Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Re: Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.

Мнение от hell's angel » 29 Окт 2014, 11:30

На мен не ми стана ясно само, защо трябва да се плаща на разни димолишън компании, след като пожар върши идеално тая работа. Особено в случая със СТЦ7, има доста клипчета в нета, вижте как идеално къса носещите стоманени колони точно в свръзките, като пулверизира и бетона в добавка :roll: :dunno:

drago_pavlov написа:http://www.youtube.com/watch?v=2DoxBG5zdxg
Сигурно хич не топли :mhihi:

Същата работа, кат' керосинеца докаран от самолетче в офиса :wave: т'ва във втори клас голямото междучасие ви го споменаха, нали :ok: :mhihi:

Я ски'и как топли пък не пада - не са им лабави свръзките в етажите кат' на хамериканските :nono: :
Ubi dubium, ibi libertas

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 29 Окт 2014, 12:00

А защо дъвчем стари конспирации, като имаи съвсем пресни?

Например ебола:

A nurse from Ghana is passionate in "exposing" the truth about the deadly Ebola virus. He or she claims the Red Cross is responsible in bringing the virus to four West African countries for four specific reasons with the grand goal of bringing U.S. troops on boots in Nigeria, Liberia and Sierra Leone.

According to the nurse, U.S. wants to stop the protests conducted by the diamond miners in Sierra Leone. The miners were allegedly protesting against "cheap slave labour forever." The region is said to be the "world's largest supplier of diamonds." An Ebola outbreak is the most valid reason for U.S. to send in its troops, the nurse alleged.

Essentially, the nurse from Ghana claims that the very vaccine injected to people to prevent the spread of the virus is in reality the means of spreading the disease. And the whole scheme is being orchestrated by the U.S. - the Red Cross its "accomplice" - to cover up its goal of taking over the diamonds of Sierra Leone and the prosperous Nigerian oil.

http://au.ibtimes.com/articles/570060/2 ... theory.htm

“People in the Western World need to know what’s happening here in West Africa. THEY ARE LYING!!! “Ebola” as a virus does NOT Exist and is NOT “Spread”. The Red Cross has brought a disease to 4 specific countries for 4 specific reasons and it is only contracted by those who receive treatments and injections from the Red Cross. That is why Liberians and Nigerians have begun kicking the Red Cross out of their countries and reporting in the news the truth.

Reason 1:
This vaccine implemented sickness being “called” Ebola was introduced into West Africa for the end goal of getting troops on the ground in Nigeria, Liberia, and Sierra Leone.

Reason 2:
Sierra Leone is the World’s Largest Supplier of Diamonds. For the past 4 months they have been on strike, refusing to provide diamonds due to horrible working conditions and slave pay.

Reason 3:
In addition to stealing Nigerian oil, and forcing Sierra Leone back to mining, troops have also been sent in to FORCE vaccinations (Deadly “Ebola” Poison) onto those Africans who are not foolish enough to take them willingly.

Reason 4:
Last but not least, the APPEARANCE of this Ebola “pandemic” (should Americans not catch on) will be used to scare the countless millions into taking an “Ebola vaccine” which in reality is the pandemic.

The U.S. Centers for Disease Control owns a patent on a particular strain of Ebolaknown as “EboBun.” It’s patent No. is CA2741523A1 and it was awarded in 2010.

http://www.spiritscienceandmetaphysics. ... is-a-hoax/
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 29 Окт 2014, 12:00

Офффф, не мога повече. Никой май не чете и не осмисля какво се пише, а всеки си драска, каквото той си мисли.
Даже един от конспираторите постна официален доклад, уж в негова подкрепа, ама го е чел само между редовете... (или както се казва - като дявола евангелието :))
За последен път се "обаждам" тук и го описвам като за първи клас.
Само пожарът не е достатъчен за да паднат кулите. Това го твърдят всички официални данни.
Само сблъсъкът от самолетите не е достатъчен да паднат кулите. Това също го твърдят всички официални данни.
В комплект, обаче, историята (и физиката :mhihi: ) е съвсем различна. Отслабена/полуразрушена структура+силен пожар = каквото видяхме на 09.11.01.
As simple as that.
Оставам да чета, да видя колко и какви още телета ще излязат изпод воловете. :yes:
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 29 Окт 2014, 12:06

KoolyO написа:Даже един от конспираторите постна официален доклад, уж в негова подкрепа, ама го е чел само между редовете...

Не се имам за "коспиратор".

Не мога от офиса да пействам от .пдф, четох го целия и го пейстнах, без да манипулирам нищо с други линкове. Нещо, което вие не правите.

Пуснаха се линкове за други пожари и взривове, зададоха се конкретни въпроси за конкретни снимки. Вие коментирате с общи приказки.

Вие сте конспираторите.

Дайте сега да си говорим за ебола-та, че това поне е актуално.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е53

Мнение от Cyberloner » 29 Окт 2014, 12:10

_galio_ написа:Дайте сега да си говорим за ебола-та, че това поне е актуално.

Аз съм бял :arrow: не ме лови :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 29 Окт 2014, 12:43

KoolyO написа:Само пожарът не е достатъчен за да паднат кулите. Това го твърдят всички официални данни.
Само сблъсъкът от самолетите не е достатъчен да паднат кулите. Това също го твърдят всички официални данни.
В комплект, обаче, историята (и физиката :mhihi: ) е съвсем различна.

Т.е. да разбираме, че вярваш на сборът от тези две неща ли ?! Един вид това е причинило срутването на тези небостъргачи ?!
Кажи ми само че се шегуваш !?
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 29 Окт 2014, 12:45

Cyberloner написа:
_galio_ написа:Дайте сега да си говорим за ебола-та, че това поне е актуално.

Аз съм бял :arrow: не ме лови :mhihi:

Story posted on satirical news site causes outrage on social media, as people share it believing it is real

The bogus report was published on The News Nerd, a satirical current affairs website.

http://www.ibtimes.co.uk/ebola-vaccine- ... ia-1467543

Даже и конспирация не е, ами обикновена сатира.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KoolyO » 29 Окт 2014, 13:28

ивчо написа:
KoolyO написа:Само пожарът не е достатъчен за да паднат кулите. Това го твърдят всички официални данни.
В комплект, обаче, историята (и физиката :mhihi: ) е съвсем различна.

Т.е. да разбираме, че вярваш на сборът от тези две неща ли ?! Един вид това е причинило срутването на тези небостъргачи ?!
Кажи ми само че се шегуваш !?

Уж нямаше да пиша повече, но уви - това е насочено лично към мен.
Аз не "вярвам" в нищо. Вярата е за религиозни хора и лекомислени такива, съгласяващи се с каквото им се снесе, прочетат някъде и т.н...
Друг е въпросът какво смятам. (без да твърдя, че съм прав) Аз смятам, на база на познанията, които имам и данните които са достъпни, че да - двете кули са паднали точно за това. Не се шегувам. Както и не твърдя, че съм прав. Може и да не съм, но за сега не съм попаднал на достоверни данни, които да оборят това. Анекдотични доказателства не са достоверни данни :!:
И те така. Аз съм склонен да променя мнението си при наличие на солидни доказателства, пък който иска, в каквото и в който иска да си вярва.
Laugh...
Cry...

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 29 Окт 2014, 14:13

Изображение

:mhihi:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Volkswagen CC 2.0 TSI

Мнение от MapkoB » 29 Окт 2014, 18:45

KoolyO написа:...
Само пожарът не е достатъчен за да паднат кулите. Това го твърдят всички официални данни.
В комплект, обаче, историята (и физиката :mhihi: ) е съвсем различна. Отслабена/полуразрушена структура+силен пожар = каквото видяхме на 09.11.01.
...

Интересно WTC 7 какво я събори тогава... освен да се бухнал някой самолет и там без да сме го усетили :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 29 Окт 2014, 22:10

Мдаааа...
11.9.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: По-долу изброеното...
Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.

Мнение от Борис_Малинов » 29 Окт 2014, 22:25

"Разбивачите на митове" ще трябва да се намесят май... :mhihi:
ИзображениеИзображение
Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 30 Окт 2014, 10:05

Добре де, тука стигнахме до някакъв паритет.

Дайте за ебола - защо Обама праща 3000 военни към Африка, а не ще да праща и един срещу ИД? Защо им е на американците да си патентоват щам на ебола, защо епидемията се случва точно в държави - производители на диаманти с робски условия на труд?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KoolyO » 30 Окт 2014, 10:53

MapkoB написа:
KoolyO написа:...
...

Интересно WTC 7 какво я събори тогава... освен да се бухнал някой самолет и там без да сме го усетили :mhihi:

Интересно наистина, кога съм казал нещо за WTC7. За там нямам достоверна информация, съответно нямам никаква идея поради каква причина е паднала.
Но и не си създавам теории, че извънземните, с помощта на Буш и благодарение на остатъчната радиация от Чернобил са я съборили с мощен лазер, изобретен от Н. Тесла, който е жив, но е при извънземните, за да им разработва нови технологии, с които да победят илюминатите...
Ай стига ми толкоз, че ми започна забавно деня. :yes:
Laugh...
Cry...

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 30 Окт 2014, 12:27

_galio_ написа:Добре де, тука стигнахме до някакъв паритет.

Дайте за ебола - защо Обама праща 3000 военни към Африка, а не ще да праща и един срещу ИД? Защо им е на американците да си патентоват щам на ебола, защо епидемията се случва точно в държави - производители на диаманти с робски условия на труд?

Ебола, както и спина са изкуствено измислени с цел изтребването на населението на Африка (първо със СПИН-а), но излиза извън границите на предвидимото и се получава масова епидемия, която и до ден днешен не може да се неутрализира. За мен тея два вирусиа, а и Бог знае още колко са изкуствено създадени с точно такава цел..някоѝ по-леки, други както виждаме стават епидемии..
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата