатени и не получават подкупи.
Къртица в МВР на висок пост е предупредила наркобоса Златомир Иванов-Баретата за акцията на ГДБОП и арестите във връзка с отвличането на Адриан. Това съобщиха за Фрог нюз разследващи. Оказва се, че когато полицаите отишли в къщата на Баретата около 6 часа сутринта във вторник, за да го задържат, той ги очаквал на вратата облечен, с приготвен багаж и адвокат. Щом влязъл в ГДБОП, озадачил всички, като попитал: Проверихте ли всички 22 адреса, които сте планирали? Точно толкова места имало в плана на антимафиотите. Така Златко Баретата дал да се разбере, че не само има вътрешен човек в системата, но навреме получава и пълна информация за намеренията на ченгетата. Оказва се, че много тесен кръг от хора са знаели за готвената акция. Повечето от тях са в ръководството на МВР, допълниха източниците ни. Не е тайна, че Златан поддържа тесни контакти с ченгета на високо ниво. Припомняме ви, че след като Фрог огласи за задържането на Златко Баретата, главният секретар на МВР Младен Маринов категорично отрече новината пред останалите медии. По-късно, обаче се разбра, че ги е подвел. Поведението му озадачи всички.
За пореден път се убеждавам колко корумпирана и прогнила полиция имаме. Въпросът е дали въобще да я има или да остане само криминалната част с кадърните специалисти, които със сигурност не са добре заплатени и не получават подкупи.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
А къртиците какво да правят после като се "закрие " ? Къде ще "къртят" ?
Тая баретка мноо глупава ми се вижда , щом така си осветлява кърицата за едното фукане пред ушевите . Уж бил предупреден и подготвен пък си приготвил и багажа за околосветско ???!!!! Тия от жаба нюз явно обичат да лъскат свещения ореол на контингента с тия свръхестествените способности на гадатели .

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Полицията в БГ е на изключително високо ниво.Не се заблуждавайте.Криминалните еУменти ще получат заслуженото си.Рано или късно.
п.с.
както се казва- няма случайни случай.

п.с.
както се казва- няма случайни случай.

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Jordana написа:Тая баретка мноо глупава ми се вижда , щом така си осветлява кърицата за едното фукане пред ушевите .
Тия от жаба нюз явно обичат да лъскат свещения ореол на контингента с тия свръхестествените способности на гадатели .
Джордъне, баретката не е глупав, а изключително нагъл. По този начин иска да покаже, че е недосегаем и има перфектни доносници. На руски такива ги наричат "беспредельщики".
Не забравяй, че главната редакторка на Жабата е бивша говорителка на ГДБОП и също има свои агентурни ушета.
За съжаление такива са реалностите в милата ни Татковина, колкото и да не искаме да вярваме.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Пълни глупости. Имали някаква с уши, знаят как да пишат. Ако беше вярно и искаше да демонстрира някакви неща, то нямаше да го казва на някой си неизвестен. Другаде пишеше, че го задържали по време на курбан, кое е вярното? И всъщност той не е супер нагъл както го описва колегата. Той си е родом от тукашните ширини, не го познавам лично, но познавам близки до него и то доста близки. Та той нито парадира някъде с нещо, нито демонстрира недосегаемост. Ако сте слушали или гледали интервюта с него, разликата с Митьо очите е фрапираща. Единият пращи от простотия и първичност, стои като бизон винаги, другия се вижда от километри, че има интелект и не се мисли за недосегаем, напротив. Помня на въпрос към него за Бойко Борисов как така са започнали от едни и същи места, а сега на съвсем различни отговири, че просто са тръгнали в един момент по различни пътища.
И наистина нито е тъп, нито е супер тъп за да бъде толкова нагъл, че да им.каже за 22 адреса и да си плюе на източника. Ако изобщо има такъв защото може и да не ви се вярва, но е много трудно в днешни време да знаеш всичко в МВР. Много ви е зомбирал БГ крими сериала. Събитията бяха преди половин година и едни оодобни хора за които толкова време нищо не се чу дори, със сигурност са си прикрили следите доколкото могат. Самият Златко никига няма да тръгне да участва лично в нещо такова, има си бол хора и мниго такива десни ръце като Ториното, някои са с него още от деца! И гледам са си вън, не ги споменават дори. Та чакал ги с чанта, багаж и адвокат, хах. Сякаш не може от ареста да му звънне, а като имал информация значи е трябвало да знае, че го викат просто да си поговорят и за пред медиите да кажат, че е разпитван, нито като заподозрян, нито близко до това! Златкото от доста години направи много пари и има много хора готови на бая неща като си мръдне единия пръст и не му се налага да си цапа ръцете с нищичко. То застраховки от 90-те ли още не вяха, то балкани, то десетки, стотици сигурно вече легални бизнес начинания. Той затова е недосегаем вече за закона, понеже други вършат черната работа, хващат и млади момчета, предимно глупави като тия от околовръстното да вършат дребнитенеща. Та тия от фрог затова ще си останат фрог, понеже пишат сценарии за филми, а не истини.
И наистина нито е тъп, нито е супер тъп за да бъде толкова нагъл, че да им.каже за 22 адреса и да си плюе на източника. Ако изобщо има такъв защото може и да не ви се вярва, но е много трудно в днешни време да знаеш всичко в МВР. Много ви е зомбирал БГ крими сериала. Събитията бяха преди половин година и едни оодобни хора за които толкова време нищо не се чу дори, със сигурност са си прикрили следите доколкото могат. Самият Златко никига няма да тръгне да участва лично в нещо такова, има си бол хора и мниго такива десни ръце като Ториното, някои са с него още от деца! И гледам са си вън, не ги споменават дори. Та чакал ги с чанта, багаж и адвокат, хах. Сякаш не може от ареста да му звънне, а като имал информация значи е трябвало да знае, че го викат просто да си поговорят и за пред медиите да кажат, че е разпитван, нито като заподозрян, нито близко до това! Златкото от доста години направи много пари и има много хора готови на бая неща като си мръдне единия пръст и не му се налага да си цапа ръцете с нищичко. То застраховки от 90-те ли още не вяха, то балкани, то десетки, стотици сигурно вече легални бизнес начинания. Той затова е недосегаем вече за закона, понеже други вършат черната работа, хващат и млади момчета, предимно глупави като тия от околовръстното да вършат дребнитенеща. Та тия от фрог затова ще си останат фрог, понеже пишат сценарии за филми, а не истини.
Крими коФтингента беше удобен на батковците в целта им да изтърсят максимално ббързо и еФтино париците на народа през прехода от див към капитализъм.На прага на капитализЪма коФтингента вече е все по-ненужен,даже започва да пречи. Ta - от недосегаем всеки може да стане даже и докосваем.
Оттук нататък може да се досетите как се развиват нещата. Законие.
Оттук нататък може да се досетите как се развиват нещата. Законие.

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:Пълни глупости.....
Колега, по принцип си ми симпатичен, но явно не си разбрал какво точно искам да кажа в поста си и затова се изцепваш.
Злати е много умен защото съм близък с двама лично негови познати. Той е нагъл, но не по просташки, както Митьо очите. Всеки негов ход е добре обмислен и премерен. Точно затова и до момента е все още жив.
Относно "Жабата" или Фрог. Възможно е някои факти да са доста преувеличени, но със сигурност има страхотен информатор на висше ниво и то дълбоко законспириран. Точно затова си е позволил леко подигравателните подпитвания.
Имам честта да познавам и да съм се срещал с хора от високия ешалон на спецслужбите(бивши и настоящи) и напълно разбирам защо баретата прави това. На теб ти изглежда нелогично, глупаво и невъзможно, но в онези среди това е силно знакова постъпка. Няма как да ти го обясня този странен факт, но те моля приеми, че е така.
Нека свършим спора дотук и вярвам, че ще ме разбереш!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Много дълбоко заорахте в психологията на контингента ми се струва . Това не са азбучния убиец или зодиака да си разменя съобщения с полицията през медиите или да си чешат егото с разни многоходови игри на котка и мишка . Не познавам нито един от героите на случката , но от официалните изявления се вижда че нямат нищо и ги "нагряват" за спорта та белким излезе нещо или някой пропее. Просто вестинкарите умират от кеф да ги смятат за супер информирани и да пускат бомбастични новини за да има интерес към парцала който издават .
Последна промяна Jordana на 04 Фев 2018, 10:04, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Фидел Кастро написа:Top Gun Maverick написа:Пълни глупости.....
Колега, по принцип си ми симпатичен, но явно не си разбрал какво точно искам да кажа в поста си и затова се изцепваш.
Злати е много умен защото съм близък с двама лично негови познати. Той е нагъл, но не по просташки, както Митьо очите. Всеки негов ход е добре обмислен и премерен. Точно затова и до момента е все още жив.
Относно "Жабата" или Фрог. Възможно е някои факти да са доста преувеличени, но със сигурност има страхотен информатор на висше ниво и то дълбоко законспириран. Точно затова си е позволил леко подигравателните подпитвания.
Имам честта да познавам и да съм се срещал с хора от високия ешалон на спецслужбите(бивши и настоящи) и напълно разбирам защо баретата прави това. На теб ти изглежда нелогично, глупаво и невъзможно, но в онези среди това е силно знакова постъпка. Няма как да ти го обясня този странен факт, но те моля приеми, че е така.
Нека свършим спора дотук и вярвам, че ще ме разбереш!
За теб са пълни глупости, но щом се знаеш с негови познати, значи знаеш колко му е баш дясната ръка Ториното. Та пак ти казвам, той си е от нашите места и сега ще навлизаме в някакви съвсем крими неща, затова ще се опитам да кажа нещата без да се изцепвам защото от годините съм научил, че и стените имат уши. Та аз пък се познавам съвсем лично с баш дясната му ръка от...15 години, покрай моята работа. Като докара тук новия ГТР преди някоя година щяхме да го дърпаме с Е60-ката за да видим колко ще ми сложи, така и не се състоя това нещо защото и двете коли изчезнаха. Той по принцип се случва да кара всякакви коли по разбираеми причини и да не се задържа с една повече от някой друг месец. Отделно пък с бая хора се знаем, които работят за "тях", някои живеят покрай улицата ми, та малко няма как да вярвам нито ма медии, нито на теб в случая и не казвам, че лъжеш, просто тези хора не се държат така както казваш. Едното дете(около 13 е мисля)на баш дясната му ръка скоро се базикали с него, че знаели какво работи баща му и му казали "той е дясната ръка на еди кой си", а малкия съвсем обучено отговаря "ааа, не, тати е левичар". В смисъл, че дори то знае какво да отговори, какво остава за хората за които говорим. С висши полицаи може да се познаваш, аз лично се познавам с такива на средно ниво и малко над него ниво, но пък нали знаеш, че те се познават с други над тях за които ти говориш. Та с единия от тези на средно ниво сме имали много случки през годините, той пък лично е задържал баш дясната ръка на въпросния след лека престрелка. Искам да ти кажа, че ако толкова ме вълнуваше, със сигурност има откъде какво да разбера, но ми стига и това което без да питам съм чул/видял, разбрал. Научил съм също, че не е хубаво да питаш подобни хора някакви неща, може да го разберат погрешно, ако някой е преценил, че нещо трябва да го знаеш ще ти покаже.
Сега, не отричам, че въпросния трябва да държи някакво реноме за да не го занимават с глупости, понеже и на тях им е ясно, че в името затварянето устите на журналята и народа преди години, той беше осъден. Но също им е ясно, че той няма да тръгне да върши някакви неща собственоръчно, няма да ти обяснявам защо, сигурен съм, че знаеш и сам. Но забеляза ли колко леко му намесиха името и как се дръпнаха веднага? Това е първо защото както казва Джордана нямат нищо срещу него и второ защото като са чули Ториното и веднага слагат и шефа на топа, понеже това нещо предизвиква медиен интерес и неслучайно името се слага винаги в заглавието. Сам знаеш как и защо пишат журналистите и какво ги интересува, а истината е последното нещо честно казано.
И накрая, ти също си ми симпатичен.

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:За теб са пълни глупости, но щом се знаеш с негови познати, значи знаеш колко му е баш дясната ръка Ториното.
Ториното никога не съм го коментирал и не знам къде е в йерархията. Писал си много подробно и доколкото схващам мислим едно и също принципно, но някак си говорим на различни езици и затова не се разбираме.
Това с жабите и техните източници са подробности. Считам, че се разбрахме и то добре.