Гласувахте ли ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гласувахте ли ?

Не, не мисля, че има смисъл.
54
19%
Да, гласувах.
194
67%
Не, защото ме мързи да отида.
42
14%

Общо гласове : 290
старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 10 Юни 2009, 12:18

Tъжното е че има такива хора. Хора с промити мозъци, съжалявам ако някои ви обижда, но е така. Дори млади - които под влияние на родителите си и заобикалящите ги се поддават на разни глупости.
Младежки организации на БС(К)П? Ред-бг с пропаганда по всички сайтове, чиято главна аудитория сме младите хора - арена, замунда, абв?
"Парти" на Бузлуджа, на което са платени луди пари на Балтазар, за да пуска? Просто така лошо ви пилят мозъците, че не можете и да го осъзнаете.
Хора, които си мислят, че нелегално създадена и в последствие регистрирана партия, с водеща фигура турчин който на младини е разпространявал анти-български листовки и е замесен в атентат?
Мене на ваше място би ме било срам да кажа, че съм българин и съм гласувал за ДПС.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 10 Юни 2009, 12:20

road666 написа:Честно казано не съм запознат в такива подробности,защото аз живея в малък град.Ще се поинтересувам колега и ще ти отговоря.
П.С. Преди година или може би повече,ДПС иницира гласуването на закон,който даде възможност на миньорите да се пенсионират 2-3 години по рано от колкото беше тогава,а знаете,че миньорският труд е доста тежък и суров.Този закон обхвана няколко хиляди човека и всички те бяха много доволни.Но това се отнася за моя край и за някои други градове с развита минна промишленост.Просто съм го запомнил като факт и ми направи добро впечатление.
ДПС иницира доста закони,но нали знаете,че в Парламента за да се приемат тръбва да са подкрепени от над 50% от депутатите,ДПС има около 15 % от депутатите и затова не е толкова лесно да се прокарват закони.Затова Ви писах ,ето тук във форума сме доста хора,дайте предложение за нещо било то и закон ,който да допринася с нещо за развитието на България и използвайки възможностите,които имаме може да се опитаме да го вкараме в парламента за гласуване и да постигнем нещо добро за България.

Колега не забравяй че ДПС е в коалиция след Костов на сам и преди това. Ако те са предлагали някакъв закон, то това е в интерес на избирателите им, ти сам даде пример за това. Различните закони не излизат от самата партия, а от съответна комисия в която членуват различни по партийна принадлежност депутати. Въпроса е, колко от тези гласувани закони, облекчаващи поне малко обикновените хора е дело на ДПС. Ще ти кажа, за да не се налага да търсиш - нито един. Именно и това ми е основанието, да гледам на тях като партия обслужваща интереси на субекти извън нашата граница, не ме разбирай погрешно, въпреки аватара ми, аз съм далеч от всякакви слепи разбирания. Разбира се всеки има правото сам да избере за кой да даде гласа си, това не е срамно... срамно е да не го правиш, да не изразяваш мнението си и да оправдаваш липсата си на гражданска позиция, с това че всички са еднакви.
Ето на тези избори се появи човек, който на фона на всички останали политици разкри огромно количество престъпления, негово дело бяха свалянето на Мургина и многото проверки на богаташи с неясен доход, но в край на сметка управляващата коалиция си каза думата - осъдени няма. :roll: Та въпросния бе обект на присмешка, а неговата партия не успя да мине и 5% процента... Именно заради липсата на гражданско мнение ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA

Мнение от djoni82 » 10 Юни 2009, 12:22

След като българите си останаха по домовете и не отидоха да гласуват. Те винаги са с най големи претенции, недоволни са и чакат на готово. Мързи ги и да дишат даже, камоли пък да гласуват или да изразят гражданската си позиция. Това е материала за съжаление. Не случайно и Славейков е казал: Това не е народ, а ...!
Изображение
В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от hard2kill » 10 Юни 2009, 12:26

Archangel написа:Tъжното е че има такива хора. Хора с промити мозъци, съжалявам ако някои ви обижда, но е така. Дори млади - които под влияние на родителите си и заобикалящите ги се поддават на разни глупости.
Младежки организации на БС(К)П? Ред-бг с пропаганда по всички сайтове, чиято главна аудитория сме младите хора - арена, замунда, абв?
"Парти" на Бузлуджа, на което са платени луди пари на Балтазар, за да пуска? Просто така лошо ви пилят мозъците, че не можете и да го осъзнаете.
Хора, които си мислят, че нелегално създадена и в последствие регистрирана партия, с водеща фигура турчин който на младини е разпространявал анти-български листовки и е замесен в атентат?
Мене на ваше място би ме било срам да кажа, че съм българин и съм гласувал за ДПС.

Хората много бързо забравиха за Ботев, Левски, Филип Тотю, Желю войвода....
Най-малкото трябва да ги е срам пред паметта на тези герои.
:bgflag:
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 10 Юни 2009, 12:27

road666 написа:Затова Ви писах ,ето тук във форума сме доста хора,дайте предложение за нещо било то и закон ,който да допринася с нещо за развитието на България и използвайки възможностите,които имаме може да се опитаме да го вкараме в парламента за гласуване и да постигнем нещо добро за България.

ХАХАХА, ти нещо 6 ти клас, втори срок, а? В BMW форум ще създава закони, че и в парламнта ще ги вкарва :mhihi: :mhihi: :mhihi: Тука бъкано от депутати братче... Що не пробваш в "гъзарския" фоум, този с последните модели, може там да има регистран някой, със служебната 7-ца :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И като се определяш като българин... Хмм, явно си от едни други българи :confused: Архивите са живи...
road666 написа:...Аз самият съм Мюсюлманин и смея да твърдя,че Исляма не проповядва подобни действия.В Исляма се възпитава толерантност към хората с друга вяра,но както знаете на всякъде има черни овци,които да вършат глупави неща...

Хайде жив и здрав, БЪЛГАРИНО!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 10 Юни 2009, 12:34

hard2kill написа:
Archangel написа:Tъжното е че има такива хора. Хора с промити мозъци, съжалявам ако някои ви обижда, но е така. Дори млади - които под влияние на родителите си и заобикалящите ги се поддават на разни глупости.

Колега, лошото е че се плюят разни политически сили без да знаем за какво става въпрос. Цитирайки колегата архангел, доколкото те разбирам ти си против БСП и социализма, но пък харесваш Ботев нали така? Надявам се да знаеш, че всъщност той е един от първите социалисти в България :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от hard2kill » 10 Юни 2009, 12:38

///peter написа:
hard2kill написа:

Колега, лошото е че се плюят разни политически сили без да знаем за какво става въпрос. Цитирайки колегата архангел, доколкото те разбирам ти си против БСП и социализма, но пък харесваш Ботев нали така? Надявам се да знаеш, че всъщност той е един от първите социалисти в България :)

Напротив, подкрепих мнението на Archangel :bgflag:
Както виждаш никъде не съм писал нищо за Политически партии, не беше това и идеята на темата.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от road666 » 10 Юни 2009, 12:39

Наближават парламентарните избори и мисля,че не е лоша идея да се направи среща между представители на БМВ клуб България и например кандидата за депутат за София или някой голям град.Така може да се изслуша мнението на кандидат управляващите,могат да се зададат въпроси които ни вълнуват,а и може да се предложи инициатива за закон.
Щом се дразните от тук нататък няма да пиша в темата,само ще чета,както Ви казах аз си изразих моята позиция.Неискам никого да дразня,интересно ми беше.
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 10 Юни 2009, 13:01

road666 написа:ДА! Гласувах за ДПС. Аз подкрепих ДПС,защото Доган е единственият политик,който не лъже.

Интересна гледна точка! Колега, само обаче забрави политик, който не лъже ;) :mhihi:

Но аз лично мисля, че Доган е най-умният и хитър политик в БГ. При положение, че 90% от българите го мразят и той 20г. не е слязъл от политическата сцена (а напротив - увеличава влиянието си), това говори достатъчно красноречиво. Според мен на Доган не му пука кой ще манипулира, важното е гласове да печели. Ако имаше далавера и кюрди, и ескимоси би агитирал ако знаеше, че ще увеличи политическото си влияние.

А относно "турската" идентичност на ДПС - да, така е, почти всички турци и почти само турци гласуват за ДПС. Ама да не си мислите, че е защото Доган го боли ксенона за българските турци или защото се мисли за втори Кемал Ататюрк - не, просто е намерил начин да ги манипулира и да им ползва гласовете. И като им ползва гласовете трябва от кумова срама (не че го интересува много-много) поне малко кефа да им направи - издигна чешма в памет на ония дето взривяваха влакове 80-те години, субсидии яко само за определени общини и т.н. И става така, че каквото прави го прави за турския си електорат. И при това положение става както колегата го е казал долу
Сондьора написа:И немога да си представя /от морална гледна точка/, как може да има Българи, гласуващи за ДПС :help:.

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 10 Юни 2009, 13:19

flame написа:
road666 написа:ДА! Гласувах за ДПС. Аз подкрепих ДПС,защото Доган е единственият политик,който не лъже.

Интересна гледна точка! Колега, само обаче забрави политик, който не лъже ;) :mhihi:

Но аз лично мисля, че Доган е най-умният и хитър политик в БГ. При положение, че 90% от българите го мразят и той 20г. не е слязъл от политическата сцена (а напротив - увеличава влиянието си), това говори достатъчно красноречиво. Според мен на Доган не му пука кой ще манипулира, важното е гласове да печели. Ако имаше далавера и кюрди, и ескимоси би агитирал ако знаеше, че ще увеличи политическото си влияние.

А относно "турската" идентичност на ДПС - да, така е, почти всички турци и почти само турци гласуват за ДПС. Ама да не си мислите, че е защото Доган го боли ксенона за българските турци или защото се мисли за втори Кемал Ататюрк - не, просто е намерил начин да ги манипулира и да им ползва гласовете. И като им ползва гласовете трябва от кумова срама (не че го интересува много-много) поне малко кефа да им направи - издигна чешма в памет на ония дето взривяваха влакове 80-те години, субсидии яко само за определени общини и т.н. И става така, че каквото прави го прави за турския си електорат. И при това положение става както колегата го е казал долу
Сондьора написа:И немога да си представя /от морална гледна точка/, как може да има Българи, гласуващи за ДПС :help:.

Колега, по времето на Костов, Доган не е бил фигура в управлението.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 10 Юни 2009, 13:27

Transportera написа:долу ДПС :no:

защо пък само ДПС? Какво значение има? Всички крадат! По-добре е да те краде българин, а не турчин...?
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 10 Юни 2009, 14:48

Май нещо го обърнахте на политически размисли, пристрастия и етнос ... :roll:
За мен лично всички са боклуци - просто трябва да изберем кой боклук да е в челните редици и кой не!Като не ви харесват ДПС , БСП или който и да е било - знаете къде да сте на 05.07 :arrow: целият свят така го прави :confused:
ГЛАСУВАЙТЕ

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 10 Юни 2009, 18:17

k_remi написа:просто трябва да изберем кой боклук да е в челните редици и кой не!

:yes: Теория на по-малкото зло :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: E61 525D

хи хи хи

Мнение от ПСИХО » 10 Юни 2009, 19:03

ако се съди по резултатите -значи сме имали доста висока избирателна активност и нещо тези по телевизията ни лъжат :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: E61 525D

хи хи хи

Мнение от ПСИХО » 10 Юни 2009, 19:04

ако се съди по резултатите -значи сме имали доста висока избирателна активност и нещо тези по телевизията ни лъжат :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата