СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от немо » 26 Сеп 2024, 12:16

Е.Димитров написа:А тази "Еко такса" за какво се явява всъщност?

Хранилка за наши хора ;)

https://ari.bg/%D0%BF%D1%83%D0%B1%D0%BB ... %BA%D0%B0/
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 26 Сеп 2024, 21:07

Одеве големия ми син ме пита, "Тате, защо wedding day бил прецаквация" :mhihi:

Той знае перфектно английски и слуша, и чете 'кво ли не на английски.

'Кво да му обясня :mhihi:

Труден въпрос ми дойде :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 27 Сеп 2024, 6:46

Кво да му обясня :mhihi:
Че въпроса му е неуместна детска шега :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 27 Сеп 2024, 9:03

Да, и аз не знам защо някой си мислят така? :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 27 Сеп 2024, 9:07

Сватбата като сватба наистина си е прецаквация… 2ма луди и 200 гладни :dunno: .

Като съюз обаче си е супер и ако си “гледал” като си избирал няма да имаш проблеми в бъдеще
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 27 Сеп 2024, 13:53

А бе като сте заговорили за сватби, та да споделя разни впечатления тука, покрай близки приятелки на жена ми...

Каква е тая мания да се изсипват една камара пари, не ми го вдява главата..? :dunno:
Ей го н'а - ще ходим скоро на сватба - около 100 човека гости, сватбата щяла да им струва около 50к (лв) - едва ли не гордо се споделя това от булката :roll: Прически по 1000лв+, п'а гримове - малко по-малко, п'а фотограф за деня, п'а за украси пак нЕк'ви маса цифри :dunno: Па фотографи, фризьор, гримьор - да им се поемело нощувка и пътни, че ужас иначе :kuku: А в поканите почти в прав текст си пише "носете пари, повече пари, моля" :mhihi:

А да кажеш хората да са някакви заможни - не са :dunno: Даже момчето е доста разумен, пестелив и премерен в харчовете, и му се чудя на акъла как се е вързал на прищевките на булката :dunno: Поне заем няма да теглят за това...
Ама се чудя - аз ли съм нещо сбъркан, та не разбирам, и бих инвестирал едни подобни пари в нещо смислено, или пък да отидат за първия семестър на едно дете някога да учи в чужбина, или в куп други по-смислени неща :dunno: Просто ум не ми го побира как с лека ръка се харчат подобни пари за едното иху-аху :dunno:
Всъщност такъв ѝ е приятелския кръг на момата, и взаимно се надцакват коя от коя по- по- най- ... та да... ама пак се чудя каква е тая суета, какво е туй нещо :dummy:

А моминското... малиии - то не са инстаграми, прически пак, гримове, рокли, па вечери и вечеринки, цял театър са спретнали със сценарий и тем подобни лиготии, 563456543 снимки и нек'ви такива инстаграмщини пак за маса пари :roll:
Някои от момичетата обаче отказвали да ходят на моминското, че "много пари", видиш ли... Ми много са за един разумен човек, баси :roll: Аз не знам каква е тая "приятелска сплотена компания", която прави така тези с по-скромни възможности да се почувстват като някакви беднячкки, само и само 'щото нямат възможноста да отидат на божественярското моминско парти :roll:

Та съм леко в потрес. Какви са вашите наблюдения над "модерните ритуали"?
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 27 Сеп 2024, 14:01

Същите. Честно казано обаче, не познавам някой с такава сватба да е изкарал пари от собствения си джоб. Винаги са "мама и тате". Даже се сещам за такива, които буквално не бяха изкарали толкова пари през живота си, колкото им струваше сватбата. Платена от "мама и тате", разбира се. Ся познавам и такива, зад които стоят цехове и фабрики - те нека дават, могат да си позволят. Тези на заплата са ми интересни. Знам за един случай, дето булката изнуди баща си да тегли кредит, за да прати "младото семейство" на меден месец на Малдивите :ok:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 27 Сеп 2024, 14:14

Положението е страшно наистина...последния месец бяхме на 3 сватби, само последната беше ок и баш тамън, без изхвърляния и тн

При една от другите имаха големи надежди за сватба на голф игрище край морето, но бързо им охладиха страстите като им връчиха ценоразписа и изискванията :mhihi:
Въпреки, че не я направиха там пак беше скъпа, скалъпена без желание (защото не беше това, за което мечтаеше булката) и разбира се - скъпа :lol:

Другото жалко е как момичетата копират разни неща, които са видели в социалните мрежи или в хитовите сериали, вместо сами да си измислят начин как да отпразнуват този ден
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 27 Сеп 2024, 14:29

Нереалистични очаквания на булката към сватбата трябва да е последният червен сигнал към младоженеца :mhihi:
Такива жени фантазьорки не ти трябват :mhihi:
:yes:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 27 Сеп 2024, 14:38

Жената каза, ние решихме е работата

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 27 Сеп 2024, 15:03

barty написа:Нереалистични очаквания на булката към сватбата трябва да е последният червен сигнал към младоженеца :mhihi:

То там си е цяло представление "Звук и светлина" в червено ама младоженеца си я обича :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Сеп 2024, 15:41

carmanf1 написа:Одеве големия ми син ме пита, "Тате, защо wedding day бил прецаквация" :mhihi:

Той знае перфектно английски и слуша, и чете 'кво ли не на английски.

'Кво да му обясня :mhihi:

Труден въпрос ми дойде :mhihi:

Ми никак няма да го обясниш щото такъв идиом няма… “wedding day” не носи никакъв общоприет скрит смисъл ако се спомене в един разговор…
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Мнение от ceco_kd » 27 Сеп 2024, 16:10

Баси скръндзливото БМВ общество сте.....цък-цък-цък. Тя от малка си е мечтала и е живяла само за този ден, в който с усмивка ще изхарчи(разбирай пръсне) 50 000 за прическа, грим, маникюр, фотаджия, диджей, гурменца разни и т.н. и т.н. и вие или баща ѝ няма да искате да и сбъднете детската мечта ли(нищо, че вече не е дете и се предполага, че би трябвало да е пораснала не само на гъз и цица)? Но какво се чудим. То да имаш абитуриентски бал отивали вече почти пет цифрени суми, което е още по-голяма тъпотия дори, защото какво отбелязваш на тоя бал. Колко си се "ашладисал" за живота. И на сутринта ги гледаш с обувки в ръчичките как седят по спирките и помен няма от скъпото возило за бала, но ....разликата между този тип абитуриентки и сватбарките е само в ЕГН-то им.....

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 27 Сеп 2024, 16:38

Nickelback написа:... Та съм леко в потрес. Какви са вашите наблюдения над "модерните ритуали"?

Аз съм в не малък, а в голям потрес - суета, глупост, тъпотия, позьорщина, лицемерие ... и други ...

barty написа:Нереалистични очаквания на булката към сватбата трябва да е последният червен сигнал към младоженеца :mhihi:

Както каза един съсед, вече беше късно :mhihi: И ся си носи чехъла :lol:

c04 написа:Жената каза, ние решихме е работата

И после общ профил във фейса и тежък чехъл до живот :mhihi:

TNT написа: ... изнуди баща си да тегли кредит, за да прати "младото семейство" на меден месец на Малдивите :ok:

Аз познавам няколко - нали трябва да има снимки за инстаграм - не е важно да се насладят на Малдивите, важно е снимки да има за инстаграм :lol: СЪС шампанско :ok:

ПС. И както казва моята приятелка/гадже - Аз що нямам профил в инстаграм?!
Там е само кифленски профили и само загорелите глупаци ги гледат :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 27 Сеп 2024, 19:58

Още един красноречив пример,Българина какъв е позьор и какви тежки комплекси влачи.
Имам достатъчно наблюдение по темата.Преди време карах лимузина,и съм се нагледал на достатъчно циркове :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата