СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Re: СПАМ ТЕМА
E като за 20 човека, костюм и рокля под наем, малко китки от двора на баба за украса и от приятелите да цъкне всеки по няколко снимки с телефона за спомен - ще станат нещата с 20 000 

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Всеки да се жени ако ще сам. Хората във Вегас вземат Елвис за свидетел, вие големи драми.
Ние едно време пък отидохме и подписахме с кумовете и толкова.
Относно дали ще се развежда някой според сватбата пък...не знам, никога не се заричам, но работата отива на остаряване заедно в някой момент, а винаги съм бил сигурен в това нещо както в нищо друго в живота ми.
П.п: Ако не извикате Евгени Минчев на сватбата, това не е нито модерна, нито светска, нито скъпа сватба.

Ние едно време пък отидохме и подписахме с кумовете и толкова.

Относно дали ще се развежда някой според сватбата пък...не знам, никога не се заричам, но работата отива на остаряване заедно в някой момент, а винаги съм бил сигурен в това нещо както в нищо друго в живота ми.

П.п: Ако не извикате Евгени Минчев на сватбата, това не е нито модерна, нито светска, нито скъпа сватба.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

Top Gun Maverick написа:Всеки да се жени ако ще сам. Хората във Вегас вземат Елвис за свидетел, вие големи драми.![]()
Ние си направихме сватбата във Вегас точно заради това.

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Покрай земеделската тема се сетих за една смешка.
Имах 2 върби в двора, ама тия много бързо растат и станаха много високи.
Преди няколко месеца имаше едни много силни ветрове и двете дървета паднаха (едната падна, другата после се счупи). Че ми еВаха мамата и на асмалъка в двора, и на едни туи
Та виках фирма да режат дървета и да поправят асмалъци - голяма поразия стана
Ония ден бившата ми жена идва да вземе децата и вика, аз чак сега обръщам внимание, че си отсякъл и двете върби.
И съм сигурна, че това е защото аз ги засадих и двете на времето
Усмихнах й се, казах и че вятъра ги е бутнал и тва беше. Ама със сигурен, че не ми вярва
Та, внимавайте жените 'кво ви садят в двора
Имах 2 върби в двора, ама тия много бързо растат и станаха много високи.
Преди няколко месеца имаше едни много силни ветрове и двете дървета паднаха (едната падна, другата после се счупи). Че ми еВаха мамата и на асмалъка в двора, и на едни туи

Та виках фирма да режат дървета и да поправят асмалъци - голяма поразия стана

Ония ден бившата ми жена идва да вземе децата и вика, аз чак сега обръщам внимание, че си отсякъл и двете върби.
И съм сигурна, че това е защото аз ги засадих и двете на времето

Усмихнах й се, казах и че вятъра ги е бутнал и тва беше. Ама със сигурен, че не ми вярва

Та, внимавайте жените 'кво ви садят в двора

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Саденето на върби е ясно , гледайте да не заравят нещо че повечето са истински вещици и правят разни магии . После не можете се отръва от проклятието на изоставената женка . Гребенчета огледалца кичури коса копчета игли и разни подобни са най често използваните атрибути които използва разведената вещица . Ако намерите кукла със забити в нея игли , която наподобява мъжка фигура направо продавайте прокълнатия имот или викайте ходжа да разваля проклятието .. 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ти им вярваш ли на тия шаманизми? 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Какти има една приказка "По-добре да вярваш и да не става, от колкото да не вярваш и то вземе да стане" 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Аз пък си лежа на другата кълка, че няма как някой да ми пуха някакви неща, които да ми влияят. Особено бай Ставри или леля Дойна или още по-зле, леля Фетие, която много владее магиите. Като си внуша, че имам и може да ми повлияе зле, то наистина може да не ми върви и да ми се случват кофти неща.
Както казват будистите, изпитанията идват едно след друго така или иначе, после идват хубави времена и т.н.
Както казват будистите, изпитанията идват едно след друго така или иначе, после идват хубави времена и т.н.

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Top Gun Maverick написа:Ти им вярваш ли на тия шаманизми?
Аз вярвам! За съжаление от личен опит с лош изход.
Наследен имот, който аз усетих че има "нещо" още първия път. Оттогава избягвах да ходя там.
Майка, татко и брат ми ходеха редовно. И тримата се разболяха последователно, като родителите ми починаха а брат ми е тежко болен.
Има неща, които не разбираме но това не означава че не съществуват.

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Докъде я докарахме..
Топ спортиста на марката се рекламира с разход и емисии... Няма коне, няма ускорения...
Топ спортиста на марката се рекламира с разход и емисии... Няма коне, няма ускорения...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
8 серия е GT купе .
Как реши ,че е топ-спортиста на марката не знам

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
немо написа:8 серия е GT купе .
Защото това се води топ модела във “спортната” гама на БМВ. Един поглед върху теглата им и разбираш, че всичко вече “спортно” е реално гт… бмв в момента няма чистокръвни спортисти защото няма търсене.
Единствено Порше със гт3, гт3рс и гт4 има такива. Всичко друго е тежко, удобно гт…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
немо написа:8 серия е GT купе .
А кое е?
Винаги идеята на 8-ма серия е била да е топ спортиста...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
TheDriver написа:E31 за спортист ли се приема?
Според мен е GT купе

Може би М3 да е спортист.