Айде пак- айфон 5

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Айде пак- айфон 5

Мнение от Johnnie1 » 08 Окт 2012, 22:23

вие сте луди и май имате прекалено свободно време :lol: държа си bb 9900 в джоба, а не на масата, и не знам каква работа не може да ми свърши сравнение iphone/androind, а е с наполовината размери.. отделено супер много ме дразнят типове дето си мислят "Ей ся си извадих АйФона на масата и съм ебати гъзара!" :mhihi: е как да си го купиш (дори да ми харесваше) :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Окт 2012, 22:46

Двата пръста "нищо" са всъщност един пръст и няма как да се махнат без да стане по-дебел телефона. А двата декАра копче е точно колкото ти е пръста. Малко е несериозно точно Ейпъл да мислиш, че имат нещо недомислено като дизайн.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 08 Окт 2012, 22:59

bum_bum написа:Двата пръста "нищо" са всъщност един пръст и няма как да се махнат без да стане по-дебел телефона. А двата декАра копче е точно колкото ти е пръста. Малко е несериозно точно Ейпъл да мислиш, че имат нещо недомислено като дизайн.

Да де, 2 пръста, такава е приказката, но все пак e доста празното място, дори и на 5цата.
А и не е задължително да става по-дебел за да направят въпросната интервенция. Галаксито хич не е дебело и пак има доста добра батерия за тоя голям дисплей.
В Apple има някой, който се инати здраво и не иска да промени някои неща в дизайна, които ще направят телефона по-красив и следователно повече продаван.
Добре, че пак пипнаха малко дисплея тая година, че иначе като сложиш първите 4ри айфона и гледаш едно и също нещо.
Ако не беше конкуренцията да пусне големите тухли, надали щяха да пипнат 5ицата, за тва нека да има все такава конкуренция.

Johnnie1 написа:вие сте луди и май имате прекалено свободно време :lol: държа си bb 9900 в джоба, а не на масата, и не знам каква работа не може да ми свърши сравнение iphone/androind, а е с наполовината размери.. отделено супер много ме дразнят типове дето си мислят "Ей ся си извадих АйФона на масата и съм ебати гъзара!" :mhihi: е как да си го купиш (дори да ми харесваше) :mrgreen:

Тва с ваденето на масата си е лично наш български проблем. Подобни неща само у нас се виждат и не са виновни Apple или Samsung за това, но вече тва е друг въпрос...
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Окт 2012, 23:44

Изображение

Няма де да ги набутат тия джаджи там. Иначе не вярвам да са толкова тъпи, че да го правят по-дълъг вместо да увеличат екрана просто.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 08 Окт 2012, 23:49

Изводът е, че размера има значение :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 08 Окт 2012, 23:59

малко офтопик, ама тези дето споменават блекбери и симбиан в тази тема... има една приказка да отидеш с нож на престрелка :). това дето ББ били страхотни за имейл е мит от преди 5 години. windows phone също има надежда там, защото майкрософт ще направят добра интеграция с ексчейндж... де факто стандарта във всяка по-сериозна компания.

екрана е очевидно защо така го правят. искат максимална съвместимост за да може всички приложения да работят на всичко.
това значи по-големи печалби от продажба на софтуер и по-малко главоболия за тези, които ползват и тези, които произвеждат софтуера.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2004 530i, 6MT
Мечтае да кара: all M cars

Мнение от sandini » 09 Окт 2012, 7:30

Alien написа:Чудя се, дали не е по-добре в темата да пишат само тези фенове на Apple чийто телефони не са били сменяни.

На мен някак си не ми се вързва да хвалите продукт, който ви се е налагало да подменяте. :dunno:

На мен ми се струва, че по-адекватно е хора, които нямат, не са имали или нямат намерение да имат iPhone да не пишат в тази тема. Иначе гаранционното обслужване си е неразделна част от всеки търговски продукт. Много съм далеч от мисълта, че само Епъл-ски продукти ходят до сервиза. Дори попитах, като ми даваха новия апарат, дали заменят и други марки телефони. Отговорът беше, че политиката на Епъл била такава, а всички други правят опит да отремонтират устройствата и само в крайни случаи давали нови.
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава

Мнение от Alien » 09 Окт 2012, 9:01

sandini написа:
Alien написа:Чудя се, дали не е по-добре в темата да пишат само тези фенове на Apple чийто телефони не са били сменяни.

На мен някак си не ми се вързва да хвалите продукт, който ви се е налагало да подменяте. :dunno:

На мен ми се струва, че по-адекватно е хора, които нямат, не са имали или нямат намерение да имат iPhone да не пишат в тази тема.

Извинявам се, че пропуснах фактора мерене на мъжки атрибути и бях обективен.
iPhone-и не е като да не съм имал, но нещо не можаха да ме грабнат.
Разпечатвах ги собствено ръчно, та може би за това не съм имам проблеми с копчето. :mrgreen:

Та не ми скачайте с тезата как само хората, който не могат да си позволят не ги харесват.
Виж, ако някой ми подари може пак да се назоря да го използвам за втори телефон. :ok:

Айфона за мен е 50% имидж и 50% функционалност.
Свалям шапка на маркетинговия отдел на Apple за психозата, която успяха да сътворят и хората да си купуват техните продукти само защото има отхапана ябълка на тях.
Наистиня изкараха и доста револиционни продукти, първите iPhone-и бяха стандарт за смартфони но вече ми се струва, че не е така.

До момента съм сменил сигурно 30-40 апарата и никога не ми се е налагало да подменям, някой от тях... понеже единственото им копче не работи!

Ясно ми е, че никой няма да си смени апарата, след тази тема но пък в спора се ражда истината.

Темата заприлича леко на рибарска сбирка. Доста легенди ще се родят и ще я следя с огромен интерес.

Относно навалицата в БалканСтар...
Това е причината в МБ Форума почти да не се с пише,
цялата информация се разменя между потребителите сутринта в кафето на сервиза, докато си чакат колите.
"Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.
Останалото е движение по инерция."
Кирил Керин

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2004 530i, 6MT
Мечтае да кара: all M cars

Мнение от sandini » 09 Окт 2012, 9:21

Та не ми скачайте с тезата как само хората, който не могат да си позволят не ги харесват.

Нямам предвид хора който не могат да си ги позволят, а хора, които единственото им отношение към айФон е да го мразят (по знайни само за тях си причини). Действително са скъпи телефони, но това не значи, че хора които не могат да си ги позволят ги мразят.

До момента съм сменил сигурно 30-40 апарата и никога не ми се е налагало да подменям, някой от тях... понеже единственото им копче не работи!

Като се замисля - мобилни апарати се използват масово от около 2000 год. насам. Това означава, че за 12 години ти си сменил 40 апарата!? Средно по 3 апарата на година? Е то кога да ти се развали нещо?
Относно единственото копче на моя телефон ще кажа, че аз съм си виновен да се развали. Ако не бях правил глупости телефона щеше да си изкара поне още 2-3 години.
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507

Аватар

Мнение от F3P » 09 Окт 2012, 9:44

Vra4anin написа:.... при андроид или айфон е желателно да има на РС-то инсталиран спец. софтуер, иначе е ограничена комуникацията с РС-то за трансфер на данни, докато при глупавата нокиа просто цъкаш кабела и телефона ти се прихваща като флашка и виждаш всички папки;
.....

Леко пишеш наизуст ;) Поне на 50% си в грешка- за айфон нямам идея как е. Най-простият Андроид който ползвам (и то "актуалната" версия 2.3.6 :mhihi: ) при свързване с УСБ комп. директно ми засича и паметта на апарата, и мемори картата и грижи с трансфера на каквото и да е нямам. Ама дори и кабел не ползвам у нас, стои в колата (като ползвам ГПС-а ръгам кабела в УСБ-то на СД-то и го зареждам)- гадният AirDroid позволява лесен трансфер през Wi-Fi.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 306 Hp 600 Nm

Мнение от _FIRMATA_ » 09 Окт 2012, 11:08

Vra4anin написа:
F3P написа:Леко пишеш наизуст ;) Поне на 50% си в грешка- за айфон нямам идея как е. Най-простият Андроид който ползвам (и то "актуалната" версия 2.3.6 :mhihi: ) при свързване с УСБ комп. директно ми засича и паметта на апарата, и мемори картата и грижи с трансфера на каквото и да е нямам

Пресен пример от преди 2 - 3 седмици когато имах Galaxy S (i9000 с 2.3.6 андроид) - връзвам го на лаптоп (чрез микро USB-то) който няма инсталиран самсунг кийс, прихваща си драйвера, всичко точно, като отворя уиндоус експлоръра виждам папка на телефона, но можех да правя трансфер (музика, снимки) само от РС-то към телефона, обратното (от телефона да точна данни към РС-то) не ставаше. Или съм бил абич и не съм догледал или просто трябваше да инсталирам кийс-а, знам ли...

Имам Galaxy S и Galaxy S3 и двата се свързват с компа и без Kies, но по някой път връзката прекъсва!
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено

Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 306 Hp 600 Nm

Мнение от _FIRMATA_ » 09 Окт 2012, 11:22

Vra4anin написа:Последно мое мнение което е :OT: съжалявам за което.

Връзката че я има - има я, така е. Но без кийс-а (по USB кабел) можеш ли да точиш данни (снимки примерно) от телефона към РС-то ?

И от мен последен :OT: да не цапаме темата, да може да си прехвърляш каквото искаш!
Galaxy S Изображение
Galaxy S3 Изображение
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено

Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 09 Окт 2012, 11:46

Вижте какво,хубаво е да има разнообразие и конкурентна среда,за това се показват нови модели и всеки по-добър от предходният или конкурента му.
не ми харесва прекалената комерсиалност на Апъл ,но така са си решили и следват този принцип.
Интересното е че спечелиха дело срещу самсунг на стойност над милиард долара,интересните неща в случая са 2:
1-Самсунг щели да им платят в монети-3 вагона с монети
2-въпреки претенции и съдения,самсунг произвеждат доста от компонентите на Апъл

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 09 Окт 2012, 12:45

Епъл са едно нищо без Стиви. Сега просто използват натрупаната инерция. Когато и този период премине, ще са като Нокиа в момента. В Айфон 5 не чух да рекламират някаква иновация, бил по-бърз, с по-голям дисплей, не знам си кво......Спомням си първия Айфон, цялостно с тъч скрийн. След това всики производители започнаха да ги копират. Ами четворката с уникалния си дисплей. След това всички дисплеи станаха с такава резолюция. Облака, Сири, Айпад, Макбук Еър с 10 часовата си батерия.......Години наред даваха насока в развитието на тази индустрия. Какво уникално има в Петицата, което да накара Смасунг и другите произвидтели да ги копират. Поне като гледах ревютата не видях нещо което да грабне някой средностатистически потребител. Защото не всички гледат разните там сравнителни таблици, но като покажеш Сири или Айклоуд на някой тракторист или кифла и ефекта е :shock: С какво да предизивкам сега този ефект с Петицата? А относно гъзарията(което си е нормално човешко чувство и не виждам нищо лошо в него), не виждм как може да гъзарееш с нещо което е произведено в милиони бройки и всеки треторазряден гъзар го има. Това е все едно да се правиш на гъзар с Е36.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 09 Окт 2012, 12:53

Е.Димитров написа:Вижте какво,хубаво е да има разнообразие и конкурентна среда,за това се показват нови модели и всеки по-добър от предходният или конкурента му.
не ми харесва прекалената комерсиалност на Апъл ,но така са си решили и следват този принцип.
Интересното е че спечелиха дело срещу самсунг на стойност над милиард долара,интересните неща в случая са 2:
1-Самсунг щели да им платят в монети-3 вагона с монети
2-въпреки претенции и съдения,самсунг произвеждат доста от компонентите на Апъл

за първото май не е така :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата