Дискусия относно една импортната тема за задно през зимата.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 05 Яну 2009, 2:04

Ей, ама си имаме президент, а? :yes: :clap: :ok:
а аз чак обмислях как да накарам един познат с предпоследната седмица... да катерим баири утре :roll: е, поне що му звънна да сподели мнение... че ми стана интересно, пък той не пише тук...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 05 Яну 2009, 8:41

Zenith написа:Сега кажи, че задното предаване е по-добрия избор за зимата :mhihi:

ПО-ДОБРО Е ДА!! 18 ПЪТИ ПО-ДОБРО!! Знаеш ли защо ?
Защото някой хора не просто карат колите си, а го правят с удоволствие!!! Пък, ако ми се наложи да изпъвам някакви пресечени терени с надлъжни наклони(тип - 1 см сняг и лек наклон който само с нивел можеш да го видиш :mhihi:) ще си сложа вериги!
И... ако ти караш кола с задно и се поднесе някъде и се припотиш 6 пъти, тука повечето си пушат цигара и се чешат да не ти казвам къде! :mhihi:
Сега разбра ли, кое е по-добро зимата :?:

Потребител
Аватар

Мнение от hsr » 05 Яну 2009, 9:24

aygofan написа:Те "там" се изписаха баси ферманите.....Моя човек го заплашили Всики модератори (+ Пинко), но той не се предава;...... се :winky:

хахах даже и хора у тях пратихме да го плашат :lol:
шегаджия :mrgreen:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 05 Яну 2009, 10:03

Колеги от Алфа форума , казвайте къде довчера ще пробваме тракшън ?

Георги Пенчев
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: компот с палатка :)

Мнение от cvetelin » 05 Яну 2009, 10:25

ms написа:Като гледам е и поразчистил преди катинара ;) Страхотни модератори си имате из форума :mhihi:

EDIT: Тоя верно ли е редактор в АудиБилд :?: При такъв смешник за редактор какво ли очаквам от списанието ;)

ей модовете са невероятни аз лично мноу ги уважавам :mhihi: :mhihi:
да трият го могат най много ... .дори и от тва да говорят :lol: :lol: :lol:

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 05 Яну 2009, 10:35

cvetelin написа:
ms написа:Като гледам е и поразчистил преди катинара ;) Страхотни модератори си имате из форума :mhihi:

EDIT: Тоя верно ли е редактор в АудиБилд :?: При такъв смешник за редактор какво ли очаквам от списанието ;)

Колега , къде ще пробваме тракшън т.нар. ?

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 05 Яну 2009, 12:00

Zenith написа:Тук е пълно с ъбсурдни изказвания. Поне малко се замислете преди да тръгнете да пишете простотии.

Пише се "абсурдни", с "а". ;)
Хайде сега да се замислим върху едно от абсурдните изказвания:
Zenith написа:Сега кажи, че задното предаване е по-добрия избор за зимата :mhihi:

Като се замисля... по-добрия избор е, естествено. Винаги е по-добре да имаш контрол върху две оси, вместо само върху една. Да не говорим колко е по-забавно. :mhihi:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 05 Яну 2009, 12:07

cvetelin написа:

Внимавай да не влезне и тук да те банне :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330D
Детайли за колата: Touring

Мнение от dblos » 05 Яну 2009, 12:23

Абе незнам кое е за зима и кое не ама аз вече 3та година таркалям компота и сутринта нямаше излизане с него

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 05 Яну 2009, 13:26

мале, мале... :mhihi: май трябва да се въведе driving school за RWD :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: компот с палатка :)

Мнение от cvetelin » 05 Яну 2009, 13:27

Hugo Boss написа:
cvetelin написа:

Внимавай да не влезне и тук да те банне :mhihi:

да са съюзят с ваще модове викаш :lol:
ко напраят коалиция грррр :mhihi:

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 05 Яну 2009, 16:04

Братче , това да искаш с някой с предно предаване да се тестваш за проходимост/сцепление и както бяха надъхани и сега тишин-а-а-а :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ми ще ходя сам довечера някъде щом ги е страх колегите :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
Мечтае да кара: Само Мки.

Мнение от bobi 318 is » 05 Яну 2009, 17:23

Penchev написа:Братче , това да искаш с някой с предно предаване да се тестваш за проходимост/сцепление и както бяха надъхани и сега тишин-а-а-а :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ми ще ходя сам довечера някъде щом ги е страх колегите :mhihi:

Георги Пенчев
Атака Жоре иди им покажи на тея макаронаджии :mhihi: и пиши :idea:пс.мен не ме е страх,малко ми е дале4е ма ако трябва ше доида и аз,щом ше защитаваме 4еста на BMW :winky:пс.2.днес си като си ходих до нас един комшия беше излязал пред тях,и ме гледа как се ка4вам по баира,а тои е доста далаг и страмен,та обращам и спирам пред нас и тои ме пита това бмв с предно ли е :mhihi: 4ак не му се вярваше как варвя в снега,а комшията има кола сас задно,но друга марка. ;)
Последна промяна bobi 318 is на 05 Яну 2009, 18:01, променена общо 2 пъти
ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Re: айде бе

Мнение от f2 » 05 Яну 2009, 17:24

Любо Мегов написа:
f2 написа:
Любо Мегов написа:
acko88 написа:Първо здравейте и честитита нова година на всички.Немога да разбера какво подскочихте толкова??Никой не е обидил марката "БМВ".Колегата от алфа форума говори за голям автомобил и задно предаване.Това че последните години автомобилите от "Фиат Груп" се конструират с предно предаване (да подскажа че в това число влиза марката Алфа Ромео) незначи че всичките са така,има алфи със задно и неса малко!Колегата е споделил какво му се е случило и това е какво толкова страшно стана?Чудя се как несте почна ли да спорите коя марка е по бърза...
Поздрави на всички!!!

я вземи прочети пак :evil: нямало обиди просто ти е бедна фантазията какво мога да избълвам по ваш адрес и с основание ...

но ще се въздържа и ще кажа само че преди малко слизам от "вентилатора" след като целия ден съм карал къде ли не из София и как не я видях тая тема по-ранода ходя да му покажа на розовия . . . дали може или не може, щото днес в лозенец имаше и по големи и непочистени баири, и мога да ти кажа личноото ми мнение за алфа ромео - пълен шит :!:

обиждате марката и искате после да сме коректни - каквито са ви колите такова ви е и отношението към другите, и не го е написал някой случаен путьо , ами некъф калъф, не, ами май баш калъфа :!: розов при това :!: :mhihi: :mhihi:
карайте си лайнарките и гледайте на баир зимата да не се нареждате зад баварки щото те направо политат назад на баира :mhihi:

Любчо, имайки в предвид точно твоите думи :"каквито са ви колите такова ви е и отношението към другите..........." и т.н, излиза че и БМВ е пълен ШИТ, защото не подобава на човек с твоите позиции в клуб БМВ да има такива изказвания по отношение на другите марки. Колко е пълен шит неИ си ти човека който ще го определя- да си имал Алфа - май не. какво толко ще избълваш? Нищо с което да изненадаш която и да е марка коли. Всяка си има + и минуси. Ти сам си казвал, че ако Алфата беше със задно предавне щеше да я предпочетеш нея. Явно доста си се афектирал от някои изказвания, я се успокой с един Ниид Фор Спиид. И къде си тръгнал да се катериш по снежните баири данеби да си оправил мортисьора?!? А за политането назад си много прав. Неди да съдиш по единици за всички останали.
ЧНГ на всички шофьори било с БМВ било с Алфа било с квото и да е, много безавариини километри и само приятни емоции по пътищата.

това какво съм казал трябва накак си да го подплатиш, може би съм казал нещо друго и сега го преиначаваш !! чакам да докажеш някак си какво съм казал, аз знам много точно какво е ;)
и относно коя кола е шит - по-горе съм написал лично мнение: и след това съм написал ЛИЧНОТО си мнение, за разлика от много от вас аз имам такова и го споделям когато намеря за добре :!:

за баирите няма време през седмицата пък и ходя пеш на работа, щото единия амортисьор съвсем се изгуби :mhihi:

и трябва ли да съм имал алфа за да имам мнение за тях, вие повечето дали сте имали бмв-та, като въпросния - седнал да 20 минути зад волана и веднага се е изсрал във вашия форум че било боклук и т.н.

и както се вижда май вие повече се афектирате от нас, ние тук сме свикнали да ни оплюват, ти какво очакваш да видя темата и нищо да не напиша ли :?: но четейки нешата днес реших и аз да кажа какво мисля, въобще неми пука кой на какво мнение е, дали споделя моето и т.н.

имам познати с алфи и не ги коментирам единствено за да не ги засягам на тема коли, гледам да съм дипломатичен, а имам и такива които карат алфа щото им е на сгода паднала от Италия, и там изобщо няма смисъл да се говори щото след някой месец ще я сменят с някоя друга марка стига да е на далавера... 8) замисляли ли сте се какъв е процента на подобни индивиди във вашия и нашия форум, тук не мога да кажа точни цифри, но си е тема за размисъл и за двете страни...

Кого плюят повече е отделен въпрос, винаги има хора коите не се сдържат и пишат пълни глупости по форумите, но нали за това са модераторите и администратороите. Спазването на добрия тон класификациите и обидите на на отделни лица и т.н. е едно от правилата Ви
11 Ругатни, груб тон, циничен и вулгарен език са абсолютно недопустими!! Не издавайте ниската си култура! Без лични обиди и нападки, били те косвени или преки. Никакви лични кавги няма да бъдат допускани в темите. Всякакви провокации и опити за подклаждане на спорове или омраза към други лица няма да бъдат толерирани!
Ако сметнете, че даден потребител нарушава правилата на форума или по някакъв начин злепоставя вашата личност, обърнете се към административния екип. Това е единствения начин да бъде разрешен спора!!!

Чета Ви форума отдавна, но сега се регистрирах единствено заради твоето изказване, което наистина много ме озадачи и по-точно "карайте си лайнарките, путьо и т.н" Модераторите Ви къде спят или на теб ти е разрешен такъв език? Не даваш добър пример на дргите.
Идеята ми беше да се спазваш добрия тон, а кой кара лайнарки и кой медарки си е въпрос на личен избор и предпочитания, както вече казах едните са по добри в едно другите в друго.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
Мечтае да кара: Само Мки.

Мнение от bobi 318 is » 05 Яну 2009, 17:47

ДО f2.АМИ ЗАДАИ СИ ВАПРОСА ЗАЩО :?: Защото може би никои от нас не е влязал вав вашия форум и да ви обижда марката,а знаеш мн.добре 4е всеки от нас тук оби4а BMW.пак и като не ти харесва кво праиш тук ;)
ИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата