Сега една сериозна тема породена от една друга тема...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Re: Сега една сериозна тема породена от една друга тема...

Мнение от Maverick_VS » 19 Сеп 2011, 22:13

Оф, каква омраза бе - толкова ли лесно може да мразите някой само по постове от форума :kuku: - омраза е доста силна дума. Правите ли разлика между това някой да ви дразни с постоянен спам из темите и да мразите някой. Ето клинтан66 ме издразни с последните си мнения, това значи ли , че го мразя, и то без да съм го виждал на живо и да го познавам :kuku: .

пп. ачо, май нещо те е яд, че те номинират хората - замисли се :winky: . алх е ясно що го номинират - искат да видят баннат "светлозелен" :mhihi:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 19 Сеп 2011, 22:19

добре де..като искате баннат светлозелен...баннете ме за седмица и готово..че тая тема няма да иде много на добре накрая :winky:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 19 Сеп 2011, 22:21

Явор написа:добре де..като искате баннат светлозелен...баннете ме за седмица и готово..че тая тема няма да иде много на добре накрая :winky:

че заключи я темата като не ти харесва накъде отива- много ли ти е сложно да цъкнеш 2 пъти с мишката :?:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 19 Сеп 2011, 22:24

толко хейт се е насъбрал в потребителите ... по добре да остане, че си е ибало мамито :) поне целия хейт да е на едно място във форума

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 19 Сеп 2011, 22:26

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Внимавайте, че зелените човечета да не отвърнат на удара :weed: :weed: :weed:

P.S. Липсва ми едно време като можех да си пускам ей такива :mhihi: колкото си искам, т.е. повече от Явор :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 19 Сеп 2011, 22:30

jordanov написа:толко хейт се е насъбрал в потребителите ... по добре да остане, че си е ибало мамито :) поне целия хейт да е на едно място във форума

Абсолютно съм съгласен с теб... не съм очаквал такива реакции, и то от сериозни хора.

Отпуснете малко бе колеги :bchug:
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 19 Сеп 2011, 22:31

Maverick_VS написа:Оф, каква омраза бе - толкова ли лесно може да мразите някой само по постове от форума :kuku: - омраза е доста силна дума. Правите ли разлика между това някой да ви дразни с постоянен спам из темите и да мразите някой. Ето клинтан66 ме издразни с последните си мнения, това значи ли , че го мразя, и то без да съм го виждал на живо и да го познавам :kuku: .

пп. ачо, май нещо те е яд, че те номинират хората - замисли се :winky: . алх е ясно що го номинират - искат да видят баннат "светлозелен" :mhihi:

- що да ме е яд - като гледам кои са ме номинирали се радвам , че нямат общо мнение с мене ;)
И като гледам май си прочел само първия ред от поста ми ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 19 Сеп 2011, 22:31

zAcK написа:P.S. Липсва ми едно време като можех да си пускам ей такива :mhihi: колкото си искам, т.е. повече от Явор :mhihi: :mhihi: :mhihi:

само да дойде Малката Скала и ще видите :mhihi: :shock:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 19 Сеп 2011, 22:32

vicho написа:
zAcK написа:P.S. Липсва ми едно време като можех да си пускам ей такива :mhihi: колкото си искам, т.е. повече от Явор :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ше ударим на камък

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 19 Сеп 2011, 22:34

Добре немога да разбера клинтана. Сериозно пич, ти се нервиш на някой, които е успял в живота??? ( визирам алх ) Този човек си прави кефа и от време на време, споделя с нас, някое инфо, което никога няма да го знаеш. Негово право е да избира на кой да дава снимки и лична информация. Винаги ми е било интересно, да чета неговите постове или когато споделя какво е чувството да караш някоя кола, която ще се доближа до нея само в сънищата си. Дай по тая логика кандатирайте Явор, разбираш ли, шото има яки БМВ-та. :censored: Трябва да се радвате, че такива хора пишат в този форум и можем да чуем нещо интересно от първа ръка. Евалата братя! :bowdown:
Гласувам за клинтана.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 19 Сеп 2011, 22:35

Ари ба, няма ли да го банвате alx-то :) Броих, броих, все към него клонят везните! :)
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 19 Сеп 2011, 22:36

Zagy написа:
jordanov написа:толко хейт се е насъбрал в потребителите ... по добре да остане, че си е ибало мамито :) поне целия хейт да е на едно място във форума

Абсолютно съм съгласен с теб... не съм очаквал такива реакции, и то от сериозни хора.

Отпуснете малко бе колеги :bchug:

Заги като някой те нарича в тая тема - малоумен , куха лейка , некадърен и тн - как да се отпуснеш . Хубаво поне че се самосезира и изтри поста си , но ако има хейтър във форума то това със сигурност е ХАОС - примери колкото искаш ... (има и още един , но той е публично известен , скоро ще се разпише из темата и ще се лискат чирва :mhihi: )

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 19 Сеп 2011, 22:41

vicho написа:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 19 Сеп 2011, 22:42

Ако аз я бях пуснал тази тема, досега да беше ръждясал катинара. Ама шом е alx, може. Дерзайте момчета и момичета. Аз на фантоми не се кланям, а кой колко е успял не се вижда от форумни писаници. Както и мерките с които се измерва успеха. От мене, успех.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 19 Сеп 2011, 22:43

acho.rs написа:Заги като някой те нарича в тая тема - малоумен , куха лейка , некадърен и тн - как да се отпуснеш...

явно това съм го изпуснал- кой ти сипа с големия черпак :?: интересно как и аз съм в челото на класацията пък не съм се трогнал, че някой не ме харесва- всеки си има право на мнение независимо дали ми харесва това мнение или не... дори се радвам, че хората явно (а не анонимно в някоя анкета) заявяват "Тоя не ме кефи щото еди к'во си "...
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата