Чалга!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Чалга?

За
51
19%
Против
125
47%
Дай ракията!
91
34%

Общо гласове : 267
старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 04 Авг 2008, 20:46

снощи след пайнерския концерт ги гледам качени по 5-6 човека от близките села и градчета,вманиячени до крайност
то поне да пееха на живо,да има уважение към публиката,ами то-изкуствено творчество е това.
като знам марийка ква е,ясно е по-голямата част колко струват.
ама се чудя на мамините синковци дет се женят за тия гълтачки,то толкова чурка е минала през тая уста,че как да я целунеш..
ако бях из тия среди,да се поназнайвам с чалгарките и да имах възможност да ги плющя,щях да спретна бая видео,та да ги видят фенките как се става суперстар
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 04 Авг 2008, 20:48

^- крайно негативен както винаги.

Павлине напиши един път нещо положително за каквото и да е, просто ей така да те видим, че и ти си щастлив поне от време на време и че има нещо поне, което одобряваш..
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 04 Авг 2008, 20:50

b2 написа:^- крайно негативен както винаги.

Павлине напиши един път нещо положително за каквото и да е, просто ей така да те видим, че и ти си щастлив поне от време на време и че има нещо поне, което одобряваш..

преди одобряваше подписа ми тук, ама откак го няма ми се струва някак си омърлушен :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 04 Авг 2008, 20:53

ей ся да ударя жакпотя и всичко свършва :mhihi:
а иначе съм щастлив кога се съберем някъде кат на карандила и да се утрепем с пукница и простеене
на бузлуджата беше перфе,ама рано приключих
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Re: ..

Мнение от ka4i » 04 Авг 2008, 20:59

bavareca_86 написа:аз сам против,щото разврати цяло поколение

... и заради още много неща.Въпреки, че работих в телевизия "Планета" пак не можах да я заобичам пустата чалгия.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biberon4o » 05 Авг 2008, 3:02

pavlin_e30 написа:снощи след пайнерския концерт ги гледам качени по 5-6 човека от близките села и градчета,вманиячени до крайност
то поне да пееха на живо,да има уважение към публиката,ами то-изкуствено творчество е това.

Концертите на Планета са за деца от 13-15 годишни,живото пеене не е препоръчително :mhihi:
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите! ;)

крив кюнец
Аватар

Мнение от крив кюнец » 05 Авг 2008, 14:06

Много хора тук казват, че чалгата става за маса (за повишаване настроението при хапване и пийване). Ако се събере компания и няма никаква музика покраи тях, нима няма да има настроение? Музика за маса? Глупости на търкалета! Никаде по света няма такова понятие "музика за маса" (поне не съм чул да има) :lol: Според мен някой е измислил да се пуска музика при хапване и пийване в кръчмите само и единствено за да не се чуват разговорите из отделните маси :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 05 Авг 2008, 15:59

крив кюнец доста точен отговор, даже когато седнеш във хубав ресторант не всеки път има музика, а понякога пускат лека музика само за фон, а не повод за напиване. Доста пъти когато чуя от хубава кола и хубав ресторант чалга, просто обезсмисля хубавото нещо със тъпият си текст.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 05 Авг 2008, 16:03

Трябва ди има хора, котито да правят кюфтетата, няма как :mhihi:
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 05 Авг 2008, 16:35

Абе дай Ракията бее !!!!! :have one: :have one: :have one: :have one: :have one: :have one: :have one: :have one: :have one: :have one: :have one:
///M
Изображение

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 05 Авг 2008, 17:15

Аз слушам почти всичко включително и чалга. Важното е песента да ми харесва. ;) Ама недейте и да ме убеждавате, че да ходиш на хаус е много по-добре. Аз рядко ходя някъде на хаус (червило, ялта и т.н.), ама в събота бяхме на Виктор Калдерон на какао с брат ми - един читав нямаше. Всичките надрусани на животни с шишета минерални води, за кенефите опашки по 20 метра. :) Не ме взимайте за някой див чалгар, слушам си и ретро и всякаква музика, но не слагайте всички чалгари под общ знаменател. Аз лично познавам не малко хора, които са свестни, не са прости хора и слушат чалга. Да не говорим, че уж никой не слуша тая помия с тъп тескт и т.н., ама в дискотеките не се диша от толкова много хора. :winky:
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 05 Авг 2008, 18:27

_BmW_™ написа:Абе дай Ракията бее !!!!! :have one: :have one: :have one: :have one: :have one: :have one: :have one: :have one: :have one: :have one: :have one:
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 05 Авг 2008, 19:56

Абе вие тия чалга певици ги немате за ора :mhihi: Били к.рви е.али се с много ора и не знам си кво !!! Епа да му е.а майката защо да не се е.ът а ??? Млади момичета са, хубави са , праи им се секс, аз лошо в това не виждам ! Докато са млади им е времето, че на дърти години по мое за смех да станат :mhihi: Били с много мъже- епа щом си могат нека си бъдат, тва вас що ви е еня ? Честно казано и на мене некоя богата кака да ми кажа, е.и ме и че ти купим едно Порше напрао се гмуркам :mhihi: Тъй че как каза колегата дай ракията и му ..........

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 05 Авг 2008, 20:33

крив кюнец написа:Много хора тук казват, че чалгата става за маса (за повишаване настроението при хапване и пийване). Ако се събере компания и няма никаква музика покраи тях, нима няма да има настроение? Музика за маса? Глупости на търкалета! Никаде по света няма такова понятие "музика за маса" (поне не съм чул да има) :lol: Според мен някой е измислил да се пуска музика при хапване и пийване в кръчмите само и единствено за да не се чуват разговорите из отделните маси :mhihi:

Ми като не си сядал на маса как ша знаеш.Брей професора му - 8 милиона ядат и пият на тая музика , той установил за какво е .
И пак се 4удя
1 - защо хората си ядат , пият и веселят , пък други само се чудят как да им отворят очите и да им обяснят колко сме заблудени.
2 - защо феновете на чалга , никога не се заяждат , а теми чалга-срещу света все се пускат от БРАТЛЕНЦА
3 - абе вие не знаете ли че - ХУБАВИТЕ ПУ*КИ НЕ СЕ ЕБАТ ЗА БЕЗ ПАРИ ??? Много сте ми смешни като почнете , ма те били к**ва - боли ме оная работа какви са - ТО КОИ ЗВЕЗДИ НЕ СА.
Само една позбравена - Селин Дион - изглежда примерна , пък била женена за 60-70 годишен муз продуцент.Ами Мадона - и нея май не я слушата че бил кучка или се прехласват наште фешън съгражданки по нея , пък в същото време - чалгарките били ку*ви . А кой не са - МАНЕКЕНКИТЕ - айде тук вярвам има доста хора с опит в тея среди - то ония маи са девици ???
ХУБАВИТЕ ПУТ*И НЕ СЕ ЕБАТ ЗА БЕЗПАРИ , и престанете с тоя тъп довод - музиката била гадне , че певицат била ку**а.
Слушаите си камерунксо-алабамска или наркоманска музика и стига сте правили на РАЗБИРАЧИ :idea: :!: :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 05 Авг 2008, 20:45

Колега acho.rs евала брат !! Обобщи всичко, което исках аз дакажа

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата