Момчета вече ни дават по новините + видео :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 11 Юни 2009, 15:02

eraziel написа:
Ogi написа:...

Завиждаме ви бе, за т'ва е цялата работа ... :idea:

М/у другото, думичките, които търсиш са някаква неприязън и това не е нещо, което имаш или нямаш, а такова, което изпитваш ...

Лигите ми текат като видя "златните" 30ки и 36ци, направо...
Не Оги, аз не мразя хората. Просто не ми допадат изказвания от разни форумни герои, които нямат основата да имат претенции пред себе си, камо ли пред държавата.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 11 Юни 2009, 15:04

Archangel написа:Просто не ми допадат изказвания от разни форумни герои, които нямат основата да имат претенции пред себе си

извинявам се но ми е интересно кой визираш

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 11 Юни 2009, 15:12

Ogi написа:
Archangel написа:Просто не ми допадат изказвания от разни форумни герои, които нямат основата да имат претенции пред себе си

извинявам се но ми е интересно кой визираш

Ами зачети се из десетте страници на темата и ще ги откриеш.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 11 Юни 2009, 15:13

DrivinGGoD написа:Прочетох много истини в много мнения преди моето... И от двете страни...
Никой не иска да го безпокоят или да застрашават семейството му... Никой от тези, които карат пък не иска да прави това на другите... Всички ние имаме семейства и сме и от другата страна когато не караме...

Пистите са за състезанията, улиците - за придвижване... BMWтата правят и двете чудесно... Правете го където трябва!!!

Много дълъг пост и всички са го прескочили. Съкратил съм го. Хубаво обясняваш, но никой рейсър не му е обърнал внимание. Тук никой няма семейство, инак щяха да разберат какво им пишеш. Само 17-20 г. пишлемета са.
Щом дори една смърт преди дни причинена по тяхна вина, не може да ги вразуми, значи никой и нищо не е в състояние.
Чета днес във в-к 24 Часа как една майка прибираща се с колата се са я застигнали такива състезаващи се тъпанарчета. Много скоро пак въпросните ще причинят смърт и докато полицията бездействa, не арестува всички в колите на такива места, смъртните случаи и тежки инциденти с ранени, ще продължат още дълго!

Евала дривинггод!

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 11 Юни 2009, 15:20

Демирев написа:
DrivinGGoD написа:Прочетох много истини в много мнения преди моето... И от двете страни...
Никой не иска да го безпокоят или да застрашават семейството му... Никой от тези, които карат пък не иска да прави това на другите... Всички ние имаме семейства и сме и от другата страна когато не караме...

Пистите са за състезанията, улиците - за придвижване... BMWтата правят и двете чудесно... Правете го където трябва!!!

Много дълъг пост и всички са го прескочили. Съкратил съм го. Хубаво обясняваш, но никой рейсър не му е обърнал внимание. Тук никой няма семейство, инак щяха да разберат какво им пишеш. Само 17-20 г. пишлемета са.
Щом дори една смърт преди дни причинена по тяхна вина, не може да ги вразуми, значи никой и нищо не е в състояние.
Чета днес във в-к 24 Часа как една майка прибираща се с колата се са я застигнали такива състезаващи се тъпанарчета. Много скоро пак въпросните ще причинят смърт и докато полицията бездействa, не арестува всички в колите на такива места, смъртните случаи и тежки инциденти с ранени, ще продължат още дълго!

Евала дривинггод!

Чакай бе пич, кво общо имат състезаващите се коли, кво общо имат кварталните ви гонки, кое има общо от това което си написал с репортажа? нали темата е да обсъдим репортажа... ако искате вече да обсъждаме нощните гонки тва е друга тема :idea:

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 11 Юни 2009, 15:21

Демирев написа:

Евала дривинггод!

И като ме арестуват какво?След 2 часа пак ще съм навън!Не е решение това.В пъти по-добре е да се отиде някъде където няма да се пречи нито на движението,нито на живущите ама разходите са много.Слагат се джанти за по 700-800лв ама 10 лв за бензин нямаме да отидем на 30-40км извън населено място и да си се Юркаме там.По-ефтино е пък и публиката ще е по-малко... Требва после да се надяваме на умрелия вбокс да популяризира нашите перфектни дрифтове на втора понеже отворения диф и тракащото м40б18 немогат за повече между тролейте и водолазите решили да се приберат по никое време.И за кво ти е нощно време да спиш като можеш съвсем спокойно да слушаш събуване на джапанки и ограничители на м20 и м50.Ти не си никъв сектант чесно :!:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 11 Юни 2009, 15:33

Ей, ама като ви даде някой основата и ставате страшни, ма що не се върнете малко назад във времето и не видите и вие какво сте писали по темата(не в тази, а за дрифтенето по улиците изобщо), щото се си мисля, че за толкова години не се обсъжда за първи път. ;)
Като стане нещо и всеки се прави на света вода, ама иначе яко ръчка 16,20,25 и тн.
Аре моля ви се, смешни сте!
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 11 Юни 2009, 15:47

Доста ми стана смешно като чух за репортажа от бащата и после видях темата във форума :mhihi: Да споделя мнението си, като човек с малко участие в цялата дъндания

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=48634 :mhihi:

Moето мнение - няма спор, че тези "каскади" са рискови и аз лично катастрофирах на едното полигонче, за щастие нямаше ранени, освен автомобилите. Не им е мястото на улицата ; на всички нас ни е кеф да караме по-динамично любимите ни баварци, но за съжаление не е особено удачно това да става на публични места със скапана настилка на асфалта. Аз лично ги спрях, за да не си чупя автомобила, това ми беше основната "спирачка", защото родителите ме издържат и нямам право постоянно да ги вкарвам в огромни разходи. Останалите си решават сами, аз няма да критикувам никой. Мен лично ми е интересно да гледам и слушам ръмжащите двигатели и пиленето на гуми, признавам си този грях.
Има нужда от места за практикуване на автоспорт, но за съжаление това струва много пари - и сега може да се ходи насам-натам по България, но явно не всички могат да си позволят да прекосят България, за да карат няколко часа.

Честно казано, първоначално доста ме подразни позицията на Демирев - нахвърли се върху феновете на любимата марка...после се замислих и си дадох сметка, че всъщност човека е прав - рискуваме живота на невинни хора, като се поставя в ситуация на съпруг и баща, ще ми е трудно да живея спокойно знаейки, че детето или жена ми могат да бъдат прегазени във всеки един момент на улицата.

Но не е прав за следното - не бива да се съди по възрастта на автомобила за неговите качества! Това ме подразни най-много...всеки сам прави сметка колко изправен да подържа автомобила си, има си технически прегледи, понякога 30 годишно БМВ може да бъде по-изправно от някое 5 годишно такси (без значение марката, но някоя от евтините марки), което е амортизирано докрай и не е обслужвано дори основно. Човече, недей да поставяш на различно позиция шофьорите на нови и стари автомобили, важен е водача. Който е разумен, той ще си стегне колата.
BMW only!

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 11 Юни 2009, 15:55

Aлилуя!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 11 Юни 2009, 16:08

Ogi написа:
Е.Димитров написа:Аз пък имам много убава въздушна пушка,когато около блока некой селтак си прави колата и форсира като изоглавен-тука се намесвам аз с моята въздухарка.
Понякога минава някой самотен дрифтър,ако го отцеля-отцеля,ако ли не-другия път :D

евала голям си :bowdown: :bowdown: !!! ВЕЛИК ЯК БЕЗСТРАШЕН седи и се крие на тересата и стреля по на хората колите... сигурно даже и се забавляваш

Евала я,къде се е раздрифтил под балкона ми и естествено че ми е кеф,ако не ми е кеф за какво да го правя,освен това преди всеки път слизах ама бегаха,сега няма какво да се моря със слизане и гонене

DirtySouth написа:
Е.Димитров написа:Аз пък имам много убава въздушна пушка,когато около блока некой селтак си прави колата и форсира като изоглавен-тука се намесвам аз с моята въздухарка.
Понякога минава някой самотен дрифтър,ако го отцеля-отцеля,ако ли не-другия път :D

Ако "пуцнеш" по мене представяш ли си как ще причернее ако те видя ?

Ти започни да правиш подобни селски изгъзици пред някоя кооперация и може и да ти причернее

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 5ххI 24V
Мечтае да кара: Винаги и само BMW
Детайли за колата: NightRider-NR....AttrRacer-AR

Мнение от BMWMafeto » 11 Юни 2009, 16:17

екстра дрифтят Е30-ките, няма спор,..ама ми е интересно как от толкова време се правят срещи там и чак сега решиха да пратят материял на телевизията за да покажат какво става,.. нещо ми е странно в цялата тази история, честно казано, нещо не мога да уловя хватката къде е.. :shock: :mhihi: ;)
"Нашият дрифт е ненаказуем"... ;)
BMW Club Bulgaria...The Real World!!! :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от CheFs » 11 Юни 2009, 16:24

BMWMafeto написа:екстра дрифтят Е30-ките, няма спор,..ама ми е интересно как от толкова време се правят срещи там и чак сега решиха да пратят материял на телевизията за да покажат какво става,.. нещо ми е странно в цялата тази история, честно казано, нещо не мога да уловя хватката къде е.. :shock: :mhihi: ;)
От около 2-3 години там се събират по някога вечерта.. Кой с бмв кой с друга кола , но чак сега са се сетили да ги пуснат по календара ! :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: horata da presi4at burzo
Мечтае да кара: e30v10turbo
Детайли за колата: standarten is turbo

Мнение от DragoManov » 11 Юни 2009, 16:26

един завой тоя не е могъл да хване като гледам :mhihi:
тря да му купим камера :help:
и не са никакви гонки просто си се забавляваме....хората :ahah:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 11 Юни 2009, 17:13

eraziel написа:Мамин сладък, първобитното мислене е твоето, на дребното невзрачно човече, седящо в ъгъла, тропкащо с краче и ИЗИСКВАЩО разни работи...

И ако с целия си умствен капацитет си го докарал до там да използваш за пример рампите за инвалиди - силно ти съчуствам ... Ако не можеш да направиш разликата между прищявка и нужда то проблема не е мой ...

На мен хобито ми е кайт-бординга... 'Ми освен да изискам от държавата да изгони туристите от плажа, че да мога да си карам наволя, без да ме смущават разни там "бай ганьовци" ... Ама вместо т'ва сипвам бенз, отивам на майната си, дето туристи няма и си карам там, нали? Или се'а ше ми кажеш, че в 100 километров радиус няма един полигон подходящ да си изпилиш гумите там без да притесняваш когото и да било? Е, сигурно има, ма пък що да даваш пари за бензин на вятъра, като мо'еш да си лизгаш и из градО ... С'а, хората дето живеят там - да се спасяват, кво си виновен ти, виновна е държавата...

Хайде по-леко с епитетите, за да се спазва добрия тон. Прибягването до обиди и лични нападки е сигурен белег за липса на аргументи.
И къде точно видя да искам нещо? Аз дори не съм стъпвал на въпросните сбирки в Дружба. Проблем има, а разрешаването не е в по-високи глоби, репресия или саморазправа. Ето ви конкретни факти:
1. Стрийт рейсинга (включвам и дрифтаджиите) е проблем на всякъде по света. Трудно може да се премахне, но може да се ограничи.
2. Когато Божурище работеше, гонките на Околовръстното бяха в пъти по-малко от сега.
3. Когато сложиха легналите полицаи пред Историческия музей всички се преместиха на Околовръстното.

Дали се изясни вече тезата, че с глоби, репресии и ограничения не се постигат резултати?!

Факт е че има подобни полигони в 100км радиус и е факт, че не се ползват. Явно това не е решение на проблема!

Относно инвалидите - на подобни плиткоумници също им беше необходимо повече от 10 години, за да осъзнаят нуждата от въпросните рампи. А циничното в случая е не че съм дал пример с тях, а че не хвърляте по-далече от сянката на носа си, за да разберете че колкото повече такива съоръжения около големите градове, толкова по-малко невини хора ще загиват нелепо.

И какво значение има дали ще ти го илюстрирам с инвалиди, бездетни майки или т.н. Всички те са олицетворение на група хора с общ проблем. Ако го разбирахте, нямаше да се налага да подкрепям думите си с примери, още повече да се хващате за думата "инвалид".

Относно твоето хоби - предполагам, че когато на всеки плаж се напълни с достатъчно кайт-бордисти които видимо си пречат с плажуващите, тогава е логично да се обособят специални зони за този спорт.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWfenomen » 11 Юни 2009, 17:35

тоз завои е много як....секи пък като мина оттам независимо кога е имам ли възможност....... :mhihi: :mhihi:
а в повечето от тез 15-20 че дори и над 25 годишни коли са вкарани пари,части,време и са доста по сигурни на един завои с 15-20 км на врати отколкото една велика 2 годишна корса на правата там :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата