Нов трус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 19 Ное 2008, 13:11

някой може ли да даде данни за земетресението във вранча 1977ма година,че беше бая силно ,но не помня магнитута...!?!? да видя на кво съм се люлял,чу тва беше най-силното в моят живот...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 19 Ное 2008, 13:11

D3BEP написа:
hell's angel написа:
D3BEP написа:Никой не е казал, че непременно следва седма по рихтер или вулкан. Но малко предпазливост по принцип е излишна предимно на глупците.

Кажи за Морените, с глациален произход ли са или вулканични, да не вземат да се търкулнат та и тях да ги мислим :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Морените приятелю, са фафлите, които всеки ден смучкаш на бюрото си, симулирайки работа.

Моето лично мнение е това, че да си бмв фен и да си комплексар май не е взаимоизлкючващо се, а чисто съвпадение в много случаи.
После "нема уважение", нема незнам си кво. Кат ми се е доказал някой като неподправен чук, как да го уважавам.

Мамин, горе долу десетина години си вадя хляба със сеизмика ...
Приложна геофизика и полева сеизмика за "CGG Veritas" главно и отчасти сеизмичен хазард на АЕЦ "Козлодуй"

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Лаик си пич, симулирай и смучи к'вото искаш на бюрцето.
Нали знаеш през къде си ми :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 19 Ное 2008, 13:23

hell's angel написа:Мамин, горе долу десетина години си вадя хляба със сеизмика ...
Приложна геофизика и полева сеизмика за "CGS Veritas" главно и отчасти сеизмичен хазард на АЕЦ "Козлодуй"

E да де, и аз това казвам.
Морените приятелю, са фафлите, които всеки ден смучкаш на бюрото си, симулирайки работа.

Имам само два въпроса към тебе, като професиналист:

1. Туй CGS Veritas да не е CGG Veritas?
2. Тоз сеизмичен хазард да не е сеизмичен хазарт или просто си пропуснал да преведеш английската дума hazard - опасност?

Голем си, уважавам та, маа ... нещо не си личи приятелю. Само простотии пишеш, които... е по хубаво да не пишеш.
Айде верно некой мод да заключи темата ,че си ебало мамата.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hell's angel » 19 Ное 2008, 13:35

Аз не ти променям мнението като те цитирам.
Ти си ненормален пич, тия номерца ги приложи на пачите на село може да ти върже.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 19 Ное 2008, 13:37

Не, ти промени своето. Бърз беше и ти признавам, че си се оправил с правописната грешка. В името на фирмата.
Както и да е. Другото ти творение си седи.
Ко да ти говоря и кво да ви говоря? Човекът УлиямсФ1 отдавна каза каквото трябваше.

Поздрави!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hell's angel » 19 Ное 2008, 13:43

Добре :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Много ти здраве :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 19 Ное 2008, 13:49

А на тебе - нисък радиационен хазард!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 19 Ное 2008, 14:11

D3BEP написа:
Pitbull_Germany написа:
Що се отнася до земетресението в София. 4 април 1904 - 7,8 по Рихтер.

Туй е кресненското земетресение. Струмския разлом. По - на юг е, макар че не е много далече.

Абе хич и не знам да ти кажа :mhihi: Аз поне, което не знам си го признавам. Това го преписах от Уикипедиата, а там пише, че е било София, па дека е било...не знам, а и пак добре, че не съм бил там, та да озная :mhihi: Айде нема нужда земята под краката да ми мета кючеци :mhihi:
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 27 Ное 2008, 3:06

за днес го дават заметресение.
http://www.dnes.bg/article.php?id=61263
Изображение

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 27 Ное 2008, 3:12

Нали не можеха да се предсказват ??? Как така са толкова уверени тея "учени"
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 27 Ное 2008, 4:39

Spit-Fire написа:Нали не можеха да се предсказват ??? Как така са толкова уверени тея "учени"

Това простотията на българския журналист е голямо нещо! Както се казва - Добрата новина е лошата новина! Просто добрите новини не продават!

Как така в цял свят не могат да ги предскажат тия земетресения, а разбираш ли нашите гении тук могат! Аз отсега виждам как японците ще му предложат заплата от 10 милярда на година на тоя убавец! Айде стига, бе! Аз все си мисля, че ако имаше начин да се предвиди земетресение, то Япония и Америка да са го открили досега...хеле пък Япония - за ония там земетресението е като за нас задръстване на Цариградско! Според мен излишно се всява паника сред хората! По телевизията така го извъртяха, че тоя професор е казал, че земетресението в четвъртък ще е разрушително, а не като предишните!
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 27 Ное 2008, 9:33

То тва кат прогноза за времето, бате :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Може да са намислили да взривяват нещо, де да знайш...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 27 Ное 2008, 12:16

Pitbull_Germany написа:Това простотията на българския журналист е голямо нещо!

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 27 Ное 2008, 13:07

SKISA написа:някой може ли да даде данни за земетресението във вранча 1977ма година,че беше бая силно ,но не помня магнитута...!?!? да видя на кво съм се люлял,чу тва беше най-силното в моят живот...

Точно преди 31 години България е ударена от едно от най-катастрофалните земетресения в историята ни. На 4 март 1977 г. земята под Вранча се разклаща с магнитуд 7,6 по скалата на Рихтер. Най-засегнат е Свищов, където два жилищни блока рухват и погребват обитателите си. Над 120 души загиват.

:evil:

Бая е клатило... :confused:
:arrow: http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=180654 тва е интересно...
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 27 Ное 2008, 13:21

kOnPuBkA написа:
SKISA написа:някой може ли да даде данни за земетресението във вранча 1977ма година,че беше бая силно ,но не помня магнитута...!?!? да видя на кво съм се люлял,чу тва беше най-силното в моят живот...

Точно преди 31 години България е ударена от едно от най-катастрофалните земетресения в историята ни. На 4 март 1977 г. земята под Вранча се разклаща с магнитуд 7,6 по скалата на Рихтер. Най-засегнат е Свищов, където два жилищни блока рухват и погребват обитателите си. Над 120 души загиват.

:evil:

Бая е клатило... :confused:
:arrow: http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=180654 тва е интересно...

Ако питаш мен по-скоро е адски, адски зловещо...
Нашите, баба ми, дядо ми са ми разказвали за това земетресение...съдейки по техните разкази си мислех че тук, в София е било страшен кошмар, но като го прочетох...о, ужас :shock: Дано не се случва повече толкова силно земетресение...

пп. Ако се случва, то нека да е при парламента и само там, докато имат заседание "управниците", начело с Етем, която не е готова да я друса трус....
Разбира се, всичко в кръга на шегата...
пп2. за всеки случай за довечера имаме резервация за кръчма, та ако има нещо да не се усети :mhihi: :mhihi: :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата