Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: iOS тема
TNT написа:Да ъпдейтваме ли?
iOS7 беше такова дърво като излезна, още няколко ъпдейта ще трябва докато го доизгладят. Така, че е добра идея.
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
TNT написа:Да ъпдейтваме ли?
мии аз голяма разлика не виждам, освен че са променили как изглежда червената и зелената слушалка, когато някой те търси.
забързали са анимациите и предполагам на по-старите iPhone-и ще се отрази добре това.
май при клавиатурата са разширили малко мястото между буквите, ама може и да ми се струва.

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
За хората с Iphone 4/4S, ползващи IOS7 (без Jailbreak) това е задължителен update! Телефона започва пак да работи както трябва - бързо, без насичане и умисляне.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
KoolyO написа:За хората с Iphone 4/4S, ползващи IOS7 (без Jailbreak) това е задължителен update! Телефона започва пак да работи както трябва - бързо, без насичане и умисляне.
5-цата също няма никакви проблеми.

- b00st
- User
-
HackeD написа:KoolyO написа:За хората с Iphone 4/4S, ползващи IOS7 (без Jailbreak) това е задължителен update! Телефона започва пак да работи както трябва - бързо, без насичане и умисляне.
5-цата също няма никакви проблеми.И започна да работи по-бързо(може и да си внушавам)
По същия начин си работи, той iOS7 не е никакво затруднение за iPhone 5. Единствено почна да грее повече на 3G, което се надявам да отстранят по-скоро или ще го ползвам вместо парно

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
b00st написа:По същия начин си работи, той iOS7 не е никакво затруднение за iPhone 5. Единствено почна да грее повече на 3G, което се надявам да отстранят по-скоро или ще го ползвам вместо парно
Наистина бая грее...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Може ли да помогнете с няколко думи какво да гледам при покупка на втора употреба 5 или 5s ? За нов - не съм свикнал да давам толкова пари за тел.
- b00st
- User
-
© написа:Може ли да помогнете с няколко думи какво да гледам при покупка на втора употреба 5 или 5s ? За нов - не съм свикнал да давам толкова пари за тел.
Ако е с iOS7 задължително гледаш стария собственик да си е махнал icloud акаунта. Щото ако не го махнал си имаш едно скъпо, добре изглеждащо фенерче

- АзОбичамBMW
- Потребител
-
- Мечтае да кара: BMW M3
[COPYRIGHT SIGN] написа:Може ли да помогнете с няколко думи какво да гледам при покупка на втора употреба 5 или 5s ? За нов - не съм свикнал да давам толкова пари за тел.
Задължително тествай power бутона, понякога е дефектен, но ако телефонът е запазен и в гаранция, Apple ще ти го заменят с чисто нов.

Sent from my iPhone using Tapatalk
И аз го разбрах това за icloud акаунта и доста ме учуди. Тия имат някакви страхотни защити - заключвания, акаунти ... ужас. Ако е андроид няма нещо което да те спре да го ползваш, а тук ... не знам дали това е добре или зле. Мислех да купувам от ибей, но при тези защити - абсурд
- b00st
- User
-
© написа:И аз го разбрах това за icloud акаунта и доста ме учуди. Тия имат някакви страхотни защити - заключвания, акаунти ... ужас. Ако е андроид няма нещо което да те спре да го ползваш, а тук ... не знам дали това е добре или зле. Мислех да купувам от ибей, но при тези защити - абсурд
Apple го бяха казали най-добре: Независимо къде се намира вашият iPhone, той остава ваш. Enough said и наистина няма 6-5, без паролата няма отключване.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Ще го продават на сервизи за без пари и ще си гепят на воля.
Все пак това са актуални телефони и доста дефектни има.
И без това продавалника е пълен с иклауд заключени ... а и има доста дупета дето ще вървят по улиците с някакъв такъв и ще симулират говорене или ще го пльоснат на масата
Все пак това са актуални телефони и доста дефектни има.
И без това продавалника е пълен с иклауд заключени ... а и има доста дупета дето ще вървят по улиците с някакъв такъв и ще симулират говорене или ще го пльоснат на масата