Откаде имат пари за тия Джипове незнам

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 25 Юни 2009, 1:33

klintan66 написа: Кажи колко време трябва да се работи при вас и то с мерак за да изкараш 150 000 лв ?

Еми с 2000 лв заплата по документи и приличен залог, може да ти позволи теглене на сериозни кредити... строиш, продаваш, или почваш бизнес връщаш пак теглиш и така.. ама и там се иска акъл не само дрънкане. ;)
Има доста часни заведения, магазини и т.н. пък да не казвам за аптеките, знаеш ли с каква надценка бачкаха до преди години, някой хапчета бяха с 40%, справка мога да ти дам с цигарите те са на 6%!! Ти си прави сметка, хапчета ли да продаваш или цигари! Във големи заведения и т.н. там пак бачкат на над 100% надценка
Това всичко си има собственици къде мислиш отиват тези % ? Не са мафиоти хората, не са източвали ддс... а знаят как да правят бизнес.
Пък за останалите, по ддс-то.. :mhihi: , за тях колкото по-малко знаеш по-добре са казали хората. ;)

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Откаде имат пари за тия Джипове незнам

Мнение от Huku » 25 Юни 2009, 1:47

Тигре,тигре, нямаш ли пари - стари жигули;
Тигре, тигре, имаш ли пари - западни кооли...
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 25 Юни 2009, 7:52

b2 написа:
bum_bum написа:Тая тема по- добре да се преименува на: Топ 10 на престъпленията, чрез които човек може да се замогне :mrgreen:
Кво значение има, имат си .. карат си ги. За всяко нещо се плаща. Тоя, дето краде ДДС живее в постоянен страх, мисли, схеми и на 40 е разбит психически и физически. Дилъра може да го гръмнат, както и обикновено става. Маминото детенце в повечето случаи си остава завинаги най-обикновен сопол щото не може да каже нищо на въпреки на мама или татко да не му земат играчката... Здраве да е, на мен ко имаше кой да ми земе нова кола на 18 нямах против.. и все още нямам, ако имам сърце да продавам кока или да точа държавата и фондове ще го правя. Въпроса е, че нямам и се справям както мога.
То тука големи моралисти ама като знам как всеки втори измекярства за да изкара абсолютно смешни суми на гърба на другия не знам защо въобще е тая тема.
Няма да споменавам имена на видни форумни герои, дето са едва ли не светци ама иначе кви ги вършат и кви гниди са нямам думи.

:yes: точно така!

+ 1!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav.georgiev.1990 » 25 Юни 2009, 7:55

Mamouk написа:
borislav.georgiev.1990 написа:...

Не, че нещо, ама ти не можеш да напишеш едно изречение като хората... В смисъл, правописът не ти е силата :mhihi:

По темата- пари за хубави коли се правят по няколко начина:

1. с много работа, лишения и късмет
2. с далавери
3. от наследство
Еи педал кво те боли за моя правопис ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 25 Юни 2009, 7:58

SKISA написа:тука пълно с яне яневци!!!!брех! и тия с колите са ше си разплетат чорапите!!! и който има кола е зъл дилър!!!
а като яневци имате ли си алексеевци зад вас или просто така си лаете като да не е без хич.....!?!?данс не спи....
смешна работа! и сички ,дето колите са им черни са пирати и са обирали кораби по владайска и по перловската!!!

Че какво лошо видя ти в Яне, само тва не схванах? И не се заблуждавай, че е човек на Алексей ;) А в таз тема май са най-активни, тези чиито коли явно не са купени с техен труд :mhihi: Колеги нека Ви успокоя, тук не става въпрос за Вас, а за колите над 100 000.

кандидат ентусиаст
Аватар

а

Мнение от borislav.georgiev.1990 » 25 Юни 2009, 8:05

Във форума сте много отворени ама на живо сте супер путки.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Re: а

Мнение от acer » 25 Юни 2009, 8:09

borislav.georgiev.1990 написа:Във форума сте много отворени ама на живо сте супер путки.

Дълбоко дишай, 2 пъти през носа и веднъж прес устата, и гледай само да не се побъркаш покрай някой 18годишен с кола по-нова от твойта. :mhihi: (дори не използвам думата екзотична :mhihi: )

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 25 Юни 2009, 8:10

...ама чакайте бе хора! навсякъде има богати има и бедни. В БГ просто богатите са бивши ченгета, засмукали по някой канал за дрога, к**ва, оръжие или нещо друго...последойде бума със строителството- айде всички се наметаха да строят разни работи....направи го и ти ако можеш! аз не мога и си седя на заплатка. не ми пука дали на светофара до мен спира 19-годишен мухльо с кола за 100К+ ! и на моето обкръжение не му пука! да са живи и здрави. не мисля, че са откраднали от мен. други са виновните, но аз не мога да ги стигна, че да ги накажа...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 25 Юни 2009, 8:15

Ами уж с техен труд си купуват возилата, но тука някои ни убеждаваха колко акълен и смел трябва да си, за да крадеш в големи размери и че това заслужавало нашето ....уважение и възхищение :help: :help: :help: То бива меркантилност и дебелоочие, ама чак пък толкова не бива.
Който си е купил хубава кола по законен път мога да му кажа само :clap: , за мутрите, които докарват до овчи възторг някои от жените, само защото карат скъпа кола - :censored: Но пък от друга страна такъв тип жена човек по- добре да няма до себе си, тъй че халал да са им :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар

а

Мнение от borislav.georgiev.1990 » 25 Юни 2009, 8:22

не темата се обърна и вместо да говориме за джиповете вече говориме за мен , и пак ви го казвам че във форума секи може да се отвара.Ако некои има нещо против мене да идва на Герена и ше се разбереме.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 25 Юни 2009, 8:30

borislav.georgiev.1990 написа: Еи педал кво те боли за моя правопис ?

Тоя па и нагъл станА :mhihi: :mhihi:

И кво рече за джиповете??? :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

а

Мнение от borislav.georgiev.1990 » 25 Юни 2009, 8:33

рекох че ше ти еба майката,нещо ше направиш ли по въпроса?

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 25 Юни 2009, 8:45

....защо сваляте нивото на спора с разни подобни псувни и репродуктивни закани?

а колкото до тъпите женки, дето се впечатляват от Г-класи, СЛР-и и тем подобни- ми много хубаво! аз не искам да имам до себе си подобен парцал. предпочитам по-скромна девойка, но такана, която умее да цени и усилията на хората. пордължавам да вярвам, че ще намеря...иначе -да- муртеските вадят визия. спор няма. ама са кухи като градински лейки.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 25 Юни 2009, 8:46

borislav.georgiev.1990 написа:рекох че ше ти еба майката,нещо ше направиш ли по въпроса?

Я се успокой малко бе!

Много па ти къс фитила...

А иначе другите се били отваряли по форумите...

кандидат ентусиаст
Аватар

с

Мнение от borislav.georgiev.1990 » 25 Юни 2009, 8:56

Фил написа:
borislav.georgiev.1990 написа:рекох че ше ти еба майката,нещо ше направиш ли по въпроса?

Я се успокой малко бе!

Много па ти къс фитила...

А иначе другите се били отваряли по форумите...
абе ей ти къф си та ше ми викаш "БЕ"?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата